A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

georgesmatyas
ki akar veled kezdeni 😄DD

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

predator1982
Hár én meg hogy kerültem eme listába?😄 van hogy hetekig nem is írok semmit😄DD chat-re meg jóformán már soha...

pred

Üres

/tudjafaszomnemisérdekel/ <#unalmas>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

byzhouse
NEOreg3
tigeroo<#puszis>
Elég hülye lista,mert a fele csak chatre ír

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

clio1616v
nagyon pangott már a kérdéslista, mondom kicsit feldobom hétvégére

örülök, hogy írtál és késõbbiek folyamán is szívesen olvasom a kérdésekrõl alkotott véleményedet, hozzászólásaidat

csak azért ne állj le, mert néhány "Büdös" kölyök beszól ráreagálva

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

georgesmatyas
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
Ilyen, hogy: matyi01023 nincsizs 😊 matyi0323 van.
Egyébre szavaztam amúgy <#zavart1>

már nincsenek sztárok az esgén, felhígult a mezõny 😞
ma már nem a régi a gumiszoba, nem baszogatják az újregeket minden második posztban, és eltûnt egy rakás arc akire régrõl emlékszek
persze nagyon sok figura még mindig megmaradt, ebbe is érdekes belegondolni, hogy vannak júzernevek akiknek a kommentjeit már 8 éve olvasgatom, már megszoktam õket, de valójában fogalmam sincs, kicsodák. õk is sokat változtak meg én is.
én meg soha nem voltam emlékezetes figura, és talán ezen a néven a legkevésbé
tök konszolidált lettem!
Calver
VÉRNYÚL!

karcsi meg nem celeb, õ a gumiszoba igazi és felbecsülhetetlen értékû kincse. <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

szabii98
kata

I met God. She's black

Adaaam
Nem tudtam..

everything's better with music

Kata
Bizonyára találkoztál már általánosban, fiúklányokban, játékosok fórumán, saját fórumokon, gumiszobában olyan jelenséggel, mikor megjelenik egy addig sosem látott név, és vagy valami hosszú képpet többször is berakva szétvágja a topikot, vagy valamilyen perverzióktól hemzsegõ szexuális témájú badar, összefüggéstelen áltörténetet kreál, néha beleszõve a fórumozókat, pl. a moderátorokat elõszeretettel. Ezt az alkotást pedig elindul és vagy két tucat topikba berakja, fõleg a legnézettebbekbe. Neki nincs olyan, hogy eredeti nick, mert mind kamu, nála nem a név a lényeg. Csak a PM tiltólistámról vagy két tucat általa használt nicket be tudnék másolni.

[/cserf][/fülünyúl]

tommygear
KOCSISGECI (ambrus)
Büdös Bohóc
tirexi nincs sg-n, csak topik van róla, ennyi erõvel lehetne Arnold Schwarzenegger is, mert gondolom róla is van topik

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Molnibalage
Fura, de nem tudom, hogy kirõl van szó. Mik voltak az álregjei? Az eredetivel sem találkoztam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
St

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Adaaam
Nem szoktam játék részt olvasni, de szerintem tirexi mindeképp dobogós 😊

everything's better with music

Kata
Akárcsak te. Miért kéne minden nap buliba menni szerinted? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Büdös Bohóc
jajj de elbasztam tényleg szégyellem magam gecc

Büdös Bohóc
szombat éjjel egyedül a gép elõtt senyvedsz, szegény

Guren
Büdös Bohóc
ÚRISTEN VÁRJATOK HISZ NEM IS SEDTHH A LEGNAGYOBB CELEB SG-N

HANEM

KAAAARRCSSSIIIIIIIIIIIII

Kata
Nem, épp ellenkezõleg, kedves troll barátom. De örülök, hogy betoppantál te is feszkót generálni. 😊 A topikot amúgy nézem, szavazok, attól hogy nem írok ide. De mivel név szerint említve lettem, hadd ne legyen már gond ez az egy hozzászólás amit beírtam ezzel kapcsolatosan. 😊 Köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

Büdös Bohóc
DAFUQ, MOST NÉZEM, HOGY BE SE LÉPETT 2007 ÓTA? 😄DDDD

Büdös Bohóc

Metalmilitiakid
apa kezdõdik ! 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Büdös Bohóc
hetek óta be nem tetted a lábad ide, de azért most úgy érezted, hogy muszáj valahogy ráutaló magatartást tenni, nehogy kimaradj és nehogy ne te legyél az elsõ?

Kata
Ment a plusz!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egyértelmû hogy Ambrus és hatszáz kamuregje, nincs olyan topik ahol meg ne fordult volna a történeteivel, és nincs olyan ember aki ne futott volna össze bármelyikkel is. Stílusról nagyon könnyen és gyorsan beazonosítható, erre kényesen ügyel mint trademarkra. 😊

Mondjuk a névlista kicsit egyoldalúan lett összeállítva, gondolom olyan küldte be a kérdést, aki ezeket az embereket ismeri és követi figyelemmel fokozottabban...

<ésnemvagyokcelebkikéremmagamnakagyanusítgatást😄>

[/cserf][/fülünyúl]

Metalmilitiakid
mama2, sedógájz, azért van még pár celeb, akkor ott van uwu a nemtom hány századik regjével 😄 Szazavazatnak extrát adtam meg, de nálam versenyez, extra, kata, clio és uwu 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Guren
amúgy ezek közül 10-rõl azt sem tudom, hogy ki a fasz.

Guren
én

Minek vallod magad leginkább? ==>> Ki a legismertebb SG celeb?
byzhouse
hiperpigmentáltnak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Petka
Trappistának 😊

georgesmatyas
valamikor el kell kezdeni 😊

a 2.-ra mondj példát! (csak azért, mert a kutatók, tudósok mind optimisták sztem) az orvosok, mérnökök azok csak alkalmazzák a kutatási eredményeket, max "fegyverhordozói" lehetnek az igazi géniuszoknak. Egy problémamegoldó képességüknek pedig határt szab a korlátozott tudásuk és a hozzáállásuk)

ahhoz képest, hogy ez az egyetlen életcélod van, gondolom sokat tettél már az eléréséért, például profi agykutató és biotechnológia-professzor vagy. 😄
a pesszimista realisták nem viszik elõre? hatalmas mennyiségû tévhitet eloszlattak már, és tragédiák bekövetkeztétõl megóvták már az embereket a dolgokat reálisan látó pesszimisták.
georgesmatyas
Mivel egyetlen életcélom van, hogy magamat (vagy legalább az elmémet és személyiségemet) egy végtelen idõkig reprodukálható formába teremtsen és mentsem el ezért, ha úgy veszem akkor idealista vagyok. De ez csak magamra vonatkozik.
A világot és engem körülvevõ dolgokat viszont reálisan látom, hozzájuk is változékonyan viszonyulok. Sajnos full optimista nem tudok lenni, mert nem uralom annyira az elmémet, hogy figyelmen kívül hagyjak rossz dolgokat és mosolyogjak kifelé. Az optimizmus annak a formáját, ami a jövõt illetõen pozitív végkifejlettett eredményez az pártolom és szeretem. De ha egzakt/konkrét dologban turbooptimisták veszik át a stafétát a "sótlan" realistáktól, abból jó nem sül ki.
A pesszimistákat meg ütni verni kéne, vagy legalábbis valami pesszimista-táborba zárni õket, mert nem viszik elõre a világot, fõleg ha realista vénával vannak megáldva és megpróbálják megindokolni, hogy valamit 'miért NE csináljunk....'

clio1616v
van amikor a normál esetekben magától értetõdõ dolgokat ki kell mondani, mert esetleg egy szélsõségeknél megragadt ember ezt már nem tekinti annak és nem ezek szerint él, szélsõségek miatti torzult ítélõképességének a rabja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ez valóban nem sok, de nem is elérhetetlen. Fel a fejjel! :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hegi90
szerintem*

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
ó, szerint neked írták a mai xkcd-t

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Motoroj
Nem, ez kéne hogy legyen az alap.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Molnibalage
Az ilyen dumától szoktam a falnak menni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
Hát nemtom... Én mindössze, egy kis önálló életet, egy viszonylag megfelelõ munkát (és nem több 100 ezres fizetésrõl beszélek) és egy kedves, normális lányt magam mellé, ennyit szeretnék. Ez túl sok? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
Pista.
Molnibalage
Szkeptikus realista.

Motoroj
Idealista elsõsorban.
De még elég maximalista, és egy kicsit optimista is.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

rastaman
alkoholista. amúgy nem 😊

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.