127612
-
clio1616v #111789 nem sűrűn fordul elő -
ha kigyulladnál a szaros cliodban az autopályán, megnézném hogy milyen gyorsan változna meg a véleményed
-
Nekem pl. nincs tériszonyom/akrofóbiám. -
Akkor nálam is, mert én is szemüveges vagyok... -
az sem játszik,csak a drága műtét többszáz mátyás királyért... -
Kontaktlencse. :) -
EnxTheOne #111783 Ha normális fizetést kapnának akkor lehet hogy megpróbálnám
de vonulós tűzoltó nem lehet szemüveges, szóval ez az opció kiesett, aktakukac tűzoltó meg nem lennék. -
Ezek közül néhányat már láttam. -
önkéntes lennék, pl. erdőtűznél árkot ásnék hogy ne terjedjen, meg hasonló vészhelyzetben -
Ha látnál pár leszakadt végtagot, meg elszenesedett, füstölgő holttestet, elgondolkodnál a "miért is ne" kijelentéseden elég hamar. -
Gőzöm sincs. Ha a fizetést nem számítjuk, akkor miért is ne, de elvileg tériszonyom van - kinek nincs...? - és kiképzéssel a félelem elvileg kiölhető, hogy a tűzoltó mentse az embereket. -
kamionosjoe #111778 Lennék, de csak itt Ausztriában, otthon nem fizetik meg őket.
-
videoanyuci #111777 nem lennék tűzoltó. nem lennék rá alkalmas. nem is akartam az lenni soha, csinálják a férfiak. -
inkább juhszemű csillagász -
clio1616v #111775 meg bármi egyéb gonoszság; szeegéény cicáát @=*.*= -
Ugye... elragadhatja egy griffmadár vagy akármi. :( -
clio1616v #111773 én se bírnám elviselni, ha egy kiscicát látnék a fatetején -
Alkalmatlan lennék, fizikailag és lelkileg is. -
Nem, mert szerintem alkalmatlan lennék.
A látásom miatt valószínűleg nem lennék alkalmas rá, igaz megoldható, de nem tervezek egy rakás pénzt összespórolni szemműtétre csak hogy tűzoltó lehessek. Másrészt vannak fizikai adottságokat tekintve nálam lényegesen rátermettebb emberek, meghagyom ezt a szakmát/hivatást számukra. :) -
clio1616v #111770 tűzoltó nem, ami meggyullad az akkor már égjen el rendesen, semmi rossznak nem vagyok az elrontója -
nem,mert kevés a fizetés
nagyfaterom az volt,uncsitesóm most is az...tudom,miről beszélünk.. -
Blum #111768 Nem, mert szerintem alkalmatlan lennék. -
Eddig 2-ből 2-szer életveszélyes helyzetben le sem szarták az ismerőseimet, otthon pár órán belül meghalhattak volna, ha nem könyörgünk a faszfejeknek, hogy vigyék be. Meg sem vizsgálták, mondván bent a kórházban sem csinálnának velük semmit. Aztán rákényszerítettük őket, bevitték, 2 órán belül már a műtőasztalon feküdtek, életmentő beavatkozásra várva.
Biztos van rendes, becsületes is közülük, de eddig olyannal nem találkoztam.
Ugyanígy vannak köcsög zsaruk és biztos tűzoltó is, de a rendőr - mentős ekttősről eddig javarészt elég negatív képet szereztem. A kivételeknek ugyanúgy tisztelet. -
Nem, mert nem tetszik és nem is akartam tűzoltó lenni soha
azon kívül futkorászni se szeretek.
A magasságot, vért, cafatos hullát azt bírom. Ha lassan sétáló tűzoltóra lesz szükség háborús időkben: itt leszek. -
Minden szakmában vannak jó szakemberek is meg idióták is. Miért lenne más a rendőr, tűzoltó, mentős stb.? -
A mentősről nem? Aki kimegy akármikor, akárhova, akármennyire pl részeg is a beteg, megüti, megrúgja, megharapja és ugyanúgy ellátja? Aki megmenti az életedet amíg el nem érsz a kórházba? Szerintem ez azért elég pozitív.
A rendőrt meg addig fikázza mindenki (tudom, nem tetted) amíg nem történik valami. Nekem is volt ismerősöm, így rühellem úgy rühellem a rendőröket, de amikor megverték a cigányok nyüszítve rohant a rendőrökhöz és amikor elkapták őket akkor marha hálás volt. Persze vannak pöcs rendőrök, de azért nagyon nagyon sok normális is. -
Egyéb:
Nem, mert nem bírnám a hullákat kifeszegetni az autóroncsokból.. -
Nem, mert:
- alkalmatlan lennék
- kevés a fizetés
- túl veszélyes
- mély nyomot hagyna bennem egy-egy baleset vagy háztűz alatt szerzett negatív élmény (gyermekhalál, elégett holttest, stb.)
A mentő, rendőr, tűzoltó hármasból egyedül ő róluk alakult ki bennem pozitív kép, hatalmas tisztelet nekik. -
Fbn Lx #111761 ha kicsit többet keresnének, és nem kellene rendszeresen éjszakázni (nem tudom hogy működik, lehet, hogy nem kelL) akkor akár lennék is, izgalmas lehet -
Nem, mert AFAIK keveset keresnek, bár nem vagyok képben, szóval lehet simán milliomos mindegyik. A másik ok pedig, hogy nem látom a karrierfejlődés lehetőségét, és ha ugyanazt kellene csinálnom 20 évig, megőszülnék. Egyébként maga a meló érdekel, mert amikor akció van, akkor izgalmas meg minden, gondolom, de ugye szolgálatok vannak, éjjelezés, szóval nem egy családbarát meló. -
Nem, mert.....
- kevés a fizu
- lelkileg túlságosan megterhelő
- enyhe tériszonyom van -
EnxTheOne #111758 Én is inkább rendör lennék, de csak ha normálisan lehetne intézkedni, vagy ha olyasmi lehetnék mint dredd :D:D -
lennék, de inkább rendőr.
de azt is csak a harmadik műszak miatt. anyum mindig nézte meg énis:D -
Freeda Krueger #111756 Nem lennék alkalmas valószínüleg. Tériszonyos vagyok. -
Jah igaz a tűtől is félek, nem csak a tűztől. -
A tű annyira nem tragédia, nem sok oltást kapsz, maximum sérülés után tetanuszt. -
Félek a tűtől és nem emelhetek, meg gecigyáva vagyok. Így azért nehéz szülés lenne. -
Nem, mert alkalmatlan lennék rá. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megterhelő munka, gondoljunk csak a balesetekben a kocsiban ragadt széttrancsírozott emberekre, akiket a tűzoltóknak kell kivágniuk, vagy éppen nagy tűzesetnél olyan áldozatokra, akiket már nem lehetett megmenteni. Szerintem nagy tisztelet jár mindenkinek, aki ilyen munkakörben dolgozik. -
Szavazó roBOT #111751 Horgászol? ==>> Lennél tűzoltó? -
Narusco #111750 hogy jön ide ez ?
az állaot megölöd ha megeszed, ez normális.
horgászás során meg nem ölsz állatot, max ha elviszed és megeszed, de ebből egyre kevesebb van.