127612
-
Nem fosok én attól, hogy nem éri meg filmet csinálni. Milliókat keresnek vele (elég aránytalan szerintem egy Hollywoodi színész fizetése, de ebbe nem mennék bele). -
elmeroggyant #41675 Az is megoldható az ember otthonában. Vagy megoldható lesz. Így a filmezésnek lőttek. -
Amúgy kiválóan ellennék filmek nélkül is, most se nagyon nézek, inkább csak sorozatokat. -
3d-s mozié a jövő, szvsz. -
elmeroggyant #41672 Már csak az a kérdés, hogy a filmgyártók hogyan fogják megoldani, hogy nekik is megérje a filmet elkészíteni.
Mert amíg a neten napok alatt mindneki megnézi a legújabb filmet, mielőtt még az eljutna a mozikba, addig nekik ez nem túl nyereséges móka.
Egy film elkészítése súlyos dollármilliókba kerül. Erre jön egy cracker, és két óra alatt felrakja torrenten. A sok nép meg letölti, és persze adja tovább egymásnak. Nem csoda, ha lobbiznak a torrent ellen.
Ha marad a torrent, akkor film nem lesz. Ha a film marad, torrent nem lesz.
Én arra szavazok inkább, hogy torrent ne legyen. Én gyönyörűen megvagyok most is nélküle. :) -
:DDDDD -
Rundstedt17 #41670 Világ viszonylatban is,a mozik kora leáldozott -
elmeroggyant #41669 Manapság mindenki nagy bajban van. Főként Magyarországon. :)
Bajban vannak az ápolók, orvosok, tanárok, rendőrök, katonák, mentők, tűzoltók, bányászok meg mindneki más is. (Kihagytam valakit?)
A mozik miért lennének kivételek? Hisz olyan jó bajban lenni, nem? :) -
Rundstedt17 #41668 Nem hallottál róla hogy a mozik többsége nagy bajban van? -
elmeroggyant #41667 A 80-as években és azelőtt nagy "kultja" volt. Ma már van DVD meg házimozi. Na meg torrent, ahol lehet lopkodni a cuccot. És valljuk be, kényelmesebb így.
Egy baj van csak vele. Ha ez nagyon elterjed, akkor a filmgyártóknak nem fogja megérni filmet készíteni. Így nem lesz annyi jó film sem. Kapjuk majd a sok selejtet, és mindezt magunknak köszönhetjük majd. :) -
Úgy látszik csak én szavaztam eddig az elsőre :D ... #41620#
Azt hittem nagyobb kultja van a mozinak... -
elmeroggyant #41665 Hihetetlen. Asszem veszek egy új egeret ... ha lesz sok pénzem, és nem költöm mozira. :) -
elmeroggyant #41664 Szerintem inkább az egér lesz a ludas. Gyakran klikkel kettőt, míg én csak egyet akarok. -
ba32107 #41663 Milyen fájás? -
jó igaz na :( -
Rundstedt17 #41661 ennyi. -
50km nálunk 900FT oda vissza, busszal
ha a plázába mész ott sztem ingyenes a parkolás
de baszki figyi már, ez az egész ebből indult ki:
"egyéb: gecidrága! amugy ottlennék minden hétvégén :)"
namost, a mozi önmagában nem gecidrága, szóval nem kéne ezen vitatkozni sztem...
érted, ez most olyan mintha azt mondaná valaki hogy a bulizás gecidrága...kinek mi... ha a pénz az ok akkor kilehet hozni egész kevésből...csak akkor nem kell sírni a kaja miatt pl. (de sztem ez természetes, valamit valamiért elkell dönteni hogy mozizni akar az ember vagy pénzt költeni) -
clio1616v #41659 nem megyek sehova, ha rámjön a fájás én otthon maradok -
Általában mi nem bent eszünk a moziban,hanem előtte vagy utána vágunk be egy kínait... -
Azért ez nem így van.
Én 40-45km-re lakom Budapesttől,és ha megyek moziba,általában a menyasszonyommal megyek. Ha szűken számolom,és nem kötünk egybe semmit a mozival,akkor is üzemanyag,kaja,parkolási díj,mozijegy.
Ez durván 8-9ezer forint.
Nem mindenki lakik a mozi mellett,és nem mindenki kap diákjegyet... -
Párszor egy hónapban, nem is kell több.
Én nem vagyok egy nagy mozis, de előfordul hogy megnézünk valami romantikus filmet... -
Valakivel egyszerre küldtetek üzit, ilyenkor a másiknak nem küldi el, neked meg rögtön kétszer is. :D -
elmeroggyant #41654 De király. Elvileg nem tudok másfél percen belül 2 üzenetet írni, de azért csak összehoztam valahogy. :) -
elmeroggyant #41653 "öcsém ilyenen leálltok veszekedni"
Ugyan hagyd már. Gyerekek. :) -
torrent -
-
Csak ha randizok / haverokkal lógok.
-
torrent -
öcsém ilyenen leálltok veszekedni...azok az emberek
amúgy meg,aki azt mondja,hogy drága...azt megértem...ne szóljatok be neki(van olyan haverom aki 100ft-ot 1 hónap alatt tud összegyűjteni,tehát már semmi nem csodálkozom)
am meg..általában úgy szoktam/szoktuk,hogy mekibe beülünk 2 sajtburges az 460Ft+ mozijegy (850) és még mindig 1500 alatt vok...és ettem,meg moziztam...nem nagy pénz...havi 1-2x ki lehet bírni,ha tényleg nagy mozi függő vagy,bár én imádom a filmeket,ritkán megyek el,itthon ingyen van,meg ehetek bármit,FEKVE :)
idén am lesz sok jó film :D
-
Fbn Lx #41647 amúgy se nagyon nyomják a hazai mozikban a kedvenc műfajomat :D
kung fu filmek, hong kongi akciófilmek, japán szamurájos filmek :D -
mér te menyiből mész? mit akarsz még ott csinálni? legjobb mozikba se drágább a diákjegy 850-nél
ha meg kajálni akarsz egyél otthon :D -
jó miért kell mindenbe belekötni?
lehet ennyiből is beülni egy filmre meg ellehet baszni tízezret is ételre/italra ... -
Fbn Lx #41644 ha van egy jó film azt megnézem szívesen, de ilyen sajnos egyre ritkábban van.
mondhatni szinte egyáltalán nincs. Mai mozi kurvalapos. -
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.
-
1000 forinttal mész el mozizni? milyen mozi az??? omg -
Kedden megyet Transformers 2-re :D -
ba32107 #41640 Hát nem kötelező kaját venni. Rühellem amikor beülök a moziba, és mindenhonnan csámcsognak a fülembe. Nem igaz hogy nem bírnak ki két órát zabálás nélkül :D Jó, nyilván jól esik film közben enni, de akkor is.... a múltkor pörköltszagban néztem végig a T4-et :/ -
Kb egy éve nem voltam ha nem több xD -
pista89 #41638 Egyáltalán nem, ott a torrent. -
Csak ha randizok / haverokkal lógok.