A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont ezt akartam mondani :D

kas123
ha téged valamikor lecsuknak, akkor nem emiatt fognak <#idiota>

Pepsi Twist
leszarom hogy bûncselekmény :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

poppe
akko kb <#eljen> ismerlek :)
az a baj h mindig van egy új gen. akinek ez új, és itt éli ki magát, holott erre megvannak a megf. oldalak :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mike at home
bár inkább 99, mert 98 õszén neteztem elõször, modemmel, inkább 99-ben kaotam rá
emlékszem elsõ hónapok, mondjuk egy hónap 5-10 óra, aztán szépépen mászott ez felfele, a 20k-s telefonszámlákig

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
98

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

poppe
mióta van neted?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Lullaby
Egy fórumon azt hitték hogy fiú vagyok és nem tagadtam le $:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Mike at home
jó persze ha mindezt komolyan vennénk, de nem vsszük komolyan, de próbáld meg elmagyarázni a rendõrségen, hogy igazából te csak azért álltál ki álrendõrként trafipaxolni az út szélére, hogy megneveld a sok ámokfutót, meg csak vicc volt, ugye hogy nem menne
ez tök ugyanaz
a netrõl szeretjük azt hinni, hogy csak egy virtuális tér, amire nem vonatkoznak szabályok

Mike at home
hm
pár dolog sántit:

1. amit az elõzõ hsz-ben irtam
2. ha magadat hivatalos szervnek, rendõségnek adod ki, az bûncselekmény

csak hogy tisztában legyél a dolgokkal

NEOreg3
régebben elég gyakran, ma már nem igazán.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mike at home
ha 14 éves vagy akkor az nem pedo
14 év fölött ugyanis legális dukni másik 14+-os akárkivel
a 20 is 14+

Mike at home
iken :)

igaz nem most, ezer éve nem chateltem, de amikor igen, akkor számtalanszor :)))

terron
jah meg mikor a privi.hu-n számolt az értelmiség 10000-ig vagy meddig, akkor besegítettem nekik szintén álnéven :P

terron
Amikor a chat.hu-s sok kis emós késtartót szivattuk :) emlékeztek még arra topicra? a régi szép idók :D

milk41
Igen, szoktam ezzel szórakozni.

csetponthun 14éves csajnak,felmegyek és 20pedo bf@sz rámír hogy kimatyizna nekem webkamba

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bogyoka
az, hogy egy hazug ember, minek kell hazudniuk, hogy nem õ, hanem egy másvalaki.
Spec, én arra gondoltam, hogy más egyéniséget talál ki magáról, hogy tetszen az illetõnek, most konkrétan nem az sg csetjére gondoltam:))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

szucsy89
utoljára általánosban vmikor...
Adam II
Brühühû az internet komoly dolog.

poppe
elõfordult már, kb 10 éve, mikor még új volt a net és szórakoztam mindenfélét <#hehe>

poppe
dugnálak :D

pyrohun
Mi a véleményed róluk bocsóka? :)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Kicsikiraly
Elõfordult, amikor ezzel pedoüldözéssel foglalkoztunk :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

bogyoka
Nem, és akik ezzel szórakoznak, azokról megvan a véleményem!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Pepsi Twist
tudom, de befosott sztem :D

broman191
Nem, és akik ezzel szórakoznak, azokról megvan a véleményem!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kas123
semmit nem csinált a srác ami törvénybe ütközõ lenne

somdav95
Tudtam hogy hülye vagy de hogy ennyire <#hehe><#taps>

Pepsi Twist
Én vótam a kittycsaj14 :D

Pepsi Twist
itt az a lényeg hogy 1et lõni kell a levegõbe hogy mondhassad azt hogy "én leadtam figyelmeztetõ lövést" az mindeggy hogy a találat volt elõször vagy a figyelmeztetõ lövés... mindeggy senki nem tudja megmondani hogy melyik volt elõbb...

OrioN the S
egy 7 eves kambodzsai kisfiunak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

kb úgy 7 éve még poén volt hogy kiadtuk magunkat lánynak, "elcsábítottunk" fiúkat és megadtuk a kedves osztálytársaink telefonszámát... rég volt, ma már utálok chatelni éppen ezért nem is szoktam:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DJKonya
mikor elõször volt netem akkor chateltem egy hónapig aztán meguntam, de akkor is saját nevembe...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tigeroo
Eszembe se jutott ilyen.

nincsen idõm ilyen hülyeségekre
Igen, szoktam ezzel szórakozni.

qtab986
Eszembe se jutott.

Color café? Én szerencsére akkor nem voltam ott, de hogy nem is megyek többet, az biztos. Úgy hallottam, hogy cigányok kerestek valakit, akit meg akartak verni, de mivel nem volt ott, hát inkább szétverték a kocsmát. Egyik ismerõsöm ismerõse a következõképp írta le az esetet: "Bejöttek, engem azonnal leütött az egyik. A mentõben ébredtem."

Októberben ez, nemrég meg gránátot dobtak be egy házba......lassan golyóálló mellényben kell utcára merészkedni :D

Az? Nekem fogalmam sincs, sajnos mindenhol mást hallok, nem tudom, melyik sportot lenne érdemes elkezdeni. Mondjuk ez a mondat nekem is mosolyt csalt az arcomra:

"Jakab Mester kocsmákba járt verekedni, így fejlesztette ki technikáit."

jaaaj. a jakab kungfu. errõl már hallottam sajnos.
maga a rendszer nyilvánvalóan kamu, a mester kókler.

oO VinyuS Oo
Októberben elmentünk Pécsett egy helyi szórakozóhelyre lazán bulizgattunk majd egyszer csak nagy csörömpölésre lettem figyelmes a hátunk mögül. Megfordultam és láttam hogy egy csávó machetát tart a pultos nyaka felé két másik viperával hadonászott egynél pedig baseball ütõt láttam. Na ezek szétverték az egész berendezést beverték a kidobók arcát és ugy általában ütötték azt akit elértek.

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Dick Riddick
Engem is inkább az önvédelem érdekel, kis srác koromban egy régi könyvbõl próbálgattunk dolgokat. Az önvédelem 500 fogása, ez volt a címe. Nekem sincs meg az a magabiztosság amit szeretnék, de dolgozom rajta. :D
Szerintem megérné neked ha egy ilyen közegben tudnál tanulni. Lehet hogy megérné miatta Pestre utazni hetente.

\"Heroes never die. They just reload.\"

bardocz
Na mondjuk ez igaz,arra nem is gondoltam.
<#eljen><#eljen>

Én nagyon irigylem az ilyen embereket......nagyon szívesen tanulnék én is valami önvédelmi cuccost. Ezt például nagyon szívesen elkezdeném, de csak Pesten van.......nem tudom, mit lehetne csinálni. Én nem verekedni akarok, egyáltalán nem vagyok egy agresszív ember, de az azért kicsit idegesít, hogy a város némely részén este hazafelé állandóan a hátam mögé kell néznem, hogy egy-egy "etnikumtag" nem-e közeledik hátsó szándékkal.....komolyan mondom, félni lehet az utcákon. És ha engem megütnének, hát ott maradnék a földön, még a legalapabb módon sem tudok védekezni. Muszáj lenne valamit elkezdeni.

"Vigyázz, támadni akar!" :D

Kicsikiraly
btw utánanéztem :D egy átlagos pisztoly 46 s alatt érne fel 10.580 m-re, és ugyanennyi idõ alatt vissza. (már amennyiben a függõleges lassuló mozgás g-vel lassul, ebben nem vagyok biztos)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
CSI nézõs szemmel: a levegõbe lövés ugyebár azért van, hogy mondhasd késõbb, õ lõtt egyet elõször, nem talált el, utána elvettem lelõttem, önvédelem. namost: vajon ha függõlegesen lövöd, mennyi idõ múlva esik vissza, milyen sebességgel, és késõbb válhat-e bizonyítékká az ügyben? :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dick Riddick
Azért ha valaki tanult már valamit (box, kick-box, önvédelem, stb.) ha nincs is komoly szinten még, és nem is verekedett elõtte, jó alapokat ad egy átlagos támadóval szemben. Túlerõ esetén pedig nem szégyen a futás. Még jó verekedõknek sem.

Dick Riddick
A tagba sosem. Különben éveken át tárgyalásokra fogsz járni. Nem éppen kifizetõdõ.

Pepsi Twist
és igen itt ez számít... tapasztalt vagy tapasztalatlanabb tehát ha valaki soha életébe nem verekedett igazából csak próbálkozik míg aki egész életébe verekedett annak már van 1 rutinja...

a legtöbb ember nem tudja hogy harcoljon tehát hogy verekedjen nem gondolják át mit hogy merre ütnek rúgnak csak neki megy és "sarló-kalapács" módszerrel próbálja szabdalni ami nem sokat ér és ezt a másik fél kihasználja és simán leteríti majd szét agyalja...