A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A buták igencsak kisebbség.viszont a férfiaknál egyre több a paraszt ha nem dughatja a csajt akkor lekurvázza,ribancozza a háta mögött..

bardocz
Szerintem nem.Lehet attól valaki értelmes,hogy nincsen 8 diplomája.
Szerintem is nagyon gázul gondolkoznak...de itt az sg-n úgy látom bevett szokás lekurvázni a lányokat,nõket..a sok bunkó nem bírja elviselni ha nem birtokolhat egy jó nõt.ekkor jön a pénz meg az izomagy kell nekik...

én nem mondtam soha, hogy õk a többség. csak azt, hogy nõ ez a tendencia, ami nem jó.
Magic Boy
A lányok többsége idõvel (ki elõbb ki késõbb) felnõ és kinövi, de sajnos egyre több olyan van aki 30 éves kora körülre se növi ki.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nandorb
Egyáltalán nem számít

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Magic Boy
Ezzel egyetértünk, de sajnos egyre több a pláza cica (pláza kurva) és mivel a normális lányok kerülik az ilyeneket így velük nem nagyon lehet találkozni.
Ezért alakult ki az a vélemény szerintem, hogy õk a többség.

zsutyesz
mondjuk én cseppet idõsebb/felnõttebb vagyok, szóval, én már abszolút nem így gondolkodom...

Ale Alonso! poppe fan club™

Nem biztos, mert ugye mi csak ezeket látjuk az utcán meg a plázában meg mindenhol. A normális lányok meg csak elmennek melletted minden feltûnés nélkül. Szóval szerintem azért nem a buták vannak a többségben.

nem én találtam ki, és nem a kisujjamból szívtam ki. csak van szemem.
zsutyesz
ez nagyon gáz, hogy ezt gondoljátok....

röviden:
"legyen a barátomnak nagy f*sza és vastag karja, és legyen agresszív állat, hogy megvédjen. meg lehessen vele villogni."
ennyi a kritérium.
persz nem mintha ez lenne a 100-as tendencia, de ennek a gyakorisága igencsak felfelé ível.
jelenlegi tapasztalataim szerint nem számít, sõt, még elõny is a lányok részérõl, ha a palijuk egy mûveletlen tapló paraszt, feltéve persze hogy van egy kis izomtömeg, meg pénz.
Lányok arra mennek sokan, hogy a párjuk butább legyen náluk. Ez bizonyára adhat valami önbizalmat.
Jó persze, ismerek ellenpéldákat, sok nagyon jól mûködõ kapcsolat, ahol a pár mindkét tagja egyetemista.
tigeroo
szerintem nem. vagyis attól függ milyen párkapcsolatban. ha komolyak a szándékok szerintem nem nézik annyira , merthát együtt kitalálnak valamilyen életformát,egzisztenciát ami mind a kettõjüknek megfelel

de egy kikúrt kiscsajnál sem ez számít, inkább a pénz. (merci, szétkokszolt kar, lánc a nyakban)
Egyáltalán nem számít.

Nem számít,ha jól néz ki úgyis tetszik hiába csak egy szakiskolás...

Magic Boy
"Egyáltalán nem számít."

A diplomával nem osztanak észt csak tankönyvi mûveltséget aminek a hétköznapokban semmi haszna.

Lehet diplomás is sík hülye és lehet a 8 általánost végzett is zseni.

Én is ismerek nem egy olyat akik már évek óta együtt vannak. (több közüllük össze is házasodott) A lány diplomás a srácnak meg 8 általánosa van max.

Ha az ember megkomolyodik és "felnõ" rájön, hogy az ilyen dolgoknak az égvilágon semmi jelentõsége.

Carlos
Egyáltalán nem számít.

Þór vígi þessi rúnar

kas123
az iskolázottság nem, de az értelmiség számít

HöfEE
Én az elsõ opcióra szavaztam de csak azért mert szerintem nincs itt a megfelelõ válaszlehetõség. Igenis számít, az hogy a pár egy "szinten" legyen de szerintem ez nem iskolázottságtól függ.

bogyoka
Egyáltalán nem számít.
Ha jól kijönnek egymással a franc sem torõdik, hogy milyen iskolája van a másiknak, ez olyan mint az életkor különbség szerintem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

poppe
nem árt egy azonos szintû mûveltség, meg érdeklõdési kör, iskola mindegy

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

ForzaInter
hülyeség... nagyon sok ellenpéldát tudok.

Yo, Bitch!

Egyáltalán nem számít.
Ability
Én úgy szoktam csinálni, hogy amiben nincs kivetnivaló azt elfogadom, aztán késõbb kiderül, hogy mennyire lesz népszerû. Szerintem ez egy jó kérdés, én el is fogadtam...
redbull0304
Egyáltalán nem számít. Úgy ahogy manapság a munkánál se számít a tudás... Pénz legyen és kész, ne legyen az ember hót paraszt, ha valamibe nagyon sikeres az ember az úgy is imponál az ellenkezõ nemnek és nem fogja megkérdezni milyen suliba jártál...

Rockynhooo
yo most ez egyén függõ .. pl vkinek élete a heggesztés és elmegy heggesztõnek amit rohatt mod szeret meg még pénz is van benne okéé szereti csinálja de attól még lehet mûvelt és lehet egyetemet végzett dr. képesítéssel bíró párja.

de az hogy egy 8 osztállyal rendelkezõ mûveletlen emberrel járjon egy egyetemet végzett nõ azt már nem tom elképzelni.

szerintem itt inkább a mûveltség és az értelmi szint a meghatározo de álltalában ezt az iskola szintje mutatja.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

chhaya
barátnõm egyetemista, a barátja pék... volt, amíg másfél év után nem szakítottak. most vmi hegesztõvel jár a csaj. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

zsutyesz
majd elmúlik... 😄

qtab986
Egyáltalán nem számít.
Igen, semmi nincs elõre megírva meg minden megtörténhet de 100 induló párkapcsolatból hányban van ilyen különbség? Meg 100 sikeres kapcsolatból mennyiben van különbség az iskolázottságban?

barátnõm egyetemista, a barátja pék...nagyon jól megvannak immáron 5 éve

qtab986
hanem valszeg egy egyetemet végzett ember nem fog egy szakmunkással járni.
Az gyakorlatilag kõbe van vésve.

