A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak gondolj bele, hogy ellenkezõ esetben (ha nem fegyverrel támadnak rád) akkor nagyon sz@r ha ötleted sincs hogy védd meg magad puszta kézzel.
SZVSZ itthon az a gyakoribb hogy kézzel, késsel támadnak rád, nem lõfegyverrel, szóval igenis van haszna ha konyítasz valamit a témához.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Hogy miért? Mutassatok egy olyan küzdõsportot ami megvéd a kilõtt pisztolygolyótól.
Magyarul, lehetsz akármilyen hatszáz danos kijokusin nagymester ha a másik elõvesz egy fegyvert úgy lõ le ahogy akar
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kungfuztam 2évet,de meguntam.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Viszont oszt.társam mesélte,hogy kung-fusok ahova õ járt,azt csinálták,hogy a saját csuklójukat törték el,és nem hagyták összeforrni,hanem rádolgoztak.Ilyen vastag gyertyákat törtek szét vele.Õ akkor hagyta abba,amikor ezt megtudta😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Csak mikor kezdjem el? Félév elején-közepéig mentem edzõterembe is csak aztán az is abbamaradt mert az egyetemre fordított idõ bizony megkövetelte
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
aikidorol mi a véleményetek egyik haverom ajánlotta azt mondja nagyon fasza..
Ezek a temak most mar csak Pepsi Twist kedveert mennek???
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
végülis az elsõre nyomtam
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Egész héten csak az állati ösztönrõl a verekedésrõl volt szó..már kezdem unni....
elég sokat próbáltam már 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
/ekkora szar kérdést.:S/
Battletag: Muhee#2716
Hülye szórakozás, hülye gyerekeknek.
Amúgy sem chateltem már évek óta.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Magyarán becsapás, hazudik a személyazonosságáról akikrõl beszélünk.
És az is hazugságnak minõsül, ha valaki arról hazudik, amit hamisnak hisz, közben meg igaz(!) Persze annak nincs negatív tényezõje de az is hazugság :]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
hasonló eset. ha viccbõl megy az egész, akkor nemszámít. ha valaki komolyan gondolja, az hazudik.
DFTBA ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™