127612
-
De az együtt élő nőknek összehangolódik a biológiai órájuk tehát a legtöbbnek egyszerre lesz havi-ja. tehát kell egy bunker a férfiaknak erre az időre
-
Ugye? :D És ofc szinte mindig csak nőket szülnének :D -
hm van benne ráció
-
1. Kivéve akkor ha egy olan bolygót talalunk ahol csak Nők vannak és mind folyamatosan szexre éhes :D -
Engem aztán nem érdekel.
Úgyse lesz lesz semmi :D Elküldünk 1 szar üzenetet azt 300ezer év múlva pedig vissza jön a válasz hogy: tessék? -
Tudnak rólunk. -
"Ahhoz, hogy egy ezer fényévre eljutó jel, még mindig adatot hordozzon, és ne csak egy hangos, de érthetetlen sistergés legyen, speciális "zaj-ellenálló" kódolásra, jel modulációra van szükség, ugyanis az űr vákuumában való terjedés során az ott előforduló igen-igen kis sűrűségű közegben eltorzulnak. 25 ezer fényév a "zaj-ellenálló" eljárással is igen nagy kihívás, e nélkül pedig szinte lehetetlen adatot átvinni."
Tehát szegény ET sosem fogja látni Isaura-t és a Dallas-t. :( -
egy beszélgetés a témáról, hun -
Engem aztán nem érdekel -
43 -
Engem aztán nem érdekel. -
42% leszarja, többiek meg eléggé megosztottak -
attol hogy nem erdekel a kerdes, meg kivancsi lehetek a vegeredmenyre. nem beszelve arrol, ha valaki tobb geprol nezi a topokot, nem kell mindig szavazni, hanem nyom egyet a "csak az eredmeny erdekel"-re es kesz...;)
-
clio1616v #35450 én nem látom.. -
amúgy nézd már meg a szavazás állását :DD -
mi az hogy nem kell bejönni? :) humorosban látok egy képet, amin nem fetrengek, már vegyem is ki kedvencek közül? :D
pl bal kezes vagy v jobb meg hasonló napon nem is szavazok, h ne emelkedjen a szavazatok száma, mert a végén még azt hiszik h 250 szavazat? ez aztán a jó kérdés!...
sőt, ability, úgy kéne, hogy az egyéb/leszarom/üres szavazás/már szavaztam/csak az eredményt mutasd" kat. ne is kapjon pontokat/százalékot :DDDDD [apró]kivéve ha szőke/vörös bögyös macák beszerzésével vagy elfoglalva:D[/apró]
-
clio1616v #35447 Persze küldjünk.. rohadt fontos ^^ -
pf de komolyan 2perc kiwikizni a SETI-t hamég nem hallott róla... még az ovodás is tud saját véleményt alkotni... itt nem arról van szó hogy értelmet keresünk meg érveket...csak hogy szubjektíven egy igen vagy nem választ kell adni...
meg téleg milyenmár hogy "nem érdekel", nemkell bejönni basszus!
jól néznénk ki ha mondjuk elmennék a szoláriumba, benyögném hogy "nem érdekel" és kimegyek... -
teljesen korrekt a nem érdekel válasz is, van akit a maúnika sóó köt le van akit az űrkutatás nem vagyunk egyformák -
Rundstedt17 #35444 csak kötekszenek:D -
nem nekem kéne az a plusz gomb :)
csak elég sok rinyapina van, akik minden szaron értetlenkednek, meg leszarják... -
Nem tudom most gyakorlatilag mire kattintsak. Bár nekem is mozgatja a fantáziám a dolog és kíváncsi is lennék rá hogy a földi életen kívül milyen élőlények élnek innen nagyon messze. Lehet hogy egy másik naprendszerben ugyan ilyen emberek élnek mint mi hasonló körülmények között mint mi, lehet hogy van egy bolygó amely bolygó lakói már ismernek minket és inváziót terveznek a föld ellen
El képzelni nem tudom hogy az eddig általunk felderített univerzumon kívül mi van (?) lehet hogy van majmok bolygója de lehet hogy olyanok fognak leigázni akik úgy néznek ki mint egy kutya vagy egy macska. Nem is jó szó a LEHET mert BIZTOS hogy van élet odakint rajtunk kívül. Biztos hogy van alapja ezeknek a csészealjat láttam szállni meg elraboltak az UFO-k és megpitykéztek történeteknek ezek nagy részét én is nevetségesnek tartom de elképzelhető.
