A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
1ik hotmél(4éves) spam,körlevél,hírlevél,másodlagos email cím,suli
2ik hotmél(1éves) reg,emailezés stb
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saját (saját domainhez tartozó email cím) Chellonál vagyok ide meg én regelek id ejönnek alevelek bár alig használom ezt is!!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
-Ide jönnek a rendes levelek
-Ezzel regisztrálok a hivatalos cuccokra
Egyéb (kommentben leírom)
-Lajt.hu
-Ide jönnek a spamok meg az ilyen "lol" oldara regisztrálok akkor ezt adom meg...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
de ezen kivül még van pár email,mert régen szorakoztam hogy minden fajtára felregiztem,szal van még valahol hotmail,freeweb,mailbox,meg még csomo féle :-o
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
pl. a kutyák fénybõl lettek (bennük nincs semmi negatív érzés, max. ha az ember megrontja õket utána lesznek hamisak)
az élet célja pedig a tapasztalás. többször leszületünk, hogy megtapasztaljunk minden érzést, és ettõl fejlõdsz. és a születés elõtt kiválasztod a sorsod ("na most vak akarok lenni mert vak még nem voltam!")
az elõzõ életeidre is emlékszel csak tudat alatt elfojtottad már rég, de a tapasztalat megvan (ezt hívják pl. tehetségnek).
isten létezik, de nem a keresztény formában
akit picit is érdekel a dolog
katt
kibaszott drága, de hát egyszer élünk! <#idiota>#idiota>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
amugy szvsz Semmi - ahogy a tudatunk keletkezett, meg is semmisül.
:D de ezt senki se tudhatja mert meg magyarazhatatlan dolog tortenik es nem lehet bizonyitanise hogy mi :D
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
a sok éhezõ Afrikában is biztos ebben hisz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni.
Hiszek abban, hogy a bûneinket Isten megbocsájtja ha látja rajtunk, hogy megbántuk azokat. Neki nem lehet hazudni hiszen õ belénk lát. :)
Ezután ha az új élet mellett döntünk akkor a tudatunk egy rész pontosabban a személyiségünk egy kis darabja megmarad és minden más is de homályos lesz.
De ugyanakkor abba is hiszek, hogy nem muszáj döntenünk azonnal. Ha a mennyben szeretnénk maradni akkor maradhatunk.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
kérdezd õket :D
csak materialista hit.
pl. egy egysejtûbõl vagy puhatestûbõl hogy lesz elõbb-utóbb szivacs ill. ízeltlábú? hogy kell leélniük az életüket? :D
inkább olvass utána melyik szám mirõl szól ne csak divatból hallgasd, bár úgyis kinövöd -.-'
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD