A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem.
Benny04
elõferdül.

Kicsikiraly
Elõfordul, Chaplin filmeket például kifejezetten szeretem, de nagyrész az új sorozatokat nézem.

DFTBA ಠ_ಠ

elõfordul

VRSDM
régi meséket, amiket még a nõvéreim is néztek. ááh. imádom azokat.
filmekbõl kevés igazán jó van régrõl.

u dont have to listen anybody else but me

Csupasz Pisztoly xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RoR zsozso
Rendszeresen szoktam,Bud Spencer és Terence Hill a legjobbak! <#vigyor0>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

nandorb
Elõfordul.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

milk41
Elõfordul.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Nekem is az 😄
Amúgy elõfordul. IMDb top 10-ben lévõ régi filmeket csak azért szedtem le 😄

Pluskast
Na jó akkor szoktam. Pl gyerekkorom kedvenc filmei Bud Spencer és Terence Hill.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

DJKonya
nem érdekelnek a régi filmek. U.i tévét is alig nézek😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Scottt
Elõferdül^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

cenobite
Rendszeresen szoktam.

gamertag: kenobita

tigeroo
Ami elõbb készült mint ahogy születtél, vagy felfedezted a mozit, videót, DVD-t?

én szoktam. sõt, a kedvenc filmjeim (sebhelyesarcú, csillagok háborúja, indiana jones) mind ilyen "régifilm"
Pluskast
EGyébként mit nevezünk régi filmnek? Ami 30 évnél öregebb?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem érdekelnek a régi filmek.

cicai
Nem érdekelnek a régi filmek
az újak se😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Rockynhooo
jah most olvastam el a leírást _AS😄_AS😄 é nem 9éves vok a_SD_A:S hát 89 elõtte filmeket is szoktam nézni sõt a két kedvencem születésem elõtti: A hét mesterlövész, A keresztapa

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rendszeresen szoktam.

Picar77
Rendszeresen szoktam
Bud Spencer filmek legjobbak 😄D

()() (^^)

Rendszeresen szoktam, igazából sok olyan régebbi cuccos van, ami jobb mint a maiak közül is vannak meglepõen jó darabok😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

chhaya
jha

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Rockynhooo
nem tom mi számít régi filmnek de rendszerint 2000elõttieket nézek néha meg újakat is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zsutyesz
elõfordul

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Pepsi Twist
Elõfordul.

Star Trekk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

poppe
inkább rendszeresen, mint elõfordul 😊
a legrégebbi filmem az 1964-es dr strangelove 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mersant
jaaah...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DJ Skyline
leírás. 😊

Mersant
most az a kerdes hogy mennyire regi? 80-as evek vagy 50-es? 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DJ Skyline
elsõre szavaztam, de ha nem is rendszeresen, de szoktam. jobb szeretem a régebbi filmeket, mai filmek közül nem túl sok mozgat meg

én is.
mostanában már 1500-am is van néha 😄Sa
BaliBoy
Egyéb

Nem irányítanak, nem irányítok.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Simaji
Mikor, hogy. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Emlékszel, mondtam hogy nem lesz népszerû a 2. opció 😊

HöfEE
Ez nem éppen kielégítõ válasz, ugyanis engem sem irányítanak és én sem senkit, akkor én nem vagyok emberek között vagy mi? Különben is érdekes módon az egyéb opció vezet, lehet nem csak én gondolom így?

RoR zsozso
Ismerõs,én is ugyanígy jártam 2éve,csak én 60rongyal 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Ja kb nekem is 😊
Amúgy én sosem kaptam zsebpénzt. Mondjuk ha kellett valamire, akkor mindig szóltam, és általában kaptam. Máig sem tudom, hogy melyik szisztéma a jobb...
Egyszer sikerült valahogy összegyûjtenem 100 ezer forintot. Aztán egy hétre rá beleadtam az új autóba 😄

áltba vezetõ de ugyan ugy ragazkodom máshoz is
RoR zsozso
Szülinapra,névnapra csak nagy ritkán szoktam pénzt kapni...
"alsó tagozatosok zsebpénze" azmi?? 😄 Nekünk olyan nem volt...Amúgy már rég nem alsó tagozatos vagyok

A magam ura vagyok és én se irányítok senkit... legalábbis nem rendszeresen, hogy ezt meg kelljen jegyeznem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DJ Skyline
na jó de gondolom húsvéti nyúl, szülinap, névnap, alsó tagozatosok zsebpénze a forrás, nem? 😄

sweech
az durva. én általános iskolás koromban örültem, ha volt 1000 forintom 😄

RoR zsozso
És még sorolhatnám.
A házimozi cuccot is én vettem,meg a videókarit is.Amit így eddig leírtam az smán már 80-100ezer körül van... (ha nem több)

sweech
monitoros történet ismerõs 😉

RoR zsozso
Ami nekem kell arra én gyûjtök általában...
Csak az ilyen ruha,kaja,pia,stb-t veszik szüleim,viszont a gépre is én gyûjtöttem,+ a modellautó gyûjteményemre is minden pénzt én szedtem össze. (igaz nem túl nagy,de tervezek egy kisebb beruházást.)
Pénteken meg megyünk moziba haverokkal,arra se muter adja a pénzt...

bardocz
Én meg mindig mindenbe beleadtam az összes pénzem,ami volt(régebben volt,hogy 40ezret,ami nekem nagyon sok volt akkor),csakhogy így esetleg meg tudjam siettetni egy új gép vásárlását,meg hasonlók.A monitoromat 2-3 éve saját pénzbõl vettem,mert amúgy nem kaptam volna meg,én meg mondtam,hogy j,leszarom,vigyetek el a boltba,és megveszem😄
kas123
Nálunk a nagyobb dolgokra mindig nekünk kellett spórolni.
Az elsõ számítógépemre 2 évig spóroltam (névnapok, húsvétok, születésnapok, karácsonyok, innen onnan befolyó pénzecskék + anyumék a végén besegítettek 1 kisebbnagyobb összeggel). (ekkor voltam 11-12 éves)

Így megtanultam "értékelni" a pénzt, és nem elszórni minden hülyeségre.

Molnibalage
Engem irányítanak. Még. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Szeretem ha megmondják mit kell csinálni.Haverokkal meg mindig mident közösen rendezünk.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"