A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Velük semmi bajom, de a kettõ között azért...

Semmi bajom nincs velük, most másak akkor mi van? engem az irritál hogyha az utcán nyilvánosan látom hogy mit mûvelnek, vagy ne adj isten rám mozdul egy férfi... szvsz nem a katonaságba valóak.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nem. Semmiképp.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hali, nemrég regeltem, de ezért pofátlan leszek, és véleményt írok.

A gond nem ott lenne hogy kit lõnek agyon, hanem hogy a barackba egymást szétvernék az említett katonák, mivel nem férnek meg egymás mellett ilyen módon, másrészt pedig nem tartom valószínûnek, hogy a kialakult ellentétek (lennének ellentétek, nem nyitok vitát errõl) mellett egymásra bíznák a katonák az életüket, ha ez viszont nem történik meg, nincs is értelme frontvonalra menni töltött fegyverrel, inkább menjen haza vízipisztolyozni mindenki a plussmacival, mert csak megdöglenek.

Akinek van egy kis köze a katonasághoz, az tudja hogy ez a rossz ötletek egyike, sorkatonának besorolnák a mai napig, de a fél éves kiképzést ne hasonlítsuk össze egy misszióval. A lényeg, hogy aki azon az állásponton van, hogy õk is legyenek katonák, az holnap menjen soroztassa be magát 1-2 évre, utána megbeszéljük.

Hangsúlyozom, nem rasszista indokból ellenzem, vagy mert apuci molesztált kiskoromban, hanem mert nem vagyok agytumoros, és a fejemet nem csak arra használom, hogy a falhoz verjem téli estéken a karácsonyfa mellett...

Katonanõk?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

dartonita
Nem.Nagyon csunyan jarnanak(jartak volna)ha kiderul ilyesmi.A kopaszok szopatasa heterok kozt is eleg durva tudott lenni,az ilyesmi csak olaj lett volna a tuzre.

MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hegi90
<#nevetes1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

DJKonya
A katonaságba férfiak kellenek.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Marci0115
mocskos b.... , mocskos b....

http://www.youtube.com/watch?v=pZvZwQnkdNI

Itt a másik szerencsétlen... Nektek nincs életetek, hogy egyesével belém köttök vagy csak szimplán melegek vagytok ? nem tudnátok inkább qssban fórumozni ? v baxogassátok inkább 1mást úgyse szólt hozzád senki
Gurren
jaj mi lesz vele, egy suttyó nem veszi emberszámba T_T

lassan téged-se veszlek emberszámba ha ilyen kibaxott ostoba gyerek vagy
szerencsétlen gyereknek hiába magyarázol nincs agya és még a melegeket pártolja is, régen ilyeneket löktek le tajgetoszról a többi agyhalott mellé 😄
immovable
Kösz.
Molnibalage
Tuskagee Airmen

http://www.imdb.com/title/tt0114745/

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gell97 kolega
Háború alatt igen, "békés idõszakban" nem. ( magyar országon, máshol nem érdekel )

immovable
Mint amikor a II. vh idején nem akartak színes bõrû pilótákat képezni, mert hogy nem tudnák megtanulni, nem elég jó képességûek hozzá, stb. Aztán mégse.

Volt is errõl egy egész estés film. Valaki nem tudja a címét véletlenül?
Sztereotípiák alapján nagyon sokak katonai alakalmazhatóságát meg lehetne kérdõjelezni.
És akkor a tények nem igazán szoktak játszani.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Hegi90
"Nem, szerintem a katonaság legyen mentes a szexuális megkülönböztetéstõl és a hasonló dolgoktól. "

Ez pont az engedélyezést indokolná meg, nem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
A thébai példa neked azt hozza ki, hogy nem bírnák? Attól, mert valaki meleg, a test alapvetõ fiziólógiai felépítse nem tér el... Ha edz és kemény kiképzést kap, akkor pont olyan kemény kemény lesz, mint egy nem meleg.

Az, hogy egyesek szivatnák õket, az nem függ össze azzal, hogy mit lehetne elérni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Megtörhetetlen
Engem abszolút nem érdekel... Tõlem aztán azt csinálnak amit akarnak, de nem hiszem, hogy bármelyik is bírná a katonaságot... Meg egyébként is Magyarország + Katonaság???? 😄 Ez a kettõ így nem igazán fér össze, mármint amennyiben valóban bármilyen jelentõséget akarnék tulajdonítani ha háborúra kerülne sor, szerintem nagyon hamar elvéreznénk 😄

fry day fry day sálálálláláá

Lacee86
Mi köze van ahhoz, h vki buzi-e vagy sem, h most milyen katona, vagy legyen-e katona? :// A homokosok 98%-a sztem ugyanolyan ember, mint bárki más: nem jár tûsarkú cipõben, miniszoknyában, nem kezd el udvarolni férfiaknak, nem fog meg****ni senkit...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
ennyi 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
Õ a buták csoportjába sorolta és e szerint mondott véleményt róla.<#idiota>
Sir Quno Jedi
Node õ egy csoportról közölte a véleményét, aminek, ha nem vagy tagja és te viszont személyesen RÓLA közölsz véleményt, akkor az már személyekedés, hiszen nem veheted úgy, hogy õ kezdte és vérig sértett, mert nem vagy a célcsoport tagja. HA magad is harcos meleg vagy, az más, akkor lehetnek ellenérveid, amíg nem az õ személye, hanem egy másik csoport ellenében szólnak (pl. homofóbok), addig az nem személyeskedés. Érthetõ ez így?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem volt teljesen kudarc,de lássuk be valóban nem teljesen bevált.
A MV topikban ben lehet róla beszélni,már volt is párszor.

