127612
  • ManoNegra
    Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Szóval ez a pontosztogatás akkor lenne jó, ha egy kiosztott értékelésnél is látható lenne, nem rejtené el a rendszer. Amúgy meg pont annyira anonim mint máshol, ha nagyon le akarnak nyomozni, akkor lenyomoznak.
  • tigeroo
    mert most nem anonim az sg-zés? ne nevettess már:D
  • Lacee86
    Küldd be. :)
  • ManoNegra
    Nem lenne rossz ez a pontozás, ha nem lenne anonim.
  • Roger6
    Kérdés. Mi értelme van a annak, hogy más hozzászólását le tudjuk pontozni?

- semmi
    - abszolút semmi
    - baromság
    - no comment

Miért nem változtat ezen az SG?

- mert nem érdekli
    - leszarja
    - nem törődik vele
    - lusta
    - szereti a trollokat

Mi volt a célja ezzel az SG-nek?

- fogalmam sincs
    - nem tudom
    - egyéb

Szerintem ez jó lesz következő kérdésnek.
  • Lacee86
    Az a baj, most én is nagyon kifogytam. Nincs is most olyan nagyon aktuális kérdés, amiről érdemes lenne diskurálni. :) De majdcsak lesz valami.
  • Dzsini
    Az, hogy lusták beküldeni ötleteket - például meg kell fogalmazni, ráadásul gondolkodni is kell néhány válaszlehetőséget kitalálni :)

Nekem pár havonta van 1-2 ötletem, úgyhogy nem sokat, de szoktam küldeni...
  • Lacee86
    Az eddigiek alapján akkor az emberkék közel felének lennének ötletei, a topik is érdekelné őket, de lusták beküldeni az ötleteiket. Jó lenne tudni, h mi az oka ennek...
  • Narxis
    ejnye naaa
  • Sir Quno Jedi
    meh nem vagyok kíváncsi a rühös véleményetekre, AZÉ VAZE!
  • Blum
    Csak
  • Molnibalage
    Néha beküldök 2-3-at, aztán hónapokig nem küldök.
  • Lacee86
    Ezzel az átszerkesztés kérdéssel megmondom mi a baj. Van egy kérdés, nem lenne rossz ötlet, de láthatóan nagyon csekély válaszlehetőséggel küldték be, vagy nem jól feltéve, vagy van benne kimondottan hülyeség. Ha így hagyom -tudván, h nem igazán jó, de hát így küldték be- akkor jönnek az anyázások, h ez meg az miért így meg úgy van. Ha átszerkesztem, akkor a beküldő anyáz, h miért írtam át a kérdését? Na most 1 anyázás vs sok anyázás közül inkább az 1-et választom...
  • Zoli007
    Néha küldök be, csak rühellem, ha komplett átszerkesztik.
  • HTS s3rg1nh00
    lustát jelöltem,de az negatív jelző...az energiatakarékost jobban szeretem,az pozitív.
  • Szavazó roBOT
    Mi a legfontosabb számodra a másikban? ==>> Miért nem küldesz be kérdést?
  • Lacee86
    Belefér. ;)
  • Fbn Lx
    megrövidítetted a saját életedet 30 másodperccel
  • Lacee86
    Nem, de miért nem lehet ezt normálisabban elmondani? Na mind1, nem is érdekel már...
  • Fbn Lx
    és ha megírja a nevével akkor mi fog történni
    levered a logóját
  • clio1616v
    tevótá :D

