127612
-
Fbn Lx #113351 "elszabadult aligátorok védtelen nőket erőszakoltak meg"
what :D -
Ez csak aljas liberálbolsvik propaganda, amit a böszme terjeszt, hogy visszatérhessen, mielőtt kitör a rezsiwar!
-
gróf Forgách Károly hozta be :)
A mangalica meg szerb import és keveredés eredménye, igaz egy évszázaddal korábbról :) Akkor már a klasszikus bakonyi félvadakat kellene feltámasztani, amik egy-egy idegen kutyát is eltüntettek, ha az közéjük keveredett. -
lamyal #113348 páwákat -
Le az imperialista, gyarmatosító betolakodókkal!
Free Tibet, azaz free mangalica!
-
algatur pls -
"olyanról is lehetett hallani, hogy elszabadult aligátorok védtelen nőket erőszakoltak meg."
u wot m8 -
Akkor aranysakál, barnamedve, keresztes vipera, dajkapók marad :)
Muflon? Azt az 1870-es években telepítették be, vadászati célból, aztán elszaporodott. Honosnak számít? -
Nem honos, bannolni azt cső! -
Mátyás király gepárdokat tartott (bár az akkoriban elterjedt divat volt, és a gepárd egészen szelíd marad, ha kölyökkorától emberek közt nevelkedik) és zebrahúzta fogata volt :) -
lehetne jogosítványhoz is kötni, bár szerintem az ilyesmi állatokat valamilyen szinten luxus tartani (mert akvárium sincs minden háztartásban "sima" halacskákkal)
de akkor az megint több költség lenne, meg ha pénz van akkor minden van a mai világban (kevésbé ügyes vadászkutyákat is úgy vizsgáztatnak le hogy a gazdi a zsebébe nyúl), ha olajsejk lennék tuti nekemis lenne pár láncravert tigris a palotámban, gondolom ez ilyen presztízskérdés lehet
-
"...és olyanról is lehetett hallani, hogy elszabadult aligátorok védtelen nőket erőszakoltak meg."

Én nem szívesen tartanék, még nem is támadott meg egy megszökött példány és a hatályos szabályokat sem ismerem, úgyhogy passz.
De számomra érthetetlen miért tart valaki madárpókot vagy hasonló állatot. -
De itt most nem az állattartás etikai kérdéséről van szó, hanem a veszélyességükről. Ami miatt persze nem kell egzotikus fajoknak lenniük, lásd pl. mennyi kutyatámadás is van. Szegény hontalan kutyákról 1000 képet osztanak meg minden nap a facén, de a kutyák (vagy más vadállatok) által megsebesített, megnyomorított emberekből ki beszél? Persze az ilyen esetek is emberi felelőtlenségre vezethetők vissza, és tképpen oda jutottunk, h ki alkalmas állattartásra, és ki nem, csak más szemszögből. -
kamionosjoe #113338 +1 -
Mivel nem ismerem sem a szabályokat sem az áltagos helyzetet, ezért üres a szavazatom... -
inkább tanítani kellene az embereket a felelősségre, az emberek többsége még egy megunt húsvéti nyusziról sem tud gondoskodni -
Az emberre veszélyes fajok tartását szigorítani kellene. -
A válaszadók közül ki ismeri pontosan az egzotikus állatok tartására vonatkozó jelenleg hatályos szabályokat? -
Szavazó roBOT #113333
Következő kérdés: Szerinted szükség lenne az egzotikus állatok tartásának szigorítására?
Biztos hallottál más olyat, hogy megszökött a skorpió vagy kígyó és szakembert kellett hívni, meg vannak akik oroszlánt tartanak, és olyanról is lehetett hallani, hogy elszabadult aligátorok védtelen nőket erőszakoltak meg.
--- Szerintem szigorítani kéne az egzotikus állatok tartását.
--- Meg kellene tiltani a nem honos állatok tartását.
--- Ne változtassanak a szabályokon.
--- Más véleményem van.
Előző kérdés: Melyik történelmi korban/helyen élnél legszívesebben?
// | 22.7% | ##________ | 15 | Maradok inkább a jelennél
// | 18.2% | ##________ | 12 | Egy félreeső vár ura lennék a középkori Angliában
// | 12.1% | #_________ | 8 | Gyártulajdonos az ipari forradalom idejében
// | 12.1% | #_________ | 8 | Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék
// | 10.6% | #_________ | 7 | Ennél sokkal zseniálisabb ötletem van, kifejtem...
// | 9.1% | #_________ | 6 | Ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél
// | 4.5% | __________ | 3 | A Világháborúk korát szeretném átélni
// | 3.0% | __________ | 2 | Egy reneszánsz művész szeretnék lenni
// | 3.0% | __________ | 2 | Szerzetesként élnék, elzárva (ferences, domonkos, buddhista stb.)
// | 3.0% | __________ | 2 | Japánban, szamurájként akarok élni
// | 1.5% | __________ | 1 | Egy ősi amerikai civilizációban (Maja, Azték stb.)
// | 0.0% | __________ | 0 | A kőkorban, egy törzsi társadalom tagjaként
-
karajjj #113332 azt még nem döntöttem el :D -
clio1616v #113331 az összesben -
kamionosjoe #113330 +1 -
Jó nekem itt és most. -
Viking lennék. -
Maradok inkább a jelennél, de talán pusztai népek körében, valamikor régebben. -
60-as 70-es évek, USA. -
megölnéd Hitlert, vagy te lennél Hitler? :D -
karajjj #113324 Simán a második vh... írnék egy kis történelmet! -
Evoluti0N #113323 Eh. Hiányozna a mostani technológia. Egyikben se élnék. Inkább akkor a jövőben. -

-
1960 as évek, amerika, nyugati part, rocknroll sör, csajok :) -
lord nihilus #113320 Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék (ahahahaha) -
akár, de inkább ilyesmire :D -
1900-as évek elejei Angliában valami földbirtokos lennék legszívesebben. -
Valami ilyesmi zenére gondoltál? :)
-
'80s évek miami vagy california. a filmekből nagyon átjött, még a legutolsó bud spencer & terrence hill filmből is a hangulat... olcsó benzin, olcsó mindenek, jó gazdaság, szex drog rákenró
(nameg a zenék akkor voltak a legjobbak) -
hugopareiros #113315 Én "réges régen, egy messzi-messzi galaxisban" élnék :) -
Isten ments. Jó ez így brada. -
ha beküldesz ide egy ezzel foglalkozót, berakom holnapra - erre már messze túl sokan szavaztak "mélyebb" átíráshoz. -
Ahelyett, hogy a jövőbéli opciókat is odavették volna, közeli, távoli stb.