A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
az a baj h mindig van egy új gen. akinek ez új, és itt éli ki magát, holott erre megvannak a megf. oldalak :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
emlékszem elsõ hónapok, mondjuk egy hónap 5-10 óra, aztán szépépen mászott ez felfele, a 20k-s telefonszámlákig
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ez tök ugyanaz
a netrõl szeretjük azt hinni, hogy csak egy virtuális tér, amire nem vonatkoznak szabályok
pár dolog sántit:
1. amit az elõzõ hsz-ben irtam
2. ha magadat hivatalos szervnek, rendõségnek adod ki, az bûncselekmény
csak hogy tisztában legyél a dolgokkal
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
14 év fölött ugyanis legális dukni másik 14+-os akárkivel
a 20 is 14+
igaz nem most, ezer éve nem chateltem, de amikor igen, akkor számtalanszor :)))
csetponthun 14éves csajnak,felmegyek és 20pedo bf@sz rámír hogy kimatyizna nekem webkamba
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Spec, én arra gondoltam, hogy más egyéniséget talál ki magáról, hogy tetszen az illetõnek, most konkrétan nem az sg csetjére gondoltam:))
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Októberben ez, nemrég meg gránátot dobtak be egy házba......lassan golyóálló mellényben kell utcára merészkedni :D
"Jakab Mester kocsmákba járt verekedni, így fejlesztette ki technikáit."
maga a rendszer nyilvánvalóan kamu, a mester kókler.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Szerintem megérné neked ha egy ilyen közegben tudnál tanulni. Lehet hogy megérné miatta Pestre utazni hetente.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Én nagyon irigylem az ilyen embereket......nagyon szívesen tanulnék én is valami önvédelmi cuccost. Ezt például nagyon szívesen elkezdeném, de csak Pesten van.......nem tudom, mit lehetne csinálni. Én nem verekedni akarok, egyáltalán nem vagyok egy agresszív ember, de az azért kicsit idegesít, hogy a város némely részén este hazafelé állandóan a hátam mögé kell néznem, hogy egy-egy "etnikumtag" nem-e közeledik hátsó szándékkal.....komolyan mondom, félni lehet az utcákon. És ha engem megütnének, hát ott maradnék a földön, még a legalapabb módon sem tudok védekezni. Muszáj lenne valamit elkezdeni.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
a legtöbb ember nem tudja hogy harcoljon tehát hogy verekedjen nem gondolják át mit hogy merre ütnek rúgnak csak neki megy és "sarló-kalapács" módszerrel próbálja szabdalni ami nem sokat ér és ezt a másik fél kihasználja és simán leteríti majd szét agyalja...