A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két egymásnak ismeretlen ember - pipa
az egyik megpróbál magyarázni a másiknak privátba (ez esetben ez telefon, elvégre csak õ meg a másik fél hallja) - pipa
mind a kettõ egymás között akarta lerendezni a dolgokat, másnak semmi köze hozzá - pipa
Ez ugyanúgy érvényes az itteni fórumra nem, mi a különbség?
De ha azt vesszük, felhívom az osztálytársamat, és õ elkezd kurvaanyázni, én meg hangszóróval szétkürtölöm amit mondott? ugyanez!
És a lényeget fogd meg, ne a helyzetet!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kata témának meg ehhez mi köze?! Oldalak óta meg sem említettem a nevét és nem is folytam bele a "vitátokba", már ha ez az...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Es nekem Kataval semmi bajom nincs, nehogy felreertsetek, csak a privat uzis dologgal kapcsolatban irtam le a velemenyem.
Peace!
Nekem már ehhez nincs több hozzáfûznivalóm.
További jó szórakozást.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem eleg kulturalt uzenet volt, persze mindenki maskeppen latja a dolgokat.
Lehet sok dologrol lemaradtam, az anyazos uzeneteket en figyelembe sem veszem, ha van olyan.
De ha valaki normalis hangnemben megfogalmaz egy szoveget, megha nincs is igaza, nem szep dolog kitenni a kozosseg ele.
Biztos van oka annak ha valaki nem meri valani a velemenyet, de ez az o dolga, nem is nagyon erdekel.
[/cserf][/fülünyúl]
"A kurva anyját ennek a fasznak"
Most ezt lehet privát beszélgetésnek is mondani, habár nem célirányosan apámnak mondta a néni, de most tapétázza ki apám a körutat, mert ilyet mondott a néni.
Érted mirõl beszélek? azért mert lesüllyeszti magát valaki a béka segge alá, tegye, röhögök rajta egyet, és kész. De nem alázom be, mert azzal én is a szintjére süllyedek
A fõ probléma valószínûleg az, hogy a morál és erkölcs szavak nem jelentenek számukra semmit.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
[/cserf][/fülünyúl]
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[/cserf][/fülünyúl]
2. Ha a moderátornak mégsem lenne igaza, az 1. pont lép érvénybe.
Mikor tanuljátok már meg?<#wow3>#wow3>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Pont azt csináljátok mint a bûnözõk, akik a különbözõ vélt vagy valós jogaikra hivatkoznak miközben ÕK a bûnözõk. Az a súlyosabb, ha priviben orvul anyázol, onnantól elveszted az "emberi" jogaidat a szememben és mész közösbe, lássák ki is vagy valójában.
ÉRDEKES, hogy normális emberek normális megnyilvánulását sosem kellett élesbe bemásolni???! Hmmmm... Miért is van ez, hogy csak a pleb szenny senkiháziakat zavarja, hogy a sötét üzelmeik napfényre kerülnek!?!?!?!??!?!?!? Ki érti ezt?! (én igen)
Aki az anyázós privi-írókat védi a normális fórumozóval szemben, ha az napvilágra hozza az adott privit, az UGYANOLYAN BÛNÖZÕ a szememben, mint maga a mocskolódó, sõt az én szememben még rosszabb is...
[/cserf][/fülünyúl]
azért mert normálisan fejezed ki magad.
Ha egy újreg anyázik, azért nem értem miért reagálsz, hagy anyázzon, ha egy régi reg anyázik, annak nyílván oka lehet, mert ismeri ezt a "harcmezõt".
Csak nézz tükörbe:D
Szerinted kit dugna meg több modi téged vagy õt?
WHAT?! An interference pattern?!
[/cserf][/fülünyúl]
"Te még sose használtál zárójelet?"
milyen igaz :D
"buta vagy és neveletlen."
jogos, de ez nagyon vicces ez a mondat így, hogy nem a nagymamám szájából hangzott el :D
Ez, hogy egymas privat uzeneteit kiteszitek, olyan kicsit mintha a valo eletbe egy bizalmas beszelgetest adnal ki masik szemelyeknek.
"magán véleménye itt már rég nincs az embernek, mert ha írsz bármit, az valakinek a személyes vagy vallási nézeteit sérti, így BAN-t kapsz. Ha privátba mondod el a véleményed azt bemásolják az egyik topikba, amikor is szánalom tárgya leszel."
Látod, ti "csak" bant kaptok a magánvélemény leírásáért, de engem nekiáll rögtön savazni egy tucat senkiházi alreg ha bármit merek írni. Ez ilyen "HOGYMERÉSZELI?!?!?!?" hozzáállás. Pedig nekem is éppen ugyanúgy szabad bármit amit nektek. Ezt az amit meg nektek kéne megérteni és elfogadni. És ez nem az én paranoiám meg az én észrevételem és nem azt jelenti hogy körülöttem forog a világ, ezt nagyon sok ember szóról szóra ugyanígy vette észre itt sg-n.
[/cserf][/fülünyúl]
Jó a moderáció, minden jó... Csak sok köcsög van.
Menj vissza a humorosba, az elmúlt pár nap kommentjei közül amit írtál, volt amikor beszóltak neked? nem, mert normálisan írtad a véleményedet. Semmi atrocitás nem ért téged azóta, hogy azt lerendeztük