A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
u dont have to listen anybody else but me
Na jó abban is, hogy ha olyan híradót nézel, ami nem neked készült, akkor az neked nem fog tetszeni.
Már sokszor bizonyítottad (és büszke is voltál rá), hogy lövésed sincs arról, és nem is érdekel, hogy milyen emberek hogyan éltek, vagy milyen volt a világ 2+ generációval elõtted.
Feltûnõen hiányos tudás alapján pedig nagyon könnyû teljesen hibás következtetésekre jutni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
abban viszont biztos vagyok, hogy mivel akkor az emberek nem voltak még agymosottak a tv és a reklámok miatt, így elégedetlenségüket kiváltó okok sem voltak olyan szintûek, mint most
simán elmenne most is egy szabadságharc, hogy ne olyanok irányítsák az életünket, akik alkalmatlanok rá
én a híradóban, nem a brutális gyilkosságokra és a kis zsiráfok születésére vagyok kíváncsi...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
★★★★★
-Villany: 10e Ft/hó
-Fûtés (12 hónapra elosztva, átlag): 12e Ft/hó
-Tûzhely, melegvíz: 4e Ft/hó
-Víz: 5e Ft/hó
-Telefon+internet: 8e Ft/hó
-TV: 3e Ft/hó
-Közös költség (ebben a felújításra szánt díj is): 8e Ft/hó
(Biztosításokat meg ilyeneket most nem számoltam, így kb. 50e Ft/hó átlagban.)
A közeljövõben (még az idén remélem) tervezek elköltözni, ahol is egy kb. ugyanekkora lakásban szeretnék bérelni egy szobát, nyilván egy lakótárssal megosztva a lakást.
TV díjat mondjuk nem fizetnék, mert az nem érdekel, közös költségbõl elvileg csak azt a részt fizeti a bérlõ, ami ilyen szemétszállítás, világítás stb.
A víz köbmétere 880 Ft + havi alapdíj 1000.
A gáz köbmétere nem pontosan megállapítható, de valahol 160-177 Ft egységáron kapom.
A villany kW-onként kevéssel kevesebb, mint 50 Ft.
Havonta:
- vízbõl átlagosan 8-10 m3-t fogyasztok. (kb 10.000 Ft)
- gázból most télen 250-300 m3 fogy. (kb 50.000 Ft)
- áramból 300 kW kell. (kb. 15.000)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nem tudom ebbõl mi a rezsi mi a lakás mi micsoda. ezért van minden.
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Igen"
"Nem"
"Pusztuljon a pi, τ (tau) hívõ vagyok!"
😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Pontosan tudom miért mennyit fizetek, de nem írom le.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Havonta vonják, fizetem csekken, átnézem a számlákat, azok részletezését, minden hónap utolsó napján felírom az óraállásokat, kiszámolom az adott havi fogyasztást. Így vettem észre pl., hogy az egyik mosógép kb 500 liter vizet evett meg mosásonként.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A sima környakú nem jön be különösebben,csak akkor,ha van ami feldobja...
Magas nyakút csak nagyon ritkán.
Színekben talán válogatósabb vagyok,mint fazonban.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Melóba, bárhova utcára gombolós/kihajtós nyakú, sötét és pasztel színek, olyan mint a zing, otthonra környakú laza fehér, az jól mosható.
Ja és az anyaga a legfontosabb, ha nem bírja a bõröm, vagy nem kényelmes, vagy bármi, akkor nem hordom tovább.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
★★★★★