A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
filmekbõl kevés igazán jó van régrõl.
u dont have to listen anybody else but me
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Amúgy elõfordul. IMDb top 10-ben lévõ régi filmeket csak azért szedtem le 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
én szoktam. sõt, a kedvenc filmjeim (sebhelyesarcú, csillagok háborúja, indiana jones) mind ilyen "régifilm"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az újak se😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a legrégebbi filmem az 1964-es dr strangelove 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
mostanában már 1500-am is van néha 😄Sa
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Amúgy én sosem kaptam zsebpénzt. Mondjuk ha kellett valamire, akkor mindig szóltam, és általában kaptam. Máig sem tudom, hogy melyik szisztéma a jobb...
Egyszer sikerült valahogy összegyûjtenem 100 ezer forintot. Aztán egy hétre rá beleadtam az új autóba 😄
"alsó tagozatosok zsebpénze" azmi?? 😄 Nekünk olyan nem volt...Amúgy már rég nem alsó tagozatos vagyok
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A házimozi cuccot is én vettem,meg a videókarit is.Amit így eddig leírtam az smán már 80-100ezer körül van... (ha nem több)
Csak az ilyen ruha,kaja,pia,stb-t veszik szüleim,viszont a gépre is én gyûjtöttem,+ a modellautó gyûjteményemre is minden pénzt én szedtem össze. (igaz nem túl nagy,de tervezek egy kisebb beruházást.)
Pénteken meg megyünk moziba haverokkal,arra se muter adja a pénzt...
Az elsõ számítógépemre 2 évig spóroltam (névnapok, húsvétok, születésnapok, karácsonyok, innen onnan befolyó pénzecskék + anyumék a végén besegítettek 1 kisebbnagyobb összeggel). (ekkor voltam 11-12 éves)
Így megtanultam "értékelni" a pénzt, és nem elszórni minden hülyeségre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM