A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ja igen, ha nem vetted észre a tervezett kérdések linket akkor nagyon sajnálom (ha ezért mondtad)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

birdo
Óh nehari )
Nem olvastam vissza....
hányas hozzászólás ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Aquir
Na ne.
Érted:
1. csak addig menjünk el amíg nem változtatunk magunkon.
2. vagy ne.

hát mi ebbe a nehéz? :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

birdo
Oké
De pusztuljak meg ha értem ..

Aquir
banner :]

birdo
Ehhem... mi is volt a kérdés ??

Hát de ha egyszer itthon csak azt értékelik... és azt is így:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
Látom nem annyira népszerû a biotechnológiával kapcsolatos erkölcsi kérdésem 😊 Bár ahogy látom itt elvontabb kérdések úgysem annyira játszanak mint az ilyen egyszerûen megválaszolható személyes kérdések, állok elébe

én szívesen elfogadom ám az ajándékokat, és használom is 😄D
szal nekem nyugodtan küldhettek, akár postai úton. mindegy mit, csak ne robbanjon.
Ezért nem kell tárgyi ajándékot adni. 😉

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Túlzottan nem mozgat meg, de azért jó lesz...
Csak az egészben ez az ajándékozás ne lenne... amikor átadjuk szépen az ajándékokat, sokan bájvigyort vágva és megilletik az ajándékomat amin oly sokáig gondolkodtam egy kösz-el és aztán a nem használt tárgyak kategóriáját képviselik... nah ezért utálom

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Utóbbi idõben megnõtt a szavazók száma o.O
nandorb
Hat sose tudni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

faternak Rolls Royce, muternak porsche, csajodnak meg külön sziget.
mert megteheted.
Nem veszek senkinek semmit, én se kérek semmit. Utálom az ünnepeket! 😄
Ez csak a kereskedõk ünnepe nagyrészt.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Annyira biztos nem mazochisták a tanárok se. Én 22-én vizsgázom ^^

nandorb
Csak az a baj hogy nekem kedden is gyakorlatom van meg 24-iken is suli van meghozza delutanos es ha minden ora meg lesz tartva akkor 9-kor erek hazza holt faradtan,es akkor BKünnepeket

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nemtom, hasonló problémákkal küszködök én is. Bár nem mondhatnám, hogy álmatlanul alszom miatta <#idiota>

Pepsi Twist
há de most komolyan mi a szart vegyek? 😄 mindenkinek mindene megvan... az asszonynak tudnék venni 1 corvettet 😄 de nem akarok mert úgyis összetöri 😄 jó neki a Suzuki Ignis 😄 fater... fater? õ hülye nem kap semmit 😄 muter? áhh inkább haggyuk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Válasz erre fail 😄

Szabi84
na ezt frankón leírtam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
1 tábla csoiki minendkinek aztan kész

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RoR zsozso
Nem mozgat meg,de azért jó lesz.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Pepsi Twist
én pl azt sem tudom kinek mit vegyek 😄 fater? muter? asszony? 😄 nem tom kinek mit kéne 😄

Kicsikiraly
azért több átmenet is kéne, ezek közé még egy-egy változat jól jönne. mivel én nem tûkön ülve várom, de azért megmozgat.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mike at home
annyi nem estem bicajjal, mint ezzel a montival 😊
meg rájöttem, rettegek lefelé a lejtõn, az erdõben :o 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

N1ggA
ogyne várnám. szegény karácsony lesz de legalább együtt lesz a család

Spread De Love!

tugyiti
kellemetlen lehet vagy megszoktad?
Benny04
tülkön ülök :o

Scottt
Túlzottan nem mozgat már meg, de azért jó lesz.
Tavaly 1 fikarcnyi Karácsony hangulat nemvolt az egész környezetembe együttvéve úgy, hogy remélem ez jobb lesz..De annyira nemizgat^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Black Hawk
Nagyon nem szeretem a karácsonyt...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Majd ráér amikor bekerül

bardocz
Hátakkormeg?Ki a hóba😉
Mike at home
na mert nekem nem 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
"Egy csúnya balesetben lebénulsz, már nem élhetsz ugyanúgy mint rég. Vajon talpra tudnál állni? "

Igen,csak elesnék :S:ADS:AD Ezt fogalmazza már át valaki,mert így egy vicc😄
2.

VRSDM
én idén meg tavaly is nagyon vártam. és áhh imádom, menni vásárolgatni, valamit kézmûveskedni :] szeretem 😊

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Jó technika😄
bardocz
Legjobb dolog😊 Igaz nekem traktorgumim van,szóval így azért egyszerûbb😄
Pepsi Twist
én pár éve feldíszítettem a karácsonyfát... (mûfenyõ) aztán összecsuktam és bebasztam a szekrénybe 😄 most csak elõveszem kinyitogatom és már kész is 😊

Mike at home
hóban érdekes dolgo biciklizni
meg jégen is
faszákat lehet esni 😊)
télleg bár lenne hav 😊
meg ne köhögnék 😞

Mike at home
a díszitéssel nincs probléma, csak az hogy mennyit és hova

bardocz
Na én elküldeném õket a picsába😄 Vagy úgy díszíteném fel,hogy mégegyszer meg nem kérnek rá.
bardocz
Persze😄
Rage47
azért várod a havat, hogy biciklizhess?😄
engem kicsit lehangol mikor fater becipeli a 3méteres fát muter meg a több százmillió kis díszecskét és csak vigyorognak :|

már nem olyan jó, mint kiskoromban =)
ráadásul vizsgaidõszak 😄
bardocz
Én a díszítést nem igazán élvezem,ráadásul folyton kerülgetni kell a fát,hullajtja a leveleit,áh,nekem nem jó😄
Hó meg már úgyse esik,pedig engem is csak az érdekelne,lehessen menni biciklizni.Meg engem a kidíszített város sem érdekel nagyon.Mondjuk Erdélyben nem tudom melyik városban jót lehet rajta röhögni,a 2000-es karácsonyi díszek még mindig ki vannak rakva😄
Nálunk én meg a faterom szoktuk feldíszíteni, de nem tudom ez miért olyan nagy dolog, én szeretem csinálni. Akkora fáradtság? Jó mondjuk a 6 méteres fenyõfára az udvarban már nem olyan élvezet felaggatni az izzókat, de a benti fát tök jó díszíteni szerintem. Aztán a legjobb az, amikor másnap elmegy az ember mászkálni a városba. Nálunk már tradíció, hogy 25.-én este a haverokkal elmegyünk inni egy sört 😄 Rohadtul szeretek mászkálni olyankor a városban, ki van díszítve, stb, ha még a hó is esik, akkor rohadt jó. Ez miatt érdemes várni a karácsonyt, nem az ajándékok meg a bevásárlás miatt aggódni állandóan.

bardocz
Na ha én anyámmal összeveszek,akkor 3 hétig azt hallgatom,hogy miért nem segítek felrakni😄 Ráadásul mivel amúgy sem szólok bele,csak csinálom,így mégnehezebb összeveszni😄