A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Ja még így az elején: Senki se legyen büszke arra, hogy szar volt matekból, mert az nem dicsõség (bár elég menõ) (a médiában eléggé nyomatják ezt, és szerintem elég szar)

Spread De Love!

Sir Quno Jedi
A kérdés is sértõ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dettó... én is ugyanilyen vizuális típus vagyok. Nálam pl. pont emiatt van az hogy bizonyos dolgokat sokkal hamarabb jegyzek meg gyakorlatban, mint elméletben...
tigeroo
német
N1ggA
Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. Gimi vége fele a humán tantárgyakból már rossz jegyeim születtek, de ez csak azért volt, mert nem érdekelt és nem foglalkoztam vele. De az érettségi így is jól sikerült.

Spread De Love!

Lacee86
Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. Bár általánosban néha szenvedtem a tesivel, de az meg nem tanulós tárgy. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

immovable
Matematika.

Hihetetlen gyenge voltam belõle mindig is. Folyamatosan külön-tanárhoz jártam, hogy ne húzzanak meg. Egyszerûen amit nem tudok elképzelni, azzal nem tudok mit kezdeni. Erõsen vizuális típus vagyok. Érettségi is csak a koordináta geometria miatt sikerült. Azt valahogy "láttam". 😊
Lyukasbogrács
Nem voltam rossz tanuló egyik tárgyból sem. 4-5 volt mindig minden, viszont utáltam minden tárgyat 😄

Csak a matekkal voltak problémáim állandóan... egy k*rva hármasért is 'vért' izzadtam...
Az ember keletkezésének tudományos vagy vallási elképzelésével értesz inkább egyet? ==>> Mely tantárgy(ak)ból voltál a legrosszabb suliban?
<#zavart1><#alien><#hawaii>

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Motoroj
Én ezt a tudomány vs. vallás dolgot sosem értettem, mintha a sportolás vs. mûvelõdés közül kéne választani egyet, annyira egy kategória.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

az én alexista filozófiám szerint egy földönkívüli faj ültette a déenesét egy csoport majomba
Lacee86
Ezt ismerem. 😊 Álva tapsolok! <#idiota>

A tudományos elképzeléssel értek egyet.

89
és õket ki hozta létre?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

immovable
Ezel a webboldallal moddosítód a topikot tuti jo lessz.<#idiota>
tigeroo
énis ebben hiszek. olvastam pár könyvét, és amit írtam lennt is, van pár vakfolt mindkét választható opcióban...egyik sem tutter...
efti
<#eljen>

Ramen

WWFSMD?

A Tudomány topicban meg is lepõdtem volna, ha más az eredmény😊

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Magic Boy
Pl. Az is lehetett volna egy alternatíva, hogy földön kívüli értelmes lények hozták létre az embert. (Daniken elmélet)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Lyukasbogrács
"sztori", itt a lényeg

Gurren
ahány vallás, annyi féle sztori

Lyukasbogrács
kettõ között mi van? kísérletezõ tudós félisten? <#wow3>

HöfEE
Miért nincs egyéb?? Igazából én valahol a kettõ között képzelem el azt az egészet.

Elég szegényes választás.

Én Flying Spaghetti Monsterben hiszek és az õ egyetlen fiában, Raptor Jesusban.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ocskoszilard
ürölük is neki, helyesírásért meg bocs, de magyarból kettes voltam mindig

Lacee86
Örülj a természettudományodnak. Ja, és tanulj meg írni barátom!

daeemoon
Viccek topikból:
Éva megkérdezi Ádámtól: - Ugye szeretsz még???
Mire Ádám: Miért kit szeressek b*meg???

jhetedikj
Valahol a vallásiban hiszek inkább, de ezt számomra nehezebb elképzelni mint a tudományos magyarázatokat. Valaminek biztos köze volt hozzá, nem egy véletlen miatt vagyunk itt.
A bibliában leírtak ugyanakkor elég komolytalannak hangzanak nekem is.

anno 1987

daeemoon
"hogy valaminek, bárminek, kell lennie, ami az ember "felett" van, amit a mi értelmünk nem tud felfogni." - "Az élet misztérium. Ne pazarold az idõd a megértésére!" 😊 <+add>

Hegi90
meg még egy két dolog, annak akit tényleg érdekel a téma:

(6 részben van fent)

pl #84195-re válaszként...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gercse
nyilván tudományos alapja van a kialakulásunknak (embereknek), de ha az egész "mindenséget" nézem, akkor úgy sem tudjuk visszavezetni az elejéig, mert ha mégis, jön a kérdés, hogy azt ki alkotta/hogyan lett...

ocskoszilard
Útálom a vallást, valaki régen kitalálta, volt sok hülye aki elhitte, és ma is van. Elõbb hiszek a természettudományokban

<#taps><#integet2>

Hegi90
azoknak, akik még most sem hisznek az evolúcióban:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
<#nevetes1><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Üres.
Valahol a kettõ között.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

N1ggA
A dinoszauruszcsontokat az Úr tevé odá, hogy próbára tegye hitünket.

Spread De Love!

rastaman
A tudományos elképzeléssel értek egyet: Az ember az evolúció során alakult ki és a majmok tekinthetõk a legközelebbi rokonainknak.

Lacee86
Ok. 😊

immovable
Megbeszéltük. Majd igyekszem "nyitottabb" szemmel járni. 😊
Lacee86
Persze, h ismerem a különbséget, és persze h rengeteg álszent ember van a magukat vallásosnak mondók közt is, akiket szeretet, tolerancia, empátia stb. kérdésében egy jószándékú ateista is messze leköröz. De azért ne általánosítsunk... Sajnálom, ha ilyen "élményeid" voltak, de sok jó ember van a vallásosak közt is, hidd el, akik nem bort isznak és vizet prédikálnak, ugyanúgy dolgoznak, pihennek, SZÓRAKOZNAK is.

#84179: Látod, nem tudod megmondani. 😊 Ezért kéne elfogadni, még a különösebben nem vallásos ill. hívõ embereknek is, hogy valaminek, bárminek, kell lennie, ami az ember "felett" van, amit a mi értelmünk nem tud felfogni.

Gurren
LOL,ateista duma.
A vallásos ember sem szent,csak törekszik rá....

QuippeR
valószínûleg több vallásos embert ismersz mint gondolnád, csak nem kiáltják a pusztába, hogy õk azok. de ha neked attól jobb, hogy gonosznak hiszed õket, akkor csak hajrá.

(én mondjuk egy kezemen meg tudnám számolni, hogy életemben hány ténylegesen gonosz emberrel találkoztam. álszent és aggresszív, arrogáns és megvetõ a másik csoport irányába pedig ateisták és vallásosok között is elég szép számmal van, lelkük rajta.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

immovable
Ha hívõ vagy nem is rád vonatkozott, nem? Gondolom ismered a hívõ és vallásos ember közötti különbséget.? Hinni lehet én is hiszek valamiben.

Tapasztalataim szerint a vallásos emberek 99%-a álszent, gonosz, úgy formálja "hitét", hogy neki megfeleljen, a toleranciát csak papíron ismeri, arrogáns és megvetõ. Ha erre a vádakra nekem ugrik egy, azzal csak engem igazol, mert nem nyugodt hangon próbál meggyõzni az állítólagos tévedéseimrõl.
Persze lehet egy másik variáció is, mégpedig, hogy a csupa rossz tapasztalataim egyedi esetek. Ezt erõsen kétlem, engem vert pap gyerekkoromban és ismerek sok hasonlót.
tigeroo
és az anyag mibõl lett?

a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
Gurren
és az honnan a francból lett, aki/ami teremtette a világot, úgy mégis.