A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Én nem vagyok álszent, viszont hívõ, és nem értem azokat, akik a világon semmiben nem hisznek... Meg ha senki és semmi nem teremtette a világot, akkor honnan a francból lett úgy mégis? :/
Ez a kijelentésed meg elég sértõ volt, már bocs.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

byzhouse
nem tudom

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

immovable
Tõlem. De ha jól látom te sem vagy vallásos, hisz ha megszólítva érezted magad, akkor vallásos emberként e szerinte kellett volna reagálnod "„Ha megdobnak kõvel, dobd vissza kenyérrel!”" nem pedig ellentámadással. 😊
Lacee86
Inkább, mint egy ateistát...

Magic Boy
Mivel avval értek egyet, hogy külsõ faj beavatkozott az ember fejlõdésébe (Pl. Daniken elmélet), így az üresre szavaztam.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

immovable
Inkább mint egy vallásos embert.
Gurren
nem képzelgés, kurvára õk állnak legközelebb az emberekhez, ez tény.

Lacee86
Tudom, h az emberszabású majmok, ezen belül a csimpánzok az ember ma is élõ legközelebbi "rokonai", evolúciós szempontból. 😊 De vhogy azért kicsit bizarrul hangzik. 😄 Bár tény, h értelmesebbek, mint egyik-másik ember. 😄DD

tigeroo
Lacee86
Egyébként akik a majmokat érzik közeli rokonaiknak, azoknak egészségére! 😄

tigeroo
vagy csak azért vagyunk itt mert mûanyag kellett a bolygónak, george carlin gondolatmenete alapján 😊
Sir Quno Jedi
Nomármostan Valaki teremté Ádámot és Évát (papíron), akik úgy elhíztak/eltunyultak a csípsztõ és a kólától, majd pedig félig meg is vakultak a sok CS-zéstõl, hogy végül inkább befeküdtek a Mátrix x.0 nevû VR játékba (ahol amúgy gépek gondozták a fizikai testüket és közben szárazelemnek is használták õket hamár, jah meg klónozták õket jobbra balra, hogy szaporodjanak is, de ez már a perverzaberrált része) és ott új világegyetemet kezdtek (többszöris). NODE azt már õk találták ki a nagy buta eszükkel és azóta is abban szopunk mindannyian és vehetünk 10 dolcsié dzsásztínbíber pólót az avatarunknak... Ammmen!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Marci0115
hogy az istenbe lehetne ádám és éva? bejátszana az enyhe vérfertözés a gyerekek között, ezt sosem értettem meg

Gurren
inkább a darwini. múltkor láttam róla egy egész jó mûsort, érdekes volt.

Peter1
A tudományos elképzeléssel értek egyet: Az ember az evolúció során alakult ki és a majmok tekinthetõk a legközelebbi rokonainknak.

Ide mit lehet írni?

tigeroo
hiszek valami teremtõben, de nem olyanban mint amilyenekrõl szó van a vallásokban (pláne nem keresztyén értelemben)

mondjuk az indián teremtéstörténetekben is szó van ilyen öregekrõl (~bölcsekrõl) akik sárból megteremtették az embereket, adtak 1 kis útmutatást és "elrepültek"

vagy ottvan atlantisz, a maja-egyiptomi kultúra számos olyan pontja, amit a mai napig nemtudunk hova tenni

(nem 2012-re gondolok..)

summázva: nemtom, talán mindkettõbõl egy kicsi
SötétBarom
Üres.

Nekem sántít kicsit mind a kettõ. =)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tigerbácsi
A tudományos elképzeléssel értek egyet: Az ember az evolúció során alakult ki és a majmok tekinthetõk a legközelebbi rokonainknak.

(kinõttem a mesékbõl.)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

NEOreg3
Darwinnal

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

z99999
ilyen kérdést ilyen fórumon feltenni lawl nagyon nincs ötletetek mi?

Pszt.

89
ezdebeteg xD

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

HTS s3rg1nh00
+1

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

89
hát azért akadnak olyan vallások amik még csak nem is foglalkoztak ezzel a témakörrel 😊

Lacee86
Errõl van szó!! Senki sem mondta, h Ádám és Éva történetét szó szerint kell venni, még a vallás sem... Az egész Biblia szimbólumokból, átvitt tartalmakból áll. Azért van az a sok bugyuta térítés, mikor elkezdik szó szerint értelmezni...
Az evolúció tényét ma már sztem senki nem vitatja, se tudomány, se vallás.

89
"Az evolúcióbiológia – más természettudományokhoz hasonlóan – világnézet-független természettudomány. Ez azt jelenti, hogy mûvelõi között különbözõ vallások követõi, valamint agnosztikusok és ateisták egyaránt elõfordulnak – de ez a körülmény az adatgyûjtést, vagy a megszerzett ismeretek értékelését, a szakmai párbeszédet soha nem befolyásolja."

ennyi 😊

89
Üres...vegyesen. Véleményem szerint mindaz ami körülöttünk van nem jöhetett létre magától, a véletlenek sokaságából. Kell lennie egy "órásmesternek" aki elindította ezt a bizonyos órát.

