A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irritál, ha a nõ haja hidrogénperoxiddal ki van szõkítve és a szemöldöke meg barna 😄
Irritál, ha nagyon durván ki van szedve, esetleg rajzolva van a szemöldöke.
Irritál, ha épületen belül is napszemüvegben van.
Irritál, ha nem bírja viselni a magassarkút és mégis hordja.
Szolid fülbevalón kívül bármilyen nyaklánc és gyûrû irritál.
Minden olyan ruha vagy kiegészítõ irritál, amit a viselõje nem tud megfelelõ viselkedéssel hordani.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A festett haj, szûk ruha, piercing, tetoválás, mûszempilla, válltáska meg elfogadhatatlan, biztos nem vadászok ilyen lányokra.
A többi határeset.
Férfiaknál szakáll, illetve szintén a napszemüveg ami elfogadható.
A többi buzgároknak vagy gengsztereknek való.
Amúgy leginkább a természeteset szeretem.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
"The trees move. Do you not see it?"
az alapozó engem nagyon irritál...reggel meglátod és egy másik ember fekszik melletted...kiborító lehet
Férfiakon: szakáll, napszemüveg, tetoválás (csak szolidan, 1-2, lehetõleg személyes)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Abszolút személyfüggõ. Van, ami egyeseknek jól áll, másoknak nem.
mindkét esetben a sok fuksz az ami cseszi a szemem egyébként...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Pedig az milyen praktikus ott, nem?.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
kapsz egy ilyet:

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem tudnak ezek élni 😞
Szakállban az erõ!!! és ezt õ is tudta:
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
minden
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pl. megismer egy metálrajongót, utána már nem használja a "büdösrokker" szót, stb.
de a témát random kilehet cserélni vallás/homoszexualitás/satöbbire...
Nem meggyõzni kell amúgy, csak mutatni neki érdekességképpen valamit.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az öltözködésben nálam a magassarkú és a sztreccs ruhák eléggé alapfelszerelésemhez tartoznak, de pl. testékszert, tetoválást soha nem csináltaték, és az ékszereket is rendkívüli módon minimalizálom magamon.
A férfiaknál annyi lehetõség ugyebár nincs, de ami nem tetszik, az a tetkó, piercingek, hajólánc a nyakban aranyból stb. A napszemüveg addig okés, amíg nem a sötét diszkóban is abban van. 😊 Férfiaknál ritkább a festett haj, de az igazából manapság alig észrevehetõ hacsak nem szándékosan valami rikító formában teszik a fejre, a szûk nadrág meg buzis is lehet (nem mellesleg árt a férfiasságnak mivel a heréket elszorítja).
[/cserf][/fülünyúl]
Ezt meg nem érzem fairnek,mivel egyik sem igaz rám,és nem is divatból csináltattam a tetkóimat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
practitioner of the forbidden arts of death
mondjuk poénból ráraknék egy olyan expanderes fülére egy ilyen lakatot aztán futás 😄D

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
meg azért is mindegy (a túlzáson kívül) mert most gondold már el...kijelentetted a tetkós dolgot is de ha egy ilyen nõ térdelne eléd szerintem nem kellene 2x mondani a dolgot..
(jóó tudjuk nõs vagy meg minden de na <#idiota>#idiota>
Férfin/be/nek ne legyen:
Fülbevaló
Nõies válltáska
Testékszer/piercing (még kimondani is buzis)
Festett haj
Szûk nadrág