A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Mi a difi a rejtett és ismeretlen között? Ismeretlen szám gyakran hív, legtöbbször vonalas telefon. Rejtettet szám infót még soha nem muatott egyik telefonom sem. Egyébként felveszem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
fel...

de honnét tudja valaki hogy ugyanaz a rejtett szám próbálkozik többször? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Szerinted befolyásolja az új médiatörvény az SG Fórum létét? ==>> Rejtett, vagy ismeretlen telefonszámról hívnak, felveszed?
Ez odabaszXDXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ha holnaptól nem láttok a topigban, akkor kiderül a válasz
a fidesz egy szar. most engem õrizetbe vesznek?
Motoroj
Nem hinném hogy foglalkoztat bárkit is.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

daemonervosa
egyéb :

õõõ nem?!

wtf

Trolling is a art.

Arnoux
egyéb: nem

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

tommygear
<#whatever><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
byzhouse
😄DDDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

jhetedikj
😄D

anno 1987

HöfEE

Egyéb: nem.

Dzsini
Már az elõzõ törvény sem "ellenõrizgetésre", hanem bejelentésre alapozott, csak a legnagyobb híradókat, tévéadókat figyelte egy belsõ testület.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Most igazából kétlem, hogy nagy visszhangot verne az SG, de érdeklõdve várom.. 😊

Gumiszobát ha nézik akkor we are doomed... 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lacee86
Hát nem, de a net meg a tv egész más. Neten van kismillió honlap, kismilliárd fórummal/topikkal. Azokat a kutya nem fogja ellenõrizgetni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Willenbrock
Szerintem biztos hogy nem.

Willenbrock
Szabadidõmben este/éjjel leginkább.

Dzsini
Ez így ebben a formában nem igaz - ugyanúgy hatályos mindenhol, viszont július 1 elõtt nem szabnak ki büntetést az új törvényrendszer alapján, és utólag sem az akkori törvénysértésekért.

216. paragrafus (4) bekezdése:
"(4) Az Smtv. 14-20 . § megsértése miatt lekérhetõ médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójával vagy sajtótermék kiadójával szemben, valamint e törvény Második Részének I . Fejezetében foglalt elõírások megsértése miatt a lekérhetõ médiaszolgáltatás médiaszolgáltatójával szemben az e törvény szerinti hatósági eljárás csak 2011 . július 1 . után, ezen idõpontot követõen elkövetett jogsértés miatt indítható."
Kivétel ez alól a vallási és hitbéli meggyõzõdés súlyos megsértése, a tévében a "karikák" elhelyezése, és a rendkívüli honvédelmi helyzetek alatti idõszak, ahol január 1-tõl aktívak, és a híradások arányos felépítésével, és a mûsorkvótákkal kapcsolatos rendelkezések, ahol április 1 a határidõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Internetre erlvileg júli. 1.-tõl terjed ki.
Remélem, hogy igen... XD

jhetedikj
Egyéb

A gumiszobát bezárják, a többi marad. A régi moderátorokat elküldi Szibériába kényszermunkára és új cenzorokat jelölnek ki helyettük akik a parlamentnek fognak jelenteni.

anno 1987

kifli
én remélem nem fogja az sg-t befolyásolni, bár a törvény ilyen oldalakra vonatkozó részét nem nagyon ismerem...
tigeroo
nemcsak a tv médium.
Én nem remélem hanem kijelentem, hogy húzzon a törvény innen a pi**ába 😊 meg az egész bagázs és minden marad a régiben legalábbis itt. Kész ennyi!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Hehe. 😊 De most szted mit befolyásolna? Nem tudom pontosan, mi a tartalma, de ugyanolyan komolytalan lehet, mint az egész magyar politika. Amúgy is, a statáriumot qvára nem itt kéne kezdeni. Lássuk csak: Való Világ, kibeszélõ showk, Gyõzike stb. ?? FAIL

tommygear
"Remélem hogy nem."
morleone
Olyan válasz miért nincs hogy simán nem? Úgy szeretnék szavazni, hogy közbe ne kelljen állást foglalnom.

morleone
egyéb - de csak azért:
Olyan válasz miért nincs hogy simán nem[/]? Úgy szeretnék szavazni, hogy közbe ne kelljen állást foglalnom.

byzhouse
van médiatörvény? 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tommygear
ha a gumiszobát nézzük IGEN <#idiota><#idiota>
RS
"Egyéb (leírom kommentben)."

Nem hinném...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

piros mogyi
ezen a kérdésen hangosan felröhögtem.

Ne etesd a trollt!

clio1616v
huha

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
ja, jövõre amúgyis világvége<#idiota>
Lacee86
Üres. Miért befolyásolná??

The Party Face óta nem szerepelt az SG a sajtóban, szóval nem hiszem, hogy felfigyelne rá valaki.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Calver
Ausztrália megpróbálta, összerakott egy "vázlatot" internetcenzúráról, URL listával. aztán jött a wikileaks, szivárogtatott egy kis, "csöppnyi" felháborodás, majd egy kis DDoS a miniszterelnök és a médiahatóság oldalán.
õk gyorsan meggondolták.

"The trees move. Do you not see it?"

Holnap legyen felsõoktatási törvényes szavazás pls ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Calver
egyéb: cenzúrázni az internetet, ejj de édesek... vajon a kitalálója ült valaha számítógép elõtt? <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini

tigeroo
hmmm elolvastam.

hát érdekes, nyugaton is így mûködnek már a dolgok? (ha igen akkor gondolom inkább fû alatt, nem ennyire nyíltan mint a birka magyaroknál csinálnák most)

úgylátom a totális kontroll hol önkéntesen (facebook stb.), hol szép lassan ránkerõltetve, de lassan tényleg eljön.
tigeroo
már dörzsöltem a fórumos csodalámpát😊)) köszi
Sir Quno Jedi
Ez ekkor elb@szott egy szavazás?!?!? Nyilván hatással lesz az SG-re is a dolog, mint minden médiumra, de ez nem jelenti feltétlen a véget vaze?!?! Ügyesnek kell lenni, megtalálni a kiskapukat, nem hagyni támadási felületet stb. Nyilván lesznek szzigorítások. Ha mégsem megy(mehet) így, akkor nem csak az SG húzhatja le a rolót sajnos...

Ha az sg megszûnik emiatt, vagy túlkorlátozzák, akkor valszeg. én is lemondok a fórumozásról mert nincs értelme tovább. Ha túl veszélyes játék lesz bármiben véleményedet vállalni, akkor villámgyorsan ki kell magadat vonni az intrenetrõl és read-only user-ré válni. Evvan. Én nem akarok börtönbe kerülni (pláne nem Guanatanamóra), mint Assange.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NEOreg3
nem fogja, és mellesleg leszarom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dzsini
"A törvény elvileg kiterjed szinte minden olyan tartalomra, ami magyarul van, írják akár Németországban, vagy legyen a szerver Portugáliában. Más kérdés, hogy hiába írták bele a magyar törvényekbe, ettõl ezt az érintett államok még nem ismerik majd el. A törvény ráadásul most már arra is lehetõséget ad, hogy a szolgáltatás közvetítõjét, tehát mondjuk a UPC-t vagy T-Online-t felszólítsák egy internetes oldal blokkolására. Így a gépeden hiába pötyögöd be az irtsukkiazosszespirezt.hu-t, az nem jön be. Persze ez is könnyen kikerülhetõ technikailag. Egy anonim proxyszerveren ezeket a blokkolt oldalakat ezentúl is meg lehet nézni. Itt látszik, hogy bármennyire is szeretnék, egy határon túl lehetetlen korlátozni a médiát, különösen az interneten."

Dzsini