A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Szerencsére vannak olyanok akik teszik a dolgukat....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Csirke4
Esetleg nem lehetne mégiscsak bezárni a csetet? Vagy erõsebben moderálni rajta, hogy ne 24/7 azt kelljen olvasni, hogy ép scrank a 409-edik regjével kit akar megdugni.

Továbbá a Gumiszoba is fölösleges szerintem, egy Informatika & Tudomány témakörön belül nem hiszem, hogy a megdugnád-e xy-ont témáknak kéne hemzsegnie. +magával vonzza az olyan emberkéket akik a "k*** anyád" hozzászóláson kívûl kb semmit nem adnak hozzá a fórumhoz. 1-2 értelmesebb topic mehetne onnan a Sajátba, a maradék szemetet meg ki lehetne söpörni a csettel együtt.
gergely1991
"Szerinted milyen a moderáció itt az SG fórumán?"

Háááát ÕÕÕÕÕ....
Láttam sok-sok személyt mint a fórumon, mint a topikoknál ,akik ésszel nem rendelkezve írták újra és újra a baromságaikat, inkább arra kéne törekedni hogy ezek ne süllyesszék az sg hírnevét.Érdemes olyan moderátorokat választani akiknek több szabadidejük lenne/van az egészhez.Fõleg tervbe készíteni az újabb szabályokat....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Frosty01
szerintem meg a büdös drevil féle alregek ügyében nem erõltetik meg magukat

practitioner of the forbidden arts of death

Broafka
magyar mentalitás 5-ös.

A parlamentben is ez folyik, regulázzuk meg az országot, elõször hitessük el a bárányokkal hogy minden szép és jó lenne, aztán meg szúrjuk hátba az egész országot. És még így is van pár bárány aki a farkast követi, röhej.

Kata a moderálásnak nem abból kéne állnia, hogy aki csúnyán néz rád az repül, mert akkor a fél SG társaság repülne...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sir Quno Jedi
Jogos, végezzünk aktív közvéleménykutogatást:

Szerintetek hány aktív modi van még evilágon, életben?! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

byzhouse
Szigorúsággal semmi baj,de mostanában nem nagyon erõltetik meg magukat a modik.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Sir Quno Jedi
Azt a rohadt csetet is megpróbáltuk már párszor bezáratni, mert csak a feszkót kelti fölöslegesen, de annyi elmebeteg ír oda, hogy végül maradt a posványuk, élvezzék csak... ÉS utána panaszkodnak. Én már megmondtam mindenkinek, ha csetre ír, magára vessen, minden sérelméért maga felel. Ha közéjük keveredsz, az iSten sem véd meg...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehet, de ezt nem mindenki látja így. Amíg pedig ilyen bizonytalanságok meg kilengések vannak, addig szerintem jogos sokak felháborodása.

WHAT?! An interference pattern?!

sedózáj fosul moderál, többivel nincs bajom
Kata
Frayer saját maga borította ki a bilit állandóan, legalábbis amit a chaten láttam tõle. Senkit nem érdekelt és nem zavart hogy kicsoda vagy micsoda, de mindig addig provokálta az embereket míg valakinél aztán el nem szakadt a cérna. Utána meg ment sírni hogy õt bántják mert buzi. Az überláma sg chates topikban nagyon sok chates szövegrész volt tõle bemásolva, javaslom azok elolvasását és máris át fogod értékelni a véleményed. De ha nekem nem hiszel, kérdezz meg bárki mást a chaten például.

[/cserf][/fülünyúl]

Ilyen alapon Frayernek már negatív büntipontjai lennének, annyit baszogatták itt.

