A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõsorban európai, azon belül germán. Például az ami az aláírásomban szerepel, valamint Porsche, meg a KGST típusokat.
Ha régi, nem hátrány.
Amit nem szeretek, az az unalmas autó, nyárspolgároknak, illetve laikusoknak való. Meg A-ból B-be, bár arra létezik más is.
Minimális elvárás hogy legyen jó hangja.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
2. Ferrari FF
3. Mercedes-Benz CLS63 AMG
Tükör hsz-szám ték 😄
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Az biztos, hogy pl a Peugeot 406-nak kurvajó a futómûve. Még szar földúton is kajak. 607-ben még nem ültem, meg nagy Citroenben sem de azoknak is hasonlóan jó lehet a kényelme.
Clioban csak a régiekben, de az túl kicsi.
Szerethetõ autók, de az utóbbi években nagyon csicska minõségûek lettek.
A megbízhatóság és költségek mindig elsõdleges szempont kell legyen egy normális átlagembernél. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy valaki kifog egy nagyon jó állapotú C4-et és valaki egy rohadtfos BMW 740xD-t, azok pozitívan és negatívan lesznek elfogultak, de sajna stat. azt mutatja, hogy francia autót nem érdemes venni<#shakehead>#shakehead>
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

http://www.flickr.com/photos/chilisos93

WWFSMD?
amit megnézek, azok a veterán autók, mert valahogy mindig is lenyûgöztek, hogy még most is mûködõképesek és sokkalta szebbek, mint ma bármelyik modern autó
egyébként csak én érzem gyerekesnek, mikor felnõtt férfiak autókat bámulnak? 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Rolls Royce, Jaguar, Ford.
Angol, amerikai.
(szigorúan NEM technikai / gazdasági szempontok hanem küllem alapján)
Realitások talaján maradva pedig "Õ" akit el tudnék képzelni használatban is (stílus/ár stb):
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Subaru, Porsche, Ferrari, Mercedes, BMW, AUDI, Mitsu 😄
I met God. She's black
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A Japán autóknak pl. mi a hátránya szerinted. <#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ez a szavazás itt azért felesleges, mert sok a fiatal, aki nyomják a BMW, AUDI, Jaguár, Alfa Rómeo, stb autókat, de ha oda kerülnének akkor teljesen más autót vennének.
Na meg az ilyen fiatalok azt se tudják, hogy mi az a Subaru pl.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
minden nemzetiségnek megvan az elõnye/hátránya
amúgy meg hiányzik a Mercedes-Benz...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De ezen kívül szeretem még a Japán autókat,mert elpusztíthatatlanok,viszont a többsége ronda.
Ezen kívül tetszenek még a Fiatok,Alfa Romeok és az Opel Insignia. BMW,Audi már annyira tipikusan "nagymenõ" járgány lett,hogy ez miatt nem tetszenek.
Na és persze a jó öreg Jaguar XJS <#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kedvenc viszont elsõdlegesen a Subaru, de mellette jelöltem egy jó párat 😊
http://9gag.com/gag/5135249
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A németek, mert presztizsük van.
A franciák, mert szépek.
Az olaszok, mert jó a hangjuk.
Az amerikaiak, mert nagyok.
Elküldve: 2011. 11. 18. 15:02
Tárgy: Nincs tárgy
buzi kurva anyádat"
a tiédet 😊