127612
-
ManoNegra #108011
Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Szóval ez a pontosztogatás akkor lenne jó, ha egy kiosztott értékelésnél is látható lenne, nem rejtené el a rendszer. Amúgy meg pont annyira anonim mint máshol, ha nagyon le akarnak nyomozni, akkor lenyomoznak.
-
mert most nem anonim az sg-zés? ne nevettess már:D -
Küldd be. :) -
ManoNegra #108008 Nem lenne rossz ez a pontozás, ha nem lenne anonim. -
Kérdés. Mi értelme van a annak, hogy más hozzászólását le tudjuk pontozni?
- semmi
- abszolút semmi
- baromság
- no comment
Miért nem változtat ezen az SG?
- mert nem érdekli
- leszarja
- nem törődik vele
- lusta
- szereti a trollokat
Mi volt a célja ezzel az SG-nek?
- fogalmam sincs
- nem tudom
- egyéb
Szerintem ez jó lesz következő kérdésnek. -
Az a baj, most én is nagyon kifogytam. Nincs is most olyan nagyon aktuális kérdés, amiről érdemes lenne diskurálni. :) De majdcsak lesz valami. -
Az, hogy lusták beküldeni ötleteket - például meg kell fogalmazni, ráadásul gondolkodni is kell néhány válaszlehetőséget kitalálni :)
Nekem pár havonta van 1-2 ötletem, úgyhogy nem sokat, de szoktam küldeni... -
Az eddigiek alapján akkor az emberkék közel felének lennének ötletei, a topik is érdekelné őket, de lusták beküldeni az ötleteiket. Jó lenne tudni, h mi az oka ennek... -
ejnye naaa -
meh nem vagyok kíváncsi a rühös véleményetekre, AZÉ VAZE!
-
Blum #108001 Csak -
Néha beküldök 2-3-at, aztán hónapokig nem küldök. -
Ezzel az átszerkesztés kérdéssel megmondom mi a baj. Van egy kérdés, nem lenne rossz ötlet, de láthatóan nagyon csekély válaszlehetőséggel küldték be, vagy nem jól feltéve, vagy van benne kimondottan hülyeség. Ha így hagyom -tudván, h nem igazán jó, de hát így küldték be- akkor jönnek az anyázások, h ez meg az miért így meg úgy van. Ha átszerkesztem, akkor a beküldő anyáz, h miért írtam át a kérdését? Na most 1 anyázás vs sok anyázás közül inkább az 1-et választom... -
Néha küldök be, csak rühellem, ha komplett átszerkesztik. -
lustát jelöltem,de az negatív jelző...az energiatakarékost jobban szeretem,az pozitív. -
Szavazó roBOT #107996 Mi a legfontosabb számodra a másikban? ==>> Miért nem küldesz be kérdést? -
Belefér. ;) -
Fbn Lx #107994 megrövidítetted a saját életedet 30 másodperccel -
Nem, de miért nem lehet ezt normálisabban elmondani? Na mind1, nem is érdekel már... -
Fbn Lx #107992 és ha megírja a nevével akkor mi fog történni
levered a logóját -
clio1616v #107991 tevótá :D
csak senki nem reagált rá így muszáj volt beírni -
clio1616v #107990 azt szokták mondani, hogy aki panaszkodik annak nem fáj eléggé és bírja még egy darabig :) -

-
Tegyük fel szavazásba, hogy törődjön-e a névtelen senkiháziakkal, avagy senem! -
Mit törődsz ilyen senkiháziakkal? -
Azzal, hogy egyáltalán foglalkozol vele / válaszra méltatod, már elérte célját. -
Nem tudom, ki volt az az IQ fighter, aki képes volt beírni kérdésként a kérdés szerkesztéssel kapcsolatos nemtetszését. Természetesen név nélkül, és minősíthetetlen stílusban. Gyere elő kicsi huszár, írd meg nekem a neveddel, ha valami bajod van! És a kulturált hangnem azt hiszem alap lenne civilizált emberek közt nem? Vagy te úgy látszik nem tartozol közéjük... -
Ne is mond! Utóbbi időben gyakran előfordul nekem, hogy hölgyismerőseim, esteleges potenciális jelöltek is, az exükről panaszkodnak (vagy ráadásul aktuális még). No és persze mikor leírják mit rühellnek benne a legjobban, meg milyen "hibákat" követtek el sorozatosan és milyen lehetetlen módon éltek, akkor minden pontban szinte magamra ismerek. Mintha csak én lettem volna! :D Persze ilyenkor hümmögök egyetértően (szimpatetikáj), hogy jajmicsodaegyszemét, meg ilyet nem tehet az ember, a mocsoook, igazad van, az ilyet ott kell hagyni a pics@ba stb.-stb. :DDD Ezekután érdekes lenne próbálkozni a nőnél, hogy teee figyu, ha akarsz echte olyan ganyé pasit, mint amit most hagytál el éppen, már jöhetsz is fel hozzám, tudod hol lakom... :DDDDDD
Ne feledjük, az előző pasijával éveket lehúzott, tehát a recept bevállt, ilyen pasira vágyott a szerencsétlen (először). Gwahhhh...
Én azt mondom a nőknek jogos, ámde LEHETETLEN elvárásaik vannak. Evvan. -
szerinted beérem egy ilyen 0 kategóriás hímmel? megsértődjek?:D -
clio1616v #107982 direkt tettem bele kakukktojásnak, hogy bunkó :P
de akkor a többi stimmel ;) -
melléfogtál okostojgli^^ -
clio1616v #107980 in tuíció -
Na, pszichomókus lettél? :D -
miki30246 #107978
-
clio1616v #107977 az előző pasid egy karót nyelt - bunkó, emberek között viselkedni nem tudó, megbízhatatlan srác volt, aki mellett unatkoztál, mert fontosabbak voltak neki a számítógépes játékok, mint te
ha dolgozott se keresett annyit, hogy hó végéig kijöjjön belőle, de kellőképpen lusta volt ahhoz, hogy továbblépjen -
simán teljesíthető:) nem nagyok, csak leírni hosszú.
-
Egyéb dolog. (kifejtem):
Az összhatás! -
clio1616v #107974 túl nagyok az elvárásaid baby -
clio1616v #107973 az a legfontosabb, hogy ne generáljon problémát nekem
minden más nem érdekel -
nem lehet egy konkrét kategóriára szűkíteni. könyebb megmondani mi az, ami végképp taszít valakiben. eleinte úgysincsenek nagy elvárások, inkább csak "terepszemle" hogy néz ki, kivel hogy viselkedik. ne legyen karót nyelt, lehessen mellette élni is. cicafiú semmiképp nem kellene, megbízhatatlan, egomán megint csak nem. legyen jó humora. nem kell tömött pénztárca, de ingyenélő se legyen. síkhülyéktől menekülök, hímsoviniszta megint csak kerülendő.
az sem árt, ha képes megjegyezni 1-2 dátumot velem kapcsolatban, nem csak a kedvenc játékai megjelenésének idejét, vagy mit tudom én mit.
egyszerűen szólva, érezzem oldottan mellette magamat, és nézzen is ki rendesen.