A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
pred
/tudjafaszomnemisérdekel/ <#unalmas>#unalmas>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
tigeroo<#puszis>#puszis>
Elég hülye lista,mert a fele csak chatre ír
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
örülök, hogy írtál és késõbbiek folyamán is szívesen olvasom a kérdésekrõl alkotott véleményedet, hozzászólásaidat
csak azért ne állj le, mert néhány "Büdös" kölyök beszól ráreagálva
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Egyébre szavaztam amúgy <#zavart1>#zavart1>
ma már nem a régi a gumiszoba, nem baszogatják az újregeket minden második posztban, és eltûnt egy rakás arc akire régrõl emlékszek
persze nagyon sok figura még mindig megmaradt, ebbe is érdekes belegondolni, hogy vannak júzernevek akiknek a kommentjeit már 8 éve olvasgatom, már megszoktam õket, de valójában fogalmam sincs, kicsodák. õk is sokat változtak meg én is.
én meg soha nem voltam emlékezetes figura, és talán ezen a néven a legkevésbé
tök konszolidált lettem!
karcsi meg nem celeb, õ a gumiszoba igazi és felbecsülhetetlen értékû kincse. <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
[/cserf][/fülünyúl]
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
everything's better with music
HANEM
KAAAARRCSSSIIIIIIIIIIIII
[/cserf][/fülünyúl]
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mondjuk a névlista kicsit egyoldalúan lett összeállítva, gondolom olyan küldte be a kérdést, aki ezeket az embereket ismeri és követi figyelemmel fokozottabban...
<ésnemvagyokcelebkikéremmagamnakagyanusítgatást😄>ésnemvagyokcelebkikéremmagamnakagyanusítgatást😄>
[/cserf][/fülünyúl]
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a 2.-ra mondj példát! (csak azért, mert a kutatók, tudósok mind optimisták sztem) az orvosok, mérnökök azok csak alkalmazzák a kutatási eredményeket, max "fegyverhordozói" lehetnek az igazi géniuszoknak. Egy problémamegoldó képességüknek pedig határt szab a korlátozott tudásuk és a hozzáállásuk)
a pesszimista realisták nem viszik elõre? hatalmas mennyiségû tévhitet eloszlattak már, és tragédiák bekövetkeztétõl megóvták már az embereket a dolgokat reálisan látó pesszimisták.
A világot és engem körülvevõ dolgokat viszont reálisan látom, hozzájuk is változékonyan viszonyulok. Sajnos full optimista nem tudok lenni, mert nem uralom annyira az elmémet, hogy figyelmen kívül hagyjak rossz dolgokat és mosolyogjak kifelé. Az optimizmus annak a formáját, ami a jövõt illetõen pozitív végkifejlettett eredményez az pártolom és szeretem. De ha egzakt/konkrét dologban turbooptimisták veszik át a stafétát a "sótlan" realistáktól, abból jó nem sül ki.
A pesszimistákat meg ütni verni kéne, vagy legalábbis valami pesszimista-táborba zárni õket, mert nem viszik elõre a világot, fõleg ha realista vénával vannak megáldva és megpróbálják megindokolni, hogy valamit 'miért NE csináljunk....'
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De még elég maximalista, és egy kicsit optimista is.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu