A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, Amíg nincsenek gyerekek, addig az ember könnyebben lázadozik.
Nem véletlen, hogy 1848, 1956-tól kezdve a legtöbb felkelés és forradalom az egyetemisták (azok között is elsõsorban a MÜ egyetemisták, mert akkoriban ugyebár katonai fõiskola is volt) beszervezésével, összecsõdítésével indult.
2, kik ellen? Amcsi repülõk, drónok és lopakodók ellen ugyebár egy AK-val esélytelen. Még akkor is, ha az egyetlen Európa felett (talán az évtized egyetlenje ?) lelõtt lopakodó egy vajdasági magyar tiszt nevéhez fûzõdik.
3, amennyiben a belsõ faji csendesháború polgárháborúba megy át, na azt sem nevezném könnyû helyzetnek. Momentán ugyanis igen fel vannak fegyverezve, míg a többségi lakosságnak még csúzlija sem lehet. Nem messze lakott testvérem attól, ahol amikor egymásnak ment két ilyen család, akkor a két társaságban használatra kerültek: kések, kardok, éles pisztolyok, sõt az egyik társaságból a másikba vágtak egy éles kézigránátot is. Ha jól emlékszem ezt követõ házkutatások alkalmával több tanyájukon találtak fegyverarzenált, ahol elõkerültek még nagy számban pisztolyok, AK-k, RPG-k, sõt egy föld-levegõ légvédelmi rakéta is (kép alapján beazonosítva).
4, és nem mindegy mit hagy itt az ember. Ha már van egy (majd)kifizetett lakása, háza, azt igen nehezen hagyja itt, hogy kint ismét a semmibõl, albérletbõl kezdje az életét. Meg az sem mindegy, hogy a pénze mibe és hol van, bankok befagyasztják és nem tudja kivinni, akkor meg van lõve.
Szóval nem tudom, nem merném ennyi információ után azt mondani, hogy mennék vagy maradnék.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de mesélj még ezekrõl a fantasztikus érvekrõl

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
..de igazad van, végezzünk ki minden polgártársat
NEM!
Családomért természetesen!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem tudom mit tennék...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Habár a családom nem volt nagy harcos, egyik nagypapámat a Román hadseregbe akarták besorozni (mivel az elcsatolt területeken éltek) inkább átszökött a határon és Magyarországon bujkált ameddig a háború tartott, aztán itt is maradt.
Másik nagyapámról csak annyit tudok õ a világháború alatt még kicsi volt, de az 56-os forradalomban harcolt, viszont volt egy bátyja aki megszökött a sorozás alól, a Duna-parton talált egy hullát majd annak elvitte az iratait és külföldre távozott.
★★★★★
Dum spiro, spero.
All hail the double x!
flame on
Dum spiro, spero.
Max ha Afrikából jönnek elefántháton íjakkal. :D
All hail the double x!
Polgárháborúban nem, esetleges kisebbségi (akármilyen, lényeg h nem magyar, és ellenünk irányul) lázadás leverésében szívesen. De rendkívül helyzetfüggõ, és hosszasan mérlegelnék elõtte.
#103438: picit sok akciófilmet néztél szerintem :D
Dum spiro, spero.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Este mielõtt elaludnék, mindig azzal spanolom fel magam, hogy anyámat megölték, vagy valamelyik hozzátartózómat kínzópadra tették, és nekem kell megmenteni, de van amikor nem sikerül, ilyenkor bosszút állhatok az elkövetõn, és minden nap máshogy végzek velük.
Van amikor a könny is kicsordul néha a szememen, van amikor a sulimban kell harcolni, és megmenteni az osztálytársakat, és én vagyok a hõs, fedezem a többieket, volt olyan is amikor vámpírok szállták meg a településemet.
Szóval én készen állok akár ma, holnap, bármikor, ha biztosítják számomra a megfelelõ fegyverzetet.
Meg természetesen, ha túlélem majd kérek egy kis anyagi juttatást is.
szia, Gordon vagyok.
ne tekintsünk el tõle, mert nagyjából ez dönti el a válaszomat
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amíg kardokkal és íjakkal vívtak háborút, addig egyértelmûbb volt a helyzet, jóval könnyebben elérhetõek voltak a "csúcstechnológiás" felszerelések és ezért két ország között kiegyenlítettebb lehetett a harc
ma viszont a technológiai és taktikai hadviselés korában az, hogy én fogok-e egy ak-47est, az vajmi keveset számít, vagy egyenesen jelentéktelen, így ilyen formában nem tudok harcolni azért, hogy megvédjem a hazámat, tehát nem is szeretnék.
ellenben egy polgárháborús helyzetben ahol megmozdulnak a kisebbségiek már ki tudnék állni, mert ellenük nem szükséges, hogy a különleges erõknél képezzenek ki vagy tudjak vadászbombázót vezetni, elég egy pisztoly és egy balta
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
-Ne féljen a saját árnyékától/jól tûrje a stresszt
-Hatóságokat megkenni/bsztattni/fenyegetni alapvetõ tulajdonsága legyen
-A cég érdeke a szemében írja felül a BTK egyes paragrafusait
-Ne legyen rasszista (A világ nem zsidókra, fehérekre és cigányokra, hanem gazdagokra és szegényekre oszlik)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
na az inkább "ultimate"... :)
Szarvasi csak szétégeti az aromákat.
Vízkõ:
Sárkány ellen sárkányfû, vízkõ ellen Vera ásványvíz használata.
Ízek:
Új vasat be kell járatni, át kell fõzni, napi háromszor, négyszer, két hét múlva érezhetõen jobb lesz.
Ha ragaszkodsz a szarvasihoz akkor faragj egy tamperolót hozzá, sokkal jobb lesz az íze az eszpresszónak már azzal is.
;-)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
- legtöbb embert semmivel sem lehet inspirálni, mert nagyívben leszarja a munkát és rühelli is amit csinál
- nincsenek jutalmak amiket megmutathatna, mivel nem a közvetlen vezetõd dönti el, hanem jóval õfelette, csak negatív diszkrimináció van, de az dögivel
- én, te mi, bullshit, mi szépen ásunk ide egy gödröt, én szoktam volt mondani a jómunkásembereknek mikor nálam melóznak, rühellik is... :D
- a vezetõd a legritkább esetben konyít a te melódhoz is, nem is kell neki, nem az a dolga, hogy magatnítson rá téged, fõleg nem is azért fizetik
- tisztelet, jópélda, blablabla, ezen ötéves kor elõtt túl kell esni, mert aki ilyesmire vágyik, azt széttépik a farkasok...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- jelenleg 3 ember fõnöke vagyok, úgy tekintek rájuk, mint munkatársakra, akikre rábízhatok feladatok elvégzését
- gyakorlatilag felelõsséggel tartozok az õ munkájukért is
Emellett igazságos, határozott és megbízható vagyok. Felesleges munkát nem végeztetek velük.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Erõs szaktudással rendelkezik.
Elhivatott.
★★★★★
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[/cserf][/fülünyúl]
ha többet tud mint én, akkor tisztelem a tudását és irányíthat, a többi emberi szempont csak egy bölcsészfõnöknél számítana egy bölcsészgyárban