A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ezért alakult ki az a vélemény szerintem, hogy õk a többség.
Ale Alonso! poppe fan club™
"legyen a barátomnak nagy f*sza és vastag karja, és legyen agresszív állat, hogy megvédjen. meg lehessen vele villogni."
ennyi a kritérium.
persz nem mintha ez lenne a 100-as tendencia, de ennek a gyakorisága igencsak felfelé ível.
Lányok arra mennek sokan, hogy a párjuk butább legyen náluk. Ez bizonyára adhat valami önbizalmat.
Jó persze, ismerek ellenpéldákat, sok nagyon jól mûködõ kapcsolat, ahol a pár mindkét tagja egyetemista.
de egy kikúrt kiscsajnál sem ez számít, inkább a pénz. (merci, szétkokszolt kar, lánc a nyakban)
A diplomával nem osztanak észt csak tankönyvi mûveltséget aminek a hétköznapokban semmi haszna.
Lehet diplomás is sík hülye és lehet a 8 általánost végzett is zseni.
Én is ismerek nem egy olyat akik már évek óta együtt vannak. (több közüllük össze is házasodott) A lány diplomás a srácnak meg 8 általánosa van max.
Ha az ember megkomolyodik és "felnõ" rájön, hogy az ilyen dolgoknak az égvilágon semmi jelentõsége.
Ha jól kijönnek egymással a franc sem torõdik, hogy milyen iskolája van a másiknak, ez olyan mint az életkor különbség szerintem.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
de az hogy egy 8 osztállyal rendelkezõ mûveletlen emberrel járjon egy egyetemet végzett nõ azt már nem tom elképzelni.
szerintem itt inkább a mûveltség és az értelmi szint a meghatározo de álltalában ezt az iskola szintje mutatja.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Igen, semmi nincs elõre megírva meg minden megtörténhet de 100 induló párkapcsolatból hányban van ilyen különbség? Meg 100 sikeres kapcsolatból mennyiben van különbség az iskolázottságban?
Az gyakorlatilag kõbe van vésve.
Lehet olyan, hogy a szintkülönbség nagyon kijön, és zavaró; de van,amikor egyáltalán nem. Sztem mint nagyon sok más dolog is...ez is egyénfüggõ.
Ale Alonso! poppe fan club™
mondjuk az jó, hogy legalább annyi a végzettsége, mint nekem.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
csak megkédezném miért nem tényleg jó kérdés? Azért mert erkölcsi, vagy azért mert egy kicsit más témáról van szó amirõl általában, vagy mert félig ki van fejtve stb. Mindenképpen 2 jól elkülöníthetõ út áll az emberiség elõtt a kérdésbõl kifolyólag. És legalábbis a többihez képest elég változatos mint mondtam (legalábbis nem az ilyen direktbe személyes kérdések, hanem olyan amit helyes útnak választanának (meg a két válasz következménye is könnyen látható, hogy erõsen eltér egymástól)). Meg ugye próbáltam minden egyéb dolgot kivonni, hogy tényleg csak abból a szempontból, ami érdekelt, legyen erkölcsi kérdés (hogy nincsenek negatív hatások, mert különben tényleg nem lehetne e szempontból annyival könnyebben helyetfoglalni benne)
Mindamellett én mondtam hogy ha népszerûség szerint kerül elvetésre a kérdésem, állok elébe, mert az ittlévõk hozzáállásáról ad úgyis képet hogy õk mirõl akarnak itt és jelenleg szavazni (azon kívül hogy a fikció, és a tudományos eszmecsere elõkelõ helyen szerepelt az igényelt kérdések tárgykörét illetõen). na majd meglátom :]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És igen....tetszik ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
hetente 3-4 elõvizsgánk van, na kössz
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Julie: How can you not like Christmas?
Monk: Well, you wouldn't like it either, if you hated it as much as I do.
<#smile>#smile>
Csak érdekesnek tûnt a hozzászólásod.....nem tudtam hova tenni ))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
egyébként látom akkor sincs elfogadva egy kérdés hogyha mondjuk népszerû 😊 Ki szabja meg? csak mert talán ez azért változatosabb kérdés mondjuk (meg érdekel a többiek véleménye) 😊
Mert teszem azt attól mert arra szavazok hogy csak betegségeket kezeljünk, még nem biztos, hogy azért mondom ezt, mert úgy gondolom, hogy "a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más."
remélem érthetõen fogalmaztam 😄