127612
-
Tartom a számat, kiállok mellettük a végsőkig. -
sKeezo #35585 Tartom a számat, kiállok mellettük a végsőkig.
-
:| -
Ez kérdés akart lenni. -
Tartom a számat, kiállok mellettük a végsőkig. -
ba32107 #35581 Nem tudom. -
pista89 #35580 Feljelentem, a törvény mindenkire vonatkozik. -
fogalmam sincs
-
Egyéb:
Nem tudok ennyire elvonatkoztatni. -
Egyáltalán kötelező családtagot feljelenteni vagy csak terhelő vallomást nem kell tenni rá. -
Tartom a számat, kiállok mellettük a végsőkig.
Ugyanis a törvény szerint közeli hozzátartozó ellen nem kell vallanom. -
karajjj #35575 mingyá banánt fogsz enni... -
Gyurcsány azt mondta csak az mehet dokihoz akinek pénze is van...
amúgy meg 10év alatt 2szer voltam fogorvosnál ennyi. -
Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek.
-
Cat 02 #35571 Kéne olyan h az adott szavazás, mettől-meddig volt tárgyalva. (hozz szólásszám) -
nem voltam még beteg kis korom óta bárányhimlő óta azt se tudom milyen egy meg fázás O_o -
Csak akkor megyek el ha tappenzes papir kell -
DIESEL DOG #35568 Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek... -
A bokám már vagy 2 éve szarakszik:S focizni is csak úgy tudok hogyha agyon van fáslizva meg szorítva...
Nemrég meg allergiás lettem, a szemem fájt néha, elmentem szemészetre mert először azt hittem azért fáj mert nem hordom a szemüveget, akkor derült ki h allergiás vagyok;) felírt vmi szemcseppet, azt mondta 1 hétig használjam, ha utána is fáj menjek vissza...a szemcseppre az volt írva h 4-5 hétig használható, én 5 hétig használtam:D 2 hete hagytam abba, néha még mindig szar:S -
Éves mutató a szépséges VRSDM, haladunk felfele. :D -
Rundstedt17 #35565 jó munka. -
Meglepi, hogy hova nőtte ki magát a topikod: katt ide. Többieknek is érdekes lehet, amúgy még béta, és pl. az oldal alapú stat egyelőre fals eredményt mutat, mert volt egy hiba a naplózásban, de kb. egy hónap múlva beéri magát... -
BIZ0906 #35563 Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek.
De nem akárkikhez xD -
zotja #35562 egyéb: egy évben max 1szer megyek orvoshoz,akkor is vmi megfázás + 4 témazáró kombó miatt -
-
mi adtunk zsét az altatósnak mégis 1 hétig szarul voltam. s még ha a fejem fájt volna.. de nem annál rosszabb volt:( spórolnak az anyaggal, olcsóbbat használnak... -
Amikor anno nekem sikerült bejutnom június végén vizsgálatra, és kérdeztem, hogy na akkor mikor is műtenek? A válasz az volt, hogy decemberre van időpont... Vizsgálat közepe felé betelefonált valaki, hogy lemondjon egy műtét-időpontot, így kerülhettem sorra augusztus végén. Úgy, hogy ott helyben, két percen belül rá kellett vágnom, hogy persze hogy jó lesz nekem az az időpont. Különben várhattam volna fél évet. :D -
egyre jobb hírek :| -
Fbn Lx #35557 pl. úgy tudom nem árt egy 20ast adni az altatóorvosnak, hogy ne olyannal altassanak amitől 2 napig hasogat a fejed és szarul vagy
mindenhol megy a pénzéhes mocsokság. -
Cat 02 #35556 Ha nem adtál volna mi lett volna ? Komolyan kíváncsi vok :D Mamám sose ad, bár jogosan, mert elqrták a szemét és semmit se tehet. -
Fbn Lx #35555 évente/kétévente egyszer ha beteg vagyok akkor felíratok egy antibiotikumot amit beszedek és jól szétbassza a beleimet, de egyébként max fogászaton vagyok évente ha valami szar van már megint, meg olyan egy/másfél évvel ezelőtt voltam valami fos vizsgálaton ami a laktózérzékenységet derítette ki.
De egyébként elmondhatatlanul rendkívül nagyon, el sem hiszitek hogy mennyire rohadtul utálom a kórházakat.
Amikor csak tehetem kerülöm, főleg hogy 19 vagyok és fülzúgásra értágítót írtak nekem, amit szedettek pár napig, aztán már leszartam inkább
ezeket a fos gyógyszereket soha nem szedetik be velem még egyszer, többet árt mint amennyi haszna van -
Arról már nem is beszélve, hogy boríték is kellett egy két helyen...
szégyen, de ez van. Meg kell műteni. -
baszod :S:D lehet legközelebb oda megyek törött lábbal és majd 3 hét mulva rakják sínbe
-
Nekem 1 hónapot kellett várnom a CT-re, a kardiológiára, meg a főorvosra együtt. Igaz engem műtenek érettségi után ::DD:ASADS -
mi van má' ennyire trendi a magas vérnyomás? épp ma voltam laborba meg szemészeten, már csak ultrahang kell ami 1 hónap múlva lesz -.- -
na az szép :D még szánalmasabb mint az én két honapom... csak nem tudom akkor ahoz h megvizsgáljanak annyira rosszul kell lenni h a mentő vigyen be?
-
szinte mindennel elmegyek ami rossznak néz ki, fejfájással azért nem, vérző horzsolások szögbe nyúlás stb-vel sem, de ha komolyabb akkor egyből megyek! -
aha énis..most hőemelkedésem van hát pihenek + sokat iszok rá...
majd lesz vmi -
a többséghez tartozom
ha már kurvára nem akar lemenni a lázam, akkor elmegyek, hogy írjon fel valamit, ez az utóbbi 4 évben egyszer történt meg, az is kb 1 hónapja -
Ahogy nézem, itt is panaszkodnak az időpontok miatt. Annyit tennék hozzá, én mostantól amikor csak lehet, magánorvoshoz megyek - kivéve háziorvos. Eléggé megszívtam a kórházzal (sok fölösleges, erőltetett és nem kellemes vizsgálat, félre diagnosztizáltak, pedig elég lett volna megnézni ultrahanggal), és magánorovosnál jutottak valamire :/