A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
sokkal jobb ha mást csinálsz és közben nem szándékosan, hanem vélés nélkül tehát véletlenül találod meg
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
annyira rövid az élet és ha a sikert várod, akkor nem fog jönni
minden egyes másodperce az életednek egy új lehetõség a számodra, hogy valamit csinálj magadnak és ha kitartóan és jól csinálod az már siker
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Realistának.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
továbbra is azt mondom, hogy a hurráoptimizmus egy szélsõséges esete a túlzásba vitt optimizmusnak
minden, amit túlzásba visz valaki azt betegségnek lehet mondani, mert káros és a változatosság és a balance-ra való törekvés az egészséges
emellett persze észreveszem, hogy az élet alapvetõen szar, de nem vagyok pesszimista. az feltételezné, hogy valószínûbbnek tartom a negatív kimenetelek bekövetkeztét a pozitívaknál, de nem így van, mert nem tudok végtelen tényezõvel valószínûséget számítani.
az élet szar és szenvedéssel teli mivolta inkább érzelmi-tapasztalati tény, és ezt nem cáfolják a kiegyensúlyozott, kellemes idõszakok, ami alapvetõen a szenvedés hiányát jelenti
...bár ezeket már több, mint 2 generációval ezelõtt írták le, tehát történelem, vagyis nem hiszed el.
az optimista pedig hurráoptimizmusba esik, ha túlzásba esik, szélsõséges esetben
mindenben a jót látja meg, a rosszról is tudja, hogy rossz, de az a kedvét nem vagy csak nagyon rövid ideig rontja el
leperegnek róla a negatív dolgok bármekkora súlyú negatívum éri, a legkisebb pozitív dolog viszont sokkal jobban javítja a kedvét, mint amennyire a legrosszabb rontja
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Persze ez meghatározás kérdése, nekem a hurráoptimizmus a fentit jelenti.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ezzel nem tudok azonosulni, szóval a kérdés továbbra is fennáll. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mindig minden körülmények között csak magamhoz képest látok mindent, néha figyelembe veszem mások érdekeit is, de akkor is csak egy jövõbeni saját érdek érvényesítése céljából
Nagyon ritkán vagyok pesszimista, nem szoktam elhagyni magam, nem kenyerem, nem is szeretem túlzottan kinyilvánítani az érzéseimet...
majd az optimista maximalizmus.
néha meg elbukok és marad az alkoholizmus <#nevetes1>#nevetes1>
u dont have to listen anybody else but me
jobb lett volna ha megnézem elõbb a jelentését <#idiota>#idiota>
Akkor csak realista + idealista.
a munkában szkeptikusnak vallom magam, fõnöke vagyok több embernek így semmit nem hiszek el senkinek, tapasztalat szerint, amit mondanak "el kell osztani kettõvel", jól lehet õket irányítani- a hiba következménye árbevétel kiesés lehet, ami az õ kárukká is válik
röviden tehát, az életben könnyelmû, a munkában megfontolt vagyok, mert ott nem csak magamért vagyok felelõs és nem tehetem meg, hogy könnyelmû legyek
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ami a stílusirányzatomat illeti,erõsen minimalista vagyok.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgy #96707
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eleget vert az élet, így résen vagyok és szárazon tartom a puskaport. 😄
Az elvakult hurráoptimistákat pediglen veszélyesebbnek tartom, mint egy pusztító tornádót.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(éljenek a közhelyek)
Mindig a legrosszabb eshetõségre készülök. Igaz, ebbõl kifolyólag mindig fel is vagyok készülve, szinte mindenre. 😊