127612
-
Hát ha hív anyám...
-
3-4 napig nem mész haza, vagy mi a bús fasznak akkora akksi? :DDD -
majd ha lesz annyi pénzem, hogy kényelmesen vehetek egy normálisabbat
számomra a normális az 100 ezer forint felett kezdődik, addig meg inkább használok valami olcsó szart -
Okostelefonom van, elégedett vagyok vele, inkább a ROM-okat cserélgetem rajta, illetve egyre marconább aksikat (legutóbb 4100mAh) veszek bele (plusz mindig van a hátizsákban 2-3 feltöltött pótaksi). -
Eleve okos, és igen, de ez a szar nem hajlandó tönkremenni, azért pedig, mert van egy csomó szebb/jobb, még nem fogom lecserélni mint holmi konzumidiota :DD -
Szavazó roBOT #106284 Tegyük fel hogy... ==>> Tervezed-e lecserélni a telefonod okostelefonra a közeljövőben? -
ManoNegra #106283 Na persze... -
miau -
hugopareiros #106274 csak a Nyíregyi diplomát még a falra sem érdemes kirakni :D nem hogy elküldeni egy HR-esnek -
clio1616v #106273 és ez újdonság?
minden nő a szexuális képességével éri el, amit elér az életben
a férfi pedig a szorgalmával(legyen az hazugság, tanulás, bűnözés vagy munka) -
dr. morcos tanár Úr: :)
- felsőoktatás
- reál (matek, fizika, asztrofizika, genetika, biológia, etológia, szünbiológia)
- vizsgán teljesítményük szerint, semlegesen / ZH módszereimben viszont rendhagyó
- az első sutától elvenném a puskát, de deus ex machina büntetlenül tovább írhatná, elkülönített helyen (pulpituson) egy lábon állva, úgy hogy nézem. A további puskázókat azonnal kiküldeném, automatikusan eredménytelen a ZH-juk. Ha volt első puskázó aznap mindenkinek (aki végigülte a ZH-t és nem kaptam el) az eredménye maximalizálódna az Ő eredményeiben (azaz ha egy hármast tudott összehozni akkor max 3-ast írnak az ötösök is. A ZH addig tart amíg a suta áll és le nem teszi a tollat!!
Tanuljanak falkaszellemet az ifjoncok!
Ha előre megbeszélik és kiválasztják maguk közül a zsenit aki mindent betanult az direkt lebukásával elveszi a deus ex machinát a lógosoktól, így nekik már kockázatos a puskázás, hiába a normál ötös max level.
Ha egy suta bukik le azt kiosztják a többiek óra után a kollektív kettesért..
az 50 perces féllábon állás pedig visszatartja az állandó hősök kiképzését. (vagy jó kis fegyencedzés.. :) )
- mindegy, az ottani szokásoktól nagyban függene. A viselkedés, hangnem és a valódi tisztelet az ami számít, ám ha ehhez az kell, hogy egy iskolában megszokott lokális tradíciókat, szokásokat kövessünk, akkor érdemes nem felborítani működő rendszert és beállni a sorba, magázást várnék el én is. Ahol eleve nincs ilyen, és a rend csírája is hiányzik ott a hajamra kenhetem a megszólítási igényemet, nem old meg semmit. Fejétől bűzlik a hal.
- Szándékosan nem. Ha véletlenül adódna egy nagy szerelem, amiben látom a hosszútávú lehetőségeket akkor előbb talán küzdenék az érzés ellen, később elfogadnám, és elkülöníteném a munkától. Jelenlegi munkahelyemre sem csajozni járok be...
(teoretikus volt a kérdés, miután párom van így a válasz jelen helyzetben nyilván nem) -
Fbn Lx #106271 picsába... a nyíregyi főiskolának tényleg van híre. szerintem jövőre átiratkozok és phd-t is csinálok :D
most rávezettél, hogy elbasztam az eddigi életemet. -
Ja, és nem hiába hívták a NyF-t "kurvaképző"-nek. Ezt is le lehet csekkolni. Nem nagy büszkeség, de tény. -
Hmmm.. Itt élek, és nem kamu. Az ismerős tanárral napi szinten dumálok, nem kamugép.
