A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem olvastam vissza....
hányas hozzászólás ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Érted:
1. csak addig menjünk el amíg nem változtatunk magunkon.
2. vagy ne.
hát mi ebbe a nehéz? :]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De pusztuljak meg ha értem ..
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szal nekem nyugodtan küldhettek, akár postai úton. mindegy mit, csak ne robbanjon.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Csak az egészben ez az ajándékozás ne lenne... amikor átadjuk szépen az ajándékokat, sokan bájvigyort vágva és megilletik az ajándékomat amin oly sokáig gondolkodtam egy kösz-el és aztán a nem használt tárgyak kategóriáját képviselik... nah ezért utálom
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mert megteheted.
Ez csak a kereskedõk ünnepe nagyrészt.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
DFTBA ಠ_ಠ
meg rájöttem, rettegek lefelé a lejtõn, az erdõben :o 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tavaly 1 fikarcnyi Karácsony hangulat nemvolt az egész környezetembe együttvéve úgy, hogy remélem ez jobb lesz..De annyira nemizgat^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Igen,csak elesnék :S:ADS:AD Ezt fogalmazza már át valaki,mert így egy vicc😄
u dont have to listen anybody else but me
meg jégen is
faszákat lehet esni 😊)
télleg bár lenne hav 😊
meg ne köhögnék 😞
ráadásul vizsgaidõszak 😄
Hó meg már úgyse esik,pedig engem is csak az érdekelne,lehessen menni biciklizni.Meg engem a kidíszített város sem érdekel nagyon.Mondjuk Erdélyben nem tudom melyik városban jót lehet rajta röhögni,a 2000-es karácsonyi díszek még mindig ki vannak rakva😄