127612
  • extramagascsaj
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok
  • Hydroceph
    Nem, sosem tettem még ilyet, nem is fogok.
  • Rundstedt17
    Mi a kedvenc alkoholos italod?holnap meg majd az alkeszek napja
  • redbull0304
    Igen, de többet nem fordul elő.
  • Scottt
    Nem, de elképzelhetőnek tartom, hogy megteszem alkalom adtán.
  • SötétBarom
    Nem ér semmit. Az öregemnek is van egy, az a klasszikus, kb ezerér vette a bécsi zsibun :DD

Asszem ilyen:
  • VRSDM
    csak nekem fura hogy tespi tviszt nem ír amióta mondtam neki hogy fotózza le magán a rolexét? : D
  • SötétBarom
    A mostanit nem (3 éve).
  • SötétBarom
    Igen, de többet nem fordul elő (remélhetőleg).
  • VRSDM
  • tommygear
    tehát akkor szerelmes vagyok anyámba?
  • Szabi84
    pff
  • Milan bhv
    Először valami normális barátnőt kéne szerezni.
  • VRSDM
    ha meguntam volna nem szeretnék vele még most is naphosszak együtt lenni vele.
  • Fbn Lx
    egyébként tudod mikor jársz jó nyomon?
    ha két év után nem azt érzed hogy meguntad, hanem hogy jobban szereted mint az elején.
  • VRSDM
    bújtam már ágyba pusztán azért mert szép volt a nő. mégsem voltam szerelmes. azis igaz az kúrás volt. nem szeretkezés.
  • Fbn Lx
    a feleségem? :D

a szempillaspirált meg körömlakkot meg ilyesmiket egyébként sem veszem észre soha, nem vagyok valami részletorientált ember.
    Egyébként az én helyzetem megint más.
    Általánosságban arról van szó, hogy a sík egyszerű embereket nem lehet hosszútávon szeretni. Ha két különlegesebb, összetettebb ember találkozik, akkor az érzések akár halálig tarthatnak.
    Nekem pl. van, hogy egyik napról a másikra gyökeresen megváltozik a véleményem, vagy egyik napszakról a másikra teljesen megváltozik a hangulatom. Úgy érzem az ilyen embertípus tud meglepetéseket okozni :D
  • Katarina 60
    Látod te magad leírtad szeretetből nem fogsz senkivel ágyba bújni, csak szerelemből.Megette a fene azt a házasságot is ahol nem szerelemből, hanem kötelességből szerelmeskednek.Ebből már nem kérnék!Biztos nem olyan lángon égünk a párommal mint a kezdetekkor,de számomra még mindig ő testesíti meg a FÉRFIT.
  • ba32107
    Hát én ezt képtelen lennék csinálni, sosem tudtam megérteni hogy másoknak miért megy olyan könnyen.
  • Fbn Lx
    na baszd, ha ezt hamarabb tudom én is eljátszom hogy depis vagyok
  • Katarina 60
    Erről van szó! Pontosan így gondolom én is,sőt megélem minden nap.Csak remélni tudom hogy 70-ig.:)
  • VRSDM
    szerk1.

ha valaki nem ért velem egyet. nem lebaszni kell. akkor ő úgy gondolja. én meg így : )nem akarok én vitatkozni meg hitet téríteni : )
  • VRSDM
    értem. szóval te még mindig minden esetben úgy szereted a feleséged mint az első hetekben?

fogadok eleinte észrevetted még aztis ha új szempillaspirált vett.
    most meg az se tűnik fel ha 10centit vágott a hajából.

lehet én vagyok a közellenség, de állítom hogy áltatjátok magatokat hogy jajj a szerelem örök meg picsa.

nem a SZERETET! az más kérdés.
    barátnőmmel 2.5 évig tökéletesen megvoltunk, de elmúlt az a rajongás a másik iránt ami az elején volt. leültünk megbeszéltük hogy bizony ennek vége.

azóta is együtt járunk bulizni, mozizni, szórakozni, átjön, beszélünk nap mint nap. az új paliról. az új barátnőmről. stb. nálam alszik egy hosszú este után. egy ágyba (francaiágy)
    és nincs köztünk semmi! csak barátság...

és bizony valami ilyen van a házastársak között is. elismerő, őszinte, és végtelen szeretet + tisztelet.

nem pedig szerelem.
  • Rockynhooo
    egyéb: Még sosem tettem meg és nem is akarom. de ha részeg vagyok megtenném szerintem.
  • Fbn Lx
    most leírtad, hogy két unalmas, egyszerű ember hogyan éli meg a házasságát.

A szerelem addig tart, amíg mindkét fél meg tud újulni, és képes mindig egy új oldalát mutatni. Ha valakinek ez két évig megy, akkor kettőig tart, ha 70-ig, akkor 70 évig.
  • VRSDM
    szeretet szeretet.

ne mondjátok hogy a szerelem erősebb.
    anyukámat jobban szeretem mint a barátnőmet. na akkor most mivan?

buta egy elnevezés ez hogy szét kell választani a kettőt.
    " ha szerelmes vagy akkor " .... faszság -_-
  • ba32107
    "az egyiket sokkal jobban mint a másikat"

Épp ez a különbség.
  • VRSDM
    mindkettőt szereted, az egyiket sokkal jobban mint a másikat.
    más nemzeteknél sokszor nincs is szó a szerelemre pl.

senki ne akarja nekem bemesélni hogy 30év házasság után minden reggel mikor felkel az ágyból és meglátja a kávét főző feleségét. akkor ugyan azt a pusztító.szívematorkomban.és.összeroppanamellkasom érzést érzi, mint mikor először meglátta / megcsókolta.

szép lassan lepang a szerelem : )
  • ba32107
    Hogyne lenne különbség
    Van olyan lány barátom, akit szeretek, mégse vagyok belé szerelmes
  • VRSDM
    eleve az elnevezés is hülye szerintem
    nincs különbség szerelem és szeretet között.

fogalmazzátok akkor meg a szerelemet...
  • Katarina 60
    Ki mondta neked ezt az őrületes baromságot hogy egy kapcsolatban a szerelem csak 2 évig tart ? A szerelem olyan mint a tűz,mindig őrizni kell hogy ki ne aludjon,és akkor nem múlik el.Szeretetté már csak akkor válik.Mikor lenne kivel, csak nincs mivel.Egyébként soha nem csalnám meg a párom.
  • ba32107
    :(
  • chhaya #39208
    Nem, és nem is fogom.
    Ha szeretem, akkor nem csalom meg.
    Ha nem szeretem, akkor nem vagyok vele, ergo nincs kit megcsalnom.
    Ennyi.
  • kas123
  • NEOreg3
    nem merek ilyen helyekre menni:_SA_:DA:_S
  • VRSDM
    pontosan ;)
    figy. ha én állom a számlád. eljössz velem egyszer bulizni?! komolyan kérdezem : ) valami lányos vetkőzös klubba.
    hm? : )
  • NEOreg3
    akkor egy szemét gecy vagyok:(
  • VRSDM
    dehogynem. épp most is azt teszed.
    megcsalod az életet!
  • NEOreg3
    soha nem fogok megcsalni senkit se, mert nem lesz kit kivel
  • [HUN]FaTaL