A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én pl. a pájinkát kísérõ nélkül iszom (mert úgy esik jól), de a whiskeyt kólával szeretem csak.
Szerencsére a legtöbben kinövik, és rájönnek, hogy nem ezen múlik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az hogy a vbk (maradjunk a vadásznál, leo-nál) buzis meg vérlázító. mióta világ a világ a rockerek és a csövesek vadászoznak, vörösboroznak. de milyen érdekes hogy a spuri meg a kati nem buzis... faszom egy világban élünk...
http://www.tenke.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aki meg azt mondja, hogy ettõl valaki buzis lesz, szerintem vagy õ maga a klozet-buzi, vagy nagyon félti a férfi egóját. Mondom ezt úgy, hogy nekem az ízesítettek nem ízlenek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amúgy szeretem a radlereket, meg a sört is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
azért valld be, mégiscsak férfiasabbnak tartod az IGAZI TÖMÉNY SZESZT fogyasztókat, legalábbis az egész hsz-ednek ilyen a hangvétele
A heavy cost. I pay it gladly.
Majd minden nap.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha gyümölcslevet, limonádét, üdítõt szeretnék inni akkor azt veszem ki a hûtõbõl.
Szerintem ez nem vas-macsóság vagy ilyesmi - szóval nem ettõl lesz férfi egy férfi -, én így gondolom.
Ugyanígy vagyok az ilyen fütyülõs barackosepresmálnás "izékkel" (direkt nem írtam pálinkát). Arra jó, hogy a fiatalabbak is könnyen benyakalják - tapasztalat, szórakozóhelyen 10-bõl 8 fiatal (17-24 korosztály kb.) ilyet kér ha töményet szeretne, a maradék kettõ meg "jéger"-t, - de az igazi pálinkától nagyon messze van.
Magánvélemény.
gamertag: kenobita

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ez szerencse kérdése, hogy ki milyen körülmények között él
és tudod mi a szerencse?
a szerencse 50% véletlen és 50% rajtad múlik
Mondok egy vonatos példát:
Halad a vonat a síneken egyenletes lassú sebességgel. A vonat maga a szerencse. Mi kell ahhoz, hogy a szerencsét elérd?
50% az, hogy létezik ez a vonat.
50% pedig rajtad múlik, hogy elég körültekintõ vagy-e illetve képes vagy-e elérni.
Mi kell hozzá tehát?
- figyelem - éberség a részedrõl
- képesség, amit tanulással ill. edzéssel szereztél meg
Szóval, ha csak a WC-n ücsörögsz és azon keseregsz, hogy de szar neked, akkor az is marad...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
aki szerint nem sör, az nagyon férfias akar lenni azáltal hogy õ csak a gyümölcslével nem ízesített, nagyobb alkoholtartalmút issza meg, mert az tökre férfiasabb sokkal.
hát.. nem tudom.. felénk Tarjánban a baráti körben még nem sikerült.. a bebódulás állapotát értük el, ami nálunk nem egyenlõ a részegséggel
és nem iszom 😄
csak kóstoltam az ízesített verziót is és bizony sör íze van annak is....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A sör nem ital (a nõ nem ember, a medve nem játék) 😛
Amióta kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok, egyszer ittam Munchenben, de amúgy nem iszok. Elõtte szinte csak azt. Most áttértem a fröccsre. Úgyis láttam egy elõzõ század eleji újságban, hogy a fröccs a magyar nemzeti ital, szóval már a mellemet is verhetem, hogy márpedig én igaz magyar vagyok 😄DD
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem iszom szoktam iddi, nem vagyok oda a kesernyés ízekért.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
szoktam persze, nem is keveset 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
igen
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
All hail the double x!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3