127612
-
"A gond az hogy testileg érettek, de különben még kislányok. Ez itt a probléma."
Ebben igazad van..
Viszont ha adott egy 15 éves csaj, aki teszemazt nem apuci kislánya, hanem fogjuk rá, hogy szalonképes, (nemtom hol élsz, de itt pesten elég sok ilyen van) az már igencsak tudja, hogy mit csinál, és nem fog a nyakadon lógni. És nem, nem én vagyok az, aki megrontja meg tönkreteszi, hanem apuci meg anyuci, mert nem fogták, amikor még lehetett volna... -
Sokan amikor már agyilag is érettnek kéne lenniük még akkor is kislányok. -
Félre ne érts, van hogy én is megnézek magamnak 15-16 éves lányokat. De én is, te is túl vagyunk a húszon. Nem tudnám elképzelni hogy odamegyek hozzá és lököm a süketet, csak hogy lehúzzam róla a bugyit. A haverok előtt sem állnék meg utána.
A gond az hogy testileg érettek, de különben még kislányok. Ez itt a probléma. -
relatív. pedofiliának számít ha egy 21 éves fiú, együtt van egy 17 éves lánnyal. ha a szülőknek ez nemtetszik beperelhetik, és megrontással is vádolhatják. Van egy kis michael jackson vonzzata ennek a kérdésnek. arról annyi a véleményem hogy sok pénze volt és megfingatták. kiv. vagyok hányan, de hányan gazdagodhattak meg egy m.j. pedofiliás perből. ügyvédek, vádlottak. őszintén nem amerikára vallana??? a kérdésre visszakanyarodva pedig. egy ideig szemmel kell tartani őket. mindenki magából indul ki. tegyük fel hogy elkövetsz egy akár mien bűncselekményt. mocskosul sajnálnád, és pipa lennél hogy nem haggyák hogy megváltozz, mert megpecsételnek egy életre. a rendszer azért nem működne mert tudná a pedofil, akik mondjuk nem is akarnak megváltozni, hogy meddig figyelik őket, aztán meg folytatnák ahol abbahagyták. -
ba32107 #42693 -
"én már nem nagyon fértem hozzá :)" 
Ez nagyon jó!
Tényleg kár volt hívni a zsarukat, zsákba az ilyennel és irány a töltésoldal. A lényeg hogy gyalásó legyen a csomiban. :)
Bár nem pedofil történet, korábban anyám találkozott egy "mutogatós" fickóval. Fényes nappal, félrebillentette az aktatáskát és... Hazajött, elmesélte mi történt (nem is ijedt meg, inkább felháborodott volt), én pedig jól leszidtam amiért nem hívott azonnal telefonon. Nem vesződtem volna a rendőrséggel, az biztos. És legalább a kutyusnak is hoztam volna szuvenírt. -
Ismerek nem 1 olyan csajt akik 13-14 évesen már rég nem voltak szüzek. :) -
Nebassz!
Kimegyek az utcára megnézek egy nőt, simán befigyelem 20+nak, pedig csak 16, nem igazoltatom lol.
büszkeség, tartás? ne csináld. 15 éves voltam amikor az első csaj megvolt, ő 14 volt. hát hallod, sok 20as csajnál jobb volt.
amugymeg fasz tudja, biztos én is egy perverz pedofil fasz vagyok...:C -
Ha nincs benned büszkeség és tartás... -
valamilyen szinten igazad van, de ha meglátnám, hogy egy kislányt fogdos egy ilyen beteg pöcs, én is lenyúlnék a torkán a heréiért. -
Ja, kivéve persze a szülők, !!talán.
-
egyéb.
45 kötőjel 50 centis műfasszal a seggükben kéne élniük egész végig. -
Egy szóval sem említettem, hogy erőszakkal tenném, de a hetvenöt százalékuknál nem is lenne rá szükség.
Sztem a mai 14+ éves lányok igencsak benne vannak már a dolgokban.
