A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Leginkább az egyszínûekre szavazok. Feliratoktól, márkajelzésektõl rosszul vagyok. 1-2 csíkos vagy kockás belefér.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
15 éve én is így jártam: katonai gyakorló, bakancs, szörnypóló, basszusgitár a háton, hosszú haj, bõrkabát, pengetõ a nyakban... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Pólót sohasem magában, inkább duplán. Alul egyszínû hosszúujjút, azon egy mintás rövidujjút.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[/cserf][/fülünyúl]
fekete sötétkék, ritkán fehér csíkos, munkába galléros, szabadidõmben gallér nélküli sima környakúakat, kizárólag rövidujjúakat, soha sem betûrve a nadrágba
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
felirat annyira nem, de még abból is van pár "szarok a farmodra" típusúm.
"The trees move. Do you not see it?"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Többszínûeket.
Csíkosakat, kockásakat.
Sima vagy V-nyakú,nekem mindegy,de mániám,hogy tavaszias idõben ráveszek egy inget.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Am üres. Mit tom én.
neki is hatalmas... ehmm... "rajongótábora" volt valaha.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Hm
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni