A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hadseregbe semmi keresni valójuk nincs a homoszexuális elmebeteg barmoknak. Egy hadseregbe minden téren egészséges, életerõs, heteroszexuális embereknek van helyük...

Ez az én álláspontom.
MR ME
igen, attól h meleg még ember

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

89
leszarom a fartúrókat, a homár görögöket meg fõleg

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
ha már az arabok szóba kerültek...

immovable
Igaz.

Nõk jogait nézve az arabok nem sokat fejlõdtek az utóbbi 2000 évben.<#gonosz1>
Sir Quno Jedi
Jah, legtöbb régi seregben dúlt a homoszexualitás. Mondás is, hogy igazi szerelem csak katonák közt létezik. Azonban akkor teljesen más hozzáállásuk volt a meleg témához. A nõket nem vették emberszámba, szavazati joguk sem volt, csak arra tartották, hogy szaporodjanak. Nem oktatták õket (egyik kivétel spárta, de ott is zárda szerû intézményekben és elsõsorban küzdelemre nevelték õket, mivel nem voltak odahaza férfiak) és kb. semmibe sem volt hivatalos beleszólásuk, sötétek voltak, mint a kórság, mindig a férfiaktól függtek, csak férjük oldalán érintkezhettek más férfiakkal, a rabszolgák rájuk vigyáztak, még az olimpiákon sem indulhattak (hiszen ott meztelenül kellett szerepelni, szépen beolajozva és senki nem volt kíváncsi a nõk "visszataszító" testére, amin nem volt elég profin kidolgozott izomzat, megint kivétel spárta, mert ott a nõk is meztelenül küzdöttek, akár férfiak elõtt is, igaz nem vehettek részt így sem az olimpián). Így igazi plátói szerelem csakis férfiak között létezett (mert az homiszerelem volt erdetileg). Mester és tanítvány, ÚGY IS.

A férfiak háborúztak így csak nekik voltak jogaik és egymás társaságát keresték.

Nos, ma azért nem így állunk hozzá a témához (tiszta szerencse), így ma ez a model nehezen mûxene. Egyelõre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NEOreg3
leszarom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Furcsa kérdés ez. Spártai sereg tele volt melegekkel. Mégis az egyik legütõképesebb sereg volt, igaz az jó 2000 évvel ezelõtt volt.

Vagy pl. a Thébaii Szent Osztag.

Egy verhetetlen hírû egység, a Thébaii Szent Osztag, kizárólag homoszexuális párok számára volt fenntartva. Megalapítója, Gorgidas volt az, aki a thébaii hadseregen belül a 150 pár férfiszeretõt kiválogatta. A párok az idõsebb "heniochoi"-ból, vagyis kocsihajtókból, és a fiatalabb"paraibatai"-ból, vagyis társakból álltak, akiket mind az állam költségén képeztek ki, és szállásoltak el.
Sir Quno Jedi
Node a külön egység meg a fraternizáció miatt üti a sereg szabályait. Érted?! Ördögi kör. A homokosokat nem lehet hetero katonákkal összezárni, mert azok nem tûrik meg õket, egymással meg eleve nem lehet, mert nagyon is megtûrnék egymást, túlzottan is... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable
Hát aki azért verne/büntetne/ölne meg valakit, mert buzi, az inkább beteg mint a meleg, fõleg ha az nem piszkálja/bántja/inzultálja õt. De ezen nem csodálkozom, az emberek mindent gyûlölnek amit nem értenek, vagy ami más. Ez sima evolúciós késztetés - mint amikor az oroszlán megölni a kölyköket, ha nem a sajátjai, hogy az õ génjei öröklõdjenek tovább - csak az értelmesebb ember túlnõ ezen.
Bár az is igaz, hogy rendszerint katonának nem a "színházi" vagy "akadémiai" bérletesek mennek.<#gonosz1>

Illetve aki katonának megy/menne - melegként -nem hinném, hogy az az affektáló nyikhaj, mint amilyen kép a buzikról a közhiedelembe kialakult, de ez mindegy is.

Akkor az lehet a megoldás, hogy ha elég meleg jelentkezik õk külön egységbe lennének szervezve aztán kész. Õk lennének a hátba támadó egység.<#idiota>
Sir Quno Jedi
És nyilván nem csak nemi jellegû, hanem családi is lehet a kapcsolat, az is tilos (pl. apa-fia stb.).

Sir Quno Jedi
Izé, fratenizálás, csak már nem tok írni...

Sir Quno Jedi
Másik probléma a faternizálás. Egymással szoros kapcsolatban (nemi jellegû) álló emberek nem szolgálhatnak azonos harci egységben. Ennek több oka is van, de a legnyilvánvalóbb, hogy ha valakivel elfogult vagy, nem tudsz raconális döntést hozni vele kapcsolatban éles helyzetben és ezzel a csapat egészét veszélyezteted. Ezért sem tesznek nõket és férfiakat egy osztagba. Namost ebbõl leszûrhetõ, hogy mi lenne, ha a homokos párok akarnának együtt szolgálni (vagy szolgálat közben ismerkednek össze és szeretnek egymásba). Ez felborítaná az összes bevált szabályt és eljárást. (IS)

HöfEE
Nem engedném. Mi a legfontosabb alapja egy jó hadseregnek ami nélkül semmi nincs? A jó morál. És ez elég nehezen lenne fenntartható buzikkal (igen szándékosan így írom szerintem a meleg az a radiátor) mivel állandó vitaforrást jelentene és növelné a feszültséget mindenkiben.

Egyedül úgy tudnám elképzelni, hogy felállítanak mondjuk egy külön századot nekik, bár ez így elég vad vízió.

Sir Quno Jedi
Félreértesz. Nem a melegekkel lenne gond, hanem a többiekkel. Pl. egy szerencsétlen nõt sem zársz össze 100 kiéhezett férfival egy barakba pár évre. A buzgárokat sokan nem szeretik, sõt egyenesen gyûlölik, viszolyognak tõlük. Ha 100 ilyen keményfejû, erõszakos õstahó közé bezársz egy érzõ szívû homit, annak nem sok jó jósolnék... Ez nem a suli, ahogy mondtad, itt nem 1xûen kiközösítenék, hanem konkrétan kinyírnák, megtalálnák a módját, hogy pokollá tegyék az életét, míg vagy maga vet véget annak, vagy leszerel, vagy elmegy másik egységbe. A katonák nem tûrnek maguk közt meg olyanokat, akik nem olyanok mint õk maguk (ez általában is jellemzõ az emberekre).

Persze szarrá büntethetné a parancsnokság a 100 embert, hogy bántották azt a kis buzit, de 100 embert nem fognak hadbíróság elé állítani/leszerelni, csak azért, hogy legyen egy boldog homokosuk az ezredben. Ezért nem mûxik a koedukált sereg sem sok helyen, pedig a nõk ellen nem lehet efféle kifogás.

Majd ha sokkal TÖBB hszexuális katonaságra vágyó egyén lesz, mint hetero, akkor pont fordítva lesz. DE ez még odább van (remélhetõleg). 😄

Metalmilitiakid
Egyéb. Igen, ott dögöljön meg a fronton az összes.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

immovable
Nem hinném, hogy minden buzi az én seggemre pályázna, gondolom nekik sem tetszik mindenki. S mint írtam amíg jó katona engem nem zavarna civilben mire veri. Fõleg nem egy seregben ahol a legkisebb vétségért is büntetés jár. Ez nem középsuli. A kérdés pedig nem predesztinálja a koedukált egységeket. De summa summarum, hála az égnek nincs tapasztalatom a melegekkel kapcsolatban, de örömmel látom, hogy te jól informált vagy.<#gonosz1>
predator1982
nem érdekel, azt csinálnak, amit akarnak

pred

predator1982
nem értem miért lenne probléma. nekem van nem is egy homoszexuális ismerõsöm, nem mindegyik ilyen rongyrázós köcsög. teljesen normális emberek, meg nem mondanád a nemi hovatartozásukat. szerintem az ilyen emberekkel semmi gond nem lenne.

pred

Sir Quno Jedi
A gond az velük, hogy te sem örültél volna középiskolában, ha a fiúöltözõben/zuhanyzóban a többi "fiút" jobban érdekelte volna a segged, meg a lógó szerszámod, mint a foci. Szóval nem túl jó ötlet heterókkal összezáratni õket, egy (hivatalosan) többnyire hímnemû seregben. Senkinek sem. Persze ha külön csoportokat/osztagokat/körleteket alkotnak, az úgy nem probléma. A nõi öltözõbe sem engednek be fiúkat, a fiúöltözõbe sem kéne beengedni a buzgárokat. Így korrekt. Ha mi nem szórakozhatunk, õk is szívjanak! 😄DD

Röviden, rengeteg probléma forrása lehet a homoszexualitás egy seregben, ahol az emberek össze vannak zárva és egymásra vannak utalva. Nem véletlen nincsenek vegyes körletek, még az amúgy koedukált (lásd. Izrael) seregekben sem.

tigerbácsi
teljesen egyetértek! csak akkor küldjük õket bármelyik frontra! legyenek ,,kötelezõ önkéntesek,,

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Nem érdekel, azt csinálnak amit akarnak.

Igazából ha jó katona nem mindegy, civilként mire gerjed.?
Sir Quno Jedi
Nomármost, én nemhogy támogatom a melegek besorozását, de egyenesen követelem! Mindet sorozzák csak be még ma és usgyi a frontra, elsõ sorba! Joguk van hozzá! <#eplus2>

(jah és csak külön százdokba, ahol csak melegek vannak, így nem lesz probléma a buzi heterókkal 😄)

Szerinted melyik jobb? Netbook, vagy tablet pc? És miért? ==>> Te engedélyeznéd a másságukat nyíltan felvállalók katonai szolgálatát?
Simaji
xD

Dell Hibrid Ehun-e

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

N o N a m e
28 Netbook
28 Tablet PC

ma se tudjuk meg melyik jobb <#idiota>
Gurren
mert még nem mindenki hiszi el, hogy milliós cuccai vannak.

byzhouse
te meg miért hirdeted a kütyüidet? talán a 12évesnél menõ 😊)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Pepsi Twist
Ingyé' se kéne.

HTC HD7, csak ezért

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SötétBarom
Tablet kéne, nekem legalábbis. Budin meg az ágyban újságot, ebookot olvasni, ilyesmi. Nem vagyok fontos ember, így munkára nem használnám úgy sem, a póverigényes cuccokat meg úgyis az asztalin futtatom.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

N1ggA
Netbook, billentyûzet miatt.

Spread De Love!

Netbook, mert van bill

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Inkább egy nagyobb képernyõjû telefon.
nekem nem köll
ha ingyen utánam dobnák valamelyiket akkor egy ilyen tabletes hokit dobjanak, mert még nem láttam olyat közelrõl
efti
Egyik se igazan, de ha valasztani kene, akkor inkabb tablet

WWFSMD?

morcosqtya
nincs rájuk szükségem

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

milk4
Netbook, azért mert...
ingyen kaptam a nõvéremtõl egyet😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

NEOreg3
pléjsztésön

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Megtörhetetlen
alap tablet, de csak azért mert sokkal látványosabb kezelhetõbb meg Android is, ellenben sérülékenyebb, tehát aki nem tud rá vigyázni annak nem ajánlott 😊
Jah és majd elfelejtem Android 😄 😄D

fry day fry day sálálálláláá

Ingyé' se kéne.

vagyis kéne, de eladnám az fix. ugyanugy ahogy az iphone-okat és társaikat. laptop meg telefon telefonálni aztán csöcs

clio1616v
iPhone 4 a használható és a desktop PC kombó

ezek a tabletták meg laptopos szarok csak a mûmájereknek valók kiteszik az éttermek asztalára aztán húde fontosak 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ocskoszilard
netbook, habár még nem próbáltam, hogy milyen gépelni meg csak úgy használni egy tabletet, de nem hinném hogy nekem tetszene a gépelés rajta. Van elõnye meg hátránya mindkettõnek, de inkább maradok a jól bevált gomboknál 😄

Netbook, azért mert...

Érintõ kijelzõt nem szeretem..:/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dartonita
Azok meg mik?

RS
Tablet: praktikusnak tartom az érintõképernyõt...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tenkenorman
attól függ mire kell. de szerintem javarészt inkább netbook mert alíg kissebb mint egy tablet pc és akkor már miért ne lehessen rajta bill.

http://www.tenke.hu

Dzsini
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy boldog hogyhíjjákot kívánjak! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
nekem a tablet, mert netbook helyett ott a laptop

Mutasd az eredményt, mert nincs olyan válasz megint...
Ingyen azért kellene,de egyébként jó nekem a laposom. Ideális.