127612
  • ressy14
    soha? bizonyos kor után sem?
  • extramagascsaj
    Olyan,hogy nem jár le. :P
  • DIESEL DOG #101073
    Igen...

M, B, C, C1
  • Motoroj
    Az milyen?
  • hugopareiros
    Igen, B, 2008 májusa óta
  • tigeroo
    igen

2006 óta M, 2008 óta B
  • extramagascsaj
    Igen, B. Tegnaptól német. :)
  • clio1616v
    csak összehoztuk
  • fishark
    nem, van sofőröm ;)
  • Dzsini
    Ügyes vagy, Sherlock
  • clio1616v
    az Egyéb? lehet, hogy az Egyéb? opcióra kattintott és ide tartoznak még azok a hibásan megjelölt opciók is, amiket véletlenül vagy szándékosan úgy jelöltek be, hogy ellentmondás van az első és a második kérdésre adott válaszaik között
  • Dzsini
    ...mondjuk az 52 igenhez képest az 55 B kategória sem rossz eredmény :)
  • Dzsini
    Kivéve, hogy 3 egyéb van, és maximum 2 tartózkodó. Csak ki van írva, nem nehéz ám elolvasni.
  • clio1616v
    16 Nem, de tervezem + 9 Nem és nem is tervezem = 14 Már mondtam, nincs + 11 Egyéb?
  • Dzsini
    16 Nem, de tervezem + 9 Nem és nem is tervezem = 14 Már mondtam, nincs :)
  • akyyy
    B-m van, mégpedig a hivatásos féle :PPPPPPPP
  • milk4
    Amúgy mindenből elsőre átmentem, bár forgalmin mikor visszakellett fordulnom akkor véletlen jobbra hagytam kinnt az irányjelzőt, majd utána másodszorra is megkellett csinálnom és akkor szerencsémre rendesen balra jeleztem, ezért nem buktatott meg végülis a vizsgabiztos.
  • milk4
    Igen, B
  • Lapátló
    Ha a dhból indulunk ki, akkor a wdnél a zombimackókat fogják buffolni...
  • Motoroj
    Annyira már nincs messze. Főleg ha valaki pár buktát is belekalkulál.
  • Adaaam
    Melyik országban? Mert itthon még messze nincs annyi.
  • kamionosjoe
    "T" kategóriát csak SHADOWEYES7 használja ki úgy istenigazából
  • Zoli007
    Van, B. Motorom akkor lesz, ha milliomos leszek, mert csak hóbortnak tartom. Teherkocsin egy időben gondolkodtam, de sok pénz csak úgy kidobni az ablakon, ha nem használja az ember. T kategóriát sikeresen kihagytátok.
  • Peter1
    B, C, E
  • Willenbrock
    Parkoló bejáratnál volt a 20-as,alig látható helyen.(mindenki morog miatta hogy el van dugva)A tábla vonalában alig 25 volt a sebesség,láttam hogy 1-2-vel 20 felett van de meg sem fordult a fejemben hogy ez valóban EKKORA probléma.Kb 20 méterrel arrébb már 20 alatt mentem,mert parkolni készültem.Az indítás meg egy félreértés volt,izgalmamban úgy értettem hogy indulhatunk,vagy valami hasonlót,nem akartam tiszteletlen lenni és elnézést is kértem,de vérig volt sértve,látszott rajta.Mindegy majd legközelebb.
  • Tsol
    Nem, de tervezem. 19 vagyok, haverok néha furcsán néznek rám. Dehát b*sszameg, 200 rugó.
  • rastaman
    jogos, fel sem tűnt :)
  • jazzy
    Igazából szerintem a 20-as tábla azért van, hogy ne 25-el menj, hanem 20-al, a másik meg az, hogy amíg nem mondta, hogy indíthatod az autót addig nem indítod az autót. Csak azért mert nem 18 évesen vizsgázol mint sokan, hanem 30+ attól még a szabályok rád is vonatkoznak.

A vizsgán betartod a szabályokat és kész. Hazafele a vizsgáról már leszartam a 10mig tartó 40-es táblát, mert utána kereszteződés, de vizsgán megbasznak érte.

Ez az érem egyik oldala. A másik az, hogy ez a tükör nézegetés ez balfaszság. Ilyenért buktatni.. nekem is behúzták mindig, hogy nem nézem eleget. Engem is meghúztak 2x, ugyan nem ezért, hanem 1x teljesen jogosan, tilosban fordultam meg, épp egyirányú utca bejárata volt és ott ugye nyilván tilos befordulni, másodjára meg átmentem a sárgán, amire közölte, hogy az piros volt. Igaz a mögöttünk lévő is még átjött és ha megállok belénk durran, de ő ezt leszarta és még neki állt feljebb. Úgyhogy ott kiszálltam és otthagytam a faszba.

3.-ra 2 vizsgabiztos volt, ellenőrizték a vizsgabiztost, így fura módon hiba nélkül rögtön átmentem. Az első vizsgabiztost kaptam vissza. Bár mondom elsőre az én hibám volt és jogos volt. Mentségemre legyen, hogy takarta a fa a táblát, de tényleg ott volt, elismerem. Mindegy, megvan és nem vezetek szóval ennyi :D
  • rastaman
    "B" van 2004 január óta, több 10.000km méterrel a lábamban. "A" korlátlanra most megyek ősszel.
  • Unreal1942
    BCD
  • kamionosjoe
    B, M, C, E

akinek megvan a B az automatikusan megkapja az M-et is, de látom a többség be sem jelölte :)

jövőre tervezem még lerakni az A-t is
  • polski656
    B kategória van meg, kb tavaly november óta, autóm viszont idén februártól van, azóta 8 ezer km-t vezettem le.
    Az oktatási rendszerről annyi, hogy teljesen korrektek voltak, oktató is jó fej volt, meg is volt minden elsőre, kreszen hiba nélkül mentem át, rutinon is, forgalmi vizsgán meg csak annyi volt a hibám, hogy indokolatlanul lassan haladtam. :)
    De hát ez legyen a legnagyobb baj, amit egy vizsgázó elkövet.
  • vizes
    Igen. A,B,C
  • Adaaam
    "B" van, "A" korlátlant most csinálom.
  • tommygear
    igen, B
  • Willenbrock
    Menni fogok újra ha kell 100x is-nem kérdés-csak tartok egy kis szünetet.Egyébként semmi köze nem volt a tükörnek a buktatáshoz az ürügykeresésen kívül.Az oktató is megmondta hogy ő nem így látta-ahogy a 20-as tábla is csak egy sz*r kifogás volt-mindenki tudja.Az az igazság hogy mindkét "tükrös" kifogásnál ugyanaz az öreg biztos volt aki első alkalommal megsértődött azon hogy már azelőtt beindítottam a motort hogy befejezte volna a szövegét,azóta pikkel.Másik biztos meg azt mondta nem kell annyit nézegetni a tükröt,ez persze azután volt hogy előtte voltak az említett esetek.Amúgy a kocsi benzinnel megy...
  • jazzy
    Ez velem is így van, legalábbis a nem akarok, de nem tudom miért. Néha álmodom, hogy vezetek, de amúgy valamiért nem akarok.
  • NEOreg3
    igen, B kategóriás

és kurvára nem tudok, nem szeretek és nem is akarok vezetni
  • daeemoon
    Igen. A és B. Immár 5 éve
  • VRSDM
    pluszt kaptál tőlem.
    ritka pillanat. élvezd! :D