A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de nem jelöltem meg semmit, mert sok mindenen játszanék szívesen - azaz, sok mindenen tetszene, ha élvezhetõ dallamokat tudnék belõle kicsikarni, leginkább a hegedû/szaxofon érdekel még
de annyira nem, hogy ebbe is belekezdjek, és ebben se jussak túl sokáig, mint volt az minden mással
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A szaxofon rossz helyen szerepel, az fafúvós.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Sajna a bal csuklómat tavaly eltörték edzésen, a jobb hüvelykujjam is törött de azzal nem mentem orvoshoz, így nem tudom teljesen behajlítani.
A zongora karriemnek lõttek, meg türelmem sincs hozzá....
de ha lenne ilyen életopcion, hogy min, akkor zongorán akarnék tudni.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
btw csak nektek 1 kis lókvali scream-ének😄D (a clean még kicsit hamiskás)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
fél év gitár
4 év bassgitár
2 hónapja énekelek
saxofonozni szeretnék majd a jövõben még, mekkora laza máá😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
hogyan állíthatnál egy olyat, hogy annak a fának volt hangja? esetleg elhiheted vagy következtethetsz rá, de nem tudod(mert nem érzékelted)
Azaz nincs morcosqtya, nincs Dzsini, nincs tigeroo.. egyszerûen a multiiverzum játszik önmagával egy sarokban.
:-)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nos, újabb eklatáns példa az elméletre... 😊
Vagyis mindenki egyedül van a saját "világában".
Nincs is más, nincs "mindenki" csak egyetlen döntéshozó van aki/ami mindegy hogy én vagyok vagy Te vagy Mari néni, vagy egy ismeretlen életforma, mind-mind változatok egy témára.. és azt hiszi van körölütte egy olyan világ amilyen, tele "másokkal" is.
New York nem létezik mindaddig amíg nem hallasz róla, vagy látod a tévében, esetleg oda nem mész személyesen.
(Achtung! a fentiek csak egy merõ eszmefuttatás, jelenleg egy érdekes modell (ami a double slit kísérletbõl következtetett) - nem kijelentett tudományos vélemény vagy álláspont. Nem konteó, nem "bullshit", nem kívánja magát alátámasztani, hanem egy vázolt modell. Érdemes ennek szellemében kezelni / értelmezni...)
De a kérdés az, hogy ha nincs jelen tudatos érzékelõ és az eseményt, és annak körülményeit utólag nem vizsgáljuk, vajon tényleg kidõl-e, és egyáltalán létezik-e az a fa.
Vagy, ha belépsz egy erdõbe, ahol addig soha tudatos szemlélõ nem járt még elõtted, és találsz egy kidõlt fát, esetleg ki volt dõlve azelõtt is, hogy errõl valaki információt szerzett volna, vagy a múltbéli esemény helyben jön létre, és idõtõl függetlenül állnak össze a világ történéseinek darabkái olyan módon, hogy paradoxon ne jöhessen létre
A mikroorganizmusok jelenlétét nem lehet kizárni, de vajon azok tudatos szemlélõnek számítanak-e? Nincs olyan szintû érzékelésük mint az állati szervezeteknek, és pusztán alapvetõ fizikai-kémiai jellegû válaszreakciók zajlanak le bennük, megfigyelõ szerepük nincsen. Tehát, ha tudatos megfigyelõnek nem tekinthetõek, és ezért egy-egy esemény hullámtermészetét nem omlasztják össze az azt jelenti, hogy egy ténylegesen tudatos szemlélõ, adott esetben az ember, egyetlen megejtett megfigyeléssel ebben az eddig feltérképezetlen erdõben mikroorganizmusok trillióit hozhatná létre
ha a létre jöttükhöz mégsem szükséges, hogy a szubjektív elmétõl független, önálló okuk legyen, akkor
erre már rá sem tudok kérdezni. ez egy csapda :0
de ez alapján, ha a világ determinisztikus, akkor a lélek már a létrejöttével együtt tudvalevõ, hogy meg is világosodik, csak még nem járta be az ahhoz vezetõ illuzórikus utat
a látás ezek közül a legintenzívebb
kíváncsi lennék, hogy mi jár annak az embernek az agyában, aki születésétõl fogva csak feketeséget lát, ha egyáltalán lát a szó szoros értelmében
de jó kérdés, lehet viszont hogy csak sok filmet néztem és emiatt képzelegtem😄
a másik meg, hogy gyakran vannak álmaim, és ezek közben fog el a legkülönösebb érzés, olyan vidékeken, ahol omladozó gyárépületek, régi betonfalak vannak és az egészet már visszavette magának a természet, elgazosodott a vidék és mindent ami beton benõttek a növények, a nap rendszerint erõsen süt, és általában ezeken a vidékeken barangolok úgy, hogy érzem a betont a kezeim alatt, amikor átmászok egy falon
mivel ez a legélénkebb, ez lehetett az elõzõ életem. a sok betonból, a repedezett talajú, rozsdás kapukkal rendelkezõ kis kézilabdapályából következtetve nem lehetett olyan régen 😄
egyébként ilyeneket, hogy autók bármi gép az utcákon, vagy modernebb kütyük nem szoktam látni, szóval nem modern városok. még felidézni is különös hangulata van
és hol lehet ilyet csinálni? meg hogy mûködik ez az egész? meg mennyi? egy bizonyos összeget még hajlandó lennék rááldozni 😄
egyébként érdekesnek tartom, hogy ami ilyen típusú beszámolót olvastam, azokban az emberek 90%a erõszakos halált halt, pedig bár gyakoribb volt lényegesen mint manapság, nem ez volt a tendencia
másik meg, hogy legalább 4-bõl 1 beszámolónak indiában vagy kínában kellene játszódnia a népességek aránya miatt, holott ilyeneket még nem is olvastam, döntõen inkább csak európai és amerikai kultúrkörökrõl, ebbõl arra következtetek, hogy a nyugati ember nyilván ezeket ismeri jelen életében leginkább
énis féltem a szaros életemet, hiába hiszek abban hogy van tovább.
de figyu aki pedig nemhisz a lélekvándorlásban, akkor végülis neki is mindegy nem? úgyis meghal
egyébként attól, hogy esetleg 100%-osan meg lennék gyõzõdve arról, hogy a lelkek világába kerülök és onnan újramegtestesülök, akkor is kicsavarnám a kezedbõl. Mert nem akarok a családomnak fájdalmat okozni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nem akarok NWO sztílóba átmenni, de ezek érdekes dolgok, kár hogy a kvantumfizikai írásokhoz nagyon hülye vagyok😄