A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
nekem azért van kettõ,mivel a 4éves címemre naponta minimum 30hírlevelet kapok

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Lol eddig a kb 16 kommentbõl kb 5 embernek volt csak egy email címe. Mi a szarnak kell több? Max 2, a másikat spamgyanús meg hírleveles oldalakra.......de ilyenekre meg nem kell regisztrálni.

milk41
Live Mail (Hotmail)
1ik hotmél(4éves) spam,körlevél,hírlevél,másodlagos email cím,suli
2ik hotmél(1éves) reg,emailezés stb

RoR zsozso
Freemail,Gmail

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Hegi90
Freemailt a regizésekhez, mailbox a magánhoz, gmailt a hivataloshoz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

elitehun
Citromail
John Cena
Live Mail (Hotmail)csak msn-re és apám IWIW-jére
Saját (saját domainhez tartozó email cím) Chellonál vagyok ide meg én regelek id ejönnek alevelek bár alig használom ezt is!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

sweech
citromail

azt is csak regisztrálásokhoz

LordVenom
Használok egy sajátot a privát leveleimre,és egy citromot a regisztrálásokhoz. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Pepsi Twist
Live Mail (Hotmail)

-Ide jönnek a rendes levelek
-Ezzel regisztrálok a hivatalos cuccokra

Egyéb (kommentben leírom)

-Lajt.hu
-Ide jönnek a spamok meg az ilyen "lol" oldara regisztrálok akkor ezt adom meg...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BaliBoy
Hey. Most nézem csak, hogy újra indult a nexus. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Egyébként az elsõ fiókom a máramár jobb létre szenderült nexus-nál volt: [email protected]. :)) (talán ekkor került a képbe a nickem :))

Saját.

desigo
C2 , Gmail , Freemail
Alap, hogy Gmail....van vipmailes fiókom is, amit bár nap mint nap megnézek, már nem használom, csak megmaradt régrõl.

Doomista
freemail-citromail-gmail-saját
de ezen kivül még van pár email,mert régen szorakoztam hogy minden fajtára felregiztem,szal van még valahol hotmail,freeweb,mailbox,meg még csomo féle :-o

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

freemail

tigeroo
freemail + hotmail
Picar77
gmail+citromail

()() (^^)

BaliBoy
gmail + freemail. De egyébként van hotmailes fiókom is pár, de nem használom õket mert macerás berakni õket az outlookba.

Freemail + Euromail

tigeroo
hát a lélek csak emberként születhet meg, az a legfejlettebb megnyilvánulás.
pl. a kutyák fénybõl lettek (bennük nincs semmi negatív érzés, max. ha az ember megrontja õket utána lesznek hamisak)

az élet célja pedig a tapasztalás. többször leszületünk, hogy megtapasztaljunk minden érzést, és ettõl fejlõdsz. és a születés elõtt kiválasztod a sorsod ("na most vak akarok lenni mert vak még nem voltam!")
az elõzõ életeidre is emlékszel csak tudat alatt elfojtottad már rég, de a tapasztalat megvan (ezt hívják pl. tehetségnek).
isten létezik, de nem a keresztény formában
akit picit is érdekel a dolog
katt
Na, ez az ami biztos nem lesz :)

poppe
beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra.
kibaszott drága, de hát egyszer élünk! <#idiota>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Elõzõ életemben sem hittem a reinkarnácioban <#idiota>
amugy szvsz Semmi - ahogy a tudatunk keletkezett, meg is semmisül.
:D de ezt senki se tudhatja mert meg magyarazhatatlan dolog tortenik es nem lehet bizonyitanise hogy mi :D
egyszer hátraestem, beütöttem a fejem és vagy öt percig csak nagy feketeség volt és nem voltam magamnál... na a halál is ilyen lehet szvsz ez van ezt kell szeretni...
89
1. és 5. válasz vegyesen

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

NEOreg3
"Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni."

a sok éhezõ Afrikában is biztos ebben hisz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Simaji
Hello mindenki!

Szerintem a halál után Isten színe elé kerülünk és ott eldönthetjük, hogy hogyan szeretnénk tovább élni.

Hiszek abban, hogy a bûneinket Isten megbocsájtja ha látja rajtunk, hogy megbántuk azokat. Neki nem lehet hazudni hiszen õ belénk lát. :)

Ezután ha az új élet mellett döntünk akkor a tudatunk egy rész pontosabban a személyiségünk egy kis darabja megmarad és minden más is de homályos lesz.

De ugyanakkor abba is hiszek, hogy nem muszáj döntenünk azonnal. Ha a mennyben szeretnénk maradni akkor maradhatunk.

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

poppe
akkor mi vipek vagyunk :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bardocz
Én is sokmindent hallottam:D
amúgy olyat hallottam, hogy rengeteg lélek létezik, jóval több mint ahány élõlény jelenleg, ezért mindenki vár a sorára hogy megszülethessen megint, vagy mi :D
poppe
no meg rovar szinten eléggé sokan megragadnak, valamit nagyon rosszul csinálhatnak :D

a bodhiszattvák mindenre megadják a magyarázatot.
kérdezd õket :D
bardocz
Nem ez a probléma az elméletben.Hanem az,hogy a föld népessége állatokat,baktériumokat,és minden lófaszt belevéve eléggé gyorsan sokszorozódik,tehát akkor azok a +lények honnan jöttek?
Pistike 007
Értem.
Igazad van...

az is egy hit, mint az összes többi.
csak materialista hit.
Pistike 007
szomorú ez a 37%

poppe
a reinkarnálódók egy dolgot mondjanak már el :)
pl. egy egysejtûbõl vagy puhatestûbõl hogy lesz elõbb-utóbb szivacs ill. ízeltlábú? hogy kell leélniük az életüket? :D

tegnap kezdett el drogozni
de tényleg hagyd már abba :D
inkább olvass utána melyik szám mirõl szól ne csak divatból hallgasd, bár úgyis kinövöd -.-'

milk41
már tegnapóta ilyen,régebben normális volt(sajnos csak volt)

NEOreg3
hát ez hihetetlen.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CopyKing92
nah én tépek Antiszociál

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
télelg az vagyok..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
hát fáradtam egy gyors offra megvolt :D

jólvan már antiszoci :D

CopyKing92
lol :D nemistudtam :D

NEOreg3
akkor dumáljátok meg msn-en, vagy átlehet húzni ide

Pepsi Twist
DDR5 is vanmá :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.