A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elösszöris 😄 Magánba vagyok, de fogalmam nincs melyik mire jó, szóval nekem tökéletesen mindegy.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
#80670:
volt egy idõszak amikor a friss munkakezdõknek kötelezõ volt a m.nyp tagság az állami mellett, a harmadik pillér (ö.nyp) pedig opcionális.
Ha akkoriban állsz munkába nem lett volna választási lehetõséged, ugyanúgy, mint ahogy az szja-val sincs jelenleg. Fizeted. Ennyi.
Vagy dolgozol feketén, esetleg magánvállalkozóként, szuverén jogod eldönteni. A bérbõl és fizetésbõl élõknek nem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
clio: te tényleg ilyen ***** vagy? ...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A magán is csak addig fog létezni, amíg az állami be nem dõl és akkor meg már mindegy lesz, hogy kitõl nem látjuk viszont a pénzt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
abból vonhattad le a téves következtetést hogy magadhoz hasonlítottál és te nem rendelkezel olyan ismeretekkel és tapasztalatokkal, ami kellõ önbizalmat adhatna neked velem szemben...
nincs ezzel baj, fiatal vagy még
legyen az év szavazója Orbán Viktor
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tények, viselkedések, szokások, stb.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az év szavazója?😄 aki elõzõ évben legnagyobb mértékben befolyásolta a topik attitûdjét 😄
én neoregre vagy cliora voksolnék
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bármilyen
(A(z) 1. szekcióban legalább 1 db opciót jelönöd kell!)
anno 1987
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."