Attila8805
BTK!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
+1

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kata
Ha én is moderátor lennék, tennék itt olyan rendet hogy öröm lenne nézni. Kemény diktatúrával, megkülönböztetések és kérdések nélkül. :P

Más.
Sokan mondják hogy ilyen meg olyan kivételezett személy. Azt érdekes módon egyik sem észrevételezte, hogy esetleg a személy azért kivételezett, mert a normálisnál több alaptalan bacogatás és gyalázás éri. Ha ez a jelenség nem lenne, nem lenne az kivételezés sem. Ne cseréljük fel az okokat az okozatokkal!

[/cserf][/fülünyúl]

<#eljen>

Sir Quno Jedi
DE vagy annyira hülye, hogy idejössz a z-edik alregeddel, amit jó elõre regeltél már, hogy megmond az "értelmes" véleményedet, miközben jól tudod, hogy banmegkerülésért és fõleg ecélból létrehozott alregekért, multiregekért azonnal ban jár. Ha most banolnálak én lennék a szemét, pedig ezt kéne tennem, már elõször is ezt kellett volna tennem, ahogy megszólaltál, kérdezés és figyelmezetés nélkül! (és még el is újságolod sérelmedet, amivel be is ismerted a bûnödet, géniuszra vall)

Na ezzel vitatkozzál!

Sir Quno Jedi
Hajaj, én is tudnék ám idézgetni itt sokaktól, de még mennyit... :D

tommygear
egyszer ilyen egyszer olyan...
általában az ok nélküli pont hajingálások mennek, az alregek meg vígan rohangálnak

mellesleg több moderátor kéne az oldalra, 20 modi közül 10 évek óta be se lépett az oldalra 4-5 szarik az egészre a maradék meg próbál moderálni
Errõl beszéltem én is. Alapreggel azért nem tudok írni, mert egy intelligens moderátornak túl magasak voltak az eszmefuttatásaim és "flém" miatt banolt.

"Nagyon összegyûlt a legalja..."

köszönöm szépen, itt a példa arra, hogy milyenek a moderátorok
Fabio Capello
Ideje lenne már gatyába rázni a moderálást úgy ahogy van. Van uszke 5-10 modi, akik már évek óta ide se pislantanak, vagy már belefáradtak a moderálásba. A maradék 5-nek pedig nyilvánvalóan eldurran az agya amikor a hatezredik idiótával találkoznak egy nap alatt.

Másrészt, ideje lenne kõbe vésni hogy miért micsoda jár. Annak idején gabbertõl volt erre egy nagyon jó kezdeményezés, nyitott egy topikot, ahol világosan leírta, hogy Õ a sportfórumon miért fog pontot kiosztani, és ez nagyjából be is vált. SQJ-nek szintén bevált a warezmentesítés a konzolosban, ezt az irányvonalat kéne követni, és végre leírni, hogy mi milyen súllyal esik latba. Láttam/láttunk már ugyanazon dologért 1 és 5 pontot is adni, ilyenkor azért valahol jogos a hõbörgés, nincs egyenlõ mérce... Egyszerûen csak össze kéne ülni, és az alap moderálnivalókat összeszedni, és a megfelelõ büntetést meghatározni (flém, stílus, reklám, alreg, stb).

Jó le(het)nne a moderálás az sg-n, ha lenne benne rendszer, nem hasraütésszerûen, jajtégedismerlek alapon menne a dolog. Persze távol álljék tõlem hogy bárkit is elfogultsággal vádoljak, de mind tudjuk, hogy olykor olykor meglágyul az ember szíve ha ismerõsrõl van szó... :P

SZABÁLYZATOT A MODERÁLÁSRA! (Nem azért hogy a modikat kordában tartsuk, hanem hogy mindenki tudja, mivel járnak szörnyû tettei!)

Uff, szólottam.

Sir Quno Jedi
Nagyon összegyûlt a legalja, ez szemlátomást vonzó téma számotokra! :D

Nem akartok klubbot alakítani?! (bár lehet, hogy ez már meg is történt)

Karajnak adok igazat, itt volt nem egy példa, ennyi.

ott a pont, ha az ember értelmesen leírja a véleményét, gyorsan bele kell kötni, nehogy igaza legyen
Sir Quno Jedi
Amint belépsz a valódi, eredeti, hamisítatlan alap regeddel (már ha még emlékszel rá, hogy melyik is volt az), máris érvelek egyet neked...

