127612
-
Dean Winchester #113311 2000 körül akkor azért jobban meglehetett élni mint most... -
kreatívabbak kaptak még két új opciót
-
Élni biztos, hogy nem élnék a múltban, viszont ha lenne egy időgépem tuti meglátogatnám a régi korokat. Amolyan "turista program" keretében :) -
Múlt =/= évszázadokkal ezelőtt. :D -
Csak idióták akarnak élni a múltban, ahol egy mezei vakbélgyulladás elvitte az embereket... -
EnxTheOne #113306 Ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél
Több száz vagy ezer évvel korábban hogy kockulnék? -
Blum #113305 Egy félreeső vár ura lennék a középkori Angliában -
1930-40 környékén született amerikai szeretnék lenni. Drive in, musclecar, hajzselé, éjszakai gyorsulás, rock&roll. :D Aztán elküldenének a Vietnámba. :DD Shiieeeet -
Üres. Egyik sem! -
80-as évekig visszamennék, mert sztem nagyon jó lehetett abban az időben fiatalnak lenni. Régebbre nem vágyom. -
Szavazó roBOT #113301
Következő kérdés: Melyik történelmi korban/helyen élnél legszívesebben?
--- A kőkorban, egy törzsi társadalom tagjaként
--- Egy ősi amerikai civilizációban (Maja, Azték stb.)
--- Az ókori Görögország vagy Róma polgára lennék
--- Egy félreeső vár ura lennék a középkori Angliában
--- Szerzetesként élnék, elzárva (ferences, domonkos, buddhista stb.)
--- Egy reneszánsz művész szeretnék lenni
--- Japánban, szamurájként akarok élni
--- Gyártulajdonos az ipari forradalom idejében
--- A Világháborúk korát szeretném átélni
--- Ha már múlt, akkor maradjunk 2007-nél
Előző kérdés: Mikor voltál utoljára sporteseményen nézőként?
Elsősorban nem a "néztem az ablakból, hogy a szomszéd srácok fociznak" kategóriára vonatkozik a kérdés, hanem szervezett sporteseményre.
A második kérdés a rendszeres látogatásra vonatkozik, a harmadik a tévés közvetítésekre.
// ========= Mikor voltál utoljára sporteseményen nézőként? =========
// | 41.0% | ####______ | 32 | Néhány éve
// | 32.1% | ###_______ | 25 | Még egyszer sem
// | 9.0% | #_________ | 7 | Egy hónapon belül
// | 7.7% | #_________ | 6 | Fél éven belül
// | 6.4% | #_________ | 5 | Idén már voltam
// | 3.8% | __________ | 3 | Egy héten belül
// |
// ========= Milyen gyakran jársz ilyesmire, ha egyáltalán? =========
// | 42.9% | ####______ | 33 | Nagyon ritkán, évente, több évente egyszer.
// | 36.4% | ####______ | 28 | Soha.
// | 10.4% | #_________ | 8 | Ritkábban, néhány havonta, félévente ha van valami nekem tetsző
// | 10.4% | #_________ | 8 | Gyakran, néhány hetente, maximum havonta
// |
// ========= Milyen gyakran nézel sportadást tévében? =========
// | 27.8% | ###_______ | 22 | Évente néhányszor vagy még ritkábban - pl. Olimpiák, világbajnokság
// | 22.8% | ##________ | 18 | Havonta néhányszor, kedves sportok döntőit, komolyabb eseményeket.
// | 21.5% | ##________ | 17 | Soha.
// | 17.7% | ##________ | 14 | Hetente néhányszor, hétvégénként.
// | 10.1% | #_________ | 8 | Minden nap
// |
-
Fbn Lx #113300 élőben néhány éve, egy harcművészetin és egy helyi focimeccsen csak úgy mert ingyen volt
tévét nem nézek, de legutoljára neten néztem meg a dota 2 internesönelt -
Soha. F1-et nézem. -
fél éven belül-utolsó alkalom üvöltő V8-at hallani a hungaroringen,naná,előtte valamikor tavasszal amerikai foci meccsen.
nagyon ritkán,évente,több évente
havonta néhányszor-F1 leginkább -
Nem voltam, nem járok, nem nézem. -
vidi utolsó el meccsén voltam . se kedv se idő nincs kimenni, meg ugye egyedül menjen a hóhér :D
bundesliga meccseket nézek, meg néhány biciklis versenyt ilyenek -
Narusco #113295 tudom, és? én a jelenlegi helyzetről beszélek. újpesten is minden rendben volt, most semmi sincs. de mondhatnám a honvédot is, stb. -
igazad van :) a kérdés a nézésre vonatkozott. -
Más nézni, és más csinálni. :) Ne keverjük a kettőt. -
sosem, soha, nézni magamtól szintén soha. viszont családtagok szokták lesni a nekik tetsző sportvackokat, így én is részese vagyok átmenetileg.
inkább csinálni kellene, mint nézni. -
a fradin kívül?bitch please,amíg jártak az ultrák diósgyőr meccsre,addig ott volt hangulat... -
karajjj #113290 3 hete voltam legutóbb, azóta sajna nem jutottam el hokimeccsre, azt viszont 1 kezemen meg tudom számolni, hogy tavaly mennyit hagytam ki -
Narusco #113289 Gyakran, hetente.
Aki nem jár járjon, mert élőben egy meccs (szerintem akármi, kivéve a hazai foci, mert ott a fradin kívül a szurkolók is 0-k) sokkal nagyobb élvezet. -
Szerintem magyar - olaszon voltam legutóbb nézőként. -
Idén voltam Real Madrid meccsen de előtte évekig sehol és nem is járok túlzottan. Viszont angol és spanyol focit hétvégenként vagy hétköznap esténként szoktam nézni, illetve Forma 1-et minden alkalommal megnézem. -
Én is így gondolom. :D -
Helyes.
-
Nagyon nem :D -
Mondd, h nem Real drukker vagy!
-
Kosárlabdát szoktam nézni élőben, néha még idegenbeli meccsekre is elmegyek. Utoljára hétvégén voltam.
Tévében meg teniszt szoktam nézni.
-
Jah az kimarad hogy ez kosárlabda volt amiről írtam, de nyár eleje óta öcsém kajakozik, voltam kint pár edzésén, tervben van hogy járni fogok azt is nézni ha lesz időm/lesz verseny. -
EnxTheOne #113280 Még egyszer sem
soha
Évente néhányszor vagy még ritkábban - pl. Olimpiák, világbajnokságok.
-
Még egyszer sem, de tervben van a jövőévi hazai rendezésű női-kézi eb. :) A magyar foci meg szar, elég a tv-ben a válogatott meccsek, meg néha 1-2 NB1.
Ebből következik, hogy soha.
Gyakran, BL, spanyol bajnokság, válogatott meccsek, kézi BL, F1. -
Nem.
Soha és nem is mennék.
Havonta egyszer-kétszer (forma1) illetve 4 évente foci vb. -
jópár éve nem voltam
soha
netes streamen nézem a Season 3 League of Legends Championship Seriest és ennyi, bár az e-sport nemtom számít-e -
focibuzi vagyok, válasznak ennyi bőven elég -
Hónapok óta nem voltam, mert nyáron nincs szezon, de egyébként minden hazai meccsén ott vagyok a csapatomnak, ami van hogy heti 3-2-1 meccs, de van hogy akár két hétig is idegenben van minden meccs. A csapattal utazni csak ha viszonylag közelre kell menni akkor megyek, vagy ha sorsdöntő meccs lesz. Ez kb évi 40-45 meccs, de nem arányosan elosztva.
TV-ben kb hetente, de ott is változó, attól függően melyik sportnak hogy van szezonja. Amit mindenképp megnézek az az NFL, kerékpársport, szörf. Egyéb sportokat csak ritkábban. -
Freeda Krueger #113274 Egyszer sem,soha, soha -
Amatőr röplabda versenyeken más csapatok meccseit szoktam nézni, fél-egy évenként van ilyen. Profi sportmérkőzésen soha nem jártam még. -
Legutóbb pár hete a helyi megye 1-es meccsünket láttam. Csorna-Kapuvár 7-0 lett. :D
Amúgy ritkán járok, évente, vagy még ritkábban. Komolyabb focimeccsen a magyar-argentínon és a Loki-Lyon-on voltam eddig.
Tv-ben más a helyzet, ott viszonylag gyakran nézek meccseket, hetente többet is akár. Ami más sportágat illet, olimpiát, vizes vb/eb-t meg szoktam lesni, már amikor van magyar érdekeltség. :)