Te pedig gyere ide 2 hétre a fősulira, semmi nem marad benned. :))))
-
Fbn Lx #106268 kamunak tűnik. te meg elhitted. -
Habár ott egy jobb jegyért a csajok egy része "szopbasz" végtelen.
Ismerős tanár mesélte, hogy vizsgák előtt annyit kúr/szopat, amennyit nem akar.
Van értelme a fősulinak? Reális érték ad? (2 cumi 4 full)
Mondjuk erről egy dokut megnéznék...
Bár iskolája válogatja... -
Ja, felsőbb okatatási szinteken "talán" más a helyzet. -
'...hol tanítanál legszívesebben?'
Nem szavaztam, mert:
Sehol. Nincs kedvem 63 rokon elől menteni a családom, ha 'megdorgálom' az ifjú titánt mert "véletlenül" kiverte az osztálytársai fogát, és megbicskázta őket. Aztán ha felveszem a kesztyűt, tuti engem ítélnek el, hála a kissebbségi törvényeknek. Ergo: Védd meg magad, mész a sittre.
Átképezném magam akár birkanyíróvá, mert ami itt van...
Nem vagyok tanár, nem mindenhol ez van, és minden tiszteletem azoké, akik ezt a hivatást vállalják. -
Nem ez a mai kérdés.:) -
clio1616v #106263 van, amit szívesen csinálnál? -
1.Szakközép/gimnázium/általános
2.Informatikát:windóz',linux,vírusvédelem...(hát mi mást?)
3.Mátyáshoz hasonló osztályozás(azt is figyelembe veszem aki legalább próbálkozik, de sikertelenül).
4.Puskázhatnak,így azt hiszik hogy nem vettem észre viszont a javítás során elárulom:Mégiscsak tudtam róla (trollface)
5.Ha idős lennék akkor tegeződés....
6.Ha nem ott van ahol "dolgozom" miért ne.:D
Amúgy nem oktatnék szívesen.... -
hugopareiros #106261 szakközépsuli -> informatika osztálytagozat
Informatika -> linux, programozás, értelmes dolgok
igazságos lennék
önálló munkát várnék el, de segédanyagokat lehetne használni
(mondjuk ha a qsort-hoz kellene c-ben hasonlító fv-t írni, ahhoz ne nézzen példakódot)
50 éves koromig tegeződés, onnantól magázódás -
Egyetem.
Metallikus/optikai vezetékek. Sokáig ez volt tervben, aztán nagyon megharagudtam az egyetemre, és a PhD-re sem iratkoztam be, pedig felvettek.
Törekednék arra hogy mindenkit átengedjek, persze lenne követelmény és a link embereket sem szívesen buktatnám, ha látnám az igyekezetet, akkor átengedném.
Nem, azonnal elvenném a dolgozatot ha rajtakapom a delikvenst, nem szeretem a csalókat.
Magázzanak, én sem tegezném őket.
Naná, a lehetőségeket ki kell használni! -
Egen a puskázás érdekes dolog. Valós körülmények között is használhatsz minden eszközt és forrást, ergó miért ne tehetnéd ezt meg, amikor viszgázol?! Az a jó feladat, ahol mindent szabad és még úgy is beleizzadsz. -
- Egyetemen, oda talán már az értelmesebbje jut csak el, középsulisokat nem mernék bevállalni, az a legrosszabb kor...
- Humán tárgyat (magyar nyelv és irodalmat).
- Igyekeznék nem kivételezni senkivel, hanem teljesítmény alapján osztályozni, és ahhoz szigorúan tartani is magam.
- Nem engednék puskázást. Először a puskát venném el, másodjára a dolgozatot.
- Egyetemen tegezhetnek nyugodtan. Amúgy sem viselem el, ha magáznak.
