A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rastaman
olasz

Hja, ideje lenne megtanulni fõzni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gurren
bocs, de nem sajnállak 😞

morcosqtya
Nem panaszkodhatsz, van olyan munkatársam aki egy héten négyszer kínaiba jár. Gyakorlatilag gung-bao csirke monodiétán van.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kínait imádtam 1 hétig amíg új volt, de most már ránézek és hányok kb :/ Annak ellenére minden pénteken az a menü...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Motoroj
Magyar, de ami a Kárpát-medencébõl származik azt általában ehetõnek találom.
A többit szerintem nem ismerem eléggé.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

chhaya
Magyar a leglegleg, de jöhet mind

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

immovable
Kínai tényleg finom.
Gell97 kolega
Magyar, olasz, német.

szabii98
Magyar, Görög (:

I met God. She's black

Magyar,Mexikói.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jazzy
Magyar, Kínai.

Magyarból alapvetõen nem annyira kedvelem a nagyon túl zsíros ételeket, nem a kedvencem a pörkölt, de meg kell hagyni egy jó túróscsusza, rákóczi túrós stb nélkül nem tudnám elképzelni az életet néha.

Kínai konyhát nagyon kedvelem, egészséges ételek, sok sovány hús, sok sok zöldség, különleges ízek, halak, szeretem a felfogásukat az ételekrõl.
magyar leginkább, de azért szeretek kipróbálni új, egzotikus ételeket is 😊

Végre valami amiben a nagy többség Magyarnak érzi magát 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

milk4
Magyar.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Gurren
szezámmagos csirke a világ legjobb étele, ez köztudott

Victor1103
Kínai a kedvenc konyhám. Egészséges csirkekaják(amerikai,szezámmagos csirke nyamm) és zöldségmixeknél nincs jobb<#finom>

De szeretem még a magyart is olaszt és mostanában kísérletezek görög különlegességekkel is

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lacee
mexikói-amerikai

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DJKonya
A Magyar ételeknél nincs jobb!
de a Mexikóit is nagyon szeretem, imádom a csípõs ételeket.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ettél már süllõt, vagy csukát, vagy valami nemesebb halat aminek kemény hófehér húsa van? Nem csak pontyot kell érteni édesvízi ha alatt.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

byzhouse
amerikai: hamburger?

olasz

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RS
magyar/olasz

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szekely 😄

Rettenthető
Na igen, de attól, hogy valami folyami, még nem kell, hogy iszapos bûze legyen. Azt viszont nem vitatom, hogy általában a boltban és piacon kapható halak jelentõs része kimondottan büdös.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Magyar után olasz, kínai, japán, indiai.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lacee86
Magyar. 😊)
De pizzát, milánói/bolognait, gyrost, kebapot, hamburgert, édes-savanyú szószt is szeretem pl., meg fogékony vagyok minden újra, hacsak nem csúszik-mászik, meg ilyenek. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Gurren
kamu

tigeroo
igen, azért írtam hogy folyami<#wow3>
Gurren
a tengeri halak amúgy se olyan büdösek

Rettenthető
"az az iszapos folyami bûze, fúj"

Akkor szerintem te még nem ettél minõségi halat, mert annak nem kéne iszapos folyami bûzének lenni.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Adrienn00
<#eljen>

Gurren
szartam be

NEOreg3
etióp

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
az elefántcsontparti

dartonita
A magyar a legjobb.
Az olaszt pl kimondottan utalom.

immovable
Erõs pista jó, de inkább hamvas Ilonka, vagy érett Mariann.<#idiota>
tigeroo
ja persze, ezt megértem, jóak az olasz kaják 😊

amúgy a lasagnét + spagettit én kukoricával csinálom, meg pizzából nekem a tejfölös-csirkés-lilahagymás-kukoricás jön be 😄 de persze ha jó paradicsomos alapú akkor tökmindegy mi van rajta, nekem az már elég és megvesznek vele kilóra

(az sg-n rakott be valaki 1 tésztareceptet azóta azzal csinálom és hesszeli az egész család)
morcosqtya
Strong Steve. 😊

tigeroo
énsem vagyok nagy leveses. a halat utálom (az az iszapos folyami bûze, fúj)

halászlevet tunkolva eszem, babgulyásért + kötöttészta (vagy görcstészta) levesért vagyok még oda.

DE! csak extra erõs pistával 😊
morcosqtya
Ehhez csupán "visszacsatoljuk" Olaszországot, Thaiföldet stb, és mind olyan lesz.. 😊

immovable
Nem tudom. Nem ízlik igazán, leszámítva a körömpörköltet. Abból egy lavórral is megeszem. 😊

#84083 Gulyás leveset megeszem, de nem vagyok egy nagy leveses. Levesbõl inkább csak a halászlé illetve a gyümölcsleves.
olasz pizzán eltudnék élni 2 évig szerintem :o
hajszálvékony finom sonkánk igazi lasagna nem csak tészta tésztával bár 1 méteres spagetti is meg kell hagyni iszonyat jo(feeling xd)
esetleg kis "mini" garnélarák citrommal piritossal uhh :o

Sir Quno Jedi
Amúgy szeretem én az összes konyhát, ha hasonlóan csípõs, erõs, fûszeres, minõségi cuccz, mint a sajátunk. Pl. Thai marha tésztával, savanyú-csípõs leves stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gercse
Ízlések és pofonok 😄

Jobb magyarázatot nem tudok, én imádom a paradicsomos, oregánós, bazsalikomos, sajtos cuccokat, lasagnebõl rengeteget meg tudnék enni, pizzaról ne is beszéljünk, de tök mindegy, imádom azt az ízvilágot, persze valószínûleg nem tudnám élvezni, ha az év minden egyes napján olasz kaját ennék, de a magyarnál jobban szeretem, nekem a magyar túl zsíros, meg paprikás, pörköltet alig eszem, nem nagyon szeretem, a tejfölös dolgokat meg ki nem állhatom. A magyar sütik viszont tényleg faják, somlói, arany galuska, rákóczi túrós meg sorolhatnám

MR ME
ami kb pöri csak sok lével 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
de a gulyást csak eszed?!
MR ME
mibajod a pörivel? 😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
magyar konyha <#eljen>

immovable
Magyar konyha. Bár pörköltet nem eszem meg. 😊
morcosqtya
Kedvenc igazából nincs, sok mindent megeszek.
De talán:

Magyar
Olasz
Görög

Most egy pizza nem lenne hátrányos..