A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Rockynhooo
remélem kijutok én is vagy ha nem akkor majd te kiviszel xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Pepsi Twist
én vótam 😄 tök fasza XD értem mit mondanak 😄 az angolokat meg nem értem -.-'

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
Is-is, egyaránt vannak buták és okosak.

fõ vágyam hogy kijussak amcsiba.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

cicai

mellesleh "Szerintem okosak, csak mindig a butább embereket mutogatják." hogy lehetnének okosak ha a butákat mutogatják, hülye kérdés<#idiota>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

qtab986
Azok a buta emberek fejenként jóval több mint 2x akkora értéket állítanak elõ mint a magyarok.

N1ggA
és a magyar is elég szépen halad ebbe az irányba..

Spread De Love!

bulba
Van 10 millió okos, tanult ember (annyi mondjuk elég is), a többinek meg nincs sok földimogyorója...
Láttam már egyetemi ZH-kat és elég szánalmasak voltak, meg egyébként is.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Picar77
Buták mint a tök. 😞

()() (^^)

vannak okos/tehetséges emberek nyilván, de rosszabb az arány mint itt.
nem is az a gond hogy annyira buták lennének, mert képesek logikus gondolkodásra, ugyanolyan gyorsan tanulnak mint mi, ugyanolyan jó a felfogásuk, mint nekünk. A különbség csupán abból adódik hogy sokkal több a szûk látókörû ember. Aki annak ellenére az, hogy okosabbnak tûnik, meg jól el lehet vele beszélgetni. képtelenek a szabad gondolkodásra, és kevésbé kreatívak - ezt az oldalukat kevesebben használják. Annak ellenére, hogy ott alap, hogy énekórán gitározni vagy dobolni tanulnak az emberek.
Egyébként meg nagyon befordult emberek, a fiatalok meg különösen divatmániások, és még nálunk is erõsebben klikkesednek minden közösségben. szigorú szabályok szerint megvan a nerd, a skater, az emo, stb.
Ezeket volt osztálytársam mesélte, aki rokonai lévén idehaza tanult egy évet. Aztán haza kellett mennie usába.
Jó gyerek volt, én bírtam, de az a helyzet, hogy az angol nyelvtant jobban vágtuk, mint õ. mármint helyesen beszélt mert berögzõdött, de õk olyat, hogy mondatszerkezetek, meg igeidõkre vonatkozó szabályok, nem ismernek.
Aztán törin kiselõadást kellett tartania asszem a függetlenségi háborúról. Vicc volt. Csak dadogott, nem tudta kifejezni magát. a saját történelmükrõl csak nagyon általánosságban tudott beszélni 1-2 szót. mindig ez volt, ha összefüggõen kellett valamirõl beszélnie. a saját címerét kellett volna lerajzolnia, kb. annyit tudott, hogy sas van rajta. viszont amin meglepõdtem, hogy a matek nem ment olyan rosszul, mert gyakorolt elég sokat.
tehát alapvetõen sokkal szorgalmasabb volt mondjuk nálam. 😄
itt jól érezte magát egy évig, aztán visszament, új iskolába, új közeg, azóta csak annyit hallani róla, hogy bipoláris affektív zavara lett. ergo vagy mánia és hallucináció, vagy depresszió állapota. Szomorú.
tigeroo
figyeljetek már, ott viszonylag jólét van, miért kellene tudniuk valamit is?
õk megtehetik..
mo. kb ugyanez...

qtab986
Ez most milyen válasz, hogy Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.?
Azok akik erre szavaztak akkor ma minek néztek be ide szavazni?

BaliBoy
Buták mint a tök.

Ami egyébként biztos, hogy nem igaz mindre, de mivel személyesen nem igazán ismerek amcsikat és amiket látok videókat/filmeket, hát azokból az szûrõdik le számomra. Valószínûleg vannak értelmesek is csak a számuk az ostobákhoz képest nem szignifikáns.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

poppe
az amerikaiak 3/4-e vagy több sose hagyja el az országot 😊
ez nekünk kis csicska ország állampolgárainak mániája h tudja más is, merre vagyunk

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Az angoltanárom mesélte, hogy volt egy amerikai iskolában, és a falon lévõ térképen Amerika arányaiban háromszor akkora volt, mint a többi földrész.