- Neeem. Aki nálam fitalabb csak egy nappal is, az kisfiú és nem tudom komolyan venni. :D
(Amúgy van tanári végzettségem, és eszemben sincs tanítani.) -
Egyetem már más tészta, azért is írtam, hogy középiskolai oktatásról volt szó. -
kamionosjoe #106256 nincs kedvem végigolvasni... -
Remélem azt is megtanítod majd nekik, hogy mennyi gyerek után jár segély. -
szimpla agymenése van, az ilyen tanárt küldeném pszichológiai vizsgálatra :D -
nem lennék tanár, de:
középsuliban reál tárgyat ( biosz, biokémia, kémia), figyelembe véve a teljesítményt osztályzatnál. tudva, hogy úgyis puskáznak, pár figyelmeztetés után a nótórius jöhet a táblához, azt szóban random kérdésekre a témakörből.
magázzanak nyugodtan, de sulin kívül a rendesebbje tegezhetne.
esélytelen, hogy bármelyik diákkal kezdjek. -
ilyen ez a popszakma...nálunk az új matektanár már a számológépet sem engedi használni vizsgán
miskolci egyetem,én így szeretlek! :D -
ez igaz, bár nálunk most semmilyen deriválás/integrálás képletet nem engedtek segédletként használni, én nem értettem ezt a logikát, attól hogy nemtudom a parciális integrálás vagy a newton-leibniz szabályt attól még lehet hogy tudom alkalmazni azt...
plusz sokszor már a mértékegység is sokat segít ha ottvan a kérdésben benne (az eredménynek pedig kihagyva a hely)
(mittom megvan adva a felület meg a rá ható erő, és kérdezi a fajlagos feszültséget ami [N/mm2]
akkor már tudom hogy erő/felület :) -
egyetem/műszakis/igazságosan/azonnal elvenném/tegeződés/nem
mondjuk az igazságos osztályzáshoz hozzátartozik,hogy kínoznám azért őket(elvégre a műszakisok nagyon nagy részben olyan területen dolgoznak,ahol egy apró hiba is súlyos anyagi károkat/emberéleteket követelhet),de nem öncélúan. -
tegyük fel, hogy azért nem mentem tanárnak, mert nem akarnék tanítani. -
középsuli/gimi
töri-infó, esetleg magyar és fizika :D:D
olyan lennék, amilyenek velem voltak, jó arc de igazságos
akik olyan balfaszok hogy lebuknak, azok megérdemelnék az egyest, de 1. probálkozásra nem :D
magázzanak :D:D
nem, alatta sem -
clio1616v #106247 lánygimnáziumban, szexet, alapos tanár lennék, engednék puskázni, doktor úrnak szólítatnám magam, természetesen igen -
Puskázásnál (reál tárgyaknál) a középiskolai fizikatanárom hozzáállása tetszett: felírta az összes fontos képletet a táblára (és egy csomó feleslegeset is), használhattál négyjegyűt is, de ha nem értetted meg a kérdést, akkor úgysem tudtad megoldani a feladatot, vagy kifutottál az időből amíg keresgéltél.
Úgysem attól leszel jó fizikából (vagy hasonló tárgyakból), ha megtanulod az összes képletet és levezetést, hanem ha érted miről van szó. -
puska kimaradt:
-nem ellenőrizném, meg sas szemekkel figyelném, de ha észreveszem akkor elvenném, tanulj meg puskázni, vagy inkább ne csináld -
-hát, egyetem vagy gimnázium, nem tudok dönteni
-biológia
-itt azért keverék: törekednék arra, hogy mindenkit átengedjek, de a link és leszarom emberkéket azért kicsit csesztetném, persze gimnáziumban nem, mert biosz vagy érdekli vagy nem, nem kötelező tantárgy, ha érdekli akkor úgyis tanulni fog rá
-gimnázium magázódás órán is, meg kívül is, egyetemnél órán magázódás, kívül meg lehet a tegeződés akár
-nem, veszélyes -
Talán gimnázium, ahol még lehet hatni a fiatalokra, inspirálni őket valamire.
Fizika.
Kiegyensúlyozott.
Figyelmeztetést mindenki kaphat, mindenki követhet el hülyeséget. Aztán game over.
Munkaidő alatt magázódás, azon kívűl tegeződés.
Nem, csak baj van belőle.