127612
-
ú geci az utcsó mondat miatt adnék mégegy pluszt :D::D:D:D:D:D -
Egyetem/Főiskola
Mettalurgiát, hegesztéstechnológiát, CAD/CAM/CIM/PLC
Igyekeznék igazságosan osztályozni: Aki a hegesztést 2 db g-vel írja azt üldözném, aki puskázik annak garantálnám a félév végi 1-est, aki nem puskázik csak hülye, lusta kölyök, az kapna egy 2-est + annyi otthoni másolgatós feladatot, hogy sír örömében mikor a Neptunban látja a 2-est. Az 5-ös pedig nem egy elérhetetlen távoli álom lenne.
Nem, azonnal elvenném a dolgozatot ha rajtakapom a delikvenst
Kezdeményezném a fegyelmi bizottság előtti kivéreztetését
Magázzanak, legyen meg a tisztelet.
Nem. A Műszaki Karon főleg fiúk vannak, azokat meg nehéz lefogni.
-
Fbn Lx #106240 béla -
Fbn Lx #106239 inkább egyetemen/főiskolán, bár középiskolás lányokat izgalmasabb lehet dugni tanárként.
valami elvont dolgot tanítanék szívesen, mondjuk filozófiát, vagy valami krisnás témát főiskolán. esetleg valami testneveléssel kapcsolatos dolgot. az is jó.
igazságos lennék, nem lennék lágyszívű és nem lennék geci sem. tegeződés alap.
igen, és mint mondtam, 14-18 inkább, de 18+ se rossz, ha már egyetemes opcióról van szó -
egyetemen
valami irodalomtörténész tárgyat
mindenkit átengednék
párszor figyelmeztetném őket, a jó nőket pedig ejnyebejnyézném szemmel verve

nyugodtan tegeződjünk drága
naná azért mennék csak tanárnak
-
egyetemen
valami matekos tárgyat
lényegtelen, megbukna mindenki
nyugodtan, úgysem azt kérdezném, ami benne van
ne szóljanak hozzám
-14 -
-
Szavazó roBOT #106235 Volt már részed utcai verekedésben? ==>> Tegyük fel hogy... -
clio1616v #106234 mondj egyet -
csakhogy én előbb :P -
igazából ő az egyetlen aki egy ritka nagy paraszt :D -
:D lestoppolta -
Micsoda rendes haverjaid vannak... -
szilveszterkor mondtam haveromnak hogy tetszik egy csaj, és régóta hajtok rá, erre ő rámászott, mire én neki estem... ez mondjuk nem kifejezetten utcai verekedés, de csaj miatt történt -
Fbn Lx #106228 neked elég sokan okoznának fizikai fájdalmat.
propagálod itt a népirtást? -
clio1616v #106227 mi az a ying yang?
a jin jang szimbólumra gondolsz? -
Gordon Blue #106226 Egyszer a ying yangos pólómban mentem a városban, és pár c betűs ember kötött belém.
De a tudományhoz fordultam, nagymamám boszorkánykönyvévből tanult démonűző imát elkezdtem mormolni, hirtelen kialudtak a fények, és mögöttük teremtem.
Aztán inkább mondták, hogy jó nincs balhé, és sietve távoztak.
-
egy-két incidensem volt már. barnabőrű honfitársaink miatt. (csak miattuk) -
clio1616v #106224 még nem
nem tartom megoldásnak a verekedést, akit másképpen nem lehet megállítani abban, hogy valakinek fizikai fájdalmat okozzon, azt meg kell ölni - nem pedig leállni vele verekedni -
Ha még maradsz egy negyed órát akkor kiállhattál volna a bölcsis "szakosztályukkal" is.. :D -
Meg akart verni valami pöttöm kis srác, de nem ütöttem vissza. A végén már a barátnője ütött, aztán 20 10-enéves kergetett. -
Üres szavazás. Utcaiban nem volt részem. -
verekedni még nem verekedtem,csak részeg bennszülöttek fenyegettek már meg hazafelé a villamoson halálosan(a csaj felpofozta a velem szemben ülő lányt,én meg elé raktam a lábam hogy ne jöjjön közelebb...persze erre már a faszi is ugrott "mit rugdosol?megfogom az orrod oszt' feltolom az agyadba" felkiáltással.a villamosvezetőnek szóltam,az meg bátran magára zárta az ajtót és azt mondta szólhatunk a rendőrségnek,de gondoltam abból úgyis csak az lenne hogy rasszista köcsögök vagyunk,szóval inkább előrébb mentünk a villamoson...utána a leányzó mögött ülőket kezdte el a csaj ütni...mikor végállomáson leszálltunk és felraktam a buszra ami épp jött,szóltam a sofőrnek h.a cigókkal már volt baj,a faszi tartotta az ajtót mert a csaj nem bírt odatalálni a buszhoz :D
a buszvezetőben legalább volt annyi h.érvényes bérlet hiányában leszállítsa őket a picsába,utána a csaj elkezdett rugdosni...hárítottam,aztán egy laza fél km-es kerülővel kocogtam haza...gondolkoztam másnap megkérdezem a rendőrségen mivel védekezhetnék legközelebb,de úgyis csak azt mondták volna fussak el...viszont iszonyatosan úrrá kellett lenni az adrenalinon,mert legszívesebben lerugdostam volna a gecibe már a második megállóban a kis köcsögöket,csak akkor előbb-utóbb jön a család... -
Fbn Lx #106219 nem verekedtem még úgy igazán
hát feleslegesen küzdősportolgatok itt? meg se akarnak verni, pedig illő lenne már kipróbálnom magam. szégyen.
asszem két éve volt egy olyan, hogy kigyúrt kopasz gyerek simullgatott volna barátnőmhöz a tömegben, én meg odafurakodtam és eltoltam, amire ő elkezdte cigányosan legyintgetni a fejem tetejét
ott volt három haverja, aki fogjuk rá, hogy leállították
most így visszagondolva legényebbnek kellett volna lennem, bár akkor lehet, hogy négyen összeraknak. szegény lány így is meg volt szeppenve. -
szabolcsban a falu végi kurta diszkóban minden hétvégén volt valami :S -
Interstate 95 #106217 Nem szeretem reklámozni de volt néhány. Jobban preferálom inkább az elme háborúkat, de van mikor már a szavak se segítenek. -
A bigfater gondolom nem erre értette. :) -
hugopareiros #106215 Volt pár:
Egyik durvábbnál haverjaim szépen cserben hagytak, és ott álltam 5 kopasszal szemben, aminek a vége az lett hogy rendesen helyben hagytak.
(ők kezdeményezték a dolgot)
Vért hánytam, másnap kórház...2 hét kellett míg eltűntek a duzzanatok a fejemről teljesen (a vérköpés 1 hónapig állt fent :D)
Aztán egy szórakozóhelyen ismeretlen srác odajött, hogy segítsünk egymásnak a csajozásban mert neki az a csaj tetszik aki azzal táncolt aki nekem tetszett.
Belementem, mert miért ne :D
Nekem összejött, a srácot elküldték :D
Kicsit később meg elkezdett engem lökdösni, szerencsére ott voltak a biztonságiak így kidobták.
Legutóbb barátnőmre nyomult rá 1 srác elég komolyan, én ezt nem hagytam szó nélkül.
Aminek a vége: haverommal ketten álltunk szembe 5 kis suhanccal.
Szerencsére annyi 'férfiasság' volt bennük, hogy egy az egybe ment csak a dolog.
Kiosztottam 3 pofont, meg egyszer hasba rúgtam és vége lett a storynak (azóta persze úgy terjesztik a dolgot, hogy olyat kaptam hogy a kapu is bedőlt velem...meg társai) :D
Illetve volt még egy olyan, hogy srác odajött...előkapott egy köteg pénzt és: "mennyiért adod el a csajod?"
Felálltam, ellöktem és mentünk el onnan. -
Főleg, ha a ruhát is leszedik egymásról. :)) -
Minden férfinél van bicska elméletileg, ami kinyitva vonzza a hölgyeket. xDD -
érdekelne mi?:D
-
Csajbunyó. :DD -
Nagyapám annak idején azt mondta, egy igazi férfinél mindig van bicska. Ezek alapján te terminátor vagy. :) -
incidensben igen, de az nem verekedés. szép is lenne... -
Én ezért tartok magamnál szamuráj kardot. -
Addig míg csak 1-2 pofon van, az még csak istenes, de mikor előjönnek késekkel, főleg -hadd ne mondjam kik- akkor már baj van. :( -
kamionosjoe #106206 Egyszer volt ilyen, hát mondjuk azt hogy én kezdeményeztem, de ha az a barom normálisan válaszolt volna, akkor nem is lett volna balhé.
Ez még 6 éve volt, azóta sikerült elkerülnöm az ilyen incidenseket, szerencsére nem lett belőle rendőrségi ügy.
Szerintem az emberek jót röhögtek rajtunk, hogy vasárnap délelőtt az utca közepén ütjük egymást. :D -
vagyis még nem -
elsősorban ezért se megyek ki az utcára, csak ha nagyon muszáj -
Többször előfordult már. Bár azok közül az alkalmak közül is 1x volt miattam, vagyis nem miattam, csak én szólalkoztam össze valakivel. És elfajultak dolgok. Szegény srác nem bírta, hogy nem tud mit visszaszólni csekély iq-jával...
A többi meg, havert nem hagyunk szarba alapon ment.
Megverve még nem lettem :)
Tanúskodni kellett már mennem 2x verekedés miatt, illetve motozásban is volt részem 3 alkalommal.