A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Meg Abaúj-Zemplénben is.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

szjuca
Mi magyarok vagyunk hátrányosan megkülönböztetve minden etnikummal szemben. Itt mindenkinek minden van, meg lesz, csak nekünk van kuss.

Guren
borsodban a kis falvak az igazán durvák, nem miskolc.

Hegi90
én is borsodban élek, de szerintem pesten rosszabb a helyzet.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

David2
pár éve élek csak pesten, ahonnan én jövök, ott is van ám bõven cigány, nem kell bemutatni õket

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Sajnos, nincs...

HTS s3rg1nh00
nem a hozzáállással van a gond baszki,hanem hogy én borsodban élek...szerintem ezzel le is zárhatjuk a vitát,mert pestrõl mindenki tud okoskodni,csak fingja nincs arról,mi van 200 km-rel arrébb.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tenkenorman
igen / mind

http://www.tenke.hu

morcosqtya
Eddig is verte.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

somdav95
Most saját magam cáfolom meg... Ismét Gratulálok az országnak ezzel a húzással most mire szeretnének menni? 😊 Cigány gyerek majd verheti a tanárt? 😊

somdav95
ombudsmant kihívnám a gyerek helyébe 😊 rendet tennének, most úgyse a finomkodásról szól az ország..

szabii98
Apropó verekedés:
múltkor fehércigány nekiment a kisgyereknek, a kisgyerek 2 évvel idõsebb volt, összeverekedtek, és a gyereket csapják ki.

I met God. She's black

Lacee
van, kb. mindenki ellen. de ez nem magyar sajátosság szerintem, ilyen helyen élünk 😞

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Én megvédem magam azzal,hogy leszarom õket 😊

Verbális szócsatába úgygondolom kár kezdeni velük,mert a szókincsük pár obszcén kifejezéssel ki is merül. Ha meg tettlegességig fajul a dolog,akkor "verekedek". Legalábbis jót állok magamért. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Willenbrock
Törvényileg nincs ilyen,a kisebbségekkel szembeni bizalmatlanság vagy megvetés személyes síkon jelenik csak meg.Szlovákiában viszont fasiszta jellegû törvények szolgálják a nemzetiségi alapú üldöztetést és ez felháborító.

toysoldier
Igen
Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

David2
én nem akarlak verekedésre bújtatni, csak leírtam amiket láttam, tapasztaltam. Ne félj megad megvédeni.

Én nem félek tõlük,egyszerûen nem kenyerem az erõszak.
Csak akkor verekednék,ha tényleg nincs más és önvédelembõl kell tennem. Addig engem nyugodtan szidhatnak,magyarázhatnak nekem bármit,nem veszem föl a stílusukat.

Mellesleg meg oké,hogy megvered csak annak lesznek következményei. (Kifigyelnek mikor vagy egyedül,stb..)

somdav95
Személyedben üdvözölhetjük Lakatos Szekrénysort? 😊

somdav95
😊
Maffiózó fajta a legjobb...
Idejön, házhoz, kocsival, haverral,baseball ütõ, pofázik "miazhogy lenyúltad a volt nõmet" címszóval ( egy hétbe telt kiderítenie hogy hol lakom...)
Fater pont hazajön,megkérdezi hogy mégis mi a gecit keresnek itt, talán valami probléma van?
Pincsi mindkettõ, elmennek 5 percbe se telik néhány dolog kiderítése róluk😊
(Azóta a csaj nincs meg, de annak az apja úgy földig verte a gyereket, hogy reszketett a félelemtõl, nem lett belõle semmi... maffiózó nem megy rendõrségre 😊
Az oké hogy kemények, de agyuk még most sincs ( és kétlem hogy lesz is..)

szabii98
Na mivan ti rasszisták? Cigány bûnözés nincs. Szép és jó nép a cigány!

I met God. She's black

somdav95
Látogattak már meg itthon is, nem mindig van mögötted tömeg 😊

tigeroo
dettó.