MR ME
nem mondtam h nem szíve joga, csak azt h buta, ez meg az én véleményem róla 😊

Sir Quno Jedi
Miénk nem fog, mert a melegek elvileg intelligensebbek a kutyáknál, ha meg nem, majd kitalálunk mást nekik... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szerintem meg szíve joga nem szeretni õket, vagy bárki/bármi mást utálni, sõt akár gyûlölni. Alapvetõ emberi joga, teszem hozzá.

Pl. van aki nem szereti az állatokat. Ez mindaddig rendben is van, amíg nem bántja, kínozza stb. õket, mert akkor az már tevékeny dolog, nem puszta vélemény/érzés. Az ellen már lehet tenni! Addig azonban nem lehet ellenük tenni semmit.

Szal. ez van. Mondhatja, hogy utálja õket, meg azok is utálhatják õt, vagy éppen ami jólesik. Emberek vagyunk, lehet véleményünk és azt hogy mindenkit (felebarát legalábbis) szeretni kell, még szvsz. Jézus is csak jelképesen gondolta. 😄DD

Molnibalage
Elég sok fajta tankot használtak a németek. Freeda majd pontosít. A lényegen nem változtat. Kudarcba fulladt az ötlet.

MR ME
nem vagyok buzeráns, de te viszont geci buta lehetsz ha emberszámba se veszed õket...

Ez így ebben a formában nem igaz teljesen 😊

Sir Quno Jedi
Mer aki nem hülye, az zsákmányol német tankot és arra képzi ki õket. Éééted?! 😄

tigeroo
én engedélyezném a másságukat nyíltan felvállalók katonai szolgálatát.

ha van olyan "tökös" mint más férfi, akkor ja. kapnának 1 erényövet mint a középkorban a nõk és kész <#idiota> más kérdés, hogy a köcsögök valszeg belehalnának a kiképzésbe 😄d
elég ha azt írod hogy te is buzeráns vagy.

ez tény, ha jól tudom még hitler mellett is voltak melegek(van akik szerint még õ is az volt) csak 1xûen inkább nem tudott róla senki
Molnibalage
És nem jött be. Verték a kutyán és tankok alatt kapták a kaját. Csak éppen a kutya túl intelligens, mert sok meg tudta különböztetni a német és szovjet tankot. A szovjet kutyust szovjet tankokkal képezték ki. Elengedték és felrobbantotta az elsõ szovjet tankot szegény kutyus...

tigeroo
ezen de csúf felröhögtem :?😄D
MR ME
ja így már érthetõ 😄DDDD

tigeroo
én örülök a sok melegnek, kevesebb konkurencia...
Sir Quno Jedi
Mert a VH-kban a kutyák hátára kötötték, de azt már az állatvédelmi törvények miatt nem lehet, így maradnak a melegek... 😄DDDD

Sir Quno Jedi
Totális háborúba idõvel még a gyerekeket és az idõseket is besorozzák, merthogy emberhiány van. Meg ott senki le nem szarja, hogy te szívesen szexelnél a társaiddal, mert ha bepróbálkozol náluk, legközelebb VÉLETLENÜL kapsz egy "eltévedt" hátlövést rohamkor, vagy csak szimplán nem fedeznek egy pár pillanatig és az ellenség örökre leveszi a váladról a nemi indentitási problémáidat is... Evvan. 😄DD

MR ME
mé kötnének aknákat a hátamra?

Sir Quno Jedi
Nodeha azt mondják, hogy okés, ha buzgár vagy nem leszel katona, DE a hátadra mágneses aknákat kötnek és keresd szépen az ellenséges tankokat, simulj alájuk és akkor jó lesz neked. 😄DD Az jobb?!

Molnibalage
Egyébként statisztikai alapon igen sok homo szolgálhatott a II.Vh alatt. Valszeg nem szóltak senkinek...

MR ME
"ki bízná az életét egy farokcibálóra."

kicsit el kéne neked is gondolkodnod néha h mit is beszélsz...

mondjuk az tény hogy golyó fogó is kell szal arra jók azért a bu.ik is
MR ME
nem tökmind1 h buzit vagy heterót lõnek szarrá a fronton csakmert vmi köcsög fent aztmondta h oda kell mennie?

nameg akkor én tuti buzi leszek ha épp háborúba hívnának, faszom se akar harcolni, és sztem geci sokan lesznek buzik hírtelen ha nem engedik õket a hadseregbe

ez az én álláspontom 😄

Sir Quno Jedi
Bezony, akkoriban követendõ példa volt túl melegnek lenni. Ma meg nem (bár a "celebek" miatt kitudja már). Változnak az idõk.

ha nem hetero férfi vagy akkor egy balfax idióta meleg kö.ög vagy ilyen 1xû ki bízná az életét egy farokcibálóra.
am meg Only heterók meg árják !!
Molnibalage
Ezek szerint hetero elmebeteg az lehet? Mi köze a szexuális irányultságnak az egészséges mentális állapothoz...?

tigeroo
ígyvan! csak ÁRJÁK!