A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szegényes a fantáziád, ha a kocsin kívül csak ennyire futja.
izgin hangoz
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Igy is erosen erik egy hatso felfuggesztes nagygeneral.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Csajfüggõ, hogy kinek van hozzá kedve.
Van akit zavar, ha valaki közben benéz. Pl egy Parkolóház tetején, vagy folyó parton.
Jó élmény.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Jogalkalmazásban (is) dolgozom/dolgoztam de amikor a jog már nem csak hiányt tölt be hanem l'art pour l'art jelleggel önmagáért "van" az vakvágány.. és - bocsánat de - fingreszelés, nem egyéb.
Az ember jellemzõen túlszabályozni igyekszik mindent. Amit nem kéne azt is.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
én hiszek abban, hogy az emberek többségének kellõen fejlett az igazságérzete ahhoz, hogy egy ilyen rendszerben ne tudjanak a deviánsok és idióták érvényesülni.
a törvény a legtöbb esetben a csalót jobban védi, mint az ártatlant. törvényeskedés nélkül ennek a lakásfoglaló pofátlan, bûntudatot nem érzõ nõnek testrésze nem maradna ép, errõl az általános emberi igazságérzet gondoskodnak, mint minden ehhez hasonló esetben.
és akkor érvényesítettem az igazságomat, egészen korrekt módon. ha õ úgy gondolja, hogy tudja rajtam érvényesíteni a sajátját, akkor hajrá. próbálkozni szabad, ahogyan nekem is szabad volt. a jogászkodástól meg a rendõrök és egyéb emlegetésétõl hányingerem van
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Illetve két koncepciót:
1, régi texasi, bárki tarthat és hordhat fegyvert (pisztoly), és ha nála van akkor kötelezõ látható helyen hordani (utcán)
2, Csak sörétes puska engedélyezése. A ház megvédéséhez ideális, elrejteni nem igazán lehet, tehát utcán nem fognak "bandák" ilyennel rohangálni.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Voltam pár éve vadászaton (én nem lövök állatra term.) és vittem egy igen méretes távcsöves alkalmatosságot. Nagymérvû biztonságérzetet (és nyugalmat) ad, pláne, hogy lehetnek orvvadászok a környéken és tényleg kellett állítólag. Node mikor lõtérre jártam lõni, akkor is jó érzés volt, mikor az embernél volt a glock és tárat tár után ürített a kalapos fegyveres támadó céltáblájába... :D (armed gunman)
Szóval én támogatom a fegyverviselést és a magántulajdon fokozott védelmét!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvileg a kutyával talán távol lehetne tartani némelyiket, de sajnos láttam már olyat, amikor 2 büdös kan ci...svéd éppen magához szoktatta a kutyáját egy idõs nõnek.
Persze vannak kutyatréningek, hogy másra ne hallgasson, meg ne fogadjon el mástól ételt/ne egyen meg talált ételt, ne ugasson már akkor is, ha egy rigó leszáll az utcán stb., de sajnos ilyen házõrzõt nem engedhet meg mindenki magának.
Ahol lakok oda is jártak be rendszeresen. Csak az õszi avarban látszott a csapás irány, hogy hol másznak be a kertbe. Hát nem ott maradt néhány deszka az avar alatt, benne rozsdás, kiálló szeggel? Az meg nem vette észre, jajj... azóta nem jött. Persze itt a tavasz, félek felgyógyult már...
Most gondoltam, hogy gödröt kellene ásni, (diszkréten körbevenni és befedni, mintha komposzttároló lenne) hogy ahol beugrik a kerítésen, ott még menjen vagy 2-3 m-t lefelé, jó meglepett arccal :-D
Számomra ott (is) sántít a rendszer, hogy a bíróság szerintem kicsit furcsán mûködik...
Mellesleg van egy másik fajta ingatlanfoglaló is. És az ellen pláne nem tudsz tenni semmit. Ez van.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy ideig jó(bb)lét, most meg ez van
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Kivéve a gyedi bírót esete ... ugyebár, mert ha te próbálnál az õ viskójuknak akár a közelébe menni, akkor viszont húúúú de az az övé és te mit keresel ott.
A jog szerint van magántulajdon, szerinte nincs. Melyik az a határ, amikor még elfogadod a jogot, mint "egyértelmû esetet"? Miért pont ott nem fogadod el, ahol már neked épp nem tetszik? Neki épp a magántulajdon nem tetszik.
(ez már a kötözködés fele, csak próbálok arra rávilágítani, hogy az általad felvetett jog-igazságkép is meglehetõsen ellentmondásos - az ahogy épp nekem tetszik alapelv nem mûködik 1 fõnél nagyobb társadalomban)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mostan réti négerekrõl volt szó, aránylag kis mennyiségben. Nagy mennyiségben még azok is simán bejönnek és élve megnyúznak, akár a saját gyermekeid elõtt (aztán õket is), ez természetes.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...