A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
Azért ez érdekes,mert én a boldogságra nyomtam,mert nekem ez a célom az életben,de mivel jelenleg hála istennek a családom aránylag egészséges,a szerelemben is megtaláltam az igazit már 7 éve,és a boldog élethez éppen a pénz hiányzik...<#zavart2>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

szucsy89
így vok ezzel én is
Hát nemtom, én most perpillanat nem vagyok túl boldog, és tudom mire vágyom, de azt pénzért nem kapnám meg. Amit pénzért megkapnék, az nagyon jó lenne, de azt amúgy is el fogom érni elõbb-utóbb, és jobb érzés lesz, hogy a saját munkámmal szereztem meg a rá valót.

És én is 20 éves vagyok.

zsutyesz
szegény... 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

cement
hat igen, lehet hogy 35-40 evesen az embert nem teszi boldoggá csak a pénz, de pl az én koromban, 20 évesen még simán. aztán van idõ kiépíteni a többit.

respect to the man in the ice cream van

LordVenom
Nem,bár volt amikor nagyon magas volt a keresetem,de az anyagi javak nem hozták el azt a boldogságot.
Viszont van ismerõsöm,aki full milliomos,de nem találja évek óta a boldogságot. Elvált,a lányával nincs túl jól,és a barátai 99%-a érdekbarát. A legtöbb nõ a pénzt látja benne,így pár év egyedüllét után már ismerkedni sincs túl sok hangulata...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

HöfEE
Nekem megmondom õszíntén most szükségem lenne pénzre, de az egészségre szavaztam mert azt nem lehet megvenni és szerintem ez a legfontosabb.

zsutyesz
ezek szerint te gazdag vagy? <#ravasz1>

LordVenom
Azért ezt ti is tudjátok,hogy nem lehet ezt így általánosítani. A legtöbb ember (itt is,de én sem akarok általánosítani) ahogy cement is írta kapzsi,és telhetetlen. Az pedig,hogy pénzért mindent meg lehet kapni,ezt a szegények találták ki...ez ostobaság.

89
"Ha kívánhatnál egyet, mit kívánnál?"

Mindenki legyen boldog...kész... és akkor nem lesz rondábbik fele 😄
Szerintem nem igazán van olyan ember, aki ténylegesen boldog ezen a földön, ha mégis...azis csak idõszakos érzés, de nagyszerû 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

zsutyesz
egyetértek.
mindenki a jelenlegi helyzetébõl indul ki, nem abból, hogy mi lenne ha...
kinek mi a fontos épp az adott helyzetben.

tigeroo
ejbazzeg mit lemûveltek.
aki boldog és megvan elégedve a családi boldogságával, meg szeretik egymást de pénz kéne akkor miért ne kérhetne sok pénzt?

õ szíve joga...

tiszta bolygót? világbékét? (gyógymód a rákra?) a világnak van egy rondábbik fele, ami mindig megvolt, megvan és megis lesz. maximum TE lehetsz boldog, de sokan elrontják az életüket (önnön szándékból vagy másvalaki miatt)
89
akkor boldogságbéke <#ravasz1><#idiota>

zsutyesz
csak egyet lehet <#idiota>

89
mennyi anyagias ember pázzz...ezek közül boldogság és béke

LordVenom
Ezt nem rosszból jeleztem,hanem,mert egyetértek veled. 😉

milk41
Rengeteg pénzt

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Barnabyka
és?...am. nem érek rá annyi hsz-t visszaolvasni..

de köszi ,hogy írtad..örülök neki ,h rajtam kívül van oylan ember aki ugyan ezen a véleményen van. <#eljen>

mihez kezdenek annyi pénzel ha nincs agy? 😊

LordVenom
El is felejtettem...<#rolleyes>

oliwwer
Életkor: 30-35 között
Hát megleptél, hogy 30 évesen így gondolkodsz.. Szerinted akkor ebben az életben már nem leszel beteg, mert eddig nem voltál? Lehet pénzed, de mit ér, ha meghalsz mert gyógyíthatatlan beteg vagy?
LordVenom

Barnabyka
Nálam egyértelmû..BOLDOGSÁG...ha boldog az ember az azt jelenti a mai világban, hogy egészséges,nincsenek anyagi gondjai(gazdag<#idiota>)

Goruck
azt kivánnám, hogy akármennyit kívánhassak 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

zsutyesz
#24811 <#idiota>

LordVenom
Ez így van,ezért kérj tiszta bolygót...<#idiota>

zsutyesz
ja, és még milliomos is lehetek...meg boldog...
ennyi erõvel

szucsy89
mert még az lehetsz-.-

majd akkor tudod meg(nem kívánom neked)hogy milyen...
oliwwer
ennyi.
LordVenom
A pénz nem boldogít,de jó ha van. Ez tény. Egyébként 90%-ban magc boy-al értek egyet. Több éve foglalkozok a természetes gyógymódokkal,és a gyógyszermechanizmussal,és elkeserítõ,hogy etetik az embereket. Az a parasztvakítás,amit a gyógyszeripar mûvel...