<#eljen>

poppe
van fontosabb dolgom is 😊
amúgy hülyék, de nem õk tehetnek róla, h pl a földrajz oktatás csak a saját kontinensükre terjed ki 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Jaffa 2843
sztem ugynolyanok mint bárki más... idehaza is vannak okos emberek, de a médiába csak a "tökök" kerülnek be (tisztelet a kivételnek)((neeeem gyõzi most nem rolad beszélek...))

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Dark Angel 666
buták , mint a tök (elég egy dedós megfogalmazás)

Magic Boy
Na az se látott még élõ Amerikait aki szerint mind hülye.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

birdo
Nem érdekel a felfordult, fogyasztói társadalmuk

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

kulabácsi
segghülyék...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pepsi Twist

Molnibalage
Akkor egy halhatatlan idézet következik:

- Döntsük el kártyán?
- Nem.
- Szkander?
- Nem.
-Akkr marad a sör-virsli verseny.
- Hol?

Az örök kedvenc.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem érdekelnek az amerikaiak.

tigeroo
nebazdmár pepsi, egy napon születtünk ?😄
tigeroo
Szerintem okosak, csak mindig a butább embereket mutogatják.

Meg a nagy amerikanizálódás...
Nemtudom miért kell õket majmolni, az európai kultúrák 1000x különbbek.
zsutyesz
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.<#mf1>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Is-is, egyaránt vannak buták és okosak. Viszont tény, hogy a butákat többet mutogatják.

Év elején ismertük meg az amerikai távoli rokonainkat. Májusban eljöttek minket meglátogatni.....kb 40 éves ember, és a lánya. Teljesen normális ember, sikeres, okos, sok mindenrõl tudtunk vele beszélgetni. A lány is jó fej volt. Viszont az igaz, hogy teljesen máshogy viselkednek, pl. a lány elég hangosan beszélt az utcán (mondjuk ki: ordítozott). Ja és tõle tudtam meg, hogy a McDonaldsban mézet is lehet kapni <#idiota>

Én a Gyulát szeretem jobban. 😊

Kabos állat! 😄 Én egy kabarét hallgattam tõle régen, de az nagyon ütött 😄 Asszem én a Lászlótól hallgattam. Õ a fiatalabb ugye? Mindig keverem.

én mindjárt a meseautót fogom nézni...az eredetit

nekem nagy kedvenceim a régi magyar filmek..fõleg amelyikekben Kabos is szerepel

ThisZip
Elõfordul.

Bud Spencer és Terence Hill
Hú mennyi hatalmas bunyó volt benne! 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Én spec nem szeretem a Monty Pythont.

A Gyaloggalopp az egy kultuszfilm az életben , az összes vígjáték közül az viszi a pálmát 😄 meg esetleg még a : Brian élete

Pepsi Twist
jaja tudom írtammár de most megnéztem az elsõ generációból pár részt 😄 borultam a röhögéstõl néha xD

NEOreg3
filmeket már egyáltalán nem nézek TV-ben, így a régiek eleve ki vannak lõve. mondjuk letölteni se sok filmet szoktam:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech

Pepsi Twist

Pepsi Twist
Star Trek POWA

elitehun
+ Bud Spencer meg Terence Hill filmek is jók 😄
Régi magyyar filmek is nagyon jók szerintem

Molnibalage
Régi jó filmek.

Éjszakai Rohanás (1988)
Forrest Gump (1994)
Remény Rabjai (1995)
Féktelenül (1994)
Vadászat a Vörös Októberre (1990) (csak ne lenne benne annyi fordítási hiba és technikai pontatlanság..)
Die Hard 1-2 (1988,1990)
A Tanú
Tizedes meg a többiek
Római Vakáció
Gyaloggalopp

Csak így kezdetnek. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

RoR zsozso
Leírás...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Molnibalage
Mi a régi film? Egy mai 16 évesnek egy 1998-as film is régi, nekem annyira még nem.

elõfordul : régi westernek pl: Winnetou-k vagy a Bud Spencerek , Rendõrakadémiák stb

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )