A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
<#taps>

Maradj inkább otthon,de anyádat se engedd be a szobádba,lehet bomba van rajta:o
banok
nem érdekel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

GregSB
Lassú vagyok, már írták elõttem 😊

GregSB
Ez nagyon nem jór érv.

Csak gondolj bele, hogy ellenkezõ esetben (ha nem fegyverrel támadnak rád) akkor nagyon sz@r ha ötleted sincs hogy védd meg magad puszta kézzel.

SZVSZ itthon az a gyakoribb hogy kézzel, késsel támadnak rád, nem lõfegyverrel, szóval igenis van haszna ha konyítasz valamit a témához.

Rockynhooo
lol és hány embert lõttek le eddig este partyba pl ? nagyon is hasznos .. rádmegy pár ember akkor is megtod védeni magad.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tigeroo
ennyi erõvel az utcára se menjünk mert egy atombomba megölhet minket.
sweech
és ha nem vesz elõ fegyvert? ne beszélj már hülyeségeket omg

Met
Szerintem felesleges agresszió / idõpocsékolás.
Hogy miért? Mutassatok egy olyan küzdõsportot ami megvéd a kilõtt pisztolygolyótól.

Magyarul, lehetsz akármilyen hatszáz danos kijokusin nagymester ha a másik elõvesz egy fegyvert úgy lõ le ahogy akar

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

byzhouse
én 4évig Judoztam abbol 2év kötelezõ volt a suliban o.O már nem vonz nagyon ,de hasznos =)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Rockynhooo
kiskoromba akartam nyomni vmit de elmaradt. am tetszik szoktam is nézni a tv-be ezt azt volt vmi mûsor mtv-n az tetszett 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nandorb
film

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

milk41
milyen panda???mivan?😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

nandorb
ugy mint a Kung Fu panda😄?

milk41
Engem nem vonz a téma, de elismerem, hogy hasznos dolog.

Kungfuztam 2évet,de meguntam.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

bardocz
Itt ilyen nincsen😊

Viszont oszt.társam mesélte,hogy kung-fusok ahova õ járt,azt csinálták,hogy a saját csuklójukat törték el,és nem hagyták összeforrni,hanem rádolgoztak.Ilyen vastag gyertyákat törtek szét vele.Õ akkor hagyta abba,amikor ezt megtudta😄
szucsy89
nemtom én az ilyen kick-box meg ezektõl kicsit tartózkodok...haverom mondta hogy (nemtom milyen edzésen karate asszem) elsõ vagy második órán az volt a feladat hogy be kellett törni a másik orrát....hát köszönte és otthagyta..
bardocz
Járok kick-box-ra,és lehet elmegyek majd pár thai-box edzésre,és ha jó,meg van idõm,akkor a kettõ együtt.Aztán persze lehet a thai-box-ból nem lesz semmi😊
Érdekes és hasznos dolog... énis járnék taiboxolni, vagy ha úgy 20 kilóval könnyebb lennék és lenne pénzem akkor capoeira-zni is... de nem teszem, mert idõm sincs ilyenekre😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
Érdekelnek ezek a sportok, gondolkozom rajta, hogy elkezdjem én is.
Csak mikor kezdjem el? Félév elején-közepéig mentem edzõterembe is csak aztán az is abbamaradt mert az egyetemre fordított idõ bizony megkövetelte

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ha érdekelnek ezek a sportok és van a környéken akkor inkabb thai boxolni(muay thai) menny ..
szucsy89

aikidorol mi a véleményetek egyik haverom ajánlotta azt mondja nagyon fasza..
nandorb

Ezek a temak most mar csak Pepsi Twist kedveert mennek???

Gunnersboy
olyan válasz miért nincs, hogy csak gyakoroltam xy harcmûvészetet, igy nemtudtam mire szavazzak..

végülis az elsõre nyomtam

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

pyrohun
Aki az utolsóra szavazott, annak külön gratulálni tudok. Látszik, hogy köze nincs a témához. Egy kûzdõsport elsajátításával nem csak fizikailag leszel ügyesebb, de szellemileg is fejlõdsz nem is keveset.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bulba
Nem izgat a téma, és haszontalannak tartom. A mai világban sokféle más jellegû tudással jobban lehet érvényesülni. Persze mint hobbi... ha valaki szereti, csinálja nyugodtan.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Egész héten csak az állati ösztönrõl a verekedésrõl volt szó..már kezdem unni....

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Pepsi Twist
Én is gyakorlok harcmûvészetet, mégpedig....

elég sokat próbáltam már 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tigeroo
Hasznos dolog, de nem vonz a dolog
Kicsikiraly
Nem vonz a téma, de elismerem, hogy hasznos dolog.

DFTBA &#3232;_&#3232;

/ekkora szar kérdést.:S/

Zickler
Én is gyakorlok harcmûvészetet, mégpedig.... Nanbudo-t már 4 éve és jövõhét szombaton lesz az új vizsgám😄

Battletag: Muhee#2716

BaliBoy
Eszembe se jutott ilyen.

Hülye szórakozás, hülye gyerekeknek.
Amúgy sem chateltem már évek óta.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Aquir
A színészt mindenki név szerint ismerheti, mert õ nem Csap be embereket 😊

Magyarán becsapás, hazudik a személyazonosságáról akikrõl beszélünk.
És az is hazugságnak minõsül, ha valaki arról hazudik, amit hamisnak hisz, közben meg igaz(!) Persze annak nincs negatív tényezõje de az is hazugság :]

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

az egyik szavazólistás kérdést rendszeresen úgy olvasom, hogy "melyik sertés a legdurvább számodra"... :3
atlagember
Nem szoktam chatelni.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

broman191
<#vigyor3><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kicsikiraly
aki színházban játszik, az is hazudik?

hasonló eset. ha viccbõl megy az egész, akkor nemszámít. ha valaki komolyan gondolja, az hazudik.

DFTBA &#3232;_&#3232;

magamnak nem adhatom ki magam, mert akkor gyûlölnek 😊
Benny04
elõferdült már 😊

14évesen gyakran, amikor új volt a net
poppe
jössz majd azt idióta alregeiddel, thx de ne 😄DDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

nem is fogsz😄
Pepsi Twist
és majd szerintetek a police az esgét figyeli? haggyatokmá 😄 ha meg most kijelenteném hogy a police az esgét figyeli és bizonyítékom van sztem holnap már nem léteznék 😄

poppe
hasonlít rád 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Pepsi Twist
<#zavart2>

poppe
sztem direkt erre várnak, halmozatit kap majd 😄