Ebben az esetben miért kell kizárni az evolúciót? Fel lehet fogni a teremtés folyamatának is.

Lacee86
Üres. A kérdés beküldõjének nem ártott volna tisztában lenni a dolgokkal, mielõtt beküldi...
Vmiért elkerülte a figyelmem ez a kérdés a listában, nem tom miért. De így ez nagy bugyutaság. :/

MR ME
mátrixban élünk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

QuippeR
egyik sem, a két elképzelés között nincs "vagy" kapcsolat. ha a világot Isten teremtette, akkor az evolúciót is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
volt egy egészen érdekes vita pár hónapon át egy blogon - akit érdekel olvasgassa el mindkét oldal hozzászólásait.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A tudományos elképzeléssel értek egyet: Az ember az evolúció során alakult ki és a majmok tekinthetõk a legközelebbi rokonainknak...

Éljen Charles Darwin!
Tartózkodom.

daeemoon
Üres. Vegyesen. Az evolúció ellenesek azt mondják: az evolúció kizárja valami felsõbb irányító (~Isten) létezését, az evolúció pártiak viszont tudomásom szerint nem mondtak ilyet. Szóval az evolúciót útját odaföntrõl irányítják 😄 Ezért 2in1

PesSim
... és mi van a földönkívüliekkel ?! szerintem õk hoztak ide

Dzsini
Pl. erre lenne jó az intelligens tervezés, mint válaszlehetõség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

immovable

Nem hiszek a teremtésben, legalábbis abban a formában ahogy a vallás(ok) mondja(ák). Elképzelhetõ vmilyen teremtõ erõ ami kezdetben megadta a kezdõ "lökést" de egy olyan istenben aki napi szinten figyel minket s egyengeti a sorsunkat, meghallgatja az imáinkat, valamint megbüntet a rossz cselekedeteinkért, nem hiszek.
Dzsini
Miért csak a zsidó-keresztény-iszlám lehetõség van az evolúcióval szemben kiállítva? Intelligens tervezés, egyéb vallások, stb... ?

Melyik a kedvenc konyhád? ==>> Az ember keletkezésének tudományos vagy vallási elképzelésével értessz inkább egyet?
morcosqtya
Sokan vannak ezzel így. Másoktól is hallom.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jazzy
Nem a Magyar konyhához hasonlítom fõleg, hanem általában. Nagyon ízetlen minden, élvezhetetlen.
mióta egy ideig heti kétszer kínait ettem, azóta hányingerem van a kínai kaja gondolatától is
a magyar kaját nem lehet megunni viszont
a hal a legfinomabb húsféle, minden mennyiségben enném
leveseket én se szeretem, kivéve a halászlét, tojáslevest
kifli
magyar ételeket szeretem fõként, bár a németet is kedvelem. Német kaja mellé, jókis német sörrel 😊
morcosqtya
Magyar konyhához képest kevés füszert használnak. Pontosabban kis mennyiségeket, ami a mi gyomrunknak szokatlan, és vica versa.
Nekik pl. a mi goulash-unk, erõs pistánk, pörköltjeink és halászlénk meglehetõsen "egzotikus" fûszer- és paprika kavalkád.

Más nemzetek szemében "zsíros" népség vagyunk.. arról nem is beszélve, hogy a mákot (étkezési, alacsony ópiát/morfin-tartalmú) mint étkezési alapanyagot meghökkenve veszik tudomásul.. néhol egyenesen "drogként" tekintenek rá, pedig a mai fajták közel sem azok.
Egyszerûen náluk a kulináris kultúrának nem része.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jazzy
Volt szerencsém 1-2-3 eredeti Angol ételhez, hát mit ne mondjak undorító a kajájuk nagy része.. itt nem a magyarosított receptekrõl beszélek, hanem a tényleges Angolról, azok a szarul fûszerezett kolbászok, ehetetlen tojás, ízetlen kaják..
bardocz
Egyszer bekajáltam kínaiban, 3 napig hányingerem volt. Pedig nagyon finom volt a kaja. Azóta hanyagolom inkább...😄
Motoroj
Wirslik például?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Olasz kaja is bejövõs lenne,ha nem használnának annyi olívabogyót meg paradicsomot. 😄 Ettõl eltekintve szimpatikus ízvilág az olaszoké.
Kínai=gyomorfájás...köszi évente 1x elég.
Görögöktõl jöhet a gyros.
Német/angol gasztronómiában semmi különlegeset, kuriózum jellegût, nagy újdonságot nem látok, ugyanakkor mégis elég más és egyben hasonló ahhoz, hogy szeressem õket. A német étkezési szokások abszolút bejövõsek...van is tõlük egy spéci receptem...na olyat itthon tuti nem kapni sehol.

piros mogyi
Német? Wirklich? És mi például?

Ne etesd a trollt!