127612
  • Shifter
    Tartom a számat, kiállok mellettük a végsőkig.
  • sKeezo

• OrioN the S
    :|
  • qtab986
    Ez kérdés akart lenni.
  • OrioN the S
  • ba32107
    Nem tudom.
  • pista89
    Feljelentem, a törvény mindenkire vonatkozik.
  • zsutyesz
    fogalmam sincs
  • Carlos
    Egyéb:

Nem tudok ennyire elvonatkoztatni.
  • qtab986
    Egyáltalán kötelező családtagot feljelenteni vagy csak terhelő vallomást nem kell tenni rá.
  • BaliBoy

Ugyanis a törvény szerint közeli hozzátartozó ellen nem kell vallanom.
  • karajjj
    mingyá banánt fogsz enni...
  • mosoporr
    Gyurcsány azt mondta csak az mehet dokihoz akinek pénze is van...
    amúgy meg 10év alatt 2szer voltam fogorvosnál ennyi.
  • Benny04
    Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek.

• Cat 02 #35571
    Kéne olyan h az adott szavazás, mettől-meddig volt tárgyalva. (hozz szólásszám)
  • CopyKing92
    nem voltam még beteg kis korom óta bárányhimlő óta azt se tudom milyen egy meg fázás O_o
  • dartonita
    Csak akkor megyek el ha tappenzes papir kell
  • DIESEL DOG #35568
    Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek...
  • Bulykin

A bokám már vagy 2 éve szarakszik:S focizni is csak úgy tudok hogyha agyon van fáslizva meg szorítva...
    Nemrég meg allergiás lettem, a szemem fájt néha, elmentem szemészetre mert először azt hittem azért fáj mert nem hordom a szemüveget, akkor derült ki h allergiás vagyok;) felírt vmi szemcseppet, azt mondta 1 hétig használjam, ha utána is fáj menjek vissza...a szemcseppre az volt írva h 4-5 hétig használható, én 5 hétig használtam:D 2 hete hagytam abba, néha még mindig szar:S
  • Ability
    Éves mutató a szépséges VRSDM, haladunk felfele. :D
  • Rundstedt17
    jó munka.
  • Ability
    Meglepi, hogy hova nőtte ki magát a topikod: katt ide. Többieknek is érdekes lehet, amúgy még béta, és pl. az oldal alapú stat egyelőre fals eredményt mutat, mert volt egy hiba a naplózásban, de kb. egy hónap múlva beéri magát...
  • BIZ0906
    De nem akárkikhez xD
  • zotja
    egyéb: egy évben max 1szer megyek orvoshoz,akkor is vmi megfázás + 4 témazáró kombó miatt
  • Dick Riddick

• Rage47
    mi adtunk zsét az altatósnak mégis 1 hétig szarul voltam. s még ha a fejem fájt volna.. de nem annál rosszabb volt:( spórolnak az anyaggal, olcsóbbat használnak...
  • chhaya #35559
    Amikor anno nekem sikerült bejutnom június végén vizsgálatra, és kérdeztem, hogy na akkor mikor is műtenek? A válasz az volt, hogy decemberre van időpont... Vizsgálat közepe felé betelefonált valaki, hogy lemondjon egy műtét-időpontot, így kerülhettem sorra augusztus végén. Úgy, hogy ott helyben, két percen belül rá kellett vágnom, hogy persze hogy jó lesz nekem az az időpont. Különben várhattam volna fél évet. :D
  • Hegi90
    egyre jobb hírek :|
  • Fbn Lx
    pl. úgy tudom nem árt egy 20ast adni az altatóorvosnak, hogy ne olyannal altassanak amitől 2 napig hasogat a fejed és szarul vagy

mindenhol megy a pénzéhes mocsokság.
  • Cat 02 #35556
    Ha nem adtál volna mi lett volna ? Komolyan kíváncsi vok :D Mamám sose ad, bár jogosan, mert elqrták a szemét és semmit se tehet.
  • Fbn Lx
    évente/kétévente egyszer ha beteg vagyok akkor felíratok egy antibiotikumot amit beszedek és jól szétbassza a beleimet, de egyébként max fogászaton vagyok évente ha valami szar van már megint, meg olyan egy/másfél évvel ezelőtt voltam valami fos vizsgálaton ami a laktózérzékenységet derítette ki.
    De egyébként elmondhatatlanul rendkívül nagyon, el sem hiszitek hogy mennyire rohadtul utálom a kórházakat.
    Amikor csak tehetem kerülöm, főleg hogy 19 vagyok és fülzúgásra értágítót írtak nekem, amit szedettek pár napig, aztán már leszartam inkább

ezeket a fos gyógyszereket soha nem szedetik be velem még egyszer, többet árt mint amennyi haszna van
  • Hegi90
    Arról már nem is beszélve, hogy boríték is kellett egy két helyen...
    szégyen, de ez van. Meg kell műteni.
  • Rockynhooo
    baszod :S:D lehet legközelebb oda megyek törött lábbal és majd 3 hét mulva rakják sínbe
  • Hegi90
    Nekem 1 hónapot kellett várnom a CT-re, a kardiológiára, meg a főorvosra együtt. Igaz engem műtenek érettségi után ::DD:ASADS
  • Sickness
    mi van má' ennyire trendi a magas vérnyomás? épp ma voltam laborba meg szemészeten, már csak ultrahang kell ami 1 hónap múlva lesz -.-
  • Rockynhooo
    na az szép :D még szánalmasabb mint az én két honapom... csak nem tudom akkor ahoz h megvizsgáljanak annyira rosszul kell lenni h a mentő vigyen be?
  • VRSDM
    szinte mindennel elmegyek ami rossznak néz ki, fejfájással azért nem, vérző horzsolások szögbe nyúlás stb-vel sem, de ha komolyabb akkor egyből megyek!
  • tigeroo
    aha énis..most hőemelkedésem van hát pihenek + sokat iszok rá...

majd lesz vmi
  • NEOreg3
    a többséghez tartozom

ha már kurvára nem akar lemenni a lázam, akkor elmegyek, hogy írjon fel valamit, ez az utóbbi 4 évben egyszer történt meg, az is kb 1 hónapja
  • daeemoon
    Ahogy nézem, itt is panaszkodnak az időpontok miatt. Annyit tennék hozzá, én mostantól amikor csak lehet, magánorvoshoz megyek - kivéve háziorvos. Eléggé megszívtam a kórházzal (sok fölösleges, erőltetett és nem kellemes vizsgálat, félre diagnosztizáltak, pedig elég lett volna megnézni ultrahanggal), és magánorovosnál jutottak valamire :/