A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
ismered azt a mondást, hogy sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának?

na ugyanez igaz a nõkre meg az izzadságszagomra.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

96% használ valamit, amibõl 16,3% illatmentes. Szövegértésed megint proccolt...
pxxl
van egy parfüm, nem tudom mi a neve, pár férfin lehet érezni, olyan érzés, mintha folytogatnának frankón légszomjam van tõle, és nem kell a közvetlen közelében lenni, mert terjed mint a gomba. nem is tudom mihez hasonlítani azt az illatot, de félelmetesen szar :|

All hail the double x!

Calver
igen, sima Old Spice Lagoon deo stift, nem bûzlik (egyik verzióban sem) tõle a kétlábú, pont jó.

azokat a (tipikusan 40+) hímeket, akik magukra öntenek minden nap fél üveg parfümöt (mert nem érzik már a szagát), ezzel összehozva egy istenes, több méter széles gyomorforgató bûzfelhõt maguk körül meg szívem szerint betakarnám olyan másfél méter földdel, kibaszottul undorító.

"The trees move. Do you not see it?"

kifli
"a dezodorok meg blokkolják az izzadságot, a nõk nem érzik a feromonokat, és nem esnek gusztustalanul nagy szerelembe!"

dugás közben ígyis-úgyis leizzad az ember 😄
meglep, hogy az emberek 78.7%-a használ valamit
én utálom mindenféle spray vegyszerszagát, kimenekülnék a világból. néhány édesebb, enyhe parfümillattal vagyok kibékülve, a dezodorok meg blokkolják az izzadságot, a nõk nem érzik a feromonokat, és nem esnek gusztustalanul nagy szerelembe!
egyébként minden nap zuhanyok, és nem gombásodik a testem, ezt a titkot alkalmazom büdösség ellen
nem használok, mert minek
ha valaki szerint büdös vagyok, az ne jöjjön közel, ennyi :SS
Oké. <#hehe>

Pluskast
Az élet kegyetlen 😉

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

NEOreg3
igen

mindig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pxxl
szegény krokiból kinyomták a lét, te meg magadra fújod? 😄

All hail the double x!

Pluskast
Igen, ha emberek közé megyek. Lacoste Essential (a zöld színû).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sir Quno Jedi
Kizárólag színtelen, szagtalan, bõrkímélõ, golyós dezodor, a niveáé nagyon jó.

Néha randikra dragoon, vagy valami spéci cucc, de csak ruhára.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
az szar
tigeroo
ol szpájc deó tus után (whitewater rulz)

parfüm indulás elõtt
Igen parfüm, amikor kilépek a droidok közé. (Armani Acqua di Gio)

rastaman
igen, parfüm
ha kilépek itthonról

immovable
Ja. Golyós dezodor, spray, parfüm.

Zuhany után, mikor emberek közé megyek, egyéb(otthon).
igen, parfüm
egyéb, ha barátnõmmel találkozok

zsoltioregon
Yes

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Molnibalage
Most ettõl keménynek érezted magad?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VRSDM
igen, mikor felöltözök izzadásgátlok

u dont have to listen anybody else but me

pxxl
igen, deo, parfüm, spray

mikor emberek közé megyek, egyéb...

All hail the double x!

Tiltottak már ki az SG-rõl? ==>> Használsz valamilyen illatszert?
VRSDM
megesett már.

u dont have to listen anybody else but me

Roger6
- Beszóltam egy trollnak nemrég 2 pont
- Másodjára kiosztottam egy arcot, akinek a linkelt képén egy csaj magassarkúban rálépett egy kölyök macska fejére (igen, minden látszott a fején belül a képen, a macska elhalálozott) 2 büntetõpont

Ennyire emlékszem a 7 év alatt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

immovable
2-3 pontot kaphattam eddig.
Lacee86
Táblára hajtasz, mi? 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

milk4
4pontot egyszer sikerûlt összegyûjtenem, elõször kaptam 2 vagy 3 pontot és utána sedozájt elkezdtem szidni és kértem, hogy tiltson ki, de végûl csak 4 pont lett belõle.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tigeroo
zsoltioregon
"Agrippa ekkor Pálhoz fordult: „Megengedjük, hogy most elmondd, mivel védekezel.”"

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
Téged már rág ki kellett volna legalább egyszer örök kitiltásra vágni, mint az ázott macskát.
Túl okos vagy ide...
Mondom ezt úgy hogy konfliktusunk sose volt, csak olvasok.

csak olvasok...

zsoltioregon
Sose kaptam 1 db <#felkialtas> se<#miaz>

SG-s pályafutásom alatt 2db büntetõpontot gyûjtöttem be eddig, kitiltva soha sem voltam még...
tigeroo
behúzva a karma! xd
morcosqtya
Metafizika vasárnap indul! 😊

"Kutyául kopott a karma:
Na ki az, aki hinni akar ma?"

