A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spread De Love!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hihetetlen gyenge voltam belõle mindig is. Folyamatosan külön-tanárhoz jártam, hogy ne húzzanak meg. Egyszerûen amit nem tudok elképzelni, azzal nem tudok mit kezdeni. Erõsen vizuális típus vagyok. Érettségi is csak a koordináta geometria miatt sikerült. Azt valahogy "láttam". 😊
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én Flying Spaghetti Monsterben hiszek és az õ egyetlen fiában, Raptor Jesusban.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Éva megkérdezi Ádámtól: - Ugye szeretsz még???
Mire Ádám: Miért kit szeressek b*meg???
A bibliában leírtak ugyanakkor elég komolytalannak hangzanak nekem is.
anno 1987
(6 részben van fent)
pl #84195-re válaszként...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valahol a kettõ között.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
#84179: Látod, nem tudod megmondani. 😊 Ezért kéne elfogadni, még a különösebben nem vallásos ill. hívõ embereknek is, hogy valaminek, bárminek, kell lennie, ami az ember "felett" van, amit a mi értelmünk nem tud felfogni.
A vallásos ember sem szent,csak törekszik rá....
(én mondjuk egy kezemen meg tudnám számolni, hogy életemben hány ténylegesen gonosz emberrel találkoztam. álszent és aggresszív, arrogáns és megvetõ a másik csoport irányába pedig ateisták és vallásosok között is elég szép számmal van, lelkük rajta.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Tapasztalataim szerint a vallásos emberek 99%-a álszent, gonosz, úgy formálja "hitét", hogy neki megfeleljen, a toleranciát csak papíron ismeri, arrogáns és megvetõ. Ha erre a vádakra nekem ugrik egy, azzal csak engem igazol, mert nem nyugodt hangon próbál meggyõzni az állítólagos tévedéseimrõl.
Persze lehet egy másik variáció is, mégpedig, hogy a csupa rossz tapasztalataim egyedi esetek. Ezt erõsen kétlem, engem vert pap gyerekkoromban és ismerek sok hasonlót.