zsutyesz
én még soha nem voltam komolyan beteg (lekopogom), akkor minek kérjek egészséget?

kas123
és mire kifejlesztik te elpatkoltál...gg 😊

Shifter
amúgy pénzért mindent meg lehet venni... ezt most komolyan mondom... és az egészséget is, mivel ha végtelen mennyiségû pénzed van akkor van elég pénzed finanszírozni a különbözõ gyógymódok fejlesztését 😊

&#3232;_&#3232;

oliwwer
"Rengeteg pénzt" 35 szavazat. Tipikus basszus.. mihez kezdesz a pénzel egészség nélkül?
REPS0L
Rengeteg pénzt, nm.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kas123
A brazil söpredéknek nem kell (de a normálisaknak mehet).

cement
hát akkor én kivánok a világon mindenkinek rengeteg pénzt.... -.-

kas123
A kérdésben egyáltalán nincs megszabva h kinek menjen az egészség...

cement
én olyan párti vagyok, ami meggyógyít. ha tele lennék pénzzel, és beütne a betegség akkor biztos megtalálnám a gyógymódot, legyen az bármilyen

cement
#24864 !!!!

Magic Boy
Igen van (PL. a B17 (aminek az orvosok még a létezését is tagadják a vele elért eredmények ellenére), a Noni, stb...), de a szavaidból úgy vettem ki, hogy te orvos és technika párti vagy azért írtam amit írtam.
de ezek csak kis rétegek számára elérhetõk (a többség még valószínûleg hallani se hallott róluk) és a többség még mindig túlzottan orvospárti úgyhogy ezek egyenlõre sajnos nem igazi megoldások.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

kas123
Ki a f@szom beszélt rólam?!
A családomban 3 ember is van akinek ilyen betegsége van...
ÕKET HOGY A KUKIBA GYÓGYÍTJA MEG A PÉNZ?! SEHOGY!
Nem tudjátok, hogy milyen elveszíteni valakit akit tényleg szerettetek, úgy, hogy semmit sem lehetett érte tenni?! Csak szenvedett?!...

Rockynhooo: Ha az anyámnak töke lett volna akkor õ lett volna az apám. Ha régebben lett volna sok pénzünk, akkor lehet hogy most nem lennének ennyire betegek a rokonaim. Mivel a kérdés a jelen idõre vonatkozik ezért egyértelmûen az egészség...

cement
tisztaban vagyok en ezzel. de amint latom te nagy híve vagy a bio-orvoslásnak. akkor tudhatnád, hogy vannak "bio" gyógymódok is a rákra.
gyógymód gyógymód, egyre megy.

Magic Boy
Erre reagáltam. Tudom, hogy vannak eredmények, de esetlegesek.
Hidd el, ha te is ismernél olyat aki meghalt a rák bármelyik fajtájában akkor te se hinnéd el az orvosoknak azt se, ha köszönnének.
Ma az egészségügynek az az érdeke, hogy beteg legyél, mert csak akkor fizetsz.
Minél gazdagabb vagy annál többet fizetsz, hogy beteg lehessél.
Egy orvosi nagykutya mondta nemrég, hogy nem gyógyszer az aminek nincs mellékhatása. No Comment.
Ennek köszönhetõ, hogy a természetes eredetû és keleti gyógymódokat az orvosok nem fogadják el, mert akkor talán nem lenne senki se beteg és akkor mibõl élnének.

Ha nem hiszed akkor csak gondolkozz el azon, hogy miért pusztítanak újra ma azok a betegségek amiknek évtizedek óta ismert a gyógymódja.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zsutyesz
vazze, akarom mindet! így most jó?!?! <#idiota>

cement
erre válaszoltam már.
az a nagy igazság.

Nõjjön gitár a hasadba és a rák pengesse.<#mf2><#integet2>

LordVenom
"Minél többet adsz annál többen és többet kérnek és ha nem adsz akkor elfordulnak tõled."

nagy igazság...

Heh csak annyi h penzert se szeretetet nem kapsz, se boldogsagot....max a te penzed masok altal mert csak azert fognak szeretni es nem miattad...roviden ennyit...szoval a penz nem minden 😉

cement
ennyi erõvel a rengeteg pénzt opciót is vonatkoztathatom mindenkire?

nem, ez magadra vonatkozik. ha azt választanád, csak te lennél egészséges.