127612
  • [HUN]FaTaL
    Nem fosok én attól, hogy nem éri meg filmet csinálni. Milliókat keresnek vele (elég aránytalan szerintem egy Hollywoodi színész fizetése, de ebbe nem mennék bele).
  • elmeroggyant
    Az is megoldható az ember otthonában. Vagy megoldható lesz. Így a filmezésnek lőttek.
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy kiválóan ellennék filmek nélkül is, most se nagyon nézek, inkább csak sorozatokat.
  • [HUN]FaTaL
    3d-s mozié a jövő, szvsz.
  • elmeroggyant
    Már csak az a kérdés, hogy a filmgyártók hogyan fogják megoldani, hogy nekik is megérje a filmet elkészíteni.
    Mert amíg a neten napok alatt mindneki megnézi a legújabb filmet, mielőtt még az eljutna a mozikba, addig nekik ez nem túl nyereséges móka.
    Egy film elkészítése súlyos dollármilliókba kerül. Erre jön egy cracker, és két óra alatt felrakja torrenten. A sok nép meg letölti, és persze adja tovább egymásnak. Nem csoda, ha lobbiznak a torrent ellen.
    Ha marad a torrent, akkor film nem lesz. Ha a film marad, torrent nem lesz.
    Én arra szavazok inkább, hogy torrent ne legyen. Én gyönyörűen megvagyok most is nélküle. :)
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD
  • Rundstedt17
    Világ viszonylatban is,a mozik kora leáldozott
  • elmeroggyant
    Manapság mindenki nagy bajban van. Főként Magyarországon. :)
    Bajban vannak az ápolók, orvosok, tanárok, rendőrök, katonák, mentők, tűzoltók, bányászok meg mindneki más is. (Kihagytam valakit?)
    A mozik miért lennének kivételek? Hisz olyan jó bajban lenni, nem? :)
  • Rundstedt17
    Nem hallottál róla hogy a mozik többsége nagy bajban van?
  • elmeroggyant
    A 80-as években és azelőtt nagy "kultja" volt. Ma már van DVD meg házimozi. Na meg torrent, ahol lehet lopkodni a cuccot. És valljuk be, kényelmesebb így.

Egy baj van csak vele. Ha ez nagyon elterjed, akkor a filmgyártóknak nem fogja megérni filmet készíteni. Így nem lesz annyi jó film sem. Kapjuk majd a sok selejtet, és mindezt magunknak köszönhetjük majd. :)
  • sb1
    Úgy látszik csak én szavaztam eddig az elsőre :D ... #41620#
    Azt hittem nagyobb kultja van a mozinak...
  • elmeroggyant
    Hihetetlen. Asszem veszek egy új egeret ... ha lesz sok pénzem, és nem költöm mozira. :)
  • elmeroggyant
    Szerintem inkább az egér lesz a ludas. Gyakran klikkel kettőt, míg én csak egyet akarok.
  • ba32107
    Milyen fájás?
  • Hegi90
    jó igaz na :(
  • Rundstedt17
    ennyi.
  • tigeroo
    50km nálunk 900FT oda vissza, busszal
    ha a plázába mész ott sztem ingyenes a parkolás

de baszki figyi már, ez az egész ebből indult ki:

"egyéb: gecidrága! amugy ottlennék minden hétvégén :)"

namost, a mozi önmagában nem gecidrága, szóval nem kéne ezen vitatkozni sztem...

érted, ez most olyan mintha azt mondaná valaki hogy a bulizás gecidrága...kinek mi... ha a pénz az ok akkor kilehet hozni egész kevésből...csak akkor nem kell sírni a kaja miatt pl. (de sztem ez természetes, valamit valamiért elkell dönteni hogy mozizni akar az ember vagy pénzt költeni)
  • clio1616v
    nem megyek sehova, ha rámjön a fájás én otthon maradok
  • LordVenom
    Általában mi nem bent eszünk a moziban,hanem előtte vagy utána vágunk be egy kínait...
  • LordVenom
    Azért ez nem így van.
    Én 40-45km-re lakom Budapesttől,és ha megyek moziba,általában a menyasszonyommal megyek. Ha szűken számolom,és nem kötünk egybe semmit a mozival,akkor is üzemanyag,kaja,parkolási díj,mozijegy.
    Ez durván 8-9ezer forint.
    Nem mindenki lakik a mozi mellett,és nem mindenki kap diákjegyet...
  • DJKonya
    Párszor egy hónapban, nem is kell több.

Én nem vagyok egy nagy mozis, de előfordul hogy megnézünk valami romantikus filmet...
  • [HUN]FaTaL
    Valakivel egyszerre küldtetek üzit, ilyenkor a másiknak nem küldi el, neked meg rögtön kétszer is. :D
  • elmeroggyant
    De király. Elvileg nem tudok másfél percen belül 2 üzenetet írni, de azért csak összehoztam valahogy. :)
  • elmeroggyant
    "öcsém ilyenen leálltok veszekedni"
    Ugyan hagyd már. Gyerekek. :)
  • [HUN]FaTaL
    torrent
  • tommygear
  • banok
    Csak ha randizok / haverokkal lógok.

• N1ggA
    torrent
  • TheRock18
    öcsém ilyenen leálltok veszekedni...azok az emberek
    amúgy meg,aki azt mondja,hogy drága...azt megértem...ne szóljatok be neki(van olyan haverom aki 100ft-ot 1 hónap alatt tud összegyűjteni,tehát már semmi nem csodálkozom)
    am meg..általában úgy szoktam/szoktuk,hogy mekibe beülünk 2 sajtburges az 460Ft+ mozijegy (850) és még mindig 1500 alatt vok...és ettem,meg moziztam...nem nagy pénz...havi 1-2x ki lehet bírni,ha tényleg nagy mozi függő vagy,bár én imádom a filmeket,ritkán megyek el,itthon ingyen van,meg ehetek bármit,FEKVE :)
    idén am lesz sok jó film :D
  • Fbn Lx
    amúgy se nagyon nyomják a hazai mozikban a kedvenc műfajomat :D
    kung fu filmek, hong kongi akciófilmek, japán szamurájos filmek :D
  • tommygear
    mér te menyiből mész? mit akarsz még ott csinálni? legjobb mozikba se drágább a diákjegy 850-nél

ha meg kajálni akarsz egyél otthon :D
  • tigeroo
    jó miért kell mindenbe belekötni?
    lehet ennyiből is beülni egy filmre meg ellehet baszni tízezret is ételre/italra ...
  • Fbn Lx
    ha van egy jó film azt megnézem szívesen, de ilyen sajnos egyre ritkábban van.
    mondhatni szinte egyáltalán nincs. Mai mozi kurvalapos.
  • tommygear
    Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.

• Hegi90
    1000 forinttal mész el mozizni? milyen mozi az??? omg
  • kuci06

Kedden megyet Transformers 2-re :D
  • ba32107
    Hát nem kötelező kaját venni. Rühellem amikor beülök a moziba, és mindenhonnan csámcsognak a fülembe. Nem igaz hogy nem bírnak ki két órát zabálás nélkül :D Jó, nyilván jól esik film közben enni, de akkor is.... a múltkor pörköltszagban néztem végig a T4-et :/
  • Lullaby

Kb egy éve nem voltam ha nem több xD
  • pista89
    Egyáltalán nem, ott a torrent.
  • HöfEE
    Csak ha randizok / haverokkal lógok.