A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Haverom is mindig azt a vackot issza, de ha már gyümölcslé, akkor szerintem inkább Citromos Gösser. 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Nem, de attól még finomak. Pl ha le van árazva a Soproni Körte akkor biztos veszek 1-2-t <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem sör, hanem Radler.

Szoktam néhanapján.

★★★★★

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee86
Minden sör igazi sör, ami a sörkészítés technológiájával készül. Az már más kérdés, h milyen minõségû, és az meg abszolút szubjektív, h kinek melyik ízlik.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

jazzy
nemnem, nem szeretem a sört
tigeroo
sörbõ berúgni a legszarabb
Fresh Duke
Igen.
Nagyon ritkán, akkor se részegségig.

Igen
alkalmanként

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Pluskast
Ámen atyám! 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

pxxl
az a skót 65 fokos annyira már nem üdítene 😄

All hail the double x!

Dzsini
És melyik sör nem üdítõital? Az, hogy alkoholtartalma van, az (káros) mellékhatás, egyébként alapvetõen az egyik legjobb természetes anyagokból készült üdítõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
és melyik az igazi sör a kismillió fajtából?

All hail the double x!

Lacee86
Nem sör, mert az már csak egy ízesített üdítõital. Ettõl függetlenül vannak köztük finomak. Nagy néha iszom, de inkább az igazi sör híve vagyok.

videobaby
nem, nem.

Tartalmaz sört, de leginkább sörkészítmény.

Positive Mental Attitude

da
da

Nem,mert buzis.
Igen. Ritkan,de akkor ipari mennyisegben.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tigeroo
sztem sör, de van aki szerint nem az😄

nekem bejönnek, fõleg a borsodi grapefruit + citromos.
Sir Quno Jedi
a ser az ser

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HTS s3rg1nh00
a legtöbb ízesített az inkább csak üdítõital,két kivétel van számomra: a meggyes és szilvás démon,azok sörök
a második meg igen hülye kérdés... 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pluskast
Miért ne lenne az? Igen iszom sört.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sir Quno Jedi
Egen. Nekem pl. tetszik is a topic, meg nem is. Érdekel is, meg nem is. Ha megszûnne hiányozna is, meg nem is. Változó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
de ne felejtsük le a "nem érdekel" válaszlehetõséget 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Roger6
Hehe <#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mi irányítja LEGINKÁBB a tetteidet/döntéseidet? ==>> Az ízesített sör szerinted sör?
tigeroo
aztis én küldtem be😄

kapjátok össze magatokat topiklakók, írjunk ki egy szavazást arról hogy szavazzunk-e a topik jövõjérõl, ez így már kapásból 2 kérdés <#idiota>
Sir Quno Jedi
Namármost, ha az uccsó ember is kiszáll a készítésbõl, az erõsen RIP.

Roger6
Miért lenne RIP? Van kérdés holnapra: "Holnapi kérdés: Az ízesített sör szerinted sör? "

Sir Quno Jedi
RIP topic?

Roger6
Szerintem meg szedd össze magad, és lépj túl a sérelmeiden. Az elsõ bukkanónál feladtad a dolgot ember! Nézd a véleményeket, és értékeld õket, így van csak értelme.

Lacee86
Köszi Ability.
Ezúttal ünnepélyesen lemondok a tiszavirág életû házigazda posztomról, és szeretnék egyben az admin poszttól is megválni. Ezentúl csak mint átlag fórumozó nézek be néha a topikba.
Köszönöm, akik kérdések beküldésével segítették a topikot. Bár sajnos ez az utóbbi idõben erõsen megfogyatkozott, remélem, azért lesz utánpótlás.

Dzsini
Szomorú, hogy ki lett szedve a kérdés, szerintem érdekes és fontos téma, és akár reklámozni is lehetett volna azokat a szervezeteket, amelyek fontosak valakinek 😞

Ability
Ha már itt vagyok, elmondom a véleményem. Én vagyok a szavazórendszer fejlesztõje és a téma részbeni elindítója, szóval talán van jogom hozzá.

Szerintem ez a topik már régóta nem mûködik olyan jól mint anno. Még amikor az eredeti felállás volt. Amikor még volt 5-6 ember elmés dolgokra, jól megszerkesztett kérdésekre, amikor még minden nap volt új téma, stb. Nem okolok érte senkit, anno mi is azért léptünk le mert kifulladtunk, kevesen lettünk, nem volt idõnk rá, máshogy alakult az élet. A topik hanyatló minõsége ellenére még mindig látogatott a téma, még mindig van sok törzsvendég. Annyira lehetetlen lenne összeverbuválni egy új csapatot? Egy olyan csapatot, akiknek azért akadna idejük olykor és egymást cserélve, váltva, kisegítve összehoznának egy jobb verziót ebbõl az egész szavazósdisból.

Lenne is pár jelöltem: Dzsini, SQJ, Molni, VRSDM & Fbn Lx (mert még mindig itt vannak és anno jó munkát végeztek). És akármilyen meglepõ: clio. Nem annyira hülye gyerek ám õ mint gondolják itt sokan. Szerintem egész elmés dolgok születhetnének, ha érdekelné. Plusz mindenki más, akirõl nem tudok, mert nem látogatom a topikot.

Házigazdának valamelyik modi kellene, Dzsini és SQJ is független, nem lennének ilyen durcis dolgok meg törölgetések.

Aki úgy érzi hogy lenne affinitása és egy kis ideje a melóhoz, nyugodtan jelentkezhet. Ha túljelentkezés van, legfeljebb megszavaztatjuk õket.

Ideális esetben, ahogy anno volt, ez a rendszer tudna úgy mûködni hogy nem kell sokkal több idõt eltölteni a topik "vezetésére" mint amennyit amúgy is jártok ide. Váltanátok egymást, nem kell mindig itt lenni, lenne mindig betárazva kérdés 3-4-5 nappal elõre. Minél többen vagytok, annál jobb.

Végeredményben talán kaptok szépen és precízen megfogalmazott kérdéseket, érdekesebb témákat, gyakoribb frissítéseket, ss még talán a régi látogatottság is visszaáll, amikor nem volt annyira ritka a napi többszáz komment. Meg hát, a kérdések és a kiválasztott ötletek nem egy ember szájíze szerint kerülne be. Ez is fontos.

Szerk: Plusz még annyi, hogy gyakorlatilag ez a topik Lacee miatt mûködik még. Egyedül õ intézi a kérdéseket. Érthetõ, hogy nincs ideje állandóan mindent szépen korrigálni, átfogalmazni, túrkálni az ötletek között elmésebb kérdések után, minden nap elõállni valami újdonsággal, stb. Szóval, még ha vannak is bajok, legalább ennyivel tiszteljétek meg. Ezért kéne több ember.
Ability
Egyenesen törölte, hogy hát az adatok is elvesszenek. Bár ha volt eszem csak egy flag-et kapott db-ben. 😄
Fresh Duke
Ez egy hülye vita. Magyarországon köztudottan szar a helyzet. Kb mindenkinek lenne oka panaszkodni, mert tényleg a béka kibaszott segge alatt van az ország. Épp ezért, tök felesleges itt oltanotok egymást. Utólag, érdekes módon, mindenki okos. De lehet még okosabbak lennétek, ha inkább kussban ülnétek, és szavaznátok.

most azért raktad vissza az elõzõ kérdést, mert beszóltak neked és egybõl nem tetszett a téma?
David2
egyetemen nem szopni kell, hanem a piacképes szaktudást megszerezni. Én is egyetemen kezdtem el a németet, mert 2009ben már elég egyértelmû volt a válság. Most meg Ausztriában vagyok gyakornok. Mindenki saját szerencséjének kovácsa, kár mással takarózni.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Szerintem szó sem volt tiltott politizálásról. (El lehetett volna oda innen jutni, de szerencsére senki sem erõltette. Másrészt ezen az alapon bármely kérdés, mely valamely szakpolitikát érint szegrõl-végrõl, kritizálható.) Másrészt érdekes módon valamiért nem ezt kifogásoltad még az elõbb, hanem szimplán kihurrogtad a fórumtársat, cseppet sem elegáns módon.
Lacee86
Örülök, h ilyen okos és elõrelátó voltál.
Na mind1, nem az én sorsom a téma. Amúgy megyek levelezõre szept-tõl.

Molnibalage
Pl. én... Ezért örültem, hogy végülis felvettek gépésznek és nem vettek fel építõmérnökire...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
8 éve? 18 évesen ki gondolt szted ilyenekre?

Molnibalage
Rossz szakmát választottál. Aki ismerte kicsit is a magyar építõipart az a szakma minden szépsége ellenére sem ment építésznek, ha egy csepp esze is volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jazzy
Ne irigykedj, tegyél érte
Lacee86
Csak ne itt. Ez nem politikai fórum. De már látom, h kár volt ezt a kérdést betenni.

Roger6
Leírta, közölte, nem rinyált. Csak TE hiszed, hogy rinyált. A TE hozzáállásoddal van gond.

Másnak pedig még rosszabb a helyzete a tiédnél is, így neked is be lehetne szólni, ha panaszkodsz bármiért is. Attól, hogy valakinél magyar mércével sok pénz marad a fizetésébõl, nyugodtan kritizálhatja az adórendszert.
SötétBarom
Pech.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Az azóta eltûnt #109675-re ment volna (Roger6), a válaszból pedig következik az is, hogy pontosan mire reagáltam.
Lacee86
Én is szenvedtem 5,5 évet az egyetemmel, és 100 ezret keresek, szóval igen, egy picit irritál, mikor valaki jólétben van, és ahelyett h örülne ennek, rinyál az adóról...