127612
  • Motoroj
    Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.
    HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.

Van amit ha akarnák se tudnák megvenni, az ár vagy a beszerezhetetlenség miatt.
  • chhaya #39359
    Azért, mert ingyen van.
    Ritkán, de előfordul, hogy később megveszem eredetiben.
  • milk4
    Témához kapcsolódó...
  • milk4
    Nekem kb. 30 eredeti játékom van PC-re,+2 ami "kölcsönbe" van egy volt osztálytársamnál.Kb. 8 erdeti filmem van,szoftverből meg jó,hogyha van 3.
  • Csero90
    PCre csak egy gémet vettem meg a Neverwinter Nights 2-t a kiegekkel ,miután 10xer végigvittem, kizárólag tiszteletből a készítők felé.

boxot meg nem flasheltem mert így sokkal jobb a hangulata, jobban értékelek egy gémet. Ja meg ugye külföldről vett gammát miután kijátszottam itthon használtan, haszonnal eladom Muhahaha

Film? van 1 eredeti filmem...vmi müzlihez adták xDD
  • Fbn Lx
    gyáh, és most akkor mi van.
  • tommygear
    HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.

ez 1 évben max 2 játék és egy film esetleg, am meg azért mert nincs pénzem rá
  • zöldike manó
    sosem warezolok...
  • z99999
    leírás:
    "egyikben az okot keressük, a másikban pedig a metalitást."

metál jeeeeeeeeeee!!!
  • z99999
    nincs pénz, de a tf2 az ékes bizonyítéka mennyire megéri megvenni eredetiben a játékot
  • dx
    4.
  • tigeroo
    LOL.

én kocsit akarok venni most. akkor a szomszédomat majmolom, aki 3 hónapja vett?
  • toysoldier
    egyéb:
    azért mert nincs rá pénzem, hogy megvegyem.
  • Ability
    Így van. Kérdem én, hogy mi az akadálya, hogy ugyan azt felmérjük az SG-n belül is? Lehet ide más metalitású emberek járnak. Illetve egyik említett helyen sem lehetett kommentekben megvitatni ki mit gondol...
  • bardocz
    Mert általában kurvadrágák a programok?Ez még bőven elfért volna a választási lehetőségek között...
  • Zóanagyvarázsló
    Mondjuk a Forsaken Gods esetében egyértelmű volt, hogy szemét. Az biztos, hogy én előbb veszem emg azért jelképes áron, hogy a polcra kerüljön, mint az egyik kedvenc szériáma - azt meggyalázó - tagja, semmint kínozzam vele magam.
  • [HUN]FaTaL
    Minőségellenőrzés, beszerezhetetlen áru. És ha tetszik egy termék nagyritkán megvásárolom.
  • NEOreg3
    utolsón kívül az összesre nyomtam

amúgy meg, mert csak
  • Rettenthető
    Játék esetén: minőség ellenőrzés és ha tetszik, elfogadható ár-érték arány esetén megveszem eredetiben.
    Bár azt megjegyzem, hogy ha nosztalgiából előveszek egy kicsit régebbi játékot, ami felett elszállt az idő (komoly 4 évről van szó), és az anyjának nem lehet futtatni, akkor kicsit becsapva érezném magam; még szerencse, hogy azok pont nincsenek megvéve, amikkel ez előfordul.

Felhasználói programok: nem hiszem, hogy sokan megvesznek egy-egy programot, csak azért, hogy gyakorolgassanak, próbálkozzanak vele.

Filmek esetén: ha tetszik megveszem, de vannak filmek, amik egyszerűen megszerezhetetlenek Magyarországon, magyar szinkronnal (mert még nem adták ki így v. soha nem is fogják), míg warez-ban fellelhető.
  • jackcsabi

Sajnos ez a legtöbb dologra nem igaz, túl drága már minden.
  • Molnibalage
    Én special megvettem a G3 Forsaken Gods játékot és egy bugalmazt és kb. egy alfa stádiumban járó szarul működő cucct kaptam. Ezek után próbálja nekem valaki megmagyarázni, hogy miért kell eredetit vennem... Ennek ellenére tiszteletből utólag megvettem a CiV IV BtS, hátha egyszer tényleg tolok vele megint. Viszont Vegas-ra valahogy nem volt pénzem még régen... Minimális számú szoftvert igyekszem használni ami fizetős.
  • Picar77
  • Dick Riddick

• karajjj
    olyan opció miért nincs, hogy "Mert nincs rá pénzem..."?
  • milk4
    Minőségellenőrzés. Hogy el tudjam dönteni egy termékről, hogy megéri-e az árát.
    Egyszerűen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.
  • Hegi90

Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.

Egyszerűen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.

ez mind :D
  • BB7
    Leginkább "Minőségellenőrzés", de "elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is"!
  • Szabi84
    Mióta dolgozok, ha tehetem megveszem ez évente 1-2 játékot jelent, de azok is inkább régebbi időkből valók. Nem sok olyan van amire érdemes lenne pénzt kiadni. Filmekkel más a helyzet nincs pénzem hogy minden héten filmeket vásároljak, marad a warez.
  • clio1616v
    mert nem tartom lopásnak
  • MR ME
    ja és még ingyen is van :|
  • MR ME
    mert ingyen van kényelmesebb (sokszor elöbb lejön minthogy bemásznék a városba megvenni és haza), naés persze ingyen van
  • Molnibalage
    Mióta dologozom és amúgy sincs időm játszani nem töltök le semmi játékot. Felhasználói programot viszon igen. Ha egyszer tényleg nagyon sok pénzem lesz akkor beruházok komolyabb programokra is. Addig tanulom őket tört verzióval.
  • DJKonya

• tigeroo
    HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is

mert soakt warezolok/warezoltam, de van egy-két filmem, játékom, amit utólag megvettem!
  • Rundstedt17
    pontosan.csak valami alibi kell egyeseknek minőségellenőrzés?:D.........hát persze:D....
  • ba32107
    És?
  • sb1
    HA tetszik egy termék: ha tetszik sem vásárolom meg, ez a warez lényege.
  • Pepsi Twist

------------------------------------------------------------------

• Rundstedt17
    Jah,jah már meg sem említettem napok óta szar kérdések
  • Benny04
    Mert minden ingyen van, de HA tetszik egy termék, akkor talán megveszem, de azt is csak azért, mert a törttel nem lehet multizni