127612
-
Számomra felfoghatatlan, hogy valaki együtt akarjon maradni a másikkal, ha az súlyosan bántalmazta. Hogy helyes-e vagy sem, hát ezt nem tudom... Mindenkinek más fér bele egy kapcsolatba. Ha elfogadja és hajlandó együtt élni vele, akkor úgy kell neki. Nem azt mondom, hogy megérdemli, de ha van választási lehetősége és ő emellett döntött, akkor ne panaszkodjon. Ha valakinek kényelmesebb elviselni bántalmazást, mint akár nulláról újrakezdenie, akkor legyen úgy. Senkit nem lehet akarata ellenére megváltani. -
Oszt nekem sem ment, csak most. Valamit megint elkefélhetten az sg-n... -
Ha szeretek vkit, akkor jót, csakis a legjobbat akarom neki. Na már most, ha súlyosan bántalmazok vkit, akkor -hacsak nem mazochista az illető...- nemhogy nem jót, hanem egyenesen rosszat teszek neki, szándékosan. Erről ennyit... Ha vki pedig mégis a bántalmazójához ragaszkodik, azt egy betegségnek hívják: Stockholm-szindróma a neve. -
Igen. 1-2 kiadós verés megesett egyik ismerősömnél (fiú). Volt példa, hogy a lány haját marékkal tépte ki. Az ok: szerelemféltés és lebukás. Ettől függetlenül ők vannak csak egymásnak, mindkettő full árva (gyakorlatilag).
Kutyát se szabad elhajítani, mert megette pl a macskát, vagy tyúkot.
Tökéletes kapcsolat nincs. Ha ártatlanul kapja egy nő a verést, akkor menjen, de ha tudja, hogy ez valami rosszért jár, akkor viselje bűnének megtorlását. Ilyen szempontból a nők és férfiak ingerküszöbe nagyon változó. Valaki a félrelépést is csak könnyes szemmel történő nyugtázással és szakítással zárja, valaki a később történő hazajövetelt is súlyosan megtorolja.
Igen. Mert bármikor mehet amerre lát.
-
még szerencse hogy ingyen krémest adtak munkahelyen -
Ami semmit nem ért. -
Fbn Lx #114425 miért nem? -
Attól függ miért bántalmazta az egyik a másikat. El tudok olyan esetet képzelni, mikor nem szándékos (hanem pl. lekváros). Ha azonban szándékos és nincs rá ésszerű, elfogadható indok, akkor jobb ha kétfelé mennek.
Persze a kapcsolatok, valljuk be, nagyrészt üzletként (is) működnek és így gyakorlatilag bármi megengedett, amíg a felek meg tudnak egyezni. Biznic íz biznic. -
ha engem a párom súlyosan bántalmazna nem lenne kivel együtt maradnom;-)
nem
igen, teljesen megérdemli, hisz otthagyhatná -
nem és nem. ha egy kapcsolatban valaki nagyverést kap, akkor jobb elköszönni. ha mégis a marad, akkor ez nyilván szerelemből teszi, nem érdemli meg a további ruházást akkor sem. az viszont igen, aki megcsapja a másikat. -
nem mondod..tényleg? -
Szavazó roBOT #114420
Következő kérdés: Szerinted helyes az, ha egy szerelmespár együtt marad, annak ellenére, hogy az egyik súlyosan bántalmazta a másikat?
Tegyük fel hogy még viszonylag fiatalokról van szó, nem köti őket gyerek, ház, közös élet. Viszonylag hamar megtudnák szakítani a kapcsolatot, mégis ragaszkodnak a másikhoz. Szerinted helyes dolog ez?
Jöhetnek történetek, személyes tapasztalatok, vélemények is a témában.
Szerinted helyes az, ha egy szerelmespár együtt marad, annak ellenére, hogy az egyik súlyosan bántalmazta a másikat?
--- Igen
--- Nem
És ha ezután is együttmarad önszántából a párjával, akkor megérdemli?
--- Igen, teljesen megérdemli, hisz otthagyhatná
--- Nem, a szerelem vak sokszor, plusz lehet hogy félelemből marad vele
Előző kérdés: Mit szólnál, ha régebbi kérdések újra bekerülnének?
Még a topik kezdetéből, a 4-5 éves kérdésekről lenne szó, pár érdekesebb témát újra elő lehetne venni és aktualizálni(sokan még akkor nem voltak itt, változhattak a nézőpontok is stb.)
Ti mit gondoltok erről?
// | 61.8% | ######____ | 47 | Támogatom, nem rossz ötlet.
// | 17.1% | ##________ | 13 | Nem érdekel.
// | 11.8% | #_________ | 9 | Nem tudom, lehet.
// | 9.2% | #_________ | 7 | Nem támogatom, ami egyszer már volt, arra törekedjünk, hogy ne legyen k
-
eleve ki volt írva pirossal, hogy sütitörlés, ha nem megy a bejelentkezés. -
akkor ezek szerint nem csak nálam meg a páromnál volt gond! -
több lány is jár ide, csak ők meg lehet veled nem szexelnének-.-
támogatom, nem rossz ötlet...amúgy is van olyan téma amin el lehet még rágódni:-) -
ügyes vagy :D -
Freeda Krueger #114415 Támogatom... -
Fbn Lx #114414 az nem jó, nem van lány. videóbabyn kívül kivel szexelünk? dzsinivel meg balázzsal? :-S -
Fbn Lx #114413 gec be tudtam jelentkezni -
kamionosjoe #114412 Támogatom, jó ötlet. -
de most legitimizálnánk ezt az egészet egy szép nagy sg-s orgiával megünnepelve -
Fbn Lx #114410 egyéb: szoktak lenni -
He? Akkor el kell őket utasítani. Minek vannak a rendszerben? Amúgy meg szavazni sem lehet, nem számolja. -
Meg vannak környezet és életkor specifikus kérdések is. -
Szerintem sem baj, ha előjönnek régebbi kérdések. Amúgy valóban, eddig is szoktunk, csak kicsit máshogy feltéve. Nehéz mindig full friss témát találni. De sztem nem is baj az ismétlődés. Érdekes lehet, mennyiben változik addigra a fórumozók véleménye. -
Eddig is bekerültek picit átfogalmazva, akár egy éven belül is. -
Akkor egy ideig nem írok, pedig éppen most akartam pár hülye kérdést betenni. :) -
a régiek is érdekesek lehetnek megint. -
Én nem sokat látok... -
Nem rossz ötlet, de van bent 118 új kérdés, szóval... -
jó ötlet :) -
clio1616v #114400 azt, mint immó -
Szavazó roBOT #114399
Következő kérdés: Mit szólnál, ha régebbi kérdések újra bekerülnének?
Még a topik kezdetéből, a 4-5 éves kérdésekről lenne szó, pár érdekesebb témát újra elő lehetne venni és aktualizálni(sokan még akkor nem voltak itt, változhattak a nézőpontok is stb.)
Ti mit gondoltok erről?
--- Támogatom, nem rossz ötlet.
--- Nem támogatom, ami egyszer már volt, arra törekedjünk, hogy ne legyen kérdés újra.
--- Nem tudom, lehet.
--- Nem érdekel.
Előző kérdés: Pénzfeldobás:
Pénzfeldobással játszunk, egyetlen egy lehetőséged van, melyik lehetőséget választod?
// | 72.5% | #######___ | 50 | Fej: 500 forintot kapsz, írás: 1000 forintot kapsz.
// | 27.5% | ###_______ | 19 | Fej: 50ezer forintot kapsz, írás: egy orrbavágással eltörik az orrod.
-
clio1616v #114398 glass sealant a neve -
Blum #114397 Kerdesre: Biztosat valasztanam. -
Blum #114396 30k ??? C\'mon...
En 800Ft-bol (4x200) szoktam lemosni nagynyomasuval,utana szarvasborrel attorlom (3000Ft-volt egy kocka,de mar 2 eve megvan es birja),utana pedig 1000Ft-os UNIX-nal vett \'tokomtudjamilyen polirozoval kezzel dorgolom 1 oraig es nagyon faszan nez ki a vegen.
Bar fatert valagba fogom rugni,mert maniaja szarazon torolgetni az ablakokat...:@ -
clio1616v #114395 nem tudom mi a neve, budaörsi tescohoz közel vannakű
egy igazán jó kézi mosóban lemossák kátránymentesítik karcmentesítik polírozzák és tartós védőbevonattal tartósítják és ez olyan 20-30 ezerbe is belekerül
vettem a szélvédőmre való bevonatot 30-40 font volt és alurdy ház mélygarázsában lévő autómosósok is azzal dolgoznak azt hiszem nanolex a neve a terméknek, festésre üvegre van külön, csak az azzal való kezelésért 50-ezret elkérnek, na erre már azt mondtam, hogy inkább megcsinálom én -
Megnyugtatlak, egy jó kézimosóban 4-5k-t otthagysz simán. Tapasztalat. -
kamionosjoe #114393 3800? hol?
Én régebben az IMO autómosóba jártam és egy ezerből egy fullos mosást csináltak.
>500/1000 -
Én se.