Rockynhooo
persze hogy számít

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egyáltalán nem számít.
Lehet olyan, hogy a szintkülönbség nagyon kijön, és zavaró; de van,amikor egyáltalán nem. Sztem mint nagyon sok más dolog is...ez is egyénfüggõ.

zsutyesz
szerintem itt nem az az egy szint számít (egyetem-gimnázium), hanem valszeg egy egyetemet végzett ember nem fog egy szakmunkással járni.

zsutyesz
igen, számít

qtab986
Szerintem meg nem fér bele. Biztos van olyan aki egyetemet végzett a párja meg középiskolát vagy gimnáziumot de ez ritka mint a fehér holló.

chhaya
egy szint különbség belefér.
mondjuk az jó, hogy legalább annyi a végzettsége, mint nekem.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Aquir
"nem mondhatjuk konkrétan azt, hogy jó, és azt se, hogy rossz."
csak megkédezném miért nem tényleg jó kérdés? Azért mert erkölcsi, vagy azért mert egy kicsit más témáról van szó amirõl általában, vagy mert félig ki van fejtve stb. Mindenképpen 2 jól elkülöníthetõ út áll az emberiség elõtt a kérdésbõl kifolyólag. És legalábbis a többihez képest elég változatos mint mondtam (legalábbis nem az ilyen direktbe személyes kérdések, hanem olyan amit helyes útnak választanának (meg a két válasz következménye is könnyen látható, hogy erõsen eltér egymástól)). Meg ugye próbáltam minden egyéb dolgot kivonni, hogy tényleg csak abból a szempontból, ami érdekelt, legyen erkölcsi kérdés (hogy nincsenek negatív hatások, mert különben tényleg nem lehetne e szempontból annyival könnyebben helyetfoglalni benne)
Mindamellett én mondtam hogy ha népszerûség szerint kerül elvetésre a kérdésem, állok elébe, mert az ittlévõk hozzáállásáról ad úgyis képet hogy õk mirõl akarnak itt és jelenleg szavazni (azon kívül hogy a fikció, és a tudományos eszmecsere elõkelõ helyen szerepelt az igényelt kérdések tárgykörét illetõen). na majd meglátom :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A te kérdésed azért nincs elfogadva, mert ez tipikusan olyan kérdés, amire nem mondhatjuk konkrétan azt, hogy jó, és azt se, hogy rossz. Mert például egy tényleg jó kérdést nyugodtan el lehet azonnal fogadni, és elõbb utóbb bekerül. Egy rossz kérdést rögtön elutasíthatok, ha nem jó. Viszont a tiédhez hasonló kérdések olyanok, hogy igazából nincs benne semmi kivetnivaló, de nem tudhatjuk, mennyire tetszene nektek. Tehát azért van még mindig elbírálás alatt, hogy lássuk, hogy mennyire tetszik a közösségnek. Mivel ugyanannyian szavaztak rá, mint ellene, még akármi lehet belõle. Nekem tetszik amúgy. Ja, és ha bekerül, akkor úgyis átszabjuk a válaszlehetõségeket, emiatt nem kell aggódni.

Az a rohadt TV, mi? 😄

Mike at home
miért, az én utolsó kérdésemre már szavazni sem lehet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

birdo
Ezen a kérdésen nem is vitatkozni...hanem inkább átbeszélni való van
És igen....tetszik ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Aquir
A karácsonyos kérdésben hiányolom az opciót: "Igazából szeretném átérezni a karácsony szellemét, meg a hosszú készülõdést , de nincs rá idõm"
hetente 3-4 elõvizsgánk van, na kössz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

passatgt
Monk: Ah, I hate Christmas.
Julie: How can you not like Christmas?
Monk: Well, you wouldn't like it either, if you hated it as much as I do.

<#smile>

Aquir
ok :]

birdo
Nincs annyi idõm, hogy a " tervezeteket olvassam...és netán szavazzak.
Csak érdekesnek tûnt a hozzászólásod.....nem tudtam hova tenni ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Aquir
az igaz, csak leírtam hogy értsék. hülye válasz is lenne: "meddig mehetünk el? -Igen - Nem" 😊)

egyébként látom akkor sincs elfogadva egy kérdés hogyha mondjuk népszerû 😊 Ki szabja meg? csak mert talán ez azért változatosabb kérdés mondjuk (meg érdekel a többiek véleménye) 😊

Aquir
sehányas. fenn a színes bábuk és a kérdés alatt van a "tervezett kérdések"

Szerintem meg jó a kérdés, szeretem az ilyen típusúakat, csak nekem pl. az a gondom vele, hogy mindkét lehetõségbe konkrét véleményt írtál, ami félig-meddig már ki van fejtve. elég lett volna pusztán egy-egy párszavas lehetõség, aztán kifejteni mindenkinek, itt a fórumon, hogy miért gondolja úgy.
Mert teszem azt attól mert arra szavazok hogy csak betegségeket kezeljünk, még nem biztos, hogy azért mondom ezt, mert úgy gondolom, hogy "a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más."
remélem érthetõen fogalmaztam 😄