Tegnap műszaki órán mivel az osztályfőnököm tartja pont a 21. század című sorozat vagy miről volt szó és tanár kérdezte hogy mi lenne ha most megjelenne 10 Miskolc méretű objektum. Haverom elhúzza a függönyt, kinéz az ablakon, azt mondja -"hát én lelőném őket cigivel azt mennének haza"
-
figyelj már, de az milyen már komolyan...ha nem érdekel a kérdés akkor miért érdekel a szavazás állása? komolyan mondom kriminális amit képzeltek.... 1-2 percig elgondolkodnátok a kérdésen biztos jutnátok 1-1 álláspontra mitkell adni az úrifiút...ezen a kérdésen pl. eddig énsem gondolkoztam el eddig.
legalább teis gyakorold a vélemányalkotást
-
Nem lenne hülyeség, csak most épp más meglepin dolgozok nektek. Már amikor időm engedi, sok a meló, azt nincs mindig kedvem ezen görcsölni. :P -
35433? -
Engem aztán nem érdeke -
Én aztán nem írtam hozzá ilyet, valaki más volt. :D -
szerintem felesleges! ha vannak olyan értelmes civilizációk akik tudnak rádióadást fogni azok már úgyis megfognak találni minket enélkül is
(az más kérdés hogy elég régóta adjuk a hírt magunk felől,de ez az idő vajmi kevés távolság megtételére elég -mármint a világűrhöz viszonyítva)
bár ha jól tudom eddig a "hallgatózással" sem mentünk semmire
Szal én arra nyomtam hogy már úgyis tudnak rólunk (ha vannak és miért ne lennének). -
hang? úristen -
Rundstedt17 #35434 Engem aztán nem érdekel.
Baromság -
kéne egy állandó nem érdekel/üres szavazás, mutasd az eredményt/ már szavaztam gomb...
mért ne lehetne olyan, h vki kurvanagy ívben fosik a kérdésre?
lehet csak pont ma nincs olyan hangulatban, h ezen töprengjen... -
Az a véleménye, hogy nem érdekli. -
ez az "Engem aztán nem érdekel." kategória nem is volt az eredeti választható esetekben, nem értem házigazda miért csatolta hozzá
szegénységi bizonyítványt állít ki magáról aki arra kattint, mert ha nem érdekli akkor ne szavazzon és kész
érdemesebb lett volna egy "Nem tudok válaszolni a kérdésre" választást megadni "nem érdekel" helyett
minden bizonnyal kell egy értelmi szint hogy az embernek legyen véleménye egy ilyen kérdésben -
Vagy ami valószínűbb 20-25 éven át megfigyeltek minket majd levonták a következtetést: "Ezeket el kell kerülni zmeg!" majd eltávoztak a Földtől lehető legtávolabbi pontba 
-
dehogynem.
pinád veres? :D -
Engem aztán nem érdekel.
hülyébb ötlet nem volt ? XD -
hát ezaz:D -
pista89 #35426 Engem aztán nem érdekel.
Most ez ki a faszt érdekel már nemazért??!! -
Nem nagyon érdekel.
Ha lenne akármilyen értelmes és civilizált lény rádiós távolságban, már rég észrevettük volna egymást...
-
Fbn Lx #35424 mi értelme lenne?
nem tud az ember ülni a seggén :)