A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés az legális'' <#nezze>#nezze>
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De legalább õszinték az emberek 😊
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
5-6 éve warezoltunk,így van pár darab warez játék/film,de mostmár inkább megvesszük ha tudjuk hogy megéri,ha meg nem akkor letöljtük kijátszuk/megnézzük és utána töröljük
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
van 4 eredeti játékom!
amúgy meg van fontosabb dolgom is
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
respect to the man in the ice cream van
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Csak az arányok másak.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Okos választás. <#hehe>#hehe>
És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.
Ezzel az átlaggal éri el az USA a $45,800 -os egy fõre jutó GDP-t, az EU-s átlag $32,700, a magyar $19,300.
de az is tény, hogy a bulvársajtó mindig az ostobákat kapja fel, õk az igazi híranyag, nem az, hogy xy kutató milyen eredményeket ért el a mittudoménmicsodának a fejlesztésében, amin már 20 éve dolgozik.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A kérdésre is kitérve én a "buták mint a tök"-re szavaztam de szerintem ez nem csak az USA-ra vonatkozik hanem az összes Amerika seggét nyaló országra mint pl. Magyarország is. És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life