A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet, hogy túl magasra tetted a lécet?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

clio1616v
tapasztalatból mondom, hogy amikor valaki a fûben 5 levelû lóhert keres az nem fog találni 😊

sokkal jobb ha mást csinálsz és közben nem szándékosan, hanem vélés nélkül tehát véletlenül találod meg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Lacee86
Tudom, h ez lenne a normális. És én próbálok tervezgetni, próbálok tenni érte. De amint vmit elkezdek tervezgetni, azzal mint ha halálra is ítélném. Rágörcsölök, és tönkremegy az egész. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
nem a sikert kell várni, hanem tenni a dolgodat az életben

annyira rövid az élet és ha a sikert várod, akkor nem fog jönni

minden egyes másodperce az életednek egy új lehetõség a számodra, hogy valamit csinálj magadnak és ha kitartóan és jól csinálod az már siker

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Pesszimistának.
Realistának.
Rage47
mintha én írtam volna
Lacee86
Realistának, és sajnos az utóbbi idõben egyre gyakrabban fog el a pesszimizmus. Sokszor álmodozom ugyan, de aztán ráébredek, h ez nem lesz valóság soha. Bár nem nagyon akarok beletörõdni, és túl fiatal vagyok ahhoz, h beletörõdjek. Csak jó lenne már vmi sikerélmény is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nihilista kimaradt, bár arra csak hülyeségbõl szavaznának.
A szadistán kívül, azt hiszem mindegyikbõl van belõlem.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

morcosqtya
Kíváncsinak. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Úgy igen, akkor stimmelhet a GP-re is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Számomra az, aki csak a saját állásponjában látja a végtelen pozitívumokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

*akiben

clio1616v
igen

Dzsini
És természetesen te határozod meg az egyensúlyt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Egyéb: hangulatembernek,amiben mindez váltakozik.

clio1616v
nagyon helyesen írod, hogy nem hiszem el

továbbra is azt mondom, hogy a hurráoptimizmus egy szélsõséges esete a túlzásba vitt optimizmusnak

minden, amit túlzásba visz valaki azt betegségnek lehet mondani, mert káros és a változatosság és a balance-ra való törekvés az egészséges

szemlélem a világot, befogadom amit be szeretnék, gondolkodom. nem szeretnék semmilyen istává válni.
emellett persze észreveszem, hogy az élet alapvetõen szar, de nem vagyok pesszimista. az feltételezné, hogy valószínûbbnek tartom a negatív kimenetelek bekövetkeztét a pozitívaknál, de nem így van, mert nem tudok végtelen tényezõvel valószínûséget számítani.
az élet szar és szenvedéssel teli mivolta inkább érzelmi-tapasztalati tény, és ezt nem cáfolják a kiegyensúlyozott, kellemes idõszakok, ami alapvetõen a szenvedés hiányát jelenti
Dzsini
Nem igazán - a depresszió egy orvosilag meghatározható pszichiátriai betegség (a hurráoptimizmus tudomásom szerint nem), az optimizmus és a pesszimizmus pedig csak egy világszemlélet - simán lehet egy amúgy optimista személy is depressziós, és gyógyulása után újra optimista. A depressziós állapot "ellentéte" pedig a mániás állapot, ami például a bipoláris zavarban szenvedõknél fordul elõ.

...bár ezeket már több, mint 2 generációval ezelõtt írták le, tehát történelem, vagyis nem hiszed el.

pistának
clio1616v
én úgy tudom, hogy a pesszimista depresszióba
az optimista pedig hurráoptimizmusba esik, ha túlzásba esik, szélsõséges esetben

Dzsini
Optimista =/= hurráoptimista.

clio1616v
optimista számomra az, aki a döntése meghozatalánál fel sem merül benne, hogy nem jól dönt

mindenben a jót látja meg, a rosszról is tudja, hogy rossz, de az a kedvét nem vagy csak nagyon rövid ideig rontja el

leperegnek róla a negatív dolgok bármekkora súlyú negatívum éri, a legkisebb pozitív dolog viszont sokkal jobban javítja a kedvét, mint amennyire a legrosszabb rontja

QuippeR
ebben van valami. a GP általában felvázol valami rém egyszerû szcenáriót, ami szerintük örökös világbékéhez vezet, és ebbõl nem engednek, a megoldás által generált újabb problémák lehetõségével nem törõdnek.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
Számomra a hurráoptimista az, aki semmilyen negatívumot nem ismer (f)el a környezetében, mindenben és mindenhol csak a pozitívumot, csak a jót látja - a GP-re valahogy ez nekem nem stimmel, õk tudatában vannak az õ nézetük szerinti problémáknak, a negatívumoknak, és azok ellen küzdenek. A politikai aktivista jóval közelebb lehet egy ilyen meghatározáshoz.
Persze ez meghatározás kérdése, nekem a hurráoptimizmus a fentit jelenti.

