A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg szellemi fogyatékosságot maga a személy nem éli meg olyan negatívan. teszem azt nem sok olyan szándékos öngyilkosról hallottam, aki downkóros volt, valamint személyes tapasztalat alapján egész nap képesek felhõtlen boldogok lenni, pusztán azért, mert a környezetük szereti õket. Nem hiába mondják, hogy butának lenni jó. Egyszerû a képlet: Minél okosabbak vagyunk, annál jobban bele tudunk gondolni, hogy milyen szar nekünk.
És tényleg, mennyire félelmetes azzal a tudattal élni, hogy a karma létezik és valós, azt kapjuk amit megérdemlünk, talán számtalan életen keresztül, valamint a vonzástörvény. Ahogy élünk, amire gondolunk, azt vonzzuk magunkhoz, és ezt irányíthatjuk tudatosan.
Az ember fél, hogy elcseszi a saját életét, ahogy én is, vagy belegondol, hogy valóban lehet-e ennyire egyszerû minden, és egy rossz érzés, egy üresség marad, amit néha én is érzek. Ezért valóban jobb azzal a tudattal élni, hogy tényleg minden véletlenszerû, és azzal megyünk, ami jön. Így nem félek attól, hogy rossz úton járok, és így nem félek attól, hogy törvények rabja vagyok. Sokkal egyszerûbb és kellemesebb, mert a felelõsség nem minket terhel, hanem a körülményeket 😊 Minden felelõsséget áthárítani vágyó emberi reakció.
Ebbõl következõen a szabadság érzése is csak egy szûkebb keretbe való létben lehetséges, mindent nem tehetsz meg amit akarsz. (de mondjuk nem is kell) egy már egy kicsit filozófálgatás :p
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Következmény: Soha nem is lesz abban, mert elhiszi, hogy ez számára nem lehetséges. A boldogságot úgy felfogni, hogy majd megadatik, olyan, mint nézni a súlyzókat, és várni, hogy majd kigyúródom.
de mindig a körülményekre vagy (és mindenki) utalva
magyarul akkor érezhetsz boldogságot, ha megadatik
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én éltem már meg tartós boldogságot, és most se mondanám, hogy nem vagyok boldog.
Ha boldogság alatt azt érted, hogy fájdalmak, kisebb ballövések és hibák, kellemetlenségek nélküli élet, akkor valóban nem létezik.
fájdalmak nélkül nem létezik boldogság, az csak kábulat.
Majdnem mindenem megvan, amire valaha szükségem lehet.
Amim meg nincs meg, az azért nincs, hogy kitûzhessem célnak, és így célom is lehessen 😊
Azon kívül hogy a tartós boldogság egy Paradoxon
ilyen nincs. halandó életben ilyen nem lehetséges
A hangsúly most azon van, hogy hogyan értelmezzük a fogalmat: a boldogság egy állandó, az öröm pillanatnyi. Nem mindegy, hogy boldog emberként élek, vagy belövöm magam, és ha a szer kimegy, vége minden szépnek.
Bár ha azt vesszük, az élvezet és a boldogság állapota is feltételhez kötött, de míg az egyikrõl biztosan tudjuk, hogy közel a végpontja, a másiknak nem szükségszerû, hogy valaha is legyen.
Mind a fogalom jelentése, mind maga az érzet között van különbség, és ezt te is érzed, ha összehasonlítod egy kellemes élményedet egy boldog hónapoddal.
pénzt? áháháh 😄D (az vezet)
Szóval a boldogság akkor teljesül ha SEMMI gondom nem lenne, vagyis csak akkor lennék boldog teljesen ha:
tiszta bolygó lenne
meg világbéke
meg egészség, stb... ugye értitek az ellentmondást 😊
arról nem ebszélve, hogy nincs semmi, és mégis ott vagy mindenben
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Egy olyan szintû lelki érték SOKKAL többet ér nekem, ha mondjuk tudhatom, hogy én akartam helyrevágni az egész világot, és az én kívánságom által ez így is lett.
Egy háznyi pénzbe annyira szarok bele. ha most akarnák ideadni és még csak választanom sem kéne, nem akarnám. És ezt biztosra veheted.
Annyi pénzre van szükségem, amennyi egy átlagos élethez elegendõ. A nagy mennyiségû pénz alaptalan önbecsülést, céltalan életet, fejletlen és összezavart személyiséget, valamint gondokat és fenyegetettséget ad neked.
Ezen kívül fizikai értéktárgyakat.
Megéri?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mert a boldogság egy összetett fogalom, több mindent is magában foglal. Egészség, siker, család, szeretet, szerelem, önfejlesztés, lelki béke, stb. ki-ki szájíze szerint.
Az ember végsõ célja az, hogy boldog legyen, ezért butaság pénzt kérni, mert nem tudhatjuk, boldoggá tesz-e. Menjünk biztosra: kívánjunk boldogságot. Ilyen egyszerû és logikus, nem? o.O
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
56
26.54%
Hehe mondom én. Ezért vagyunk itt ahol vagyunk.
Én a világbékére voksoltam.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
ha már az egyik elhasználódott, átteszem magam egy másikba
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mindig annyi pénz legyen nálam amennyi épp kell. ha egy italt kérek 500ft ha egy autót veszek 10+milla.)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egészséges vagyok,
a boldogságom rajtam múlik és adott is,
a világbéke távol áll sok ember természetétõl, szóval nem bírnák soká 😄,
a betegségekre való gyógymódot idõvel meg fogják találni,
tiszta bolygóhoz is az emberek mentalitását kellene változtatni, szóval az sem maradna úgy,
szóval (igen, önzõ vagyok, tudom) pénzt kérnék.
Azzal meg bármihez lehet kezdeni.
Lényegileg.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
<-
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
respect to the man in the ice cream van