Nem tudom most gyakorlatilag mire kattintsak. Bár nekem is mozgatja a fantáziám a dolog és kíváncsi is lennék rá hogy a földi életen kívül milyen élőlények élnek innen nagyon messze. Lehet hogy egy másik naprendszerben ugyan ilyen emberek élnek mint mi hasonló körülmények között mint mi, lehet hogy van egy bolygó amely bolygó lakói már ismernek minket és inváziót terveznek a föld ellen El képzelni nem tudom hogy az eddig általunk felderített univerzumon kívül mi van (?) lehet hogy van majmok bolygója de lehet hogy olyanok fognak leigázni akik úgy néznek ki mint egy kutya vagy egy macska. Nem is jó szó a LEHET mert BIZTOS hogy van élet odakint rajtunk kívül. Biztos hogy van alapja ezeknek a csészealjat láttam szállni meg elraboltak az UFO-k és megpitykéztek történeteknek ezek nagy részét én is nevetségesnek tartom de elképzelhető.
Tegnap műszaki órán mivel az osztályfőnököm tartja pont a 21. század című sorozat vagy miről volt szó és tanár kérdezte hogy mi lenne ha most megjelenne 10 Miskolc méretű objektum. Haverom elhúzza a függönyt, kinéz az ablakon, azt mondja -"hát én lelőném őket cigivel azt mennének haza"