Az meg, hogy ha megdugok egy 15 éves lányt, senkit nem érdekel. Ma ez már csak papíron pedofilia. -
megérdemelte...
egyik ismerősöm a Csillagban dolgozik, és mesélte, hogy a gyerekmolesztálókat "nagyon szeretik" bent a rabok. -
Egyéb: amint bebizonyosodott, gyors és fájdalommentes halálban kell részesíteni a pedofilt. -
Katarina 60 #42682 Akár hogy fényezed a mai törvényeink szerint te is bűncselekményt követsz el,ha szexuálisan közeledsz egy 18 életévét be nem töltött lányhoz.Kiskorú megrontása ! Ha a szülei megtudják, akkor ha csípik a fejed max. nősülnöd kell.De ha nem simán bevarrathatnak.
A pedofília betegség, de a skizofrénia is.A skizofrént belehet zárni élete végéig egy zárt intézetbe,akkor a pedofilt miért nem ? Ugyan olyan veszélyesek !Úgy hogy nem börtönbe zárnám,ha nem egy zárt intézetbe de örökre. -
nos mi fogtunk egy ilyen kotsogöt...a lányomat próbálta molesztálni a kis barátnőjével együtt, de mivel 5 éves kora óta karatézni járt nem ijedt meg és jól tökönrúgta..majd felhívott a mobilján mi meg rohantunk oda(nagyapjához ment fel liftel, mi meg lent vártuk őket)
közben előkerült még 6-8 apuka mert szóltak nekik hogy errefelé látták a jóembert és az ő gyerekeiket is molesztálta ez a jófejcsávó....nos az amit kapott tőlünk nem tette zsebre úgy menekült be a rendőrautóba(valamelyik hülye kihívta)..szerintem megölték volna a többiek..én már nem nagyon fértem hozzá :) de biztos addig ütöttem volna amíg mozog...egy kisgyereknek a lelkivilágát nagyon könnyű tönkretenni, és az ilyeneket kivégezném ez miatt...rohadjanak meg! -
Annak szántam. :) -
Ez egy érdekes téma mert a pedofilokat sztem még a többi rab is megveti a börtönben -
"hallgatni fogok mint a sír és minden hétvégén gyereket viszek neki, hogy ne unatkozzon." A:Sd:AS:DA:SdA:SdA:sd neharagudj ez vicces volt :D -
Én is =( -
Már azt hittem kislányos képek lesznek :'( -
Egyéb.
21 vagyok, elég sok 14-15+ kiscsaj van, akinek igencsak beverném.
De sztem a kérdés inkább a felnött beteg emberek és a 12 alatti gyerekek kapcsolatára utal. Az olyannak a jo édes anyját és golyót. -
Akkor lehet itt nézelődni... -
Mindenképp a pubertás és a szellemi érettség előtt. -
DIESEL DOG #42672 Ha letöltötték a büntetésüket utána se legyenek teljesen szabadok. Egy ideig szemmel kell tartania őket a megfelelő szerveknek...
Igazából ez egy elgondolkodtató kérdés. Mindenesetre én kényszergyógykezelésre kötelezném őket, miután kiszabadultak a börtönből... -
Érdekes véleményeket olvasok itt. Egy páran a pedofilokkal együtt a melegeket is kinyírnák (mintha minden nap homokosok tucatjai bombáznák őket ajánlatokkal :) ). Én is rühellem a b*zikat (csak azok akiket én rühellek nem homoszexuálisak).
Az a baj a pedofilokkal hogy az irányultságuk teljesen emberidegen. Alapvető emberi ösztön a gyermekek védelme. Még ha nem is a saját gyerekünkről van szó, ha baj van gondolkodás nélkül a segítségükre sietünk. Durva helyzetekben akár az életünket is feláldoznánk értük.
Éppen ezért érzünk mélységes ellenszenvet a pedofilok iránt. Mert fontosabbak a gyerekek.
Kedves hozzáállás ez a "minden ember ember" vagy "ha a te fiad lenne pedofil". Ennyi erővel ne tartsunk fenn börtönöket, csak szanatóriumokat. És ha kiderül hogy a fiam pedofil, hallgatni fogok mint a sír és minden hétvégén gyereket viszek neki, hogy ne unatkozzon.
