A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ahol hülye a fõnök ott a legelsõ lehetõségnél én dobbantanék. fasz se akar hónapokat, neadj isten éveket lehúzni egy fos helyen, annyit szerintem nemér meg egy gyomorfekély vagy akármi más betegség a stressz miatt.
(bár még nem olyan sokat dolgoztam de nekem ezek az elveim ezzel kapcsolatban)
ha jól érzem magam melóhelyen akkor mindegy a zsé is, örülök hogy benntlehetek a többiekkel, megcsináljuk hamar a melót jó hangulatban és kész.
viszont voltam már olyan helyen is ahol kb. igáslónak néztek (meg hülyének is)
2. A fõnök sosem ember, hanem fõnök.
3. A pénz a legfontosabb egy munkahelyen, szerintem. Oda azért járok, hogy pénzt keressek, nem azért, hogy jól érezzem magam. Ha a kettõ egybeesik hurrá, de ha nem akkor nálam csak a pénz a döntõ szempont.
Amúgy a felsoroltak közül elég sok fontos dolog van. A legeslegfontosabbak talán a közvetlenség, hozzáértés és alaposság/precizitás.
Van itthon egy kb. 10 eves kotyogosunk,azzal rohadt jo kavet tudok fozni,de a tomites mar kezd meghalni. Persze sehol nem talalni olyat,ami tokeletes lenne ra es ne frocskolne szet az egesz. Vettunk egy vadiuj cuccot,azzal az Istenert se tudok olyan jot fozni,mint a regivel. Lehet,hogy csak megkene varni,amig ezis kicsit vizkoves lesz <#idiota>#idiota>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Közvetlen.
Erõs szaktudással rendelkezik.
+1: tudjon jo kavet fozni..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(pl. nem szabja meg egy rohadt word doksi minden formai követelményét, hanem rábízza a beosztottjára a részleteket)
a többi (meggyõzhetõ, közvetlen, megértõ, elhivatott, ám szigorú) szerintem nemcsak 1 fõnöknél, hanem úgy általában egy jó embernél is meg kellene hogy legyen.
Attól függ, én annak ellenére is érzek kötõdést.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Nagyapámra nem csak halottak napján gondolok vagy gyújtok érte gyertyát, a közös fényképünk ott van a tárcámban (aminek valljuk be, sok racionális oka nincs...).
Két dolgot örököltem nagyapámtól halálával: egy szövetkabátot és ezt a fotót rólunk.
A halottak napja sem több ebbõl a szempontból mint egy bármely más nap amikor éppen van idõm és ráhangoltságom nosztalgiázni, és a tiszteletet egy nagyon saját "szertartás" során megadni neki(k).
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
mondjuk szerintem az még szarabbul esne ha csak halottak napján keresnének, ezért inkább neis legyen semmi nyomom itt a földön, szórjanak szét a szélben
én szerintem nem, de nem biztos. lehet, hogy ha halott lennék akkor megharagudnék, amiért nem gondozzák a síromat. ki tudja
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egyszerûen nem szokás már sok helyen, ahogy pl. a húsvéti locsolkodás sem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
amúgy meg nem írja elõ törvény, hogyha valaki éhezik akkor azt nekem kéSzpénzzel kellene ellátnom, hogy meg ne haljon
elvileg azért adom, az államnak a fizetésem x%-át(közel 90%), hogy azt igazságosan ezeknek a szegény szerencsétlen szociálisan rászorultaknak adja oda segélyként
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mondom: Sajnos nem tudok segíteni én is alkalmazott vagyok, nem tudok munkát adni.
Lehet azt hitte szegény, hogy valamelyik bevásárlóközpont ügyvezetõje vagyok 😄 - pedig rajtam se volt az Anzug
ha már meghalunk utána legyen mire visszaemlékezni, hiszen a fizikai létezés véges, az emlékek maradnak tovább is
és nem így mûködik, ahogy leírod
elméleteket gyárthatsz, de nem csak fekete és fehér létezik
a törvény soha nem következetes, a döntéseid lehetnek csak azok, senki nem fogja megvizsgálni, hogy miért döntöttél úgy ahogy, soha nem a szándékot nézik, hanem a következményeket
Kata írása szerint ki kell hívni egy sorozatgyilkosnak is a mentõt
Dum spiro, spero.
pont valamelyik héten kellett kivinnem autóval mamámékat a temetõbe mert felújították 1-2 családtag sírhelyét. hát amit levágtak... "jajj gereblyézd fel a tövét, mitszólnak majd mások stb" oké, megértem hogy õk ezt szokták meg... de én akkor eldöntöttem hogy engem hamvasszanak el a picsába, annyi minden van amit nemtudok csinálni pénz szûkében az életemben, majd pont a temetésemre basszák el egy fél autó árát pl? meg utána úgysem érdekel már senkit hogy hol vagy, akinek számítok annak pedig nemkell ez a "panír" hogy emlékezzen rám
Persze, nem számít mert mindenképpen lemennénk. De ha az ország másik felében lenne, akkor elgondolkodtató kérdés lenne 😄
I met God. She's black
Kicsi a család, aki számított annak hamvait kiszórtam a kertben.
Akik meghaltak egyiket sem szerettem igazán.
Na meg az ország másik felére kéne visszautaznom a szülõfalumba.
http://www.hellring.com/
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
1150km-t kb
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
-Paulo Coelho
;_______;
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(