A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nézek tv-t.

Meg azért kiváncsi lennék mit takar az átlagos😄😄

bardocz
Olyan nõ kell,mint aki volt tegnap a nevem earl címû faszságban😄 Nem tudom ki látta.
Az átlagosok sem olyan könnyû esetek:d....

Darukezelő
Nem tudom olvastad-e, de idézek a #21421-es kommentembõl:
"nincsenek nagy elvárásaim, nem az elérhetetlen lányoknál próbálkozom, teljesen átlagosnak mondható lányokról van szó."

A többség nem hazudik.perxe ha külsõséges vagy ne lepõdj meg...

Magic Boy
Ja akkor bocsi.
Ne haragudj, hogy túlreagáltam.
Látod ezért lenne jó, ha használnád a "válasz erre" gombot és látható lenne, hogy kinek írod.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Általába azért ha ronda 100ból 90is úgy látja..ha xép 100ból 90látni fogja..enyit az izlésekrõl..

Bardocznak ment.semmi gond.örülök a boldogságodnak

Magic Boy
Nem minden lány hazudik.
Sõt a többség nem.
Na, de majd rájössz, ha majd felnõsz és találkozol egy rendes lánnyal.

Magic Boy
Nem kell elhinne.
Nincs mit bizonygatnom.
Én tudom, õ tudja (nem mellékesen a menyasszonyom is beregelt az SG-re csak gyakran jár ide), akik ismernek azok tudják.
Az meg kit érdekel, hogy egy olyan fórumozó aki még nagyon nem nõt fel és csak kötekedni tud az elhiszi-e.

Darukezelő
Igazad van, innen már a prostituáltak a következõ állomás. 😄 Lehet jobban megérné, mint feleslegesen pedálozni egy lánynál, aki meg a szemedbe kamuzik állandó jelleggel. 😄

Ne hazudj már😄..Vicces😄

Magic Boy
Használd máskor a válaszgombot légyszíves.

Ha nekem írtad akkor miért kéne lejjebb adnom az igényeimet amikor a mai nappal már 3 éve és 10 hónapja boldog párkapcsolatban élek egy olyan lánnyal aki minden igényemnek megfelel és ráadásul igent mondott amikor megkértem a kezét?

Darukezelő
Kinek mi a ronda... 😊

Még egy õszinte hozzászóló😊...

Hát a külsõben jeleskedõ fiatal csajokat tényleg nem anyira😊...lejebb kéne adnod az igényeidet,nézz azért magadba...

bardocz
Vannak kivételek.
Magic Boy
Nincs olyan, hogy ronda lány. <#vigyor0>

Rockynhooo
ugyanmááá h nem érdekel a külsõ , ronda lánnyal ugyse jössz össze hagyjá má 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Magic Boy
Az én menyasszonyomat ne, mert akkor nem lenne velem ugyanis amikor megismerkedtünk munkanélküli voltam és alaposan le voltam égve anyagiolag.
De szerencsére õ meglátta az igazi énemet és azóta is boldogok vagyunk együtt.

Jóhogy nem😄.Kinek kéne gazdag randa nõ?senkinek😄.A külsõt meg tagadhatod de hiába.

Magic Boy
Én is õszinte voltam.
Engem se érdekel se a pénz se a külsõ.
Feleségül akarom venni a lányt nem villogni vele.

bardocz
A faszt nem érdekli õket...
"a lényeg a duma hogy szórakoztató légy" Ha tuskó vagy akkor is?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Végre egy õszinte értelmes hozzászólás😊.sajnos egyes férfiak azt hiszik hogy csak õk válogathatnak...ha nõ teszi az már ribanc...mondjuk a nõk többségét pont hogy nem érdekli a pénz ahogy a külsõ sem..a lényeg a duma hogy szórakoztató légy.perxe van 10bõl 1 kivétel de a többség ilyen

Dick Riddick
Hát ott pozitív hozzáállásból nincs hiány, az biztos! 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Az esetek 90%-ában az emberek a saját kategóriájukból választanak partnert hosszú távra. A kategóriát pedig az intelligencia, az anyagi helyzet és az iskolázottság határozza meg. Ez nem egy kõbe vésett szabály, de a nagy számok törvénye alapján helyes. És én sem vagyok kivétel.
Nem mennék bele komoly kapcsolatba nálam sokkal gazdagabb nõvel (túl sok bonyodalom a jövõben), és az is számít hogy értelmes, okos legyen.
Az elsõ opcióra szavaztam, mert az az egy szint igen sokat jelenthet a valóságban.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Simaji
Nos szerintem csak nagyon picit számít bele. Igazából inkább az számít, hogy mit tanult otthon, onnan mit hozott magával..

Bár szerintem mindenki képes megváltozni akármilyen és éppen most. Csak akaraterõ kérdése ja és persze az érzelmek is segítenek. 😊

Pl. Arra gondoltam most, hogy ha valaki megismer egy lány-t/fiú-t aki nagyon tetszik neki akkor nem feltétlenül nézi azt, hogy az adott személy mennyire tanult. Ja egyébként meg az, hogy tanult valaki nem jelenti feltétlenül azt, hogy intelligens is valamint nem kell ahhoz feltétlenül iskolai végzettség, hogy valaki tanult illetve intelligens legyen. Persze lehet, hogy a többségre ez nem igaz de mindig van kivétel. 😊

De tényleg meg tud változni az ember ha nagyon akarja azt, hogy a másik is úgy álljon hozzá mint õ a másikhoz. 😊

Legalábbis én így gondolom. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Magic Boy
Én nem a külsõ alapján ítéltem soha.
Beszélgetem a lánnyal és amennyiben összeilletünk lehet belõle valami.
Így találtam meg a menyasszonyomat is.
Sokak szerint külsõleg vannak nála szebbek is.
Na és akkor mi van?
Nem a külsõ számít.

kas123
1 olyan lánnyal nem kezdesz el ismerkedni, aki nem kelti fel a figyelmedet (nem tetszik neked)...

