127612
-
EnxTheOne #114471 Nem voltam még,
de sokak szerint miért jobb a szinház mint a mozi? -
clio1616v #114470 az neked való -
3-4 évente egyszer beülök egy darabra, aztán megunom pár évre -
évente 2-3 alkalom össszejön.
szeretek színházba járni.
pont jön a szezonja :) -
Nagyon régen jártam, de alig volt néhány olyan előadás, amire azt mondtam volna, hogy "ej, de jó volt". Az egyik ilyen a Balfácánt Vacsorára volt Kern Andrással és Koltaival. Ez kb. olyan 10 éve volt, a József Attillába jártam, a Rendőrpalotával szemben. -
Blum #114466 1 alkalommal voltam. Eleg is volt. -
elég régen voltam már színházban. nagyon ritkán megyek. -
pár száz forintos szinházjegyek -
irány az NWO topik! Ott a gyíkemberekről is beszélgethetsz... -
hugopareiros #114462 Szívesen eljárnék csak a városkámban nincs rá lehetőség.
Pestre felutazni, jegyet venni, enni inni...ez meg már kikerül a keretből amit rá szánnék.
Dettó ugyanezért nem megyek moziba se csak évente 1x.
Itt nincs rá lehetőség, az utazással meg mindennel együtt meg drága. -
Csak sulival voltam, egészen pontosan kétszer eddig életemben. :) Ha lenne kivel, 1-2 előadást megnéznék nagy néha. -
elvétve voltam,leginkább amikor sulival kötelező volt,többet val'sz életemben nem. -
Szoktam, évente többször is, szeretem. -
kérlek mesélj még.
hátha sikerül meggyőznöd.
de nem fog. -
clio1616v #114457 gondold át
minden változásnak vannak előzményei és vannak követelményei
az, hogy te úgy érzed, hogy szabad akaratod van, az csak egy illúzió
a döntéseidet kiváltó változások és élményeid mind előre meg vannak határozva és csak az "idő" az ami ezeket a változásokat elválasztja egymástól
egy nem hülye ember mondta az idő definíciójára, hogy az idő az, ami az eseményeket megakadályozza abban, hogy egyszerre végbemenjenek -
lord nihilus #114456 Soha nem volta még, és nem is érdekel.
Ha valaki meghívna valószínűleg elfogadnám, de magamtól nem hiszem, hogy beülnék bármire is. -
Fbn Lx #114455 az ésszerűen gondolkodó ember számára nem az az elsődleges szempont a világnézet kialakításában, hogy mi nyugtatja meg és mi nem. hanem az, hogy mit tart logikusnak, és mit nem. a determinisztikus világképet nem azért tartom logikusnak, mert baszottul nyugodt leszek tőle. -
aha.
ezzel nyugtatod magad, hogy ezért lettél olyan ... ?!
nem te lettél ilyen.
ilyennek születtél.
-
clio1616v #114453 senki nem dönt a sorsáról, hanem minden előre meg van határozva -
Helyes ha együtt marad?
NEM!
Megérdemli?
IGEN!
...
oké hogy Mátrix és Neo és fickió, de volt egy igaz mondatuk...
"Miért csinálod?
Mert így döntöttem!"
ha valaki nem maga dönt a sorsáról az már nem kér kenyeret. -
Dean Winchester #114451 gyakorlatilag is van :D -
azt nem töltöttem ki, szóval akkor nincs kitöltve részemről, már lusta vagyok -
mert 9-es kérdés kötelezőként van megadva, és ha oda nem írsz be semmit, nem tudja elküldeni, de nem jelzi "rendesen", csak a kérdés mellett jelenik meg egy hibaüzenet. -
Elkezdtem tölteni, aztán rájöttem, hogy utolsó 1 évben egyszer voltam moziban és akkor is LoL világbajnokságot nézni :D -
Mék elhárításnak dolgozol, he?! :D -
megkapom őket, mert gyűlnek a doksik, elvileg van 1 aprócska köszönő üzenet és annyi :)
köszönöm mégegyszer -
ezzel én is így jártam. -
kitöltöttem bár amikor rányomtam a küldésre nem történt semmi -
+1 feltéve ha átfáradt, mert valami nálam megint nem kerek -
köszönöm <3 :D -
+1 -
+1 -
-
ja, általában féltékenység az indok. de amikor a nő sokszor mellette akar maradni, azt nem értem meg... -
EnxTheOne #114437 Nőt egy úriember soha nem ütne meg, de egy h*lye picsát... :D -
Fizikai bántalmazással még nem találkoztam, de olyannal igen, hogy megalázta mások előtt a nőt, megcsalta, buliban rámászott egy csajra, pedig már több éve együtt vannak stb. Rengeteg ilyen sztorim van és akiket megkérdeztem, hogy mégis miért marad vele, "mert szeretem" volt a válasz. Hát akkor b@zdmeg, megérdemled.
Nőt ütni szégyen, rugdosni dicsőség. -
clio1616v #114435 a szerelmes párok meg addig maradnak együtt, amíg szerelmesek, addig nem számít semmi; verés, alázás és/vagy megcsalás semmi nem lényeg -
clio1616v #114434 nem tudom elképzelni, hogy egy nő megverjen -
Sosem voltam ilyen helyzetben ezért nem tudom elképzelni a szitut. Ennek ellenére nem és igen a válaszom, ha a legegyszerűbb estre vonatkozik, tehát szándékosság áll fent.
Én szemen köpném magam, ha önvédelmet leszámítva megütnék egy nőt. Ezen felül elvielg ez ugyebár büntetőjogi kategória is tudtommal, csak ugyebár a hazai jogrendszer és jogérvényesítés olyan amilyen... Ettől függetlenül a franck akarja, hogy pereljenek. -
kamionosjoe #114432 Ha úgy megverne egy nő, hogy súlyos sérülésim lesznek, akkor úgy kell nekem.