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sir Quno Jedi
Látom belemelegedtél! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezzel azt akartam mondani amúgy, hogy nem feltétlenül kell moderátor legyél ahhoz hogy legyen részed sárdobálásban. Elég ha olyan ember vagy akire sokan figyelnek, és bizony egy ilyen ember nagyon sok mindent elõször magában kell rendbe tegyen, és fontos az elõregondolkodás. A téged másoktól ért negatív gondolatoknak a súlya eltörpül a belsõ énedben zajló folyamatok mellett, és amellett hogy mit adsz a világnak.

A nézeteim miatt engem is sokan szidnak, és nem csak a fórumon hanem az életben is. Persze az utóbbi esetben nem mindig jön úgy ki mint itt a fórumon ahol szabadon mondhat bárki bármit fizikai büntetés nélkül, de az emberek gondolatát leszûröm a reakciókból. Ezt a negatívitást viszont ellensúlyozza a tudatom, mert tudom hogy amit csinálok az jó, és ez sérthetetlen. Amúgy ezt a témát szerintem pár sorban nem lehet túltárgyalni, meg szerintem nem is idevaló, ha gondolod vidd be az NWO topikba.

Szerintem nem büntetendõek azok, akik szerinted igen, és így a karma részrehajló lenne. Ha létezik egy ehhez fogható törvényszerûség, csak egyvalamit tudhatunk biztosra, azt, hogy nem az emberi értékítéletet követi. walker a texasi kopó a fõbb buddhista iskolák alapján azt hiszem azáltal, hogy bebörtönözi a bûnözõket, a bûnözõk negatív karmáját beteljesítõ szerepet játszik, de ettõl még önmaga számára negatív karmát hoz létre azáltal, hogy emberek szabadságát vette el. nincs az az emberi értékítélettõl független objektív faktor, ami alapján egy "bûnös" büntetés nélkül büntethetõvé válna, maga a karma sem büntet, inkább egyfajta vonzás, adott természetû cselekedet által létrehozott eseményhorizont
broman191
Nó kitiltás, nó büntipont.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

morcosqtya
kivéve ha Jedi vagy.
A Jediknek mindent szabad. 😊

bardocz
Ez így van, Walker a texasi kopó egy kis senkihádhspazidahdakdaggg.
morcosqtya
Konkrétan semmilyen "elõny" nincs, ha belegondolsz.
Kötelezettség annál inkább.
Mi lenne elõny? A büntetés kiosztó hatalom érzete? Megunod idõvel, nem marad élmény. Vagy a "sérthetetlenség"? Hogy nem bannolja magát vagy nem kap háromszöget a másik moderátortól?
Ezt bárki el tudja érni fórumképes magatartással.
A normális viselkedésért felesleges modinak menni, nem beszélve arról, hogy sérthetetlenség is látszólagos... oltári nagy baromságokat úgy sem csinálhatsz büntetlenül...

Sir Quno Jedi
Szerintem aki helyesen és jószándékúan cselekszik, annak nem lesz negatív a karmája attól, hogy akik nem cselekszenek helyesen és még rosszinduatúak is, azok kígyót/békát kiáltanak rá. SÕT! Khmmm...

Bizonyára a te logikád szerint Walker a Texasi Kopó (ha eltekintünk attól, hogy fiktív személy) karmája is ultrabrutálnegatív, hiszen sok kis gennyedék aljakorcsot bevarrt a kóterbe és azok bizonyára szidták a zanyukáját!? WTF?! 😄DD

azért nem vagyok alkalmas moderátornak, mert nevetek ambrus debil történetein és ezért nem bannolnám
arra céloztam az elõbb, hogy a moderátorok nagy részét sokat szidják, amitõl negatív lesz a karmájuk :S
Én is kezdem elhinni Cifunak, hogy ez inkább kereszt a vállon, mint elõny...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Sir Quno Jedi
Mibõl gondolod, hogy ez a te döntésed? Meglehet 1xûen nem vagy alkalmas moderátornak.

nem lennék moderátor, úgy látom még legalább 2-3 szenvedéssel teli életet kell leélniük hogy ledolgozzák ezt az irdatlan mértékû negatív karmát
Lehet hogy nem lesz sokáig "szûz" ez a reged sem. <#vigyor3>

Elakadásjelzõket már kaptam. Jó egészséget azoknak, akik adták (szigorúan, nevelõ célzattal tették gondolom. Külön kiemelve a szigorút).

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"