A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
igen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Lacee86
Kata amúgy hogyhogy ekkora népszerûségnek örvend? 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

chhaya
Tevótá? 😮

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
na tippelj egyet 😊 mijáú ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
Kiben merült fel egyáltalán a gondolat, hogy feltegyen egy ilyen listára? 😄 Vegyetek le pliiiiz.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
akyyy
clio1616v
a celeb szót a celebrál, celebration szóból tudnám logikusan kikövetkeztetni, ami a szerepléssel, a nyilvánosság elõtti megnyilvánulással ismertté vált embert jelenti

clio1616v
jelen idejû a kérdés, nem múlt...

Dzsini
Ha valaki 2-3 éve regisztrált, annak nem. Meg attól is függ, hogy ki melyik részét látogatja (látogatta) a fórumnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Frosty01
Kit tartasz legismertebbnek, leghíresebbnek?

szvsz a régiek igencsak ismertebbek és hírhedtebbek mint a lista 70%a

practitioner of the forbidden arts of death

Dzsini
Meg az egész LOÁL-os gárda.... még az SG-s óriásplakáton is rajta volt. Ezt úgy lehetett volna jól megoldani, hogy mindenki beírhat egy nicket kedve szerint, de a szavazórendszert nem erre találták ki 😊

Így meg a lista több, mint fele nullás, és a kérdés valószínûleg a jelenre szól, ezért nincs rajta szinte senki a régiek közül.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jut eszembe, K.András vajon él még? 😄
piros mogyi
Én nem vagyok a listán. <#szomoru1>
De a traktorosbácsi se. 😞

Szóval rossz a lista, de azért szavazok.

Ne etesd a trollt!

banok
Ebbõl Mike hogy maradt ki?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rage47
meg volt még asszem rexxor is
vizes
Nos, sorolhatnánk még.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Dzsini
Dikkma

vizes
Coine...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Azt tudom, csak nem gondoltam, hogy Pusztulat még él az emlékezetekben.

N o N a m e
twist amerikában van, caddivel krúzol, nincs ideje sg-zni. 😛
Dzsini
Azért vagyunk itt néhányan még a korai idõszakból 😊

tigeroo
hentes, pepsitwist, csak hogy még pár arcot említsek akik azóta eltûntek innen 😞
N o N a m e
legcelebebb?
vizes
Te voltál. <#ravasz1>

NEOreg3
HUÁHUÁHUÁHUÁHUÁ
<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

vizes
Pusztulat??? Nahát, nem gondoltam volna, hogy valaki emlékszik még rá.

georgesmatyas
Nekem Grievous tábornok sejlik az elsõbõl 😊

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

szabii98
ki a halál az a Frayer amúgy?

I met God. She's black

clio1616v
ott a jelenleg 14 szavazat alatt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Frosty01
nemtudom ki volt az aki ezt a listát csinálta de látszik h nincs sok köze sg-hez 😄DD

karcsi hol van? mama? pusztulat? sedózáj? loál jános? hajnalcat? sodi? és még sorolhatnám...

practitioner of the forbidden arts of death

HTS s3rg1nh00
hajuk

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Lacee86
Itt a kockák ha csak csajnevet látnak, már áll a... 😄

tigeroo
<#love11>
Ezen én is meglepõdtem,mivel kb. fél éve csak a saját topikomba nézek be,meg ide a szavazósba. Posztolni is alig posztolok...chatre meg még annyira sem járok. Úgy tûnik itt nem felejtenek az emberek...

Molnibalage
Rakjak be megint néhány kérdést?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

morcosqtya
meh..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

clio1616v
de a mostani fehér fóka aranyos <#hehe>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

morcosqtya
Az enyémet (Berczely által készített) anno mindenki pandának nézte: 😊

Az elsõ sajátomat meg TV-macinak.. <#idiota>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Petka
Gyerekek ennyire lesüllyedt a topikszínvonal, hogy ilyen szar kérdést kell feltenni? Most aztán menni fog a flame itt vagy két napig. Kedvenc topikom volt, de mostantól off...<#levele>

clio1616v
egyetértek, ez egy addikció, mint az hogy levegõt veszünk, munkába járunk, kávét iszunk stb.

ráadásul károsnak semmiképpen nem nevezném, mert az élettel összeegyeztethetõ és annak minõségét nem rontja

logóról jut eszembe a tiéden akkor az most egy kutya? 😄

tigeroo
a legismertebb sztem egyértelmûen kata.

amúgy én mindenkit úgyan úgy szeretek, nickeket direkt nem mondanék (meg amúgy is sokszor csak logoról ismerõs), hozzátartoztok az sg-hez, köszönöm Nektek, feldobjátok a napjaimat már évek óta, ez nem hobbi, ez életsztíló.

<3
Lacee86
Õ meghalt nem? 😞

Marci0115
szerintem róla már kár beszélni

milk4
mama2 hol van?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Mást gondolok legcelebnek aki nem más mint Chuck Norris

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Vannak itt "nagy nevek" <#hehe>, de mivel a celeb szó az elég pejoratív, így clio-ra szavaztam. 😊

predator1982
igazad van te már tényleg tömegnek számítasz:-)

pred

clio1616v
most voltam 😛

predator1982
most ezt ironikusan értetted ugye? mert a kutya se jár arra már...

pred

clio1616v
na azért elég látogatott a topikod is 😊