A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A többit szerintem nem ismerem eléggé.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Magyarból alapvetõen nem annyira kedvelem a nagyon túl zsíros ételeket, nem a kedvencem a pörkölt, de meg kell hagyni egy jó túróscsusza, rákóczi túrós stb nélkül nem tudnám elképzelni az életet néha.
Kínai konyhát nagyon kedvelem, egészséges ételek, sok sovány hús, sok sok zöldség, különleges ízek, halak, szeretem a felfogásukat az ételekrõl.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De szeretem még a magyart is olaszt és mostanában kísérletezek görög különlegességekkel is
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de a Mexikóit is nagyon szeretem, imádom a csípõs ételeket.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
olasz
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
De pizzát, milánói/bolognait, gyrost, kebapot, hamburgert, édes-savanyú szószt is szeretem pl., meg fogékony vagyok minden újra, hacsak nem csúszik-mászik, meg ilyenek. 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Akkor szerintem te még nem ettél minõségi halat, mert annak nem kéne iszapos folyami bûzének lenni.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amúgy a lasagnét + spagettit én kukoricával csinálom, meg pizzából nekem a tejfölös-csirkés-lilahagymás-kukoricás jön be 😄 de persze ha jó paradicsomos alapú akkor tökmindegy mi van rajta, nekem az már elég és megvesznek vele kilóra
(az sg-n rakott be valaki 1 tésztareceptet azóta azzal csinálom és hesszeli az egész család)
halászlevet tunkolva eszem, babgulyásért + kötöttészta (vagy görcstészta) levesért vagyok még oda.
DE! csak extra erõs pistával 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
#84083 Gulyás leveset megeszem, de nem vagyok egy nagy leveses. Levesbõl inkább csak a halászlé illetve a gyümölcsleves.
hajszálvékony finom sonkánk igazi lasagna nem csak tészta tésztával bár 1 méteres spagetti is meg kell hagyni iszonyat jo(feeling xd)
esetleg kis "mini" garnélarák citrommal piritossal uhh :o
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jobb magyarázatot nem tudok, én imádom a paradicsomos, oregánós, bazsalikomos, sajtos cuccokat, lasagnebõl rengeteget meg tudnék enni, pizzaról ne is beszéljünk, de tök mindegy, imádom azt az ízvilágot, persze valószínûleg nem tudnám élvezni, ha az év minden egyes napján olasz kaját ennék, de a magyarnál jobban szeretem, nekem a magyar túl zsíros, meg paprikás, pörköltet alig eszem, nem nagyon szeretem, a tejfölös dolgokat meg ki nem állhatom. A magyar sütik viszont tényleg faják, somlói, arany galuska, rákóczi túrós meg sorolhatnám
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.