Molnibalage
A saját maguk által felvázolt bullshit alternatívák terén azok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
Politikai aktivisták. Náluk nincs veszélyesebb hurráoptimista állatfajta.<#gonosz1>
chhaya
Hát amennyiben az "elvakult hurráoptimistákat" azonosítjuk a fanatikusokkal, nincs.
De ezzel nem tudok azonosulni, szóval a kérdés továbbra is fennáll. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dzsini
A Greenpeace, mint hurráoptimista? Minden másnap a bioszféra pusztulását hirdetik...

Molnibalage
Egy szó. Greenpeace. Van még kérdésed?

chhaya
s miért veszélyesek?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sir Quno Jedi
én inkább szánom õket és kicsit sajnálom is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
én még örülök is neki, hogy utálod õket 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Rage47
"Az elvakult hurráoptimistákat pediglen veszélyesebbnek tartom, mint egy pusztító tornádót." én még utálom is õket 😄
clio1616v
az egoista kimaradt 😊

mindig minden körülmények között csak magamhoz képest látok mindent, néha figyelembe veszem mások érdekeit is, de akkor is csak egy jövõbeni saját érdek érvényesítése céljából

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Az esetek túlnyomó zömében leginkább optimista, realista szemléletem van. Illetve jellemzõ rám a maximalista is ha munkáról van szó...

Nagyon ritkán vagyok pesszimista, nem szoktam elhagyni magam, nem kenyerem, nem is szeretem túlzottan kinyilvánítani az érzéseimet...
VRSDM
elõször jön a tárgyilagos realitás
majd az optimista maximalizmus.

néha meg elbukok és marad az alkoholizmus <#nevetes1>

u dont have to listen anybody else but me

GyuriX2572
"Az opportunista megalkuvó, kiegyezésre hajlandó, a mindenkori helyzethez viselkedésével alkalmazkodó, a pillanatnyi elõnyökért a fontosabb célokat eláruló, önzõ és elvtelen személy."

jobb lett volna ha megnézem elõbb a jelentését <#idiota>

Akkor csak realista + idealista.

clio1616v
a magánéletben optimista, feltétel nélkül elhiszek bármit, de komoly döntéseket nem alapozok az ilyen dolgokra; komoly döntések elõtt minden lehetõséget megvizsgálok és az elérhetõ legjobbat választom

a munkában szkeptikusnak vallom magam, fõnöke vagyok több embernek így semmit nem hiszek el senkinek, tapasztalat szerint, amit mondanak "el kell osztani kettõvel", jól lehet õket irányítani- a hiba következménye árbevétel kiesés lehet, ami az õ kárukká is válik

röviden tehát, az életben könnyelmû, a munkában megfontolt vagyok, mert ott nem csak magamért vagyok felelõs és nem tehetem meg, hogy könnyelmû legyek

Büdös Bohóc
Optimista, Idealista, Maximalista (mondjuk bizonyos dolgokban meg minimalista)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

immovable
<#eljen>
QuippeR
régen pesszimista voltam, de ma már nem igazán izgat a jövõ, majd történik ami történik. egyébként nem vagyok fatalista sem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Realistának és ebbõl kifolyólag nagyobb részben pesszimistának mintsem optimistának.
Ami a stílusirányzatomat illeti,erõsen minimalista vagyok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

NEOreg3
én nem tudnék pesszimista lenni, nekem az úgyse menne 😞

amúgy #96707

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sir Quno Jedi
Mint villmérnök és mint informatikus is mindig a worst case scenario-ra KELL felkészülni, nagyfokú túltervezéssel megtoldva. Az életemet is eszerint élem. Már csöppnyi gyermekkorom óta sötéten látom a világot (merthogy AZ), tanulok magam és mások hibájából és felkészülök a legrosszabbra (ez fõleg lelkileg fontos, a fizikai dolgokon mindig túl lehet jutni, de ha összeroppansz a teher alatt, a zellen nem véd). Ergó ritkán tudnak meglepni, hogy annál is rosszabbul alakulnak a dolgok, mint amire már jó elõre felkészültem. Azé néha így is sikerül term. hiszen a sors/karma ravasz egy dolog... 😄DD

Eleget vert az élet, így résen vagyok és szárazon tartom a puskaport. 😄

Az elvakult hurráoptimistákat pediglen veszélyesebbnek tartom, mint egy pusztító tornádót.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HTS s3rg1nh00
egyetemista vagyok,az meg az alkoholista szinonímája

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dzsini
Valamint csak a pesszimista tud pozitívan csalódni, igaz?
(éljenek a közhelyek)

immovable
Pesszimistának.

Mindig a legrosszabb eshetõségre készülök. Igaz, ebbõl kifolyólag mindig fel is vagyok készülve, szinte mindenre. 😊
Guren
balfasznak

Számodra mit jelent a házasság? ==>> Minek vallod magad leginkább?