A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Netgear
Mi az a warez? <#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

''Függetlenül a forrás legalitásától a lefele irányú, magáncélú másolás keretében végzett letöltés az legális'' <#nezze>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

N1ggA
végülis van eredetim olyan 5 összegyûlt a hosszú évek alatt

Spread De Love!

Legalsó, de nem írok ki semmit. Eddig csak Veronica Mars-ot írtam ki...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kizárólag olyan eredeti cuccom van, amit pc-s újságokhoz kaptam.

poppe
my name is torrent

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

HöfEE
Látom neked a pénz az istened. Irtó boldog életed lehet, miért nem költözöl el ha ennyire nem tetszik? (van 1-2 tippem hol éreznéd jól magad)

Carlos
Csak azt veszem meg ami igazán megéri, amúgy warezolok.

Þór vígi þessi rúnar

Csak eredeti dolgaim van(n)ak, szó sem lehet warezról. 0 0%
De legalább õszinték az emberek 😊

Lullaby
Filmeket, sorozatokat, játékokat szerzem be másképpen, a könyveket és magazinokat megveszem.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

kulabácsi
éjjel nappal megy a torrent, leszedek mindent ami érdekel ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kas123
ha lenne pénzem az eredetire akkor megvenném, de sajnos nincs

Benny04
Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban. :o

bardocz
Nagyjából fele-fele,ami nagyon megéri az árát azt megveszem.Ha lehet kapni boltban,és nem csak neten lehet bankkártyával megvenni...Úgy van 1-2 dolog amit megvennék,de mivel nem tudom,így marad a warez.
David2
warezolok, azt sem veszem meg, amit igazán megéri, mert sajnálom rá a pénzt

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

N o N a m e

1 eredeti játékom van a kb 100-ból 😄
Warez,csak olyat veszek meg ami nagyon tetszett.mint tudjuk élvonalban vagyunk warezban😄

Szabi84
Többnyire warez! De ami megunhatatlan azt természetesen megveszem!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én csak azokat veszem meg... nagy ritkán, azaz az olyan játékokat, amihez eredeti kell a multizáshoz

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban.

FZoleee
Pepsi Twist
Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41
Túlnyomó többségben eredeti dolgaim vannak, de azért akad 1-2 másolt cucc.

5-6 éve warezoltunk,így van pár darab warez játék/film,de mostmár inkább megvesszük ha tudjuk hogy megéri,ha meg nem akkor letöljtük kijátszuk/megnézzük és utána töröljük

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

belisz
úgyszintén

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

sweech
Csak azt veszem meg ami igazán megéri, amúgy warezolok.--->Nálam éjjel nappal megy a torrent letöltés / írodik a lemez az íróban.

van 4 eredeti játékom!

ennek két oka lehet 😄

2.

Hmm... vajon miért nem ír senki?😄

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Is-is
amúgy meg van fontosabb dolgom is
is-is... egyaránt vannak buták és okosak... mint mindenhol, ahol XXI. századi körülmények vannak... csak sokszor a leghülyébbeket mutatják és ezáltal van meg nekünk a negatív véleményünk...

nandorb
Na mondok egy peldat miben okosak a szamitogepek meg egyebb tudomany agakban,de visszont abban nem egyezek hogy hasznos az a tommegpusztito fegyverek,bombak gyartasa inkabb azert a penzert a mezogazdasagukat fejlesztenejuk hogy ne keljen genkezelt buzat,kukoricat,szojat termeszteni hanem egessegeset.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Benny04
Buták mint a tök.<#gonosz1>

cement
az jo gyakorlati modszer, hogy ismeros is volt kint, mutatott fotokat mondom ezeket a suliban szunetben csinaltad? aszondja nem, ez matek ora... erted fekszenek a ! szõnyeges ! iskolateremben a földön és magukat fényképezik meg baromkodnak.. mondta h amig ott volt kint suliban semmit nem tanult csak a nyelvet. nem beszelve arrol h kb van 3 tantargy... matek, angol, meg informatika ami szinten ilyen matekora szinten megy...

respect to the man in the ice cream van

Ez is igaz

Usaban az oktatás minõsége borzasztó.perxe kivétel az egyes rendesen fizetõs magán iskolák...vixont a közoktatás botrányos kezdve azzal hogy rend alig van,a sport elõtérbe helyezett illetve az amcsi hazafias nevelés.az eredmény az amire xükségük van buta néptömeg

Gyakorlati?inkább rendnélküli..

Pontosan.Usa oktatása szart termel,más országokból szívja el a tehetségeseket.egyébként amerikai lakosság nagyréxe ostoba.

Szabi84
Óriási tévedés. hogy az oktatásnak semmi köze a gazdasági helyzethez! A megfelelõ oktatás "termeli" ki a jó szakembereket, amin nagyon is múlik az ország sorsa! Szarból, várat...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ThisZip
Is-is, egyaránt vannak buták és okosak.

Csak az arányok másak.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

qtab986
Egyébként én inkább vagyok szegényebb de okosabb.
Okos választás. <#hehe>

És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.
Ezzel az átlaggal éri el az USA a $45,800 -os egy fõre jutó GDP-t, az EU-s átlag $32,700, a magyar $19,300.

Carlos
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.

Þór vígi þessi rúnar

chhaya
is-is.
de az is tény, hogy a bulvársajtó mindig az ostobákat kapja fel, õk az igazi híranyag, nem az, hogy xy kutató milyen eredményeket ért el a mittudoménmicsodának a fejlesztésében, amin már 20 éve dolgozik.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

HöfEE
Szerintem az észnek/oktatásnak a fejlettebb országokban semmi köze a gazdasági helyzethez. Egyébként én inkább vagyok szegényebb de okosabb. Bár tény, hogy a buta emberek boldogabbak mert nem fogják fel a világ mocskos dolgait.

A kérdésre is kitérve én a "buták mint a tök"-re szavaztam de szerintem ez nem csak az USA-ra vonatkozik hanem az összes Amerika seggét nyaló országra mint pl. Magyarország is. És nem az összes ember buta, nem ezt mondom hanem az átlag az.

BaliBoy
Gazdasági helyzetüknek/életszínvonaluknak szvsz. semmi köze, hogy mit tanulnak az iskolában. Sõt, ennek a fincsi gazdasági válságnak is õk az okozói mert mindent hitelre vesznek. A hitelt is hitelre veszik fel. Ennek issza most az egész világ a levét.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jaja, ott gyakorlati oktatás van elméleti helyett. Nem porosz módszer.
broman191
Egyaránt vannak buták és okosak - mint mindenhol.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Arnoux
Szerintem nem buták, csak ott más a tanrend. Marha büszke lehetek magamra, hogy tudom hol van Jugoszlávia, Irán, Ausztrália, tudom mikor volt a 2. vh, meg tudom mikor született és halt meg Csokonai Vitéz Mihály, de ettõl nem leszek gazdagabb, ahogy az ország sem. Amerikában valszeg a fontosabb dolgokat tanulják, ami érinti õket a mindennapi életben, azért is élhetnek jobban.

nandorb
Is-is, egyaránt vannak buták és okosak.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ability
A magán repülõgépével ez nem akadály ... 😄