127612
-
Ne legyél hülye, akit ráKÉNYSZERÍTENEK a droghasználatra, azt elküldik elvonóra és megpróbálják kigyógyítani, mert az nem az ő hibája közvetlenül. Az okés is. Aki csak nagy unalmában, depijében, istentudjamilyében rászokik, azt meg nehogymá sajnálni kelljen?!! -
-
Amúgy meg tényleg értelmes: ahelyett, hogy orvosi támogatást nyújtsunk szerencsétlen drogosnak, basszuk be a börtönbe és vegyük el az utolsó reményét is az újrakezdésre. Mindenki követ el hibákat, egyesek drogokhoz nyúlnak. A kurváknak meg a strici adja, őket is basszuk rács mögé. -
Nem warezolnák még ha drágább lenne akkor se, és meg is mondom miért: mert az államilag "lematricázott" szerek tiszták és biztonságosabbak.. Így max a hülyébbfajta drogos venné feketén a szert, ugyanúgy ahogy az ostoba alkoholista megissza az etilt/körömlakklemosót/stb. A legtöbb túladagolás is csak azért van, mert a fogyasztó rászokik a higított, szar minőségű cuccra, és amikor más forrásból kapja a szert bevesz egy nagyobb adagot aztán kampó. Aztán még ott van a szer elkészítése-előkészítése során felvett mindenféle szennyeződés, amitől lerohad a karod (lásd krokodil), hogy a fertőzésekről már ne is beszéljek. Ezeket mind-mind ki lehetne küszöbölni a fent említett opcióval.
És ha már a krokodilnál tartunk: a mesterségesen magasan tartott drogárak miatt mindig lesznek hagyományos drogokat pótló dizájnerdrogok legálisan, amik sokkal veszélyesebbek, mint az illegális társaik. MINDIG lesznek. -
ha a füvet vesszük alapul, az lenne a vége, hogy a "becsületes" dokikat csúszópénzzel meglehetne győzni arról, hogy te tényleg milyen beteg vagy, és szükséged van a mariskára.
ezzel a szenvedő betegek jól járnának, de a hálapénz országában több kamu beteg lenne, mint tényleges. -
a portugálokhoz azért közelebb állunk, ott túlszárnyalta a várakozásokat egy ilyen rendszer.
a gond csak az, hogy az egész drogos témát már óvodás kortól kezdve helytelen információkkal tanítják a gyerekeknek. Szinte bárkit megkérdezel, mindenki azt mondja, hogy a fű függőséget okoz, és túl lehet adagolni. -
Üres.
Leszarom. -
*portugáliában
hollandoknál egy picivel másabb a helyzet. -
korall #100985 Szerintem hülyeség, hogy ne lehetne ellenőrizni, most is van drogteszt, vagy csak ha gyanús vagy a zsaruknak közúti ellenőrzéskor, csak beutalnak vérvételre másnapra.
Ha drogot fogyasztottál, megbüntetnek 50k-ra meg kapsz pár büntetőpontot.
Én nem ellenzem, hogy lehessen drogozgatni jó minőségű szerekkel.
Igaz és nem alkoholt, sem drogot nem fogyasztok, mert azok nélkül is képes vagyok átállni olyan üzemmódba, mintha fogyasztottam volna.
Na jó azt nem tagadom, hogy régebben kipróbáltam az LSD-t többek között, mert sokat kellett dolgozni, de már cca 3 hónapja nem csinálok hülyeséget.
1 éve olyan is volt, hogy részegen vezettem haza, beálltam a garázsba, épphogy haza értem, még a motort se állítottam le egyből elaludtam :DD
Arra keltem olyan reggel 8 fele, hogy a szüleim pofozgatnak, meg hideg vizet borítottak az arcomra, a motor meg akkor állítottam le :D
Ráadásul még a garázsajtót sem csuktam le, bár gondolom ez magától értetődik.
Azóta megfogadtam nem drogozom, nem iszom alkoholt, részben sikerült is.
-
Fbn Lx #100984 nem kellene kerülgetni a forró kását ilyen részmegoldásokkal, hanem dekriminalizálni kellene a droghasználatot teljes egészében, mindenestől.
Ennek lehetséges pozitív oldala messze túlhaladja a negatívumait, de az ország, és sajnos az egész fejlett társadalom konzervatív, indoktrinált és csőlátó elméi nem teszik lehetővé azt, hogy drasztikus változásokat kezdeményezzen a szellemi képességeiben erősebb, és szabadabban gondolkodó réteg. Az évezredes ideologizálás és vallásos népbutítás hatásai sajnos még mind a mai napig érezhetőek. -
clio1616v #100983 ahogyan a mentálisan sérült embereket a bűnözésre hajlandóakat elkülönítjük, úgy a tudatosan módosított embereket is és a tudatosan saját magukat károsító cigarettázókat is el kell zárni a normális emberektől, azokat meg kell védeni, mert nekik joguk van az egészséges élethez -
Támogatom, de egyelőre megelégednék azzal is, ha betiltanák a dohányt meg a tömény szeszt. -
"See, I think drugs have done some *good* things for us, I really do. And if you don’t believe drugs have done good things for us, do me a Favor: go home tonight and take all your albums, all your tapes, and all your cd’s and burn em’. 'Cause you know what? The musicians who’ve made all that great music that’s enhanced your lives throughout the years...
Rrrrrrrrrrrrreal fucking high on drugs."
Bill Hicks -
Szerintem itthon még az orvosi füvet sem lehetne megoldani, pedig pár embernek biztos jobb lenne, mint más fájdalomcsillapítók. -
na igen...iszákos, bagós, káromkodós európai gyöngyszem lettünk. így morálban lassan a bányász béka segge alatti magas szintre jutunk. ezzel nem lehet legál droghelyeket létre hozni. -
az átlagot hozzuk... -
igen, és még máshol is. de szerinted mi, magyarok, hol állunk mentalitásban a hollandokhoz képest? -
hollandiában mégis működik -
ellenzem. eszükbe ne jusson ilyen módon legalizálni. van elég idióta így is ebben az országban, nem kell, hogy ezek után majd nyíltan, ilyen álindokkal magyarázva, hogy csak ki akarja próbálni (blabla) megtehesse bárki is. nehogy már elő is segítsék a rászokást ezekre a vackokra. akinek ez kell, igenis kínlódjon meg érte. nem ettől lesz kevesebb a drogkereskedők létszáma.az meg, hogy a turizmust ez lendítené fel, megint csak hülyeség. -
ellenzem, továbbá elképzelhetetlennek tartom. hogy bármely társadalmat - közösséget a kábítószerek formálnának egy szebb csoporttá ... -
nem lenne normálisan megoldva -
Blum #100972 Nem. -
hát nemtudom, szerintem nem lenne érdeke senkinek sem. iszonyat nagy pénzek forognak a drogbizniszben (magánhadsereg, stb.), ha az állam is rátenné a kezét akkor csak még drágább lenne, ugyanúgy "warezolnák" szerintem a júzerek...
másfelől meg kb. félmillió alkoholista van magyarországon, rengeteg bűncselekmény/közúti baleset forrása az ittas állapot, az miért legális mégis? nekem ez ilyen kiábrándító színfoltja a társadalmunknak...
a fű szerintem simán lehetne ennek fényében legalizálva, abba még senki nem halt bele, fizikai függőséget nem okoz, meg az utcán is ha összefutok 1-2 füvessel azok max röhögnek, bulizni meg már azért nem járok mert mindig volt balhé valami részeg állat miatt...
(félre ne értsétek, nem a füvet akarom tömjénezni
, csak ez a kettős mérce engem felbasz a drogtémában, először ezt kellene tisztázni hogy mégis holvan a határ, van aki diszkréten otthon használja "fájdalomcsillapításra", vagy közösségünkben ott az az ember, aki naponta 2 doboz cigit szív el a pofánk előtt... melyik a rosszabb?)
-
clio1616v #100970 Igen engedélyezném az ország egy bizonyos pontjára összegyűjtve őket és nyilvánosan túladagolnám nekik. Lehetne főműsoridőben mutatni a tvben mondjuk a barátokközt előtt. -
Mivel hordozható drogszondák nem nagyon vannak, így egyelőre a drogfogyasztást tiltani KELL. Mivel az ittasságot gyorsan ki lehet deríteni, de a drogos befolyásoltásgot nem, így közúti forgalomban (sőt fokozottan veszélyes munkahelyeken is) életveszélyesek lehetnek a drogfogyasztók.
Ez maximum úgy működhetne, hogy nyilvános/hivatalos, hatóságilag fentartott/ellenőrzött drogházakat üzemeltetnek, állami drogokkal, állandó orvosi felügyelettel stb., ahonnan addig nem engednek ki, amíg nem tisztul ki a szervezetedből a cucc. Addig meg bent ellehetsz a többi drogossal és bökhetitek magatokat, vagy ami jólesik. Így nem szabadítjuk rá a társadalomra a sok ön és közveszélyes nyomit, csak mikor már csak simán depisek. DE ugye a depisséget sajnos egyelőre nem lehet büntetni (pl. halállal)... :D -
Ellenzek minden olyan dolgot, ami a droghasználatot dekriminalizálná (kivonnák a bűncselekménynek nyilvánított tevékenységek köréből). -
Szavazó roBOT #100967 Használsz valamilyen programot a számítógéped védelmére? ==>> Támogatnád azt, hogy az ország egy bizonyos pontján engedéllyel lehessen drogot fogyasztani? -
OK, szoval semmivel. -
Az attól függ, hogy a whitelisted honnan van, mekkora és mennyit enged-blokkol.
Most nekem 2.5 milliárd IP-t blokkol, kiszámolhatod akkor mennyit engedélyez.
A listái naponta többször frissülnek, profik tartják kézben (sok-sok éve).
Saját allow és block listát is hozzá tudsz tenni.
Nem eszik procit. Ennyit tud.
-
leginkább semmit, tűzfalat is kikapcsoltam
igen
igen, máshogy, senki se nyúlhat a gépemhez :D -
Ez mitől jobb, mint egy tűzfal whitelisttel? -
Az egyéb kategóriába szoktam javasolni a Peerguardian - Peerblock programokat.
IP cím alapján nem engedi a géphez csatlakozni (be és kimenő forgalmat is fogja) a kiválasztott tartományokba tartozókat, pl oktatási intézmények, kormányhivatalok, hijacked gépek, spamküldők, beazonosított hackerek és pedók ... de akár ország szinten is lehet tiltani.
-
DIESEL DOG #100961 Tűzfal, víruskergető, és kémprogramok, férgek elleni keresőt eltávolítót...
Volt igen...
Persze hogy védem, van egy 500Gb-os külső merevlemezem amit nem adok oda senkinek... -
Víruskeresőt, vírusirtót (antivírust).
Igen.
Igen, máshogy. (pl.: pendrive-on tárolom, amit nem adok oda senkinek, stb) -
Antivírus.
Volt, egyszer, régen.
Épp ma lőttem fel egy AES Truecrypt image-t. -
Én sem érzem retardáltnak magam,nem is nyitottam meg semilyen fájlt,épp egy oldalt néztem a magyar kajakos csajokról mikor elkezdett feltelepülni magától egy vacak ami vírusírtónak mutatta magát. -
router + win beépített tűzfal, azon kívül vírusirtót nem használok (mert nem vagyok retardált, és nem nyitok meg minden faszkorbacs_hiperantivirus.exe-t), vírusos már volt gépem ősidőkben, de akkor sem nekem sikerült összeszedni, személyes adatokat meg nem tartok a gépemen. -
Fbn Lx #100956 nem használok semmit, csak alap vindóz tűzfal
és gyorsabb a gépem, mint amikor vírusirtóztam -
semmit, igen, nem -
clio1616v #100954 a telefonomat, mint Authentatort
volt vírusos a gépem még a dos-os időkben
a telefonomon tárolom a személyes adataimat