A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
<#lookaround>#lookaround>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
-Az álom csak akkor mondhatja meg a fix jövõt, ha a jövõ már létezik, és megváltoztathatatlan.
-Tehát ha a jövõ létezik, akkor nincs értelme annak, hogy megálmodd, mert nem tehetsz semmit. Szóval akkor már gondolkodni is felesleges rajta 😄
Az álom lehet sejtés, olyan ébrenléti állapotban észrevehetetlen testi / lelki folyamatokat vetít elõre, amiket az agyad talán csak alfában érzékel.
mert a személyiségem és az álmaim között természetesen van összefüggés, az álmaim és a fantáziám, az álmaim és a velem történt dolgok között is. de azt mondani hogy "megálmodom hogy mi fog történni" nonszensz.
Most én a jövõben vagy tényleg egy kihalt középkori kínai városban fogok WC-t keresni, vagy álmaimban nincs érzékem a jövõhöz <#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mindig azt mondom hogy csodák is léteznek csak megkell látni õket<#smile>#smile>
én hiszek benne
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A múltkor felhívott nagymamám, hogy faterral minden ok-e, mert nagyon rosszat álmodott.. Mondom elvileg igen, Bécsbe mentek majd jön.. Rá egy órára kb felhív fater, és közli, hogy pályán hátsó durrdefektet kaptak, úgyhogy kicsit késnek.. 😮
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem mindig kapcsolodik az almom az adott napomhoz!! XD
De telleg, volt h megalmodtam dolgot elore
nagy ritkán mikor épp emlékszem az álmomra, és olyan volt hogy egész nap be-be ugrik.
ilyet mindenki tud irni es a barmai meg el is hiszik 😄
respect to the man in the ice cream van
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Horoszkópokra visszatérve: azok aztán úgy vannak megfogalmazva, hogy 10 emberbõl 8 biztos magára tud értelmezni belõle valamit...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
ennyit errõl 😄
DFTBA ಠ_ಠ
És mi nem megszabjuk,csak egyszerûen nem értem ezen a kérdésen mit lehet belekötni...
Nem az a kérdés h. elõfordulhat-e ilyen h. nem csinálhatsz ezt meg azt,hanem azt melyik nélkül nem bírnád ki.
Na,inkább haggyuk,én fáradt vagyok ehhez 😄
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"