Mike at home
fontosabb az, hogy el tudd neki mesélni, hogy az ultima akármennyiben megszerezted a legendary super kardot 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Darukezelő
Nálam akkor normális egy lány, ha õszinte velem. Addig ne erõltessük a normális jelzõt szerintem egy lányra sem, ha nem õszinte. Mi alapján ítélek? Amit látok, hallok, tapasztalok. Hallott tapasztalat nem egyenlõ Péter a kocsmából tapasztalataival, hanem jó barátok tapasztalatai. Meg amiket én tapasztaltam a saját próbálkozásaim során. Többször lettem átb×szva mint ahány õszinte választ kaptam. És nincsenek nagy elvárásaim, nem az elérhetetlen lányoknál próbálkozom, teljesen átlagosnak mondható lányokról van szó.

Magic Boy
Nekem nem elvárás a külsõ, mert nálam sokkal fontosabb a belsõ. (lélek)
Én nem nézem, hogy mennyi pénze van a lánynak, mert lényegtelen.
Én is szelektálok, de csak az alapján, hogy jól érzem-e magamat vele és összeillünk-e lelkileg.

Azért nézz már magadba...neked nem elvárásod hogy nézzen ki legalább kellemesen a nõ?persze õk nem nézhetik a külsõd mert már akkor izomagyúkat keresõ ribik...de azt se nézhetik hogy mennyi pénzed van mert akkor pénzéhes ribik...nézék azt hogy mennyire vagy oda értük...tök olyanok vagytok mint a ronda nõk õk azon sírnak hogy minden férfi csak külsõre megy..nektek lehet xelektálni de ha nõ neki nem

Nagyon sokan úgy keresnek párt, hogy diplomája legyen. Elég csak megnézni pár társkeresõ oldalt.
Ez szerintem azért van így mert általában jobb jövedelemmel is rendelkeznek a diplomások. És valamiféle létbiztonságot is látnak benne talán.
Volt sok párkapcsolatom és nem vettem olyasmit észre, hogy a magasabb iskolai végzettség elõnyt jelentene. Persze hátrányt sem. Az viszont biztos, hogy fõiskolás vagy egyetemista partnert messze kerülni kell.
Vagy benyelni a 99% os félrelépést 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Magic Boy
Igen tapasztalat alapján mondom.
Sokat elárul, hogy bár 29 éves vagyok, de ez az elsõ komoly kapcsolatom (immár 3 éve és 10 hónapja)és sok mindenben õ volt nekem az elsõ.
Azért történt ez így, mert sokáig kerestem egy normális lányt magamnak.

"mond már meg mitõl normális egy lány vagy nem normális?"

Bár nem nekem jött a kérdés, de válaszolok rá, ha nem baj.

Nálam az a lány a normális aki nem csak a pénzedért van veled, akinek nem az a szórakozás, hogy minden idejét plázákban és bulikban tölti, aki boldog veled akkor is, ha nem adsz neki toronyórát lánccal, stb... (tudnám még sorolni, de inkább abbahagyom mielõtt olyat találnék írni amivel nagyon megsértem az említett réteget.

Nálam az ilyen lányok ugyanúgy kurvák, hiszen ugyanúgy a pénzedért vannak veled.

Tapasztalat alapján mondod gondolom?

Ah igen a másik nagy okos..mond már meg mitõl normális egy lány vagy nem normális?milyen alapon ítélsz?

Mike at home
nem kötöttem bele

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyáltalán nem számít. Nem érdekel, hogy egy csaj milyen sulit végzett. Csak legyen értelmes (AMIT NEM A DIPLOMA AD) fogadjon el amilyen vagyok. Ennyi. Egy diplomás lehet: beképzelt, tuskó, állat ugyanúgy az érettségizettel.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

NEOreg3
az ész számít.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
Jó,most érted mit akarok mondani ezzel,ne kössél már bele:-D
Mike at home
belõled meg már megint dõl a negatív kisugárzás
nézd meg a Kelly hõseit

Mike at home
akinek 8 diplomája van, az annyit jelent, képtelen boldogulni a munkererõpiacon, illetve életében még nem dolgozott, de már 50 éves
kutyának nem kell majd
de a 3 diplomás se nagyon

Mike at home
jah, túl sokat agyalnak

Mike at home
számít de nem az iskolázottság, hanem az intelligencia, a tájékozottság
tehát ha én okos vagyok nem biztos, hogy a buta mint a föld csaj, bár a fene tudja, mert az is igaz, hogy jó az olyan asszony is a háznál, aki minden este meleg kajával vár, lelkes az ágyban, szeret és szinte csüng rajtad, és nem azon agyal, hogy talált volna nálad sokkal jobbat is

szerintem lényeg az, hogy egetverõ különbség ne legyen
az meg hogy valaki mûvelt, intelligens, vagy primitv bunkó nem sok köze van az iskolázottsághoz, különben nem lenne az egyetemi oktatói karban annyi miépes, és anyni magától elszállt orvosporfesszordoktor (ilyen titulus hivatalosan nincs) éntojtamanapot akadémikus, stb

Darukezelő
A normálisnak látszó lány néha rosszabb, mint egy plázacica. 😊 A plázacicáról legalább tudja az ember, hogy milyen. Na de egy normálisnak látszó lány sok rossz meglepetéseket tartogathat. 😊

Senki sem kurváztott le senkit.

Magic Boy
Ez sajnos tényleg így van, de az is igaz, hogy egyre több a pláza cica.