A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nincsenek nagy elvárásaim, nem az elérhetetlen lányoknál próbálkozom, teljesen átlagosnak mondható lányokról van szó."
Ne haragudj, hogy túlreagáltam.
Látod ezért lenne jó, ha használnád a "válasz erre" gombot és látható lenne, hogy kinek írod.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sõt a többség nem.
Na, de majd rájössz, ha majd felnõsz és találkozol egy rendes lánnyal.
Nincs mit bizonygatnom.
Én tudom, õ tudja (nem mellékesen a menyasszonyom is beregelt az SG-re csak gyakran jár ide), akik ismernek azok tudják.
Az meg kit érdekel, hogy egy olyan fórumozó aki még nagyon nem nõt fel és csak kötekedni tud az elhiszi-e.
Ha nekem írtad akkor miért kéne lejjebb adnom az igényeimet amikor a mai nappal már 3 éve és 10 hónapja boldog párkapcsolatban élek egy olyan lánnyal aki minden igényemnek megfelel és ráadásul igent mondott amikor megkértem a kezét?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De szerencsére õ meglátta az igazi énemet és azóta is boldogok vagyunk együtt.
Engem se érdekel se a pénz se a külsõ.
Feleségül akarom venni a lányt nem villogni vele.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nem mennék bele komoly kapcsolatba nálam sokkal gazdagabb nõvel (túl sok bonyodalom a jövõben), és az is számít hogy értelmes, okos legyen.
Az elsõ opcióra szavaztam, mert az az egy szint igen sokat jelenthet a valóságban.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Bár szerintem mindenki képes megváltozni akármilyen és éppen most. Csak akaraterõ kérdése ja és persze az érzelmek is segítenek. 😊
Pl. Arra gondoltam most, hogy ha valaki megismer egy lány-t/fiú-t aki nagyon tetszik neki akkor nem feltétlenül nézi azt, hogy az adott személy mennyire tanult. Ja egyébként meg az, hogy tanult valaki nem jelenti feltétlenül azt, hogy intelligens is valamint nem kell ahhoz feltétlenül iskolai végzettség, hogy valaki tanult illetve intelligens legyen. Persze lehet, hogy a többségre ez nem igaz de mindig van kivétel. 😊
De tényleg meg tud változni az ember ha nagyon akarja azt, hogy a másik is úgy álljon hozzá mint õ a másikhoz. 😊
Legalábbis én így gondolom. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Beszélgetem a lánnyal és amennyiben összeilletünk lehet belõle valami.
Így találtam meg a menyasszonyomat is.
Sokak szerint külsõleg vannak nála szebbek is.
Na és akkor mi van?
Nem a külsõ számít.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én nem nézem, hogy mennyi pénze van a lánynak, mert lényegtelen.
Én is szelektálok, de csak az alapján, hogy jól érzem-e magamat vele és összeillünk-e lelkileg.
Ez szerintem azért van így mert általában jobb jövedelemmel is rendelkeznek a diplomások. És valamiféle létbiztonságot is látnak benne talán.
Volt sok párkapcsolatom és nem vettem olyasmit észre, hogy a magasabb iskolai végzettség elõnyt jelentene. Persze hátrányt sem. Az viszont biztos, hogy fõiskolás vagy egyetemista partnert messze kerülni kell.
Vagy benyelni a 99% os félrelépést 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sokat elárul, hogy bár 29 éves vagyok, de ez az elsõ komoly kapcsolatom (immár 3 éve és 10 hónapja)és sok mindenben õ volt nekem az elsõ.
Azért történt ez így, mert sokáig kerestem egy normális lányt magamnak.
"mond már meg mitõl normális egy lány vagy nem normális?"
Bár nem nekem jött a kérdés, de válaszolok rá, ha nem baj.
Nálam az a lány a normális aki nem csak a pénzedért van veled, akinek nem az a szórakozás, hogy minden idejét plázákban és bulikban tölti, aki boldog veled akkor is, ha nem adsz neki toronyórát lánccal, stb... (tudnám még sorolni, de inkább abbahagyom mielõtt olyat találnék írni amivel nagyon megsértem az említett réteget.
Nálam az ilyen lányok ugyanúgy kurvák, hiszen ugyanúgy a pénzedért vannak veled.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nézd meg a Kelly hõseit
kutyának nem kell majd
de a 3 diplomás se nagyon
tehát ha én okos vagyok nem biztos, hogy a buta mint a föld csaj, bár a fene tudja, mert az is igaz, hogy jó az olyan asszony is a háznál, aki minden este meleg kajával vár, lelkes az ágyban, szeret és szinte csüng rajtad, és nem azon agyal, hogy talált volna nálad sokkal jobbat is
szerintem lényeg az, hogy egetverõ különbség ne legyen
az meg hogy valaki mûvelt, intelligens, vagy primitv bunkó nem sok köze van az iskolázottsághoz, különben nem lenne az egyetemi oktatói karban annyi miépes, és anyni magától elszállt orvosporfesszordoktor (ilyen titulus hivatalosan nincs) éntojtamanapot akadémikus, stb