A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Netbookot csak az vegyen, aki egy év használat után szemüveges meg gerincferdüléses akar lenni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Jó lenne, h akinek csak van vmi ötlete, küldene be kérdéseket, h sokból lehessen válogatni. Mostanában én se küldtem, szóval én is bûnös vagyok, de majd igyekszem 1-2-t kitalálni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Megmondom õszintén, nem tudok most dönteni. Eddig nagyon netbook párti voltam de most már az érintõ kijelzõ miatt nem tudom. Mondjuk még mindig inkább billentyûzeten írnék mint képernyõn...
Egyébként már vannak "hibridek" 😄 : Dell
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A szakdolgozatom keretében nemzetközi és hazai tekintetben vizsgálom a fenntartható életstílust/háztartásokat befolyásoló tényezõket. A hazai viszonyok felméréséhez kérném a ti segítségeteket. Az alábbi linken elérhetõ kérdõív kitöltésével ti is nagymértékben hozzájárultok a kutatásom sikerességéhez.
Kérlek benneteket, hogy minél többen töltsétek ki! Valamint továbbítsátok ismerõseiteknek!
Kérdõív
Köszönöm!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A monitorom meg LCD...
Monitor TV.... Bár gyakorlatilag alap LED TV és annyival másabb hogy nem TV/AV gomb van hanem TV/PC...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Sharp LC-52XS1E <#szeret>#szeret>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
LCD/plazma van, és a tévézésen kívül gyakran másra is használjuk (pl HTPC-re van kötve).
Számítógépet használom TV-nek is (pl TV tunerrel).
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De van még mellette egy másik CRT is.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
De amúgy a családba van még két LCD meg egy CRT kint a konyhában.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nem nézek tévét, nincs is elõfizetésem, ha valami olyan van, az úgyis felkerül a netre....
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Az operációs rendszeren is túl...
Majd ha ez is letérdel, veszek olyat amilyet épp lehet kapni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
fry day fry day sálálálláláá
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kb. mintha megkérdeznék, hogy mit szeretsz a lányokat, vagy a fiúkat, node mi van, ha biszex kis köcsög vagy?!?! 😄DDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3