A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
WHAT?! An interference pattern?!
[/cserf][/fülünyúl]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ilyen kérdést csak egy hülye képes feltenni. Mi az összefüggés szerinted egy kötekedés és egy feljelentés között? A feljelentés nem kötekedés. Vagy a te olvasatodban igen?
[/cserf][/fülünyúl]
szóval kuss és bámulj kifelé a fejedbõl
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A probléma az, hogy eléggé elferdítve és egyoldalúan adjátok elõ a dolgokat mintha ti a világ legártatlanabb kis báránykái lennétek, akiknek meg lett sértve önérzete, hogy nem tehettek meg BÁRMIT, amit úgy VÉLTEK, hogy megtehettek. Ez az alapprobléma, ebbõl kéne kiindulni, nem hogy kataígy meg kataúgy. Kicsit objektíven, elszakadva a személyes ellentétektõl kéne ránézni a ti viselkedésetekre is.
[/cserf][/fülünyúl]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gratulálok, vágjad csak magad alatt a fát....
Meg a másikra, hogy miért nem jelezte a kellõ helyen. Szerinted ki merne beírni a modi topikba, mikor ki van írva, hogy ha valaki hozzád szól ban-t kap ????
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A fórum olyan mint egy csatatér, a fórumozók meg az íjászok, lövöldözünk mindenfelé és a legtöbb íjász próbál elbújni, vagy kitérni a lövések elõl, de te egyenesen belerohansz, föltartod a céltáblát az "Ide lõjjetek" felirattal, és néha még benzines hordót is tartasz magad elé egy gyufával!
és csodálkozol ha mindenki téged bánt. A humorosban mit mondtam? nem mindenki téged bánt, csak a helyett hogy elbújnál, mint a többi bántott (ami nem mellesleg már mindenki volt itt a fórumon szerintem) te rá laksz egy lapáttal.
De minek jár a szám, úgyse fogod felfogni...
[/cserf][/fülünyúl]
Ha anyukád/apukád/kishúgod/fõnökeid elõtt is mernéd vállalni nyíltan, amit írsz és nem sülne le a pofádról a bõr, akkor már közel jársz. Nem nagy ügy, jópár embernek megy ez.
Ez a téma, nem pedig: Mondjatok véleményt Kata fórumtársunkról. Segítettem elolvasni nektek, jó?
Aki innentõl kezdve nem képes olvasni, értelmezni: annak segíteni fogok hogy a majdani alregjének már az elsõ pont felé hajoljon a keze.
HTX.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Én mondjuk eddig 2 embernek írtam priviben hõbörgõ levelet, de azért röhelyes valahol ez a kijelentés, hogy aki nem meri vállalni... Ha én itt elkezdenék k**vaanyázni akkor bátor vagyok, de hülye, és bant kapok, ha privibe írom akkor gyáva vagyok, de okos és szánalmas
egyik jobb mint a másik...
[/cserf][/fülünyúl]

WHAT?! An interference pattern?!
Aki nem meri nyíltan vállalni a véleményét szemtõl-szemben, az priviben már feleslegesn nyíg! :D
A gond az, hogy miért abba a topikba raktad be, és hogy MIÉRT raktad be...
De kár most is a hülyét játszanod, nem áll jól.
Innentõl kezdve nem érdekel a véleményed. (Eddig se, csak hogy lásd, mostantól se.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Másrészrõl nem tudom benne van-e bármilyen módon a fórumszabályzatban a privát üzenetek kiposztolásának tilalma. De ha morális kérdést akarsz belõle csinálni, az illetõ nem érdemelt meg részemrõl semmilyen tiszteletet, hogy õ privátban kezdett el anyázni. Ennyi.
[/cserf][/fülünyúl]
---------------------------
A modikat megkérném tisztelettel, hogy bárki aki direkt vagy indirekt módon megint engem mószerol, töröljék már ki a fenébe a hsz-ét... Uncsi és nem én vagyok a bûnbak.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Illetve, IQ-hoz kellene kötni a moderátorságot.
Kata: Nem azzal van a gond, hogy kivételezett személy vagy, hanem azzal, hogy visszaélsz vele. (Mielõtt még sírnál, hogy én is baszogatlak, példát is mutatok a tevékenyésgedre.)
Peace.
A heavy cost. I pay it gladly.
practitioner of the forbidden arts of death
\"Errõl van szó!\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Afölött már csak az lenne, hogy aki belép oda: ban. <#gonosz1>#gonosz1>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