csak senki nem reagált rá így muszáj volt beírni
  • clio1616v
    azt szokták mondani, hogy aki panaszkodik annak nem fáj eléggé és bírja még egy darabig :)
  • Roger6
  • Sir Quno Jedi
    Tegyük fel szavazásba, hogy törődjön-e a névtelen senkiháziakkal, avagy senem!
  • Roger6
    Mit törődsz ilyen senkiháziakkal?
  • Dzsini
    Azzal, hogy egyáltalán foglalkozol vele / válaszra méltatod, már elérte célját.
  • Lacee86
    Nem tudom, ki volt az az IQ fighter, aki képes volt beírni kérdésként a kérdés szerkesztéssel kapcsolatos nemtetszését. Természetesen név nélkül, és minősíthetetlen stílusban. Gyere elő kicsi huszár, írd meg nekem a neveddel, ha valami bajod van! És a kulturált hangnem azt hiszem alap lenne civilizált emberek közt nem? Vagy te úgy látszik nem tartozol közéjük...
  • Sir Quno Jedi
    Ne is mond! Utóbbi időben gyakran előfordul nekem, hogy hölgyismerőseim, esteleges potenciális jelöltek is, az exükről panaszkodnak (vagy ráadásul aktuális még). No és persze mikor leírják mit rühellnek benne a legjobban, meg milyen "hibákat" követtek el sorozatosan és milyen lehetetlen módon éltek, akkor minden pontban szinte magamra ismerek. Mintha csak én lettem volna! :D Persze ilyenkor hümmögök egyetértően (szimpatetikáj), hogy jajmicsodaegyszemét, meg ilyet nem tehet az ember, a mocsoook, igazad van, az ilyet ott kell hagyni a pics@ba stb.-stb. :DDD Ezekután érdekes lenne próbálkozni a nőnél, hogy teee figyu, ha akarsz echte olyan ganyé pasit, mint amit most hagytál el éppen, már jöhetsz is fel hozzám, tudod hol lakom... :DDDDDD

Ne feledjük, az előző pasijával éveket lehúzott, tehát a recept bevállt, ilyen pasira vágyott a szerencsétlen (először). Gwahhhh...

Én azt mondom a nőknek jogos, ámde LEHETETLEN elvárásaik vannak. Evvan.
  • videobaby
    szerinted beérem egy ilyen 0 kategóriás hímmel? megsértődjek?:D
  • clio1616v
    direkt tettem bele kakukktojásnak, hogy bunkó :P

de akkor a többi stimmel ;)
  • videobaby
    melléfogtál okostojgli^^
  • clio1616v
    in tuíció
  • Lacee86
    Na, pszichomókus lettél? :D
  • miki30246
  • clio1616v
    az előző pasid egy karót nyelt - bunkó, emberek között viselkedni nem tudó, megbízhatatlan srác volt, aki mellett unatkoztál, mert fontosabbak voltak neki a számítógépes játékok, mint te

ha dolgozott se keresett annyit, hogy hó végéig kijöjjön belőle, de kellőképpen lusta volt ahhoz, hogy továbblépjen
  • videobaby
    simán teljesíthető:) nem nagyok, csak leírni hosszú.
  • BaliBoy
    Egyéb dolog. (kifejtem):
    Az összhatás!
  • clio1616v
    túl nagyok az elvárásaid baby
  • clio1616v
    az a legfontosabb, hogy ne generáljon problémát nekem

minden más nem érdekel
  • videobaby
    nem lehet egy konkrét kategóriára szűkíteni. könyebb megmondani mi az, ami végképp taszít valakiben. eleinte úgysincsenek nagy elvárások, inkább csak "terepszemle" hogy néz ki, kivel hogy viselkedik. ne legyen karót nyelt, lehessen mellette élni is. cicafiú semmiképp nem kellene, megbízhatatlan, egomán megint csak nem. legyen jó humora. nem kell tömött pénztárca, de ingyenélő se legyen. síkhülyéktől menekülök, hímsoviniszta megint csak kerülendő.
    az sem árt, ha képes megjegyezni 1-2 dátumot velem kapcsolatban, nem csak a kedvenc játékai megjelenésének idejét, vagy mit tudom én mit.
    egyszerűen szólva, érezzem oldottan mellette magamat, és nézzen is ki rendesen.