A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem tudom, egyelõre kivárok vele.

Elösszöris 😄 Magánba vagyok, de fogalmam nincs melyik mire jó, szóval nekem tökéletesen mindegy.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

szjuca
Még nem tudom, de az állami felé hajlok.

Lyukasbogrács
akkor mezõgazdasági sulit végezz 😄

nem kell nyugdíj, úgyis a himaláján fogok élni 3000 méter magasságban remeteként egy gandzsamezõ mellett a faházamban.
morcosqtya
Elég sokakat érint, csak nem itt az SG-sek körében tekintettel az átlagéletkorra.

#80670:
volt egy idõszak amikor a friss munkakezdõknek kötelezõ volt a m.nyp tagság az állami mellett, a harmadik pillér (ö.nyp) pedig opcionális.
Ha akkoriban állsz munkába nem lett volna választási lehetõséged, ugyanúgy, mint ahogy az szja-val sincs jelenleg. Fizeted. Ennyi.
Vagy dolgozol feketén, esetleg magánvállalkozóként, szuverén jogod eldönteni. A bérbõl és fizetésbõl élõknek nem.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jhetedikj
Maradok.

anno 1987

ilyen kerdeseket bazz...:\

Marci0115
sose voltam nyugdijpénztári tag, és soha nem is leszek

clio1616v
nem pont annyira amennyire hiszed

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

byzhouse
Nem érint a kérdés.

clio: te tényleg ilyen ***** vagy? ...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nem érint a kérdés.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Még nem tudom, egyelõre kivárok vele.

milk4
Nem érint a kérdés.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tigeroo
még nem tudom
QuippeR
nem. az én korosztályom úgyse lesz soha nyugdíjas, akkor meg már értelmesebb az államnak adni a pénzt mint ki-tudja-kiknek, akik ki-tudja-mire használnák.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

NEOreg3
azt se tudom, mi az

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Maradok a magánnyugdíjban. Az állami összeomlik mire Én nyugdíjas leszek. Mondjuk egyiktõl sem remélem a gondtalan öregkort, inkább befektetem itt meg ott....

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Molnibalage
Én úgy tervezem, hogy visszamegyek az államiba, de indítok egy új befektetési alapot kb. annyit beletolva, ami ment volna a magánnyugdíba.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

0Fritz0
Lényegtelen, hogy mit választ az ember.
A magán is csak addig fog létezni, amíg az állami be nem dõl és akkor meg már mindegy lesz, hogy kitõl nem látjuk viszont a pénzt.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dzsini
ha államcsõd van, akkor tökmindegy hol a pénzed 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem, mert meg van nehezítve a maradáa, és ha maradok is ellehetlenítik a pénztárakat. 😞 Aztán lehet, hogy pár év múlva lesz egy finom kis államcsõd és kiderül, hogy maradni kellett volna. <#idiota>
HöfEE
Egyéb: Nem, de igazából tökmind1 mert mire nyugdíjas leszek, (mirõl is beszélek az még 40 év) szóval azt sem lehet tudni 5 év múlva mi lesz, nemhogy 40 év múlva ergo rohadtul mindegy az egész.

clio1616v
Nem vagyok tagja és nem is leszek.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
Igen.
Milyen jellegû kérdések tetszenek? ==>> Maradsz-e magánnyugdíjpénztári tag?
clio1616v
ha burkoltan is, de tévedsz... nem rendelkezek emberfeletti képességekkel

abból vonhattad le a téves következtetést hogy magadhoz hasonlítottál és te nem rendelkezel olyan ismeretekkel és tapasztalatokkal, ami kellõ önbizalmat adhatna neked velem szemben...

nincs ezzel baj, fiatal vagy még

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
Csak embereket jelöljünk ok.?
clio1616v
a helyedben én se olvasnék el olyan hozzászólást ami az önbizalmamat csökkenti

clio hsz-eit el sem olvasom
legyen az év szavazója Orbán Viktor
tigeroo
mán a puszta jelenléted minden nap erõt ad arra hogy tovább küzdjünk souljah XD
NEOreg3
én elég jelentéktelen vagyok itt, viszont clio tényleg nagy troll, ezért megérdemelten nyerne

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

z99999
vagy újraindítjuk a f*szfejkirály topikot szavazó topik edisün

Pszt.

Egyszerû kérdések, maximum négy válaszlehetõséggel.
Tények, viselkedések, szokások, stb.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigeroo
legyen 1 törzsszavazótopik szavazás<#idiota>

az év szavazója?😄 aki elõzõ évben legnagyobb mértékben befolyásolta a topik attitûdjét 😄

én neoregre vagy cliora voksolnék
RS
mindegy

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

byzhouse
mehetsz is <#smile>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Egyéb: legyen kiszavazó só, minden héten kiszavazunk valakit :%

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lyukasbogrács
nem akarod eléggé, erõsebben nyomd a gombot <#zavart2>

byzhouse
Mindegy, csak leírás legyen hozzá, ha esetleg nem érteném a kérdést.
Bármilyen

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

NEOreg3
hát pl az olyan kérdés, hogy "kettes megfelel?"

tigeroo
minél részletesebb, minél érdekesebb

szeretem olvasgatni mások véleményét/meglátását
immovable
+1
jhetedikj
Miért nem tudok most üres szavazással szavazni?

(A(z) 1. szekcióban legalább 1 db opciót jelönöd kell!)

anno 1987

z99999
támogatom

Pszt.

Sir Quno Jedi
Legyen szexuális, faji elõítéletes, italozós, drogos, hadi, vagy erõszakkal kapcsolatos. Az embereket ezek érdeklik (meg a celebes, de azok takarodjanak vv4-et nézni, ott szavazgassanak fizetõssmssel). A többi bullshit.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Témát tekintve hétköznapi kérdések, esetleg épp vmi aktuális eseményrõl, ami többeket érinthet. Az, hogy hány opció, igazából lényegtelen, a kérdéstõl függ úgyis.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
amik arra vonatkoznak, hogy mire szeretek válaszolni

A jövedelmed hány százalékát költöd szórakozásra? ==>> Milyen jellegû kérdések tetszenek?
morcosqtya
<10%

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

N1ggA
Ösztöndíj, diákhitel: A 100%-a szórakozásra megy (max néha, ha szórakozás közben megéhezem, veszek kiflit meg tejfölt a közértben)

Spread De Love!