A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hozzál nekem koalát!
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
★★★★★
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
★★★★★
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Még a munkahelyen is.
Sõt, még a keletkezõ hulladék mennyiségét is próbálom lecsökkenteni.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Dum spiro, spero.
Ami - fõleg az internetes fórumokon - pillanatok alatt veszekedéshez vezethet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Itt belgiumban kötelezõ.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én még ez utóbbit is megkérdõjelezném.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szakmamnal fogva elegge belelatok a telepuleseken keletkezett hulladekok feldolgozasaba es tenyleg oriasi segitseg tud lenni a feldolgozasban,ha a hulladek szelektiven van gyujtve. Erosen dolgozunk rajta hogy a szelektiv gyujtes a varos hatarain kivul is megvalosuljon.
★★★★★
Elõbb a *taníthatóságot* tanítom meg, ennek pedig alapja a tisztelet, elfogadás és a hierarchikus beillesztés a "falkába". Miután elfogad, követni fog, figyel, tanul, genetikai kódjának megfelelõen nem is tehet mást. (ezután taníthatjuk meg használni az eszét, az erre épülõ tanítások pedig már legtöbbször inkább manipulációk a kialakuló értékrenddel szemben (ideológia és "népnevelés" eszközei lehetnek)
A vezetõ/szülõ/falkavezés/mester/tanító felelõssége hatalmas: nem visszaélni, hanem élni a hierarchikus szerepekkel. Vezetõnek lenni nem kiváltság hanem egyfajta szolgálat.
Elõbb a DOS-t rakom fel, utána a windows-t.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ahogy azt sokan meg is tették, mert így gondolták helyesnek. Sokfélék az emberek, ki így, ki úgy viselkedik, gondolkodik, kinek ezt jelenti a haza, kinek azt. Van, akinek egy jogi állapot (állampolgárság) és nem törõdnek vele mélyebben, vannak patrióták, vannak nacionalisták, vannak soviniszták, és van ezek között a kategóriák között millió másik árnyalat...
...és sokan azt se tudják, hogy mások másképp is gondolkodhatnak, mint õk, és ettõl nem feltétlenül lesznek rosszabb vagy jobb emberek.
Ilyen alapon a történelem sötét korszakai idején bármikor meg lehetett volna tagadni a hazát bármelyik országban.A haza nem csak az államot jelenti hanem ezt a földet ahol felnõttünk,ahol õseink is éltek,aminek van egy egyedülálló kultúrája és tájjellegzetességei.Ahol jó otthon lenni,függetlenül az anyagi helyzettõl és hasonló dolgoktól.Egyfajta feltétlen ragaszkodást és hûséget jelent.
😄DDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Linka hozzá
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"