-volt egy eset, haveromékkal mentünk a városba, míg mi számoltuk az aprót 1 srác elõrement (mi lemaradtunk), már 5 cigó ugrott oda kötöszködni. gyorsan odamentünk kérdeztük mi a probléma egybõl rávágta az egyik hogy "csak az idõt kérdeztük meg"

-faterral mentünk vadászni, halljuk hogy a kukoricás csörög-csattog. tolták kifele a cigány gyerekek a megrakott csepel bicikliket. puskát jól meglóbálva megkérdezte hogy minek lopnak

az egyik megszólal "há többször akkor nem fogunk már jönni..."

vagy amikor hangosan vágták a fát, szintén az erdõben akkor még rendesek is voltunk mert nem szóltunk senkinek csak mondtuk nekik hogy ezért kurvára megfogja baszni mindenki ha észreveszik õket. persze akkor is csípõbõl rávágtak mindenféle faszságot. amúgy ez a legundorítóbb, egyszerûen mindenre van valami szövegük.

-vonaton a fiatalabb döngeti a zenét (odaszólok hogy srác hol szállsz le? ... és addigfogod nyomni ezt a szart?) persze ha odaállok hozzá akkor kikapcsolja, amúgy meg visszaugatnak 😊

mondjuk ha több kancigány van és egyedül vagyok akkor meghúzom magam.
David2
rossz hozzáállás. Ha látják rajtad, h félsz, akkor rádszálnak, de ha van 10 haverod, aki melléd áll és üt ha kell, akkor békén fognak hagyni. Ezek tények.

volt egy balhé anno, ha haver öccséék és a cigusok között, és az uttóbbiak voltak túlerõben. Épp kocsmáztunk jött a telefon, kimentünk 5en a helyszínre, piától már erõsek és bátrak voltunk. Mire odaértünk már húzták el a csíkot, kussban. Errõl ennyit...

ressy14
Egyébként aki szerint a "mediterrán hadsereg" tagjai abszolút veszélytelenek kis hazánkban és integrációjukat az általuk elkövetett bûncselekmények ellenére is támogatja,kívánom, hogy kisgyerekes családjukkal költözzenek egy roma telep mellé.

Dum spiro, spero.

efti
Igen

egyeb: Dolgozo, adot fizeto, onmagukert felelosseget vallalo emberekkel szemben

WWFSMD?

HTS s3rg1nh00
szólhatsz 10 haverodnak,úgyis hívják a családot mindenestõl,akkor meg aztán a világ nem elég ellenük

HTS s3rg1nh00
igen,mi magyarok

David2
hát akkor szólj te is a haverjaidnak, nem szabad ilyen beszari mód hozzáállni. Én gimibe jártam, de volt mellette egy szaki, az is el volt rendesen látva színsebõrûvel, de nem hallottam, h átvették volna a hatalmat. Bár az ottani fehérek se voltak szentek, odacsaptak ha kell.

Marci0115
semmi nem fog itt történni amíg van 10 millió birka magyar, tisztelet a kivételnek

Nekem ma (is) volt afférom egy dakotával a suliban. Megyek le a lépcsõ szélén szolidan,jön velem szembe,persze akkora terpeszben,mintha 8 töke lenne és levállal. Nem szóltam egy büdös szót se (sõt..még én kértem elnézést) és alpári stílusban visszaszólt,hogy nem férsz el? Mondom te vállaltál le öreg.
Õ ezt nagyon sértõnek/fenyegetõnek érezte ezért felfutott egy szinttel feljebb 6 barátjáért (mert egyedül ugyebár nem nagy a szájuk),utánamjöttek és körbefogtak. Szidalmaztak össze-vissza,meg beálltak elém,de nem szóltam egy mukkot sem,szépen kikászálódtam közülük és mentem a dolgomra.

Mindezek után holnap én megyek be úgy a suliba,hogy gyak. félnem kell.

Gyalázat kéremszépen...

Hozzátenném,hogy ez még egy nagyon lightos eset volt egy olyan iskolában,ami 4 éve épült és a körzet legmodernebb technikájával van felszerelve. És ide is felveszik õket. Gondolom nem a két szép szemükért...😊

Elképzelni nem tudom,hogy minek kell itt történnie a változásért.

somdav95
Persze csoportosan mászkálnak, mert egyedül félnek...
Volt hogy belém kötöttek nyolcan, hogy mi a francot magyaráztam...

Hozzáteszem nem tudom mit magyaráztam nekik, egy magyart ismertem abból a csoportbõl ( többi cigány volt.. ), õ magyarázott valamit néhány héttel azelõtt, de tudtam hogy neki inkább nem kell visszaszólni, elég nagy "fekete" hátszéllel rendelkezik ...így is kaptam kettõ gyengébbet...

Mindezt a megyeszékhelyen, egy igen színvonalas bevásárlóközpontban kamerák, és biztonsági õrök tucatjai elõtt...

Ez Magyarország, XXI. század, gratulálok 😊

szabii98
+1.
Undorító ami itt folyik.

I met God. She's black

Yoda001
igen, CIGÁNYOK.
második lehetõségnél a mostani vezetõ opciót már el se olvastam, inkább...

http://9gag.com/gag/5135249

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Van,hogyne lenne.

Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve.

Ez az ország 15 éven belül egy kib.szott nagy cigány putri lesz. Utálok itt élni,alig várom,hogy elhúzhassak ebbõl a tetves,elb.szott országból.

Nincs olyan nap,hogy ne lenne valami konfliktusom ezekkel a felzárkóztatott génhulladék tetvekkel. Nincs egy olyan nap,hogy ne olvasnék valahol valami hírt,ami a cigány bûnözéssel kapcsolatos. Persze nem lehet ellenük tenni semmit,mert ha jót állsz magadért,akkor kapásból rasszista vagy és ha igazad is volt,akkoris te b.szol rá. És a legrosszabb,hogy ezzel az olyan romákkal szúrnak ki,akik tisztességesen élnek.

Alapvetõen amúgy nem vagyok rasszista,egyszerûen ki nem állhatom az olyan embereket,akik a segélybõl,csalásból,lopásból akarnak megélni,és képtelenek az integrálódásra. Az,hogy az ilyesféle emberek zöme ebben az országban a cigányság köréból kerül ki,az TÉNY.

Hegi90
Van.

Cigányok ellen. Sajnos igaz, hogy a 99% tróger miatt szenved a normális 1%...
Négerek ellen.
A zsidókat nem pipáltam be, mert õket csak egy szûk (de egyre táguló) réteg utálja. Igaz kb minden második nap hallom a buszon, hogy büdös zsidók, stb.

Más: a nõk a munkalehetõségeknél vannak durván hátrányban, a férfiak pedig a bíróságon (nõk ellen).

Na meg buzi se lennék Mo.-n.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

somdav95
+1

Amúgy meg

Igen
Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve

Lacee86
Nem lehet ennyire egyértelmûen kijelenteni, de érezhetõ némi diszkrimináció.
Egyre inkább úgy érzem, hogy a saját hazánkban mi magyarok vagyunk leginkább hátrányosan megkülönböztetve.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Metalmilitiakid
Nincs. Azért nincs, mert elõnyös nem hátrányos sok esetben. Persze természetesen szintén sok esetben hátrányos is.
Cigány. Zsidók.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Az nincs, csak elõnyös.

Hátrányosan a nõk vannak csak megkülönböztetve, de õk nagyon.
Szerinted mi az, ami még ELFOGADHATÓ egy nõn, ami még nem irritálja a szemed? ==>> Szerinted Magyarországon van faji / nemzetiségi alapú hátrányos megkülönböztetés?
Ha megnézed az ötletlistát, ott lehet uj kérdéseket irni, és szavazni hogy melyik kerüljön be. A mostani kérdésen 2 igen, és 3 nem van. (2+3=5 szavazat 😄)

Régebben mindig volt 70-80 szavazat. Már uj kérdések is alig vannak.
Néha irok pár kérdést, de max a fele kerül be, többit nem rakja be lyukas. (Még olyan is volt egyszer hogy a listábol is törölte az egyik trollkodo kérdésemet)

😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

georgesmatyas
ezt fogalmazd át HTX

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Lol vazze, megnéztem egy-két régebbi kérdést, és ott több mint 70-80 ember szavazott egy kérdésre. Most meg jo ha van 5-6 szavazat.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

georgesmatyas
<#wave>

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Aki mindenkinek megfelel olyan nincs is.
GyuriX2572
kijön h nincs elfogadható ember, great

Motoroj
Könnyen meg lehet fázni, fõleg így télen.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu