A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a kijelentésed meg elég sértõ volt, már bocs.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ide mit lehet írni?
mondjuk az indián teremtéstörténetekben is szó van ilyen öregekrõl (~bölcsekrõl) akik sárból megteremtették az embereket, adtak 1 kis útmutatást és "elrepültek"
vagy ottvan atlantisz, a maja-egyiptomi kultúra számos olyan pontja, amit a mai napig nemtudunk hova tenni
(nem 2012-re gondolok..)
summázva: nemtom, talán mindkettõbõl egy kicsi
Nekem sántít kicsit mind a kettõ. =)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(kinõttem a mesékbõl.)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Az evolúció tényét ma már sztem senki nem vitatja, se tudomány, se vallás.
ennyi 😊
Ebben az esetben miért kell kizárni az evolúciót? Fel lehet fogni a teremtés folyamatának is.
Vmiért elkerülte a figyelmem ez a kérdés a listában, nem tom miért. De így ez nagy bugyutaság. :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Éljen Charles Darwin!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem hiszek a teremtésben, legalábbis abban a formában ahogy a vallás(ok) mondja(ák). Elképzelhetõ vmilyen teremtõ erõ ami kezdetben megadta a kezdõ "lökést" de egy olyan istenben aki napi szinten figyel minket s egyengeti a sorsunkat, meghallgatja az imáinkat, valamint megbüntet a rossz cselekedeteinkért, nem hiszek.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
a magyar kaját nem lehet megunni viszont
leveseket én se szeretem, kivéve a halászlét, tojáslevest
Nekik pl. a mi goulash-unk, erõs pistánk, pörköltjeink és halászlénk meglehetõsen "egzotikus" fûszer- és paprika kavalkád.
Más nemzetek szemében "zsíros" népség vagyunk.. arról nem is beszélve, hogy a mákot (étkezési, alacsony ópiát/morfin-tartalmú) mint étkezési alapanyagot meghökkenve veszik tudomásul.. néhol egyenesen "drogként" tekintenek rá, pedig a mai fajták közel sem azok.
Egyszerûen náluk a kulináris kultúrának nem része.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kínai=gyomorfájás...köszi évente 1x elég.
Görögöktõl jöhet a gyros.
Német/angol gasztronómiában semmi különlegeset, kuriózum jellegût, nagy újdonságot nem látok, ugyanakkor mégis elég más és egyben hasonló ahhoz, hogy szeressem õket. A német étkezési szokások abszolút bejövõsek...van is tõlük egy spéci receptem...na olyat itthon tuti nem kapni sehol.