Társadalomban élünk, hogy mennyire működőképesben, ki-ki döntse el. Ha pszichiátriai kezelésre küldik a pedofilokat, ám legyen. Viszont ha egyetlen százalék esélye is van hogy visszaeső lesz, akkor vagy élete végéig maradjon elzárva, vagy szíjazzák le és injekciót neki. De ne küldjék vissza a normális emberek közé egy "ha minden jól megy nem lesz visszaeső" biztosítékkal.
-
amúgy meg ki az akit "molesztálhatnak" aki 14éven aluli?
és ha egy 19-20évesnek tetszik egy 14-15éves..az szerintem nem pedofil...
jó,ha egy 25-30-asnak tetszik egy 10-12 az már más tészta
ezzel nem vagyok teljesen tisztában -
tirpitz #42669 Egyéb: amit sok országban már megléptek: az elítélt a szabadságvesztés letöltése után választhat: kémiai kasztráció, de rendszeresen kell járnia kontrollra (mert hormoninjekcióval visszafordíthatja), és újabb "adagért" (mert a kémiai nem végleges), vagy végleges fizikai kasztrálás. -
És az neki miért jó?
Az a legjobb neki.
Nemkell elviselnie ahogya börtönbe "végbél vizsgálatot" tartanak minden nap a haverok, nem őrül bele a lehetetlenűl sok időbe....
Vagy az amit mondtam, hogy leaplikálják a kukacát a helyéről, és a szeme láttara oda adják pl egy kutyának, vagy külön ilyen buzik közé rakni, hogy ott dolgozzák meg ahol tudják:] -
Egyéb...
Mint régen...Hopp, elő a sarló, kicsikuki repül:]
Azthiszem egy életre elmenne a kedve a pedofÍliától: D -
neB #42666 Egyébre nyomtam: Miután letöltötte a büntetését megkezdheti a szigorítottban a melegek között ott kedvére játszhat. -
pedofilnak mikor nevezheto egy ember? mer nalam az nem pedofil aki kb 25-27 éves és mondjuk 17 éves discospicsára áll mert azok jobbak mint a hivatasosak manapsag...
a masik vegletnek headshot -
sok problémát meglehetne oldani, az biztos!
hoppáré! amúgy is ittvan ez a túlnépesedés! öljünk meg minden balkezes embert! problem solved! (flém előtt: balkezes vagyok...)
szal ez most kb. ilyen. nem tehet arról hogy ilyen, neki ez az "ösztönös", csak ő nem a megszokottra ...nah.... érted... az más hogy ez undorító, mocskos és aljas dolog, nem beszélve az ártatlan gyermekekről...
de ez betegség, nem tehet róla...
ezeken az embereken segíteni kell
ez kb. ugyan olyan mint az apa/anyakomplexusos emberek, hogy az idősebbekre buknak. csak náluk valami pont fordítva pattant el az agyukban... -
geo91 #42663 Egyéb.
Halálbüntetés. Azzal sok problémát meg lehetne oldani. -
Egyéb. Lásd #42651.
Nem rég volt valami hír is erről, hogy ezzel a módszerrel teljesen meg lehet gyógyítani ezt a fajta betegséget. (Ide nem tudtam hogy mit írjak, meg kellett néznem a wikipédiában hogy ez most betegség-e, vagy valahogyan máshogy hívják)
Én még így sem lennék biztos benne, hogy "meggyógyult" az illető, szóval biztosan nem engednék a közelébe gyerekeket. -
5m0k3sh0w #42661 pedig még itt vagy -
Hajléktalan pedofil -
Elolvastam a cikket! Még inkább azt gondolom, hogy a nyomiknak semmi helyük a társadalomban! -
Egyéb.
Soha nem is csuknám le őket! Azonnali kivégzés a mocskos geciknek! Útálom, ha valaki gyerekekkel szemétkedik!