Marci0115
szerintem nyugodtan levehetitek a kérdést, ugyis minden válaszra ott a rikácsolás

Aha, akkor érvelj, ha már humorérzéked nincs.

Sir Quno Jedi
Most, hogy máris megdupláztad hozzászólásaid számát, véleményed máris dupla súllyal esik latba! OJVÉ!

Aha, értelek. Akkor adj azoknak a szavaira, akik 1000 postban szidták egymás anyját, vagy egyéb hozzátartozójukat.

Sir Quno Jedi
Petikét hallhattuk, az 1, azaz EGY hozzászólásos alreget!

Úgy vélem, komolyan kell venni a véleményét és megfontolni a tanácsait...

Szerintem elég összetett problémák vannak, amik általában a moderátorok fejletlen személyiségébõl és önkényes "tisztogatásaiból" következtethetõek. Félreértés ne essék, de nem ítélek el senkit, én véleményt mondok. Vannak moderátorok, akik nem ide valóak, reklámért egybõl bant, még figyelmeztetést sem adnak az illetõnek, mint ma a rendõrök közül a korruptabb és primitívebb egyének.
Másik: vannak a korruptabb moderátoroknak kedvencei és ezt általában nem azzal érdemlik ki, hogy példamutató magatartást tanúsítanak a különbözõ témákban, hanem szó szerint nyalnak, elnézést a kifejezésért, de ezt még enyhén is fogalmaztam meg.

Végsõ megoldás az lenne, hogy a szerver tulaj, vagy az adminisztrátor összehívna egy pár ÉRTELMES moderátort, mert vannak köztük olyanok is és megbeszélnék együtt, hogy kik azok az emberek, akiknek nincs keresnivalójuk a moderátorok között.

Ennyit akartam mondani, üdv. :P

Marci0115
SHADOWEYES7 tényleg a vicc kategóriába tartozik

amúgy meg túl gyenge, ez a való világ topikban is megmutatkozott, a többit meg mindenki gondolja el ahogy akarja

immovable
Szerintem meg a 3 fõ probléma, hogy...

1. A "moderátorság" központilag van "leszarva". Nem véletlenül volt modi lázadás, anno.

2. Nincsenek konkrét lefektetett szabályok, így elég szabadon értelmezett a moderálás.

3. Kevesen vannak és részei az itteni közösségnek, így akaratlanul is ellenszenv, barátság, részlehajlás, stb. alakul ki az egyszeri user-ek felé és vica versa.

Aztán lehet tévedek, mert én inkább a gumiban tevékenykedem<#idiota> ott pedig ritkán van gond - annak jellegébõl adódóan. De elnézve a humiarit, vagy különbözõ tudományos témákat, ez jön le.
Sir Quno Jedi
Ezt a naprakészebbet ezt mégi hogy gondolod?! Legyen egy 7x24 órás moderátorcenter, ahol hatalmas képernyõk elõtt ülnek a három mûszakban váltot modik és ha Brazíliában elveszítjük egyik ügynökünket, akkor a fogába épített mûholdadó jelez a kémholdjainknak, hogy szegénynek kaput és mi szomorúan rázzuk a fejünket, ahogy a fény kihúgy az óriásvilágtérképizén?!!?? Kár érte, jó ügynök volt...

Fresh Duke
Szerintem 3 fõ probléma van:
- A moderátorok sokszor kedvüktõl függõen "jutalmaznak", épp ezért van, hogy túl szigorúak, de van, hogy nem is érdekli õket a dolog.
- Van olyan ember, akivel kivételeznek, olyan (sokszor nevetséges) indokra hivatkozva, mint pl: "mindenki bántja õt". És ezzel az ilyen személyek általában vissza is élnek... (Nem aKArok neveT mondAni.)
- Túl sok a troll, és nem lehet õket megfékezni. Vagy A) nem merik õket bannolni, mert (habár obvious a trollkodás) "nem tesznek semmi rosszat", vagy mert hiába bannolják õket, 1 hét múlva visszajönnek, vagy csak IP-t váltanak, és van 1000 alregjük.

Egy javaslat:
A moderátorok lehetnének kicsit naprakészebbek. Sokszor több óra kell nekik, hogy valahol nekiálljanak rendet rakni... (És ez nappal is így van sokszor.)
Tudom, hogy a moderátoroknak is nehéz a dolguk, épp ezért tudnám javasolni, hogy egy topikban csak olyan ember legyen házigazda, aki tényleg rendet is tart a topikban, és együtt mûködik a moderátorokkal. (A Humoros-aranyosban történteket is meg lehetett volna elõzni azzal, ha a házigazda csinált is volna valamit.)

Peace.

A heavy cost. I pay it gladly.

Lyukasbogrács
egyéb: nevetséges

miilann04
a túl szigorút nyomtam, de igazából nem a szigorral van a baj, inkább a következetesség hiánya. vannak felhasználók, akik bármit megtehetnek, vannak akiket kis túlzással ok nélkül az elsõ keményebb megnyilvánulásra kibasznak permbannal. egy-két moderátor meg szimplán nem való modinak, mert nem tudják helyesen kezelni a hatalmukat.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

immovable
<#nevetes1>
bardocz
Össze vissza, vannak, akiket én már rég kibasztam volna, van, akinek meg nem adtam volna a tettéért semmit. Nem látom úgy, hogy egy szabályrendszert követne az összes moderátor.
NEOreg3
rohatt sneciek mind

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Nekem megfelel.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shadow az egyetlen, aki hasraütés szerûen osztogatja a pontokat, mindenféle indok nélkül hónapokra kirakja azt, aki nem tetszik neki és hasonlók...
Különc
Nem szigorúbb kellene hogy legyen, hanem racionális és szabályokba fektetett kellene hogy legyen.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sir Quno Jedi
Vagy legyen 20????

Lájkolnám

REAL MADRID

ocskoszilard
bevallom, hogy nem nagyon vagyok képben, mik folynak itt mindig, de a humoros-aranyosba ami néha szokott menni, az agyhalál.. eddig nekem nem volt gondom a moderációval, inkább egyes emberek modorával =)

kakimakifsz
Egyéb

Néha értelmetlenül szigorú, néha viszont jó, amikor csak ejnyebejnye van, de nincs egybõl büntetõpont.

Azzal együtt a pl.: Filmkatalógus.hu megoldása a jó: a moderátor nem, vagy csak ritkán kommentál (nem látszódik), így vitatémákban nem erõltetheti az álláspontját az átlagra (nyalni sem lehet neki és gyûlölködõ topikokat se lehet nyitni a személyérõl).

Reklámért 5 pont az egyenesen baromság, sokszor tudományos cikkek kerülnek linkelésre (a megnyitott weblapon 1 darab reklám, vagy ajánlat sincs) és az illetõ 5 pontot kap. (csókosok ilyenért persze nem kapnak)

A permbannak semmi értelme. Úgy is visszajön, aki vissza akar jönni.

Gumiszobában ne legyen moderáció!!!! Aki nyitja az automatikusan házigazda legyen ott egy témában, az elmeápolóak el vannak ott, moderátorok ott ne moralizáljanak! Ha meg olyan a téma a gumiban pl: cigánygyûlölet, vagy Tirexi-fikázó topikok azt kóddal le lehet védeni. Ennyi....

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

Guren
ja!

Sir Quno Jedi
262 üzenetedhez képest nagyon tapasztalt öreg